כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלא יעבור את ה350 איך ה6600LE בoc ?הוא יותר טוב מx600?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס PCI Express בסיסי ביותר עם כניסת וידאו. מישהו מכיר כרטיס זול יותר מאשר ה X600XT אשר זמין בכ 570 ש"ח? תודה.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הי, אני מחפש כרטיס למחשב חדש מבוסס ASUS P5K-E עם Q6600. אמנם הכרטיס צריך להיות מאוד מאוד בסיסי, לא מתוכנן גיימינג בכלל, רק עבודה משרדית ומעט מאוד סרטים, אבל יש דרישות: * צריך להיות חיבור למסך CRT שלי. * צריך להיות חיבור DVI למסך הבא שלי. * חייב להיות VIVO ללכידת וידאו מ-VHS. המלצות יתקבלו בברכה ;D
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מחפש כרטיס PCIE במחיר עד 400 ש"ח למחשב חזק. אבקש לקבל הצעת מחיר לכרטיס אמין במחיר הנ"ל ורצוי מארה"ב (ושיהיה משלוח עממי נניח 15-20$ גג). תודה אנשים !!
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג בזמן הקרוב את הכרטיס מסך עבור המפרט שבצד ימין. הדבר שהכי חשוב לי שגוף הקירור יהיה פסיבי, ואם לא פסיבי, אז שיהיה בלתי נשמע ב IDLE. מבחינת ביצועים, אני מחפש יחס עלות/תועלת גבוה אבל בלי להתפשר על קירור שקט. כרגע אני מכיר רק את ה Sparkle 8800GT Passive שעונה על הדרישות שלי יש עוד כמוהו? אני לא לחוץ, אין לי בעיה לחכות עד 2-3 חודשים לכרטיסים חדשים. אך האם צפויים לצאת כרטיסים חזקים יותר עם קירור פסיבי? תודה
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי חברה,יש ברשותי כרטיס 7600GS PCIE של MsI NX 256MB 128 BIT שתכלס חורק במשחקים כמו הדמו של קרייסיס,ועוד כמה משחקים חזקים,חשבתי על קניה של כרטיס עד 1000 שקל בהעדפה לati פשוט נמאס לי מנווידיה. מקווה שתמליצו לי על משהו טוב. תודה וערב טוב. אם תוכלו לתת לי אתר עם טבלה של כרטיסים כאילו להשוואה זה יהיה נהדר ובלי קשר לDX10 האם הכרטיס הנ"ל טוב> HD 2600 XT 256MB GDDR4 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס TV ורציתי להתייעץ איתכם מה יותר טוב מה יותר זול וכאלו אני לא ממש יודע מה המחירים אז תעזרו לי ??? מחכה לתגובות
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חשוב לי במיוחד יכולות CAPTURE טובות להקלטת סרטים וסדרות. אני מתכוון לחבר את הכרטיס ליציאת הממיר הדיגיטלי של HOT. האם יש הבדל בין כרטיסים של 200 ש"ח לבין אלו שעולים 550 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הכבלים, PS2 וכו'... למחשב... יש לי משהו בתקציב הזה? ואם אני מחבר את ה PS2 לדוגמא, אני יכול להוציא באמצע משחק PRINT SCREEN או לצלם וידיאו עם תוכנה שמיעודת לצילום המסך נכון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה יש לי R9100 כבר איזה שנתיים .. אני מרוצה ממנו לא עשה לי בעיות כרטיס מעולה (לזמנו ) , הביצועים מספיקים לי ואין לי צורך במשהו יותר חזק אני מחפש כרטיס מסך עם VIVO בתקציב של 450 (400 זה הרבה בשבילי אבל אם צריך , אז צריך ) .. לא צריך סופר ביצועים אבל שיפעיל משחקים פשוטים (GTA VC , Star Wars Battle Front , Guilty gear XX , dawn of war ) ואני לא צריך גם הגדרות מפוצצות עם 30K פילטרים וחארטות שסתם יעמיסו בקיצור מצאתי את הכרטיס הזה .. : http://wex.co.il/product_info.php?cPath=4_40&products_id=1189 האם יש אופציות אחרות בטווח המחירים הזה ? או שבכלל כדאי לי ללכת על Nvidia ? בתודה INFERNo OuT
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך אשר לא יפול מביצועי 8800GTS320MB. מחיר הכרטיס שאני מחפש, שלא יהיה מעבר ל600 ש"ח. אם ישנו שינוי מהותי בביצועים אז פער מחיר של עוד 150 ש"ח, זה גם אחלה. שימוש של הכרטיס הוא משחקים, סרטים ועבודה רגילה (לא מעוניין לעשות OC לכרטיס). מפרט שלי: E6850, 4GB 800MHZ OCZ, ולוח אם של גיגהבייט P35-DS3L. ספק 400W שלHEC. תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
חשבתי על 8600GT אני לא מוצא אף אחד שיש לו S-VID. ראיתי את ה LEADTEK אבל בניגוד לחיבור שיש לי יש לו הרבה יותר חורים והשקע לא באותו גודל מבדיקה קלה גליתי שגם ב EVGA וב PNY יש את אותו הדבר (בכרטיסים אחרי אפילו לא היה את היציאה). יש לכם המצלות? עד 800 שקל (כולל משלוח).
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי הוא I7-4790K לוח ASUS MAXIMUS VII RANGER 16 GB ראם 250 GB SSD 2 TB זיכרון ספק 500 אני כמעט בטוח איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות למשחקים שיעשה ביצועים יותר מהכרטיס המובנה..סביבות ה300 ש"ח תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיום יש לי GT7200, איתו משחקים לא כבדים נראים בו כמו סרט בSLOW MOTION ולכן מחפש כרטיס חזק בסגנון 4870 כגון http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=278&grp=3 http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=250&grp=3 אפשרי כל יצרן אחר או כל דגם אחר, אבל החשיבות העליונה היא שקט . יש הצעות אחרות? המחיר יכול להתגמש קצת. יחובר למסך 24" FHD , ספק 650W, מעבד 2.4GHZ C2Q6600, אמא בעלת 16 PCIE בודד, כך שלא ניתן ליצור מערך SLI/CF אודה מאוד לתגובות.
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך לLCD בחיבור HDMI אז אני צריך 2 חיבורים של DVI בכרטיס אני רוצה שהכרטיס מסך יתמוך ברזולוציה של 1920 על 1080 ויתמוך בHD עשיתי את זה היום אם הכרטיס מסך שיש לי הוא עובד לאט במשחקים אבל רואים פצצה אז אם משהו מכיר כרטיס מסך טוב אז תמליצו לי בבקשה תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש כרטיס בתקציב 1400 ש"ח במקסימום(אולי 1500) שיתן לי 50-60 fps ברזולוציית 1080P (מסך אחד) בכל המשחקים עם מקסימום דיטיילס. הומלץ לי פה על ה7870 xt, 1152 ש"ח בTMS,אמנם ברוב האתרים שבדקתי (ביקורות) נוכחתי לגלות שמשחקים כמו FAR CRY 3וCRYSIS 3...מה שהוא מוציא זה בערך 30-40 fps בממוצע,עם מפרט לא פחות טוב משלי או אפילו יותר טוב. אני חושש שהכרטיס הזה לא יספיק לי גם בראייה לעתיד של 2-3 שנים קדימה,אלא אם כן מישהו ישכנע אותי שאני טועה כי אני לא מחפש לזרוק סתם כסף,גם מכיוון שמעל 50-60 fps העין כבר לא מצליחה להבחין. שאר המפרט: AMD FX 8350 GIGABYTE GA990XA G.SKILL 1866 8GB CL9 THERMALTAKE TOUGHPOWER 750W PSU אשמח לשמוע מה דעתכם? תודה מראש.
-
- 56 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
המחשב הוא : מעבד E6750 4 גיגה זיכרון DDR 3 - 1333 ספק של TT - 550 TR2 השימושים העיקריים הם משחקים . מחפש כרטיס שיהיה בערך מקביל לביצועים של הכרטיס הקודם שלי שהלך לעולמו - 9800 GTX כרגע עומד על הפרק - 6770 ... אשמח להערות והמלצות נוספות
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היום התקנתי דריוור 3 הכל טוב ויפה... אני מנסה להיכנס למשחק הוא רושם לי u need pixel sharder 1.1.0 or higher הכרטיס הוא ג'יפה 4 .... עכשיו חשבתי לי ש ה 9550 עם 128 ביט וה 128/256 מגה יכול להתאים לי אבל אני לא ממש בטוח שהוא תומך ב pixel sharder הזה... עם אני לא טועה הוא pixel sharder 2 ....
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני די סגור על 7900GS אבל יש לי לוח.. asus p5rd1-vm שיש עליו כבר כרטיס מובנה של ATI ורציתי לדעת אם הלוח שלי יוכל לתמוך בכרטיס.. תודה ד.א. לא יודע אם זה קשור אבל המעבד שלי אינטל 2.8
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
מה קורה חברהה? אני צריך גיפורס 6200 שאפשר לפתוח לו את הצינורות עיבוד והגירסה שמבטיחה את כול האוברקלוק וכו וכו שאפשר איתו!! וכמובן בחיבור pci-e תודה יחיאל
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני אהיה בארה"ב בחודש הבא וצריך המלצות לכרטיס גרפי עם יכולות VIVO איכותיות לצורך הקלטת תוכניות מממיר דיגיטלי בעיקר וכמובן שיוכל גם לתפקד כמכונת משחקים ראויה לשמה. ראיתי באתר של טום שיכולה להיות בעיה עם כרטיסי Geforce מסויימים : http://www6.tomshardware.com/graphic/20020522/ti4400_4600-02.html" לגבי ה-TVOUT: "In our last roundup of 21 GeForce3 Ti cards, we criticized the poor TV-output offered by these boards. Unfortunately, this situation has not improved with the GeForce4 family..." לגבי ה-VIDEO-IN: "The image quality offered by some cards shows a very different picture altogether, though - quite literally. On our reference monitor, an Iiyama Vision Master Pro 511, the o…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון (?) אני מחפש כרטיס וידאו להמרת קלטות וידאו ישנות לפורמט דיגיטאלי. אני סטודנט ככה שיש צורך בכרטיס זול יחסית, שיעבוד על מחשב די ישן (בן 5). מעבד אינטל 3 ג'יגה, 2.5 ג'יגה זיכרון. תודה, לירן.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כרטיס וידאו או טלויזיה שיאפשר לי לחבר אליו מצלמת וידאו רגילה, ובעזרת תוכנה לזהות תנועות בחדר. אני מחפש משהו שיגיע כבר עם תוכנה שתדע לזהות את התנועות, ולהודיע לי על כך. קיים כרטיס כזה ?? כמה בערך הוא אמור לעלות? ???
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מחפש כרטיס וידיאו מקצועי באיכות טובה מאוד להקלטה מהטלויזיה למחשב ועריכה בפורמט HDTV למי שמכיר את הפורמט הזה, דומה לסדרות של מכושפות וסומלוויל . תודה מראה Tvguide
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-