עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. במסגרת הצעה שקבלתי למחשב חדש נכלל כרטיס מסך 128MB וחשבתי לשדרגו ל-256MB . השימוש במחשב יהיה גלישת אינטרנט, אופיס, פוטושופ, מעט סרטי וידאו, תמונות ממצלמה דיגיטלית (כמעט ולא ישמש למשחקים). מכיוון שאולי בעתיד יהיה צורך בהתקנת הויסטה, קראתי באחד המאמרים כאן כי המינימום צריך להיות 256MB ולכן הגעתי עד כאן. כעת קיים בחנות מגוון גדול של כרטיסים של 256MB מתוצרת "פוינט אוף ויו". להלן קישורים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3454 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3453 1. אבקש לקבל הסבר איך ניתן להבדיל בין שתי הדוגמאות הנ"ל ואולי כדאי בכלל משהו אחר? 2. מה המשמעות של הנתון שזכרון הכרטיס נניח 256MB אבל יכול להגיע עד 512MB? אני מניח שאת היתרה הוא יקח מהזכרון הראשי של המחשב. אז מה ההבדל…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by Zmosh,

שלום לכולם! הייתי בפורום של מפרטי מחשב והציעו לי שם מחשב מסוים, אבל אני מנסה להוזיל עלויות ואני מתלבט בין שני סוגים של כרטיסי מסך, ושם לא עונים לי, ואז ראיתי שיש מומחים לכרטיסי מסך, אז אני פונה אליכם לעזרה. המעבד שלי יהיה AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray הספק שלי יהיה SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze והמסך שלי יהיה LCD FULL HD Samsung דגם: LA32B530, רזולוציה: 1080*1920, 6ms אני משחק די הרבה במחשב, אבל אני לא גיימר כבד מאוד (משחק בעיקר פיפא ומשחקים שיוצאים לסרטים כמו בטמן והנסיך הפרסי) אבל אני יודע שאמור לצאת גם red dead redemption למחשב ביתי ואני רוצה שהוא ירוץ חלק בלי בעיות ועל איכות טובה, ככה שאני מוכן להשקיע בכרטיס אם זה יהיה הכרחי. עכשיו ההתלבטות …

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by dyn,

שלום, משום מה המסך שלי נכבה ונדלק מס' פעמים, אני רואה כל מיני נקודות על המסך, המחשב נתקע ואז אני מקבל שגיאה שבה מנהלת התצוגה nvlddmkm נפסק וביצע שחזור. פעם אחת המחשב נכבה וקיבלתי blue screen, נתחתי קובץ DUMP וראיתי שהבעיה נגרמת מ nvlddmkm.sys. ניסיתי להוריד תדרייבר מחדש ולהתקין אותו למרות שיש לי את הכי מעודכן וזה לא עזר, בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך והיא כ- 60 מעלות במנוחה.(מפרט מחשב מימין). אני משער שכנראה יש בעיה מסויימת עם הכרטיס מסך למרות שיש לי את המחשב כשנה ועד עכשיו הכל היה בסדר. תודה רבה למי שיכול לעזור לי עם הבעיה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Trol,

מישו יכול בבקשה להגיד לי איזה כרטיס מסך של ATI מקביל לכרטיס מסך 7600GT של Nvidia? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by ron11,

כרטיס מסך GIGABYTE GTX-470 OC דגם GV-N470SO-13I קישור לאתר היצרן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3569#ov עם ידוע למישהוא מתי הוא יוצא לשיווק בישראל ? אני צריך תאריך הגעה כדיי לדעת עם שווה לחכות תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by kobibo,

אני מתלבט בין שני המסכים הבאים , אנא רק המלצה לפי נתונים לא רק בגלל השם . שם המוצר : מסך דק 17" LG LCD L1750HQ יצרן: LG קוריאה דגם: FLATRON L1750HQ סוג: LCD סוג תצוגה: Active Matrix גודל נקודה: 0.264H בהירות(Brightness): 250cd/m2 יחס ניגודיות(Contrast Ratio): 550:1 רזולוציה מקסימלית: 1280x1024 זמן תגובה מקסימאלי: 8ms זווית צפייה(V/H): 160/160 ממשק(חיבור): Analog RGB/ DVI-D מידות : 389x230x368 מ"מ ( רוחבxעומקxגובה ) פונקציות מיוחדות: LightView תקן בטיחות המחמיר ביותר בעולם : TCO-03 !!! לבין המסך : מסך CMV CT720D 17 שים לב!!!! 8MS מפרט טכני רזולוציה מקסימלית SXGA-1024*1280 גודל נקודה-0.264MM יחס קונטרסט-500:1 זמן תגובה-!!!!!!8ms רמת בהירות-450 רמקולים מובנים DVI/D-S…

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by guysevi,

או שזה תלוי בחברות השונות שמייצרות את הדגם הזה של הכרטיסים ?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  8. השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש...

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  9. Started by p4p800se,

ברצוני לשאול מדוע הורידו את הגרפיקה שהיתה בכרטיסי (256graphics core G-Force 2/4) ובכרטיסי המסך החדשים G-FORCE 5/6 וכולל ב ATI יש 128BIT GRAPHICS ויש ירידה קלה בצבעי התמונה כשאני צופה בסרטים דרך המחשב או DVD דרך כרטיסים אלו (יש לי 3 כרטיסי מסך G-FORCE4 MX 440 G-FORCE FX 5700 ו ATI RADEON 9600) ובגלל שכך אני משתמש ב G-FORCE4 האם יש כרטיס מסך חדש עם 256BIT GRAPHICS CORE ? אודה לכם אם תענו לי

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  10. מה לעשות? אני משתמש במחשב אחר כרגע אבל איך אני מחזיר את המחשב השני שלי לרזולוציה שהמסך יקלוט? כרטיס מסך 250GTS מסך LG2453

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  11. השאלה בכותרת... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  12. (וכן בדקתי שאני בגרסא שצריך להחליף ביוס לפי המספר סידורי על הקופסא ולפי גרסת הביוס ) הבעיות שלי הם : 1. יש לי ויסטה לא מצליח להגיע למצב של pure dos כמו שבמדריך באתר של Sapphire מוסבר (אשמח לקבל קבצים של BOOT מ DISK ON KEY ) 2.יש לי ויסטה 64 לא מאפשר לבצע את זה בCMD מישהו הצליח לעדכן בויסטה 64 ואם כן איך? תודה מראש ושנה טובה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by MOFRA,

אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה חיצוני שאפשר יהיה לחבר ללאפטופ ולראות טלויזיה של כבלים (אנלוגי-לא דיגיטלי)

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by QQQ,

כן, אני יודע שראשי התיבות של זה זה DIGITAL VIDEO INTERFACE, אבל למה צריך את זה? מה ההבדל בין זה לאנלוגי? לאיפה מחברים אותו(ראיתי בהרבה כרטיסי מסך כתוב DVI(I) - זה זה?)

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by miki03,

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך 6800GT של לידטק ! וגם ספק כוח של אנטק טרו פוואר 380W... והכרטיס מסך שלי מחובר על אותו החוט עם ההארדיסק ( באותו החוט יש שני מולקסים ) השאלה אם עדיף לי לחבר את הכרטיס בנפרד ? או שזה לא ממש משמעותי ? ואם כן למה ומה ההבדלים שאני אמור להרגיש ? שיפור ב OC יורגש ?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  16. דבר כזה שכתוב עליו[ CROSS FIRE[MOLEX ויש לו שתי כניסות .קודם כל מה זה? ואם צריך לחבר אותו?לכרטיס

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  17. מה קרה למושג Radeon כבר לא קיים? אני רואה רק hd בחברה של ATI מה קורה כאן?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by arthur16,

יש לי בעיה במסך - אין לי חדות - ינטו כשה אני יושב איזה שעה שעתיים מול המסך מתחילות לכאוב לי העיניים וגם כל מי שראה את המסך שלי אמר לי שאין לי חדות - איך אני יכול לשנות אז זה????? (חייב עזרה דחוף) נ.ב יש לי מסך של פיליפס - דגם 107e תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by Gangster,

מזה 16\12\8\20\25 MS ומזה רמת ניגודיות ומה יותר טוב למסך למחשב תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by saar200,

האם הgt הרבה יותר חלש מ-gtx ? ואיך הGT בתור כרטיס לפיזיקה יהיה עם כרטיס ראשי 5770

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by Thunder-Head,

שלום, רציתי לדעת כאשר אני קונה כרטיס מסך מחו"ל האם האחריות שלו תקפה גם אצל היבואן בארץ ?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by EpoXi,

שלום. יש לי כרגע CATALYST 10.5 וראיתי שיצא 10.9 אז הורדתי. לפני שאני מתקין יש לי שאלה. זה בסדר להתקין את הCATALYST החדש ישר על הישן ולדרוס אותו? או שעדיף למחוק את הקודם לגמרי? אם עדיף למחוק אשמח להסבר איך למחוק לחלוטין. נ.ב הכרטיס הוא HD4770 תודה רבה =]

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by alon15,

מה אני אמור לעשות לדעתכם? לקנות עכשיו מחשב או לקנות מחשב כאשר רוב הכרטיסים יתמכו בDX10 ?? ומה יהיה השינוי? (כרטיס מסך)

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  24. http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/7015/cat/34 זה ה X1950PRO יד שניה ב 300 ש"ח http://www.gamapc.co.il/Product.asp?Pid=F86005512&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זה ה8600GT ב290 ש"ח חדש מגמא מחשבים במה יהיה הבדל מבחינת התמיכה ב DirectX 10 שיש ל 8600 ואין לשני ומזה אומר שה 1950 מתחמם ? מזה אכפת לי אני לא הולך לעשות אובר קלוק זה לא בשבילי ממש הכרטיס אז פשוט מה יהיה עדיף לקחת מביניהם בהתחשב בנתונים שיש בלינקים המצורפים מטרת הכרטיס מסך היא להריץ משחקים סבבה למשל קרייסיס הגדרות בינוניות פחות או יותר ושאר דברים וזה למסך 22' תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by Crash5,

אני מתעניין ברכישת המסך Samsung SyncMaster 730B רציתי לשמוע את חוות דעתכם על המסך, חסרונות מול יתרונות. כמו כן, האם יש מסך אחר בטווח המחירים של המסך הנ"ל ששווה לבדוק גם? נ.ב. האם יש איזה שהוא הבדל בין עבודה עם חיבור אנאלוגי או בעבודה עם חיבור DVI?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.