כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, לא ידעתי אם זה המקום הנכון לרשום את הפוסט, אבל במידה ולא אנא העבירו אותו לפורם מתאים יותר. בכל מקרה שוטטתי לי באינטרנט ורציתי למצוא את הסרטון הכי מרשים מבחינת איכות ויופי שיש. כמובן שיש לבחור בהגדרות באיכות 2160P. דרך אגב, יש איכות טובה/גבוהה יותר מזו כיום באינטרנט שניתן לצפות בה? שאלה נוספת, האם יש אפשרות להוריד את הסרטון הזה מיוטיוב למחשב באיכות הזו?
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אז כפי שהכותרת אומרת... אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים יותר מה- Hercules GeForce2MX/400 שיש לי כרגע... ואין לי כ"כ כסף להשקיע במחשב אז אני מוכן להשקיע מקסימום של 500 ש"ח... שמעתי שגם במחיר הזה אני יכול לקנות כרטיס תותח בהשוואה לכרטיס הנוכחי שלי מחכה להמלצות, אורן.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי את זה ואני פשוט חייב להראות לאחרים הדבר הזה נראה כמו לוח אם קטן יהיה לזה סוף? וגם סתם מחשבה מעניינת זה יתאים למארז נורמלי?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041103035406.html :alcoholic:
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עוד מעט אני משדרג את המחשב ספק חדש ומעבד חדש(E7300)וגם לוח אם חדש תומך CF. עכשיו יש לי 4850 אחד.בעתיד אני ישדרג מסך אם רזולוציה 1900X1600 . האם משתלם ליקנות עוד 4850X2 ולעשות איתו CF אם 4850 שיש לי עכשיו?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפי מה שרואים כאן הכרטיס כופל את 7900GTX בביצעיו! פרטיי הכרטיס: * 500 MHz core clock * 600 MHz memory clock * 1GB GDDR3 memory * Dual dual-link DVI+HDTV-out * HDCP Support הכרטיס ישחורר ב6 ביוני במחירים 600-650$ מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2505
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן הקרוב אני רוצה להתחדש בכרטיס מסך אבל לפני כן ברצוני לדעת את המשמעות של נתון זה או אחר. תודה מראש ולהלן הרשימה: OpenGL RAMDACs Stream Processors Memory Size Memory Speed Memory Interface Core Clock(Mhz) Memory Clock(Mhz) Shader Clock (Mhz) Memory Brandwidth (GB/Sec) Texture Fill Rate (Billion/Sec) Bus Type Connectors : Display Port, HDMI, DVI-I, HDTV Out ולסיכום שלא תבינו אותי לא נכון את רוב הנתונים אני כן מבין אבל מרוב שיש כל כך הרבה אז יש לי כבר סלט בראש. אגב אני מבקש את עזרתכם במיוחד כדי לדעת מה באמת חשוב ואיזה נתונים הם טריק מסחרי כגון 512MB כאשר הכרטיס הוא 128 BIT.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות קניתי את הכרטיס EVGA 8800GTS 320MB OC. חשבתי שזה ישפר ולו במעט את הביצועים במשחקים בהם אני משחק. הכרטיס הקודם היה 6600GT 128MB... אני משחק בעיקר BF2142 וBF2. ב2142, 1024/768בהגדרות בינוניות עם AA X2 בשרת עם 64 שחקנים הFPS מגיע ל25!! בדיוק כמו שהיה עם ה6600.. בBF2, רז' 1024/768 הגדרות בינוניות,AA OFF, שרת 50 שחקנים, הFPS יורד ל45 ואף פחות.. ממש כמו שהיה עם ה6600. בשרתים קטנים עם פחות אנשים הFPS יציב וגבוה יותר אבל כך היה גם עם הכרטיס הישן. לא שציפיתי לשיפור רצחני כי בכל זאת המעבד והזכרונות(מפרט בצד) ישנים אבל לאיזה שהוא שיפור הייתי בטוח שאני אגיע. אני משתף אתכם מתוך תקוה שיש מישהו שיש לו איזה רעיון או משהו שישפוך אור.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים העיקרים בין GFORCE 2 MX 400 לבין GFORCE 4 MX והאם אם אני יחליף את ה 2 [32MB] ב-4 [64MB] אני ישים לב להבדל ?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במערכת עם כרטיס מסך HD 5970 ומעבד Core I7 920 יהיה צוואר בקבוק ?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דיברתי עם חנות מחשבים עשיתי כמה סקרים והגעתי איתו ל gygabyte radeon 9600XT 256MB 128bit bulk ב 1050 שקל אחריות לשנתיים עכשיו השאלה שלי זה איך הכרטיס הזה? האם הוא שווה או שבמחיר בסביבות של 1300 שקל אני יכול להשיג משו שבאופן ניכר יותר טוב ושווה להשקיע.. ושאלה מה זה VIVO? אני לא מתכוון לעשות OC או משו בכיוון.. אני צריך שהכרטיס יסחוב משחקים לכמה שיותר...מהף לייף 2 ודום 3 שיעבדו כמו שצריך..(לא חייב על המקסימום אבל שיראה בבבבבן זונה.. ) ומישו יודע מה מקבלים ב retail? עם הכרטיס? זה תוספת של 15 דולר.. לכרטיס הזה לפי המחירים באינטרנט הוא זהה לחנות... אז מה אתם אומרים?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה...אני צריך את העזרה שלכם בבחירת מסך 17 אינץ' בסכום של עד 1000 ש"ח. אני מחפש מסך שטוח שישרת אותי לאורך זמן עם דגש על הראיה שלי(אני יושב המון שעות מול המחשב...) תפרטו גם בבקשה את הבחירה שלכם... נייק אם אתה שם אני רוצה לשמוע גם אותך...
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2664&p=2 חתיכת מפלצת!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע fx-5200 והוא מריץ משחקים בצורה זוועתית אז הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לכרטיס מסך חדש. המפרט הנוכחי שלי: פנטיום 4 3.0gh ht פרסקוט תושבת 775 זיכרון גיגה (לא בדואל) ddr1 ולוח אם של אביט as8-v שתומך בagp8x. האם אתם ממליצים לי על sapphire x800GTO מהאתר newegg.com במחיר של 171 דולר? מה אתם חושבים על הכרטיס? ועוד שאלה,האם לפי דעתכם שווה בכלל להשקיע בכרטיס מסך לagp? ואייך הוא יתמודד עם ווינדוס ויסטה? בתודה מראש,דן.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן כתבתי פה שאני רוצה לקנות את ה6800GS אך הזמן חלף ויצא ה7600GT שהבנתי שהוא חזק ממנו. אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת,מה כדאי לי לקנות את ה 6800GS ולהוסיף סטיק זיכרון כדי שיהיה לי 1GB או ללכת על ה7600GT ולהישאר עם ה512MB? אה ועוד שאלה קטנה..כמובן שאני צריך גם ספק (לא כלול בתקציב של 1300ש"ח) מה אתם אומרים הספק HEC 400W יחזיק לי? אני קונה אותו מKSP ב 190ש"ח תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע את הדגם המלא של הכרטיס מסך המופיע להלן ?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בפורום זה יש לנו שרשור (דיון) די ארוך העוסק בסוגיית חומרת מחשבים משומשת, על כל היבטיו (בפורום לוחות אם ומעבדים אם מעניין מישהו). למעשה אחת המשמעויות הנלמדות באותו שרשור ארוך, היא רכישת "יחס ביצועים" טוב "למחיר המשולם", או מה שנקרא "ניפוץ משוואת העלות תועלת" בהשוואה לעלותה של חומרה חדשה. לעיתים כדי שפור יחס של פי 3 (ועד פי 4) במקרי קצון. מנגד ישנו את הטרייד אוף שנעשה בהקשר של רכישת משומש בפשרה בכח הביצועי של החומרה (לעומת החדש) - במקרה דנן של כרטיסים גרפיים. הפשרה שלא מעט גיימרים או חובבי הג'אנר יצביעו עליה, היא שלא ניתן לשחק במשחקים תחת ההגדרות הגבוהות ביותר שניתן ומבלי להקריב ביצועים מתחת לסף המקובל של 60fps. קרי שזה מש…
-
- 22 תגובות
- 4.9k צפיות
- 2 followers
-
-
קיצר קיבלתי את הכרטיס היום ואני לא מפסיק להיות מאוכזב:\ א. מאז שהרכבתי את הכרטיס המחשב איטי! לקח לי 20 דקות להתקין את הדרייבר ובכללי אני שומע רעשים מהחומרה במחשב(לא יודע בדיוק מאיפה, זאת בעיה נפרדת) ב. עשיתי בדיקה ב3dmark03 וקיבלתי 6313 והיו לי ארכיטיפקטים.. בעעעעע.... ג. ועוד דבר אחרון, העובדה שיש לי ספק של 300watt יכולה להיות ממש משמעותית? יכול להיות שבגלל שחיברתי את הכרטיס הוא גורם לאיטיות של המחשב? ואיך אני יכול לראות את הטמפ' של הכרטיס מסך? סליחה על כמות השאלות תודה לעונים
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום קניתי שני כרטיסי מסך לי ולאח שלי, לאח שלי קניתי REDEON 9000 ואני קניתי 8500 אז יש לשנינו בעיות ;D עצלו יש תקיעות ב GTA3 ואני בכלל לא יכול לראות כלום במסך הוא כזה כהה וצר ואני לא יכול להרחיב אותו יותר ..... לאח שלי יש מחשב : מעבד: 800 INTEL לוח אם : איזה לוח זול ב 400 שח עם צ'יפ סט של VIA זכרון: 128 SDRAM כרטיס מסך : REDEON 9000 אני חושב שיש צורך בהוספת זכרון .... האם אני צודק? ובקשר לבעיה שלי ... אין לי מושג! :-\ תודה מראש .
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אצלי ב 3DMARK 2001SE הMAX היה ב FPS40 וזה היה לפחות משניה. בממוצע זה על 20FPS, זה לא נמוך מידי? ראיתי שבGF4MX440 יש בערך 100, והכרטיסים מבוססים על אותה ליבה. ??? ???
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך שווה ביצועים +/- ל Asus ATI Radeon X800PRO 256MB באפיק AGP 8X אני מדבר על הכרטיס הזה: (אחד משני האחרונים) - http://www.asus.com.tw/products3.aspx?l1=2&l2=9&l3=15&slname=Radeon%20X800 אם אפשר אז כמה אפשרויות רק לדרג מי יותר או פחות טוב מהכרטיס שהזכרתי התקציב לא יותר מ 2500 שח (אני מקווה שהכרטיס באותם הביצועים יעלה פחות) תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל מי ששם לב זו שאלה ולא הכרזה אז אל תתקיפו ישר. הסיבה שאני שואל את זה כי אני יודע שכל הג'י פורס TI הם מצויינים וכרטיסים חזקים, אבל מה יהיה שייצא הDIRECT X 9 ? מי שקוונה ג'י פורס 4 TI4600 באיזה 2000 שקל ועוד איזה שנה הכרטיס לא יתמוך בDX9 אז בעצם לא כ"כ השקיע לטווח הארוך, מישהו רוצה לתקן אותי ?
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים, רק לפני מספר דקות נגלה לעינינו משהו מיוחד בכרטיס המסך של ג'יגהבייט, ה2900XT. אז מה מיוחד?, אותו באנדל, אותו כרטיס, מה שונה?! לאחר שמסתכלים טוב טוב על הכרטיס, מוצאים עליו צינור היט פייפ (צינור קירור) שלישי! מסתבר, שג'יגהבייט חרגה מתכנון הייצור של ATI-AMD, והחליטה לעצב את הקירור בדרך שלה. בתגובה לכך, ג'יגהבייט מוסרת, שהקירור שהיא עיצבה, יהיה הרבה יותר יעיל ושימושי מהעיצוב המתוכנן. עד כמה הוא יהיה יעיל?, עד כמה הוא יהיה שימושי?, האם הוא ישפיע על הביצועים?, בשביל התשובה הזאת נצטרך להמתין... עד כאן, אור כהן
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך זה שכרטיסי מסך עולים כל-כך הרבה כסף? כיום יש כרטיסים שעולים אפילו 4000 שקל ורוב הטובים המומלצים הם בין 2000-3500 למה הם כל כך יקרים? הרי זה פשוט... רק... כרטיס מסך לא קשור אבל למשל : 5900 עולה סביבות 150 6800 עולה הבסיבות 350 7900 עולה בסביבות 650 X1900 XT עולה בסיביות 750 X1900 XTX עולה בסביבות 850 7900GX2 עולה בסיבות 1050 שקל והככרטיסים החדשים יעלו נניח 1500 שקל כשהם יתאו... הם רק כרטיסי מסך אז איך לדוגמא 8800GTX יעלה בסביבות ה 3000 -4000 שקל... אני יודע שהחברות מצליחות ואין להם סיבה להוריד את המחיר אבל אני שואל איך בכלל המחיר הגיע לכזה גודל... *הריי זה לא שהם עשויים מזהב ומכילים נפט... כולה כרטיס מסך....
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-