עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by guy_b,

הרכבתי כרגע GF 8800GTX של ASUS ועליי לציין , כשהוצאתי אותו מהאריזה ,רק אז הבנתי למה מתכוונים "מפלצת " הוא ענק בקושי נכנס למארז. בכל אופן נכנסתי לאתר של NVIDIA להוריד DRIVER מעודכן לXP ואני לא מוצא שם .מישהו יודע איזה DRIVER אני צריך?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Bingo,

??

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by gman_il,

שלום לפורום המומחים. לפני שאני שולח את המחשב שלי לבדיקה , רציתי לדעת האם יש דרך לנסות לפתור את הבעיה בעצמי. יתכן וזו בעית תוכנה ולא חומרה? יש משהו שאני יכול לעשות לבד? אקדים ואומר שהתקנתי את כל הדריברים העדכניים של כל רכיב ורכיב במחשב שלי אבל אני עדיין נתקל בבעיות במשחקים ולפי דעתי לפי המערכת שלי לא הייתי אמור להתקל בבעיות, משחקים שבעיקר יש לי איתם בעיות : Company Of Heroes , Rainbow Six Vegas. להלן המפרט שלי : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 SLI INFINITY 939 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz CL3 X 2 Thermaltake 400W WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK LEADTEK 7800GT 256MB EXTREME PCI-E Thermaltake Th…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. ההפרש במחיר הוא בסביבות ה 150 ש"ח מי חזק יותר והאם יש באחד טכנולוגיה שאין בשני או הכל עניין של מהירויות שעון? האם ההפרש ביצועים מצדיק את ההפרש לדעתכם אם זה כבר נשאל בעבר מצטער מראש

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by lmlm,

לפי מה שרואים כאן הכרטיס כופל את 7900GTX בביצעיו! פרטיי הכרטיס: * 500 MHz core clock * 600 MHz memory clock * 1GB GDDR3 memory * Dual dual-link DVI+HDTV-out * HDCP Support הכרטיס ישחורר ב6 ביוני במחירים 600-650$ מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2505

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by roKp,

איפה אני יכול להשיג את הכרטיס מסך הנ"ל במחיר היכ זול בארץ? ומה המחיר הכי זול? לא חשוב לי החברה...

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. התקנתי את ה vtuner2 וראיתי שיש גירסה חדשה של ביוס לכרטיס מסך שלי אז חשבתי לעדכן ואולי זה יסדר לי את הבעיה עם החיבור ליציאת טלוויזיה. אחרי שאני עדכנתי עשיתי ריסטרט והמחשב כבר לא עלה. האם יש דרך לתקן... ? תודה

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Fighter,

יש לו 48 צינורות עיבוד למה זה לא נותן לו בוסט ענקי על פני 7900GT? המשחקים לא משתמשים בכל הצינורות או מה?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. הכותרת אמרה הכול.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. הורדתי את הגרסה english -US וזה מופיע לי בעברית.. ואני רוצה אנגלית, ניסיתי לחפש בהגדרות/אפשרויות שמה ולמה מצאתי... אה יש לי גרסה 91.31

• 22 תגובות
    • 6.5k צפיות
  11. אני רוצה מסך טוב לא דק שיתמוך לגמרי בכרטיס x1900xt. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. צריך המלצה על כרטיס מסך טוב ולא יקר עד 800 שקל דיי טוב שיתאים למשחקים כמו דום 3 פיפא 2006 וכו' תודה

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by stas12,

שלום. אני כרגע מתלבט אם להביא זוג INNO3D GF7300GT 256MB DDR3 כדי לעשות מערך SLI עם הכרטיסים האלו. (המחיר לזוג עומד בסביבות ה 1200 ש"ח). ההתלבטות העקרית שלי זה האם יצאו בקרוב (אוגוסט-ספטמבר) לוחות למעבדי C2D אשר יתמכו ב SLI ומחירם יהיה עממי (800-1000 ש"ח). בהנחה ולא, האם קיימים כרטיסים של ATI שבמערך CF יתנו את אותן התוצאות כמו זוג 7300GT ומחירם יהיה בסביבות ה 1200 לזוג? תודה מראש. נ.ב. מה יותר עדיף? זוג 7300GT כמו שאני כתבתי? או זוג XFX GeForce 6800 XTreme 256MB 256BIT DDR3 XXX edition שעולים כ 1500 ש"ח לזוג?

• 22 תגובות
    • 999 צפיות
  14. טוב כפי שאתם מנחשים התקציב הוא כ-700 ש"ח (אמור לעבוד ככל הנראה עם מעבד AMD 3800+ ) לפי האתר הכי משתלם לקנות 6800 אך הרבה אנשים כותבים לי שכדי לי לקחת 7600GS EXTREME או משהוא כזה או כרטיס 1600GO (או משהוא כזה) מחכה לשמוע מהמומחים בתחום :-) נ.ב. מחפש כרטיס PCI-E ו 256 MB (עדיף 256 BIT, עדיף לא?)

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by jeger01,

עד כמה הכרטיס חזק ביחס למחיר הנמוך שלו. האם הוא יכול להפעיל FEAR (ואני מדבר עם זיכרון מספיק מעל ומעבר כנ"ל מעבד ושאר החלקים) על מקסימום? ועם פיטלרים? או OBILIVON? BF2? למשהו יש את הכרטיס שיכול להגיד לי? תודה

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Danny_Malis,

החברה האלה משוגעים לגמרי... http://www.vr-zone.com.sg/?i=2938 זה הסוף לויכוח כמה ה-SLI של הכרטיסים האלה יעשה, בקושי מגרד את ה-1800K (שלא תבינו אותי לא נכון, יש כבוד )

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכולם. היום בבוקר צריך להגיע אלי במשלוח החלקים האחרונים שלי למחשב החדש: מעבד גוף קירור דיסק קשיח UV וקדוטה את הכרטיס מסך לא לקחתי ברגע האחרון בגלל שNVIDIA שחררה את הגירסה החדשה של הGTX את הGeForce 7800GTX 512MB.. שאת ההיתרון שלו הבנו בכמה משגים... והמחיר בינו לבין מה שאני רציתי לקנות (במפרט צד ימין) לא ממש קריטי... לא משהו שבגללו כדאי לקחת אחד "פחות טוב" אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה: 1: האם ידוע לכם את רשימת החברות שישחררו את כרטיסי המסך האלו? 2: האם ידוע לכם כמה הם יעלו? 3: איזה בנדלים יהיו להם? לכול אחת מהחבילות שהחברות ישחררו? *אם אפשר לינקים למוצר אצל כול חברה בשביל לראות מידע ואת הבנדל זה יהיה מצויין* 4: יצאו כמה גירסאות שונות ומומהרות? או שרק א…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by sagi_10,

שלום אני מצאתי את המיקסימום של הכרטיס שלי ראה תמונה ואני מצאתי תוכנה שצורבת ביוס כרטיס מסך עם הגדרות משופרות. שמרתי את הקובץ ביוס החדש כקובץ rom (התוכנה עשתה את זה לבד) מה אני עושה עכשיו?? איך אני אמור להחליף את הביוס הישן בביוס החדש ?? בתודה שגיא נ.ב קראתי את המדריך באתר לצריבת ביוס אבל לא הבנתי ממש.... [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום בעוד כשבועיים אני אקנה כרטיס מסך חדש.... הכרטיס יהיה באפיק AGP וחשבתי על שתי דברים: אופציה ראשונה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1681_1682&products_id=10413 אופציה שנייה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226 את הכרטיס הראשון שציינתי אני יכול לקנות בפחות מ1100 ... אם אני אלך על הGTO אני אצטרך לחסוך עוד קצת כסף.... בכל מקרה רציתי לשאול אתכם: איזה כרטיס יותר טוב ? מה ההבדלים בין הכרטיסים הללו ? האם החברה gil forsa טובה ואמינה ? איזה כרטיס כדאי לקחת ? תודה לכולם...

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Pika007,

http://www.freeweb.siol.net/bnemec3/7802.jpg רוצים אחד? P:

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by parker8,

חשבתי על להחליף את ה-X700 שלי בזמן הקרוב... בתהחלה חשבתי ללכת על ה-7800 GT.... אבל עכשיו אני מהסס... האם שווה לחסוך עוד קצת ולהשקיע על 7800 GTX? האם ההבדל משמעותי כי ההפרש במחיר הוא 1000 ש"ח... נ"ב אם תוכלו להמליץ על חברות טובות לכרטיסים האלה אני אשמח... אבל נראה לי שכבר החלטתי בקשר לזה-LEADETHK.. תודה מראש ועוד משהו מה זה גירסת ה-EXTREME של הכרטיסים האלה והאם היא שווה?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by avivlevy,

יש לי 5200FX עכשיו אני רוצה לשדרג אבל אני לא רוצה להשקעיה הרבה כי עוד חצי שנה+- אני קונה מחשב חדש חזק....... לנסות שלא יתקר 1000 כמה שפחות בקשה אבל ....... אני לא רוצה יותר מידי אני רוצה שיפעיל לי משחקים חלק כמו COD2 או NFS MW ואם אמור להיותר ירידת מחירים בזמן הקרוב אז אני מוכן לחקות עריכה : מה אתם אומרים על זה ? כרטיס גרפי V9570 TD 256MB Asus יצרן: Asus , יציאות: DVI , S-Video , TV Out , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 256 Bit, (PCI-X/AGP) חיבור: AGP x8 , (Chipset )מעבדים: nVidia GeForce 5700 הוא עולה 800 יש משהו מסגנון בפחות?וככה איך הוא שווה?....

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. האם הכרטיס הזה Extreme N7800GT DUAL/2DHTV http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=786&l1=2&l2=6&l3=0 תומך SLI? ומה זה אומר 2DHTV

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by faceman_007,

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2664&p=2 חתיכת מפלצת!

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Dan1919,

שלום לכולם, אני כרגע עם FX5200 ופשוט לא נהנה ממשחקים,אני צריך לשחק בהגדרות נמוכות בשביל FPS נורמלי.. בהתחלה חשבתי לקנות X800GTO,אחר כך החלטתי לחכות ל7600GT,ועכשיו החלטתי שאני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בכרטיס מסך ומעדיף לחסוך כבר למחשב החדש. אבל מה אני יעשה ביינתים? חשבתי לקנות קירור ל5200 ולתת לו בOC,אבל אז ראיתי שKSP מוכרים ב250 שקל 9600פרו. קודם כל ראיתי באנצים בTHG,ופשוט נדהמתי מההבדל העצום בינו ל5200! אבל הבאנצים נערכו על משחקים ישנים,מספר שאלות: 1)בתקציב הזה,ה9600 פרו הוא הכי משתלם לי? 2)אייך הוא יריץ משחקים של עכשיו\חדשים? (המפרט בחתימה). 3)בקשר לכרטיס שמוכרים בKSP,מישהו יודע של איזה חברה זה? והאם הוא במלאי? 4)אחרי שאני מחבר תכרטיס מסך,מה אני צריך לעשות? להסיר דרייברי…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.