כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
Gigabyte Geforce FX6600 256Mb RETAIL 1018.27 Gigabyte Geforce FX6600GT PCI-EXPRESS 128 mb Retail 1308.36 אוקיי אז אלו הם הכרטיסים והבנתי את ההבדלים הטכניים, אך בעקבות קריאה של כמה ביקורות אני מבולבל, מישו יכול לומר לי מה ההבדל בביצועים בטאכלס, בכמה יותר טוב הGT והאם ביחס מחיר עלות יותר שווה ה256MB כפי שקראתי?- בביקורת באיזה אתר עברי שאני לא זוכר בדיוק איזה אתר זה היה אך אני מחפש וישתדל להביא לינק להשוואה בהמשך... :s05:
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=20036 מעניין מה יהיה ההבדל בינו לבין 6800NU
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מסך "21 LCD לחדר, בתור TV ... (או "24 לא כזה עקרוני אבל אני צריך המלצות/ביקורות..) (= תודהה!! ~נתי
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי GF 6600LE(אני יודע שהוא חלש) אבל זה לא אמול להביא יותר? הנה תמונוה (מעבד 2.66 זיקרון512) : http://img95.imageshack.us/img95/5396/dd4bv.jpg
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך למכירה במצב מאוד שמור - עם אריזה מקורית וכל מה שנכלל בה. היה בשימוש קצר ומאז שכב באריזה. יש מוכנות להעביר בדיקה במידת הצורך. איפה ניתן למכור כרטיס כזה במכיר הוגן? נמאס לי מכל משתוללי המרחב הפתוח וניסיונות להמעיט בערך הכרטיס והורדתו לרצפה. מישהו יודע או מכיר מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הם זה נכון שכדאי לטווח הארוך להשקיע בלוח-אם תומך SLI ובבוא הזמן לקנות את הכרטיס שישלים את הטכנולוגיה הזו במקום לקנות פעם אחר פעם (פעמיים שלוש) כרטיס מסך חדש? האם בכדי ש-SLI תעבוד אני חייב 2 כרטיסי מסך תואמים 1אחד לאחד (סוג דגם מדוייק וכו')?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מקווה שתבינו אותי אני מתכוון לזה שמראים תצלום נגיד מFAR CRY כש6800 מפעיל אותו ואחד כאשר X800 מפעיל אותו... ראיתי את זה בG4TV ואני חייב למצוא את זה...
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי את ה X800GTO2 ורציתי לדעת האם אוכל להעלות לו את המתח באמצעות הדרייבר של ATI או תוכנה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי הכרטיס הנ"ל, שאר המפרט בחתימה. הכרטיס הוא של Inno3D, כרטיס מוחלש עם זכרונות 666 במקום 800. בכל מקרה כשהמחשב היה על XP, הייתי עושה לו OC של 70MHZ לליבה (470 במקום 400) ו74MHZ לזכרון (740 במקום 666), הOC נבדק עם 3DMARK והכל היה בסדר. משחקים שהייתי משחק הם טראקמניה בהגדרות בינוניות, פיפא 09 ופרו 09. כל המשחקים רצו בלי שום בעיה. היום, הטראקמניה (עם אותן הגדרות כמו בXP) ממש מקרטע, כנל הפרו (דמו 2010), והפיפא (דמו 10) מידי פעם פועלת סביר והרבה פעמים גם יש פתאום ירידות FPS רציניות. יש לציין שבעיות חום אין בכלל, אני ביטלתי את המאוורר המקורי והצמדתי 80MM לכרטיס, שעובד ב53 מעלות במנוחה ולא עובר את ה60 בLoad. אני בסה"כ מאוד מרוצה מוינדוס 7 ולא ממש בא לי לחזור לXP, אבל ה…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש,בין שאר החלקים רכשתי גם מסך SAMSUNG SyncMaster 740B וגם כרטיס מסך GIGABYTEG GF 7800GT ,PCI-E,DDR3 256M שמתי לב שעל גבי כרטיס המסך יש 2 יציאות דיגיטאליות ואילו מסך יש 2 חיבורים ,האחד אנלוגי והשני דיגיטאלי. כרטיס המסך מגיע גם עם מתאמים מדיגיטאלי לאנלוגי. השאלה שלי היא איך כדאי לחבר את המסך למחשב? האם להשתמש במתאמים ולחבר את המסך מהיציאה האנלוגית או לחבר אותו דרך היציאה הדיגיטאלית. אגב האם יש איזה שהוא ייתרון לחיבור המסך דרך 2 היציאות במקביל ? אני מניח שאני שואל שאלת תם אבל אין לי ממש מושג מה ההבדל בין היציאות הללו. אני גם לא יודע האם הגדרה שנתתי של אנלוגי ודיגיטאלי היא נכונה. אנלוגי זה החיבור הישן שדרכו חיברנו מסכים תמיד והדיגיטאלי זה הח…
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מי יותר חזק ה GEFORCE 9800GT ======= NVIDIA HD4870 ===== ATI מי מביניהם יותר חזק ומי מביניהם לא מקרטע במשחקים כבדים במסך 22 אינצ
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כמו שהכותרת של הדיון אומרת, אני צריך עזרה בקשר לאיזה כרטיס מסך כדי לי לקנות כשהתקציב עומד בערך על 500 ש"ח והמטרה כמובן היא משחקים. הכרטיס מסך האחרון שהיה לי הוא 8800GT של Nvidia ודי החלטתי להחליף אותו (או יותר נכון הוא החליט...). כבר עברו 4 שנים מאז שקניתי אותו ובזמן הזה די הפסקתי לעקוב אחרי התחום הזה של כרטיסי המסך. אחרי חיפוש מהיר ראיתי דגמים חדשים של כרטיסי מסך טובים משלי בפחות מחצי מחיר ממה שאני קניתי את הכרטיס שלי בזמנו, הבעיה היא שאני לא יודע איזה כרטיס כדי לי לקנות. הנה כמה פרטים על המחשב (שלפי החוקים הלא כל כך מעודכנים של הפורום אני צריך לרשום): ספק: 400 W מעבד: AMD Athlon 64 X2 זכרון: 2 GB כרטיס מסך: ATI Radeon X1200 Series (זה כרטיס מסך on-board) דרך אגב, אני צר…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
התלהבתי נורא מהכרטיס כאן - http://xtreview.com/review114.htm התקציב שלי הוא עד 600 שקל - שזה 20 ש"ח מעל למחיר הכרטיס המינימלי בזאפ. השאלה שלי היא כזאת, לאנשים שיש נסיון עם כרטיס זה, עד כמה קירור הסטוק טוב בכרטיס הזה, וכמה המהירויות ליבה\זכרון הממוצעות לכרטיס זה באוברקלוק ??
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, איפה ניתן לראות/לבחון/להתרשם ממסכי LCD בארץ ? מדובר במסכים 2405FPW של Dell, דגם S2410W של Eizo ו-VP231wb של Viewsonic, שלא ממש הצלחתי למצוא אותם בכל חנות מוכנים להדגמה תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מאז שהוא קיים אצלי (חצי שנה) המהירויות שלו משתנות לGPU 165 וMEMORY 300 Mhz הקבוע הוא GPU:750 MEMORY:873. השאלה היא למה זה יורד לי ככה? הכרטיס חם מידי או פגום? טמפ' קבועה 38.5+-.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך מאוד ישם Sapphire X800GTO2 ויש לי מסך שתומך ב1920X1200 אתמול הביאו לי סרט 720P בפורמט MKV שאני מפעיל אותו במדיה פלייר קלסיק רואים יפה מאוד כמו שצריך אבל יש בסרט תקיעות ורואים את הפה שלהם זז ורק אחרי איזה 10 שניות שומעים ובקיצור מלא פאקים... זה בגלל הכרטיס מסך או בעיה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מה שהבנתי ש- HDMI זה כבל חיבור למסך כמו ה-DVI וה- VGA.. (אם זה לא נכון תתקנו) עכשיו אני רוצה לדעת האם הוא עושה את ההבדל? ובערך בכמה הוא יותר טוב. ^ צד שמאל. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס asus gtx 570 http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX570_DCII2DIS1280MD5/ יש ברשותי לוח אם asus p5q וספק כח Thermaltake toughpower 600w האם הם מספיקים לעבודה עם הכרטיס הנ"ל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אוקיי אז יש ברשותי את הכרטיס Hercules 9700 np ואני יודע שהוא כרטיס דיי חזק ... אז רציתי לדעת איך להוציא ממנו את כל מה שהוא יכול בלי אוברקלוק... אני רואה שאנשים פה מדברים על aa af שזה מוסיף מלא בצועים... הפעלתי את זה אך המשחק לא עלה ( MOH:AA) תוכלו לאמר לי איזה שינויים אני צריך לשעות כדי לראות יפה יותר? אני רואה בסדר והפריימים שלי במשחק בסביבות 98FPS ועוד משהו בנוגע להתקנת הדריברים אני מתקין אחד על גבי השני זה לא טוב? ואני רוצה לעדכן ל 3.8 כדאי? תודה רבה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מישהוא יודע מתי בדיוק תצא סדרה 6? כי עכשיו באמת עם כל האשכולות שיש פה על סדרה 6 אני כבר לא יודע לחכות או לקנות את ה4890 שבמבצע..... זה מבלבל ומעצבן
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אז כמוש הכותרת אומרת, השאלה היא האם אפשר להריץ תכני HD על כ.מ. כמו 9250? והאם ה-1300P או 1600P לא עדיפים עליו?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי, לא משהו רציני... אני לא ממש משחק במשחקים רציניים או משהו כזה, אלא משהו פשוט... לוח אם: Asus P5GL-MX (3 PCI, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) מעבד: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) זיכרון: 1015 MB (PC3200 DDR SDRAM) תקציב עד 350 ש"ח... משהו כזה תודה לעוזרים[:
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
בהמשך למהלך של ATI בהוצאת הX800GT נווידיה תוציא ככל הנראה בנוסף את ה6800XT(האם זה מהלך של הפוך על הפוך GT-XT?) אשר יתבסס על הסדרת ה6800 אך יהיו לו 8 צינורות ונווידיה מתכננת להשיק אותו במחיר הנמוך משל הX800GT ברק 5$ נווידיה תוציא בנוסף עוד כרטיס אשר יהיה בפלח שוק של הX550 הוא יקרא 6500 וכנראה יובסס על ליבת הNV44TC מקור: www.vr-zone.com
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-