כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לקנות כרטיס מסוג 1060 עם 6GB זיכרון ואני מחפש דיל טוב אשמח לכרטיס עם קירור טוב ועדיף שגם יהיה יחסית שקט אין מגבלת תקציב אבל כמובן שעדיף כמה שיותר זול תודה, המחשב שלי: CPU: Intel Ivy Bridge Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray Motherboard: MSI Z77A-G43 GAMING Memory: 2* Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Case: Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W Screen: Dell Ultrasharp LED 23" U2312HM
-
- 19 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שקראתי פה ושם אומרים שהכרטיס הזה מתחם יותר מידי ואם לא שמים משהו חיצוני שיקרר אותו זה גורם לחימום של ממש. השאלה שלי האם למישהו יש נסיון עם הכרטיס הספציפי הזה? מוכרים אותו ב 1042 ש"ח ב Digma http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1210&osCsid=e1b748fcd1c3bd96e68748beee12a524 יש כרטיס נוסף של LeadTek, גם 6600GT AGP שאותו מוכרים ב 1036 ש"ח. http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1212&osCsid=e1b748fcd1c3bd96e68748beee12a524 הכרטיס של LeadTek יהיה להם עוד כשבוע-שבועיים והכרטיס של Gigabyte יש להם במלאי מידי. יש עוד-כרטיס אותו דגם בדיוק של Gigabyte רק שבנוסף יש לו גם יציאת VIVO. אשמח לקבל עליו דעה אם למישה…
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
שלום אני פשוט לא זוכר את שם האתר הזה לכן אני שואל אותכם יש מין אתר שמתעדכן חודשית נדמה לי בכל הכרטיסי מסך שיש ואפשר להשוואות בינהם דרך מין פונקציה כזאת. למישהו יש מושג מהו הקישור?
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה יש לי xfx geforce 6600GT agP 128 הבעיה איתו הוא שהוא לא מספק את כול מה שהוא יכול להביא קירטועים נוראים במשחקים חדשים וגם בישנים מאוד כמו קאונטר סטרייק יש לי דריבר כנראה א מעודכן וחיפשתי באתר ולא מצאתי אני ממש לא מבין באתר שלהם כלום מישהו יכול לעזור לי להסתדר אם זה ? להביא לי לינק ישיר לדריבר הכי טוב שיש לכרטיס הזה.
-
- 15 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש דריבר לכרטיס טלויזיה של חברת DIMMOND הנקרא TVIEW. כמובן דריבר שיתאים ל-WIN XP. תודה מראש. :
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כרטיס גרפיוATI Radeon HD4850 512MB PCIeוGigabyte היי לכולם אני מחפש קישור לדריבר עדכני לכרטיס מסך הזה אם אני לא במקום הנכון סליחה אשמח לקישור ישיר יש לי xp sp 3 ניסיתי להוריד מהאינטרנט ושהתקנתי מופיע לי שגיאה יש לי מעבד אינטל אם זה משנה אשמח לעזר נ.ב יש לי directx 9זה לא אמור להיות גירסה 10 תודה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
חג שמח לכולכם המחשב הוא Compaq Evo N1020V ניסיתי להוריד דריברים מאתר של ATI אבל הם לא עובדים . באתר של COMPAQ הלינקים לא עובדים , קיצר לא יודע מה לעשות . תעזרו לי בקשה
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני צריך עזרה מכם במציאת דריברים לכרטיס הנ"ל, כי אני לא מתמצא בכרטיסים האלה ואין לי מושג באיזה דריברים יש צורך . יש צורך בדריברים גם ל 98 וגם ל XP. תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי חבר ויש לו Asus GF4 Ti4400, הוא עם מערכת הפעלה win2k והיו לו בעיות רבות במשחק CS. על איזה דריברים אתם ממליצים שיהיו הכי יציבים ויעילים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני לא מוצא באתר החברה את הסוג הזה מישהו יכול להביא לינק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, התקנתי יום את הוודו בשביל יציאת הטולוויזיה בעיקר(קודם היה לי ati xpert) התקנתי את הדרייורים voodoofiles ניסיתי גם את 1.07 וגם את 1.09 ובשניהם משחקים שעבדו בעבר מצויין מתפגרים: ut- הקרנל קורס quake arena- טוען שאין לי open gl ולא עולה CS- לא מצליח להפעיל משחק ותוקע את המחשב יש למישהו דריוורים אחרים להציע, או שאולי התקנת כל המשחקים מחדש תפטור את הבעיה(תגידו שזו לא הבעיה בבקשה אין לי כח להתקין עוד פעם הכל מחדש) תודה מראש, אגב היציאת טלוויזיה עובדת טוב מאוד
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה LEADTEK WINFAST 8800GTS ואני לא מוצא דרייביר לכרטיס (התקנתי את מה שהגיע עם הדיסק) אבל אני יודע בטוח שיש חדש יותר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
כבר מלא זמן! xp easy tv capture PALBG
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הדריבר 8.8 מהאתר של ATI רק את ה- 8.9 שמותקן אצלי ויש לי איתו המון תקיעות בזמן מישחקים אני מחפש את ה-8.8 ולא מוצא אותו ה-8.8 יותר יציב מבחינתי
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לא מצאתי כזה בשום מקום. זה כמובן בלתי אפשרי כי היה חייב להיות מתישהו כזה. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא?
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס x1550 שנקנה השבוע קיבלתי עם הדיסק דרייבר (גירסא 7.4 (ההכי חדש הוא 7.9)) באנגלית אם יש בבקשה תשאירו לינק לדרייבר בעברית תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
הכל כתוב בכותרת שיהיה לWindows XP ותודה אני מקווה שתעזרו לי ובבקשה שזה יהיה לינק ישיר
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה לינק לעמוד הספציפי שבו יש את הדרייבר להורדה. תודה
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום פירמתטי מחשב ישן של הילד, ואין לי את הדרייבר של כרטיס המסך, אני צריך קישור להורדת דרייבר שמתאים ל riva tnt 32mb במערכת הפעלה win98 תודה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אני יודע שכרטיס המסך ישן אבל אני מחפש גירסא טובה של דרייבר שאני יוכל לנצל אותו חיפשתי באתר של nvidia אבל לא ידעתי מה להוריד יש כול כך הרבה גירסאות מישהו יכול אולי להמליץ לי תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
התחדשתי במחשב מיקרו חדש וטלוויזיה פלאזמה הרזולוציה האמיתית של הטלוויזיה היא 852*480 החיבור שלה דרך VGA הדרייבר העדכני דרך האתר של INTEL מעודכן... הלוח אם מגיע עם מעבד מובנה וכרטיס מסך מובנה - Intel Desktop Board D945GCLF האם קיימת אפשרות כזאת בכלל ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לא מצאתי אותם חיפשתי בכל המקומות ... אני צריך את כל הדרייברים תצוגה CATALYST .. בקיצור חבילה שלהם . תודה
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לחפש, מדובר על דונגל פשוט USB לDVB-T הרכיב בפנים הוא ce9500 של אינטל לא מוצא דרייבר...
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-