כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
קרתה טעות קטנה בהסבר! אני מחפש כרטיס מסך בלבד באזור 3-4 אלף שקלים. הדרישות: שיעבוד כמה שיותר טוב ב3DS MAX וגם למשחקים. המפרט שלי: לוח Z77 לוח אם לא זוכר בדיוק את הדגם I7 3770 3.4GHZ 16GB RAM מסך 23 אינצ' רזלויה FHD יכול להיות בעתיד יעבור ליותר גדולה. בכל אופן עדיפות גרפיקה, פחות חשוב משחקיות.
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי, אני כיום עם Geforce 6600GT ומסך 19 אינץ' (LCD) ת'אמת? זה דיי סיפק אותי, בעיקר מכיוון שיש לי PS3, והמשחק הכי מסיבי ששיחקתי במחשב לאחרונה היה RED ALERT 3 (שבאופן מפתיע, נאכל בלי מלח בכלל - ברמת פירוט המספיקה לי) אבל עכשיו מתחשק לי לשדרג, אז בהתחלה חשבתי על לקנות כרטיס מסך מסדרת HD4730 מכיוון שהכרטיס הנוכחי לא מסתדר מספיק טוב עם תוכן 720P (שלא לדבר על מעבר) ואז אמרתי לעצמי, שאולי גם הגיע הזמן לעבור למסכים דקים (באמת שאני מתחיל לאבד פרודוקטיביות ב 1280X1024) אז.. חשבתי על להוסיף לכרטיס את המסך T240 של סמסונג (כי ההפרש בין 22 ל 24 במחיר הוא כבר זניח לטעמי - ואני יושב יחסית רחוק מהמסך) השאלה הגדולה היא, האם מעבר לרזולוציה טבעית של 1920X1200 לא תדרוש כרטיס עם מעל 512 זיכרון…
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
עד עכשיו התשמתשתי בתוכנה הזאת על מנת לראות סרטים בטלוויזיה אבל פתאום היא עושה לי כל מיני בעיות יש תוכנה אחרת דומה לה ? אמרו לי שאמור להיות אפשרות מובנת בתוך המאפינים של הכרטיס מסך על מנת לראות בטלוויזיה אבל אני לא מוצא את זה , מישהו יודע אולי מה הבעיה ? * יש לי G force 4 Ti 4200 128 ddr תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
תודה מפרט בצד. בעיקר למשחקים לא כבדים ותכני HD
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מחפש את האתר שמשווה כרטיסי מסך השם שלו היה משהו gpu r עשיתי חיפוש ולא מצאתי...
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
פשוט כדי להריץ DESKTOP על שתי מסכים, לא מעבר לזה, ושהיה בתקן PCIEX רב תודות
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קיצור היו לי בעיות במסך שהכל היה ממש כהה עד שיום אחד איכשהו בדרך ממש לא ברורה הופיע לי 0|1 במקום הכוכבית האייקון האחרון. קיצור אחרי שלא הבנתי מה זה נכנסתי לשם ושם היו מלא הגדרות של צבעים והכל היה על 255 מסיבה לא ברורה. סידרתי את זה אבל זה נדפק שוב. למישהו יש מושג מה צריך ללחוץ כדי שזה יופיע?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
נשרף לי חיבור הPCI-E בלוח אם, כרגע אני לא עובד (לאחר ניתוח) ואין לי כסף לשדרג את המחשב לחלוטין (אני מתכנן לקנות חדש בעוד כחודשיים), בינתיים אני צריך לשים על המחשב איזה כ"מ שיעבוד על חיבור PCI רגיל, לפחות DX9 שאני אוכל להריץ משחקים ישנים או משהו... התקציב? בסביבות ה200 שקל, לא נראה לי שכרטיסים כאלה ישנים צריכים לעלות יותר... תודה!
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מסך 19' CRT חובה כניסות USB מאחור תקציב של 2500 ש"ח ועדיף פחות. שטוח לגמרי ושנוח להסתכל עליו. יש חייה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך ישן מסוג geforce כדי לשפר את זמן התגובה. באתר של NVIDIA יש רק גירסא אחרונה לדרייבר (לא רלוונטי למחשב שלי - כל הרכיבים בני ארבע שנים)
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מחפש אתר של מחירות כרטיסי מסך וכאלה בזול!! שמעתי שיש אתר פנדרס או משהו כזה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש אתר שמראה את המקומות של הכרטיסים לפי הסדר כאילו מה הכי חזק עד להכי חלש יש דבר כזה? לא חייב את כל הכרטיסים שהיה את החדשים
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
או כל מקור אחר שנותן השוואת ביצועים בין כרטיסי מסך של ATI בדגש על X800GTO 128MB DDR3 מול X1600PRO 256MB DDR2 PCI-E תודה מראש על עזרתכם
-
- 13 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס מסך...רוצה לעשות סקר קטן לפני כן כל עזרה תתקבל בברכה. (כולל המלצות/השמצות...הכוללות את כל הפרטים של הכרטיס המומלץ/מושמץ (מחיר, יצרן, למה הוא עדיף/לא עדיף על האחרים וכו')). מעדיף לקבל עזרה מאנשים עם ניסיון (טוב/לא טוב) עם אותו כרטיס. תודה !!!! ;D
-
- 11 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אחרי התלבטות החלטתי לקנות למערכת המחשב החדשה שלי כרטיס X800XL ולא X800 PRO. אמנם לא גיימר אבל אני כבר בארהב כרגע ומחליף מחשב פעם בכמה שנים וזה יבטיח לי אורך נשימה משופר. ראיתי כאן ביקורות נלהבות ביותר על הכרטיס הבא עם VIVO שהוא דרישה מוקדמת: HIS X800XL IceQ II Turbo Dual DVI VIVO 256MB PCIe. http://www.neoseeker.com/Hardware/Products/his_rx800xl_iceq_ii_turbo/reviews.html?ns=40601c6a40c0f65365a7ea8bb3c167e4 מאתר החברה: http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=155&view=yes צוין בביקורות שהוא אמור להיות ברמת מחיר של 300$ מה שעושה אותו אטרקטיבי במיוחד. הבעיה היחידה שאני לא מצליח למצוא אותו בחנויות רגילות או ברשת, גם לא ברשימת החנויות שמופיעה באתר של החברה: http:/…
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש מצב לכרטיס הזה כבר בארץ? אני מחפש אותו בכל מקום ובנתיים מצאתי אותו רק באקסלנט במחיר גבוהה מדיי, בבקשה תעזרו לי זה ליום הולדת של אח שלי תודה.
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מחפש ביוס ל X1800XT 256 של CONNECT 3D תודה ואיך אני מתקין אותו? יש סיכון כלשהו? :-X
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מי שיוכל לעזור נא להביא לי לינק.. תודה...
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא ביוס לצריבה של הכרטיס הנ"ל תודה ???
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני מחפש ביוס מעודכן לכרטיס מסך שלי המערכת שלי היא כזו WIN 7 32BIT תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מעוניין בטובה גדולה.. קניתי 6800GS רגיל של LEADTEK ןאני מעוניין לעשות פלאש הבעיה היא שאני לא מוצא שום ביוס של האקסטרים בשום מקום באינטרנט אם משיהו יכול לעשות לי טובה ולהעלות לי את הביוס שלו אני אהיה אסיר תודה עד יומי האחרון... תודה יאיר
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
-
אני מחפש ביקורות על הכרטיס asus ti 4400 שימו לב הדלוקס אז תודה מראש גיא
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-