כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, ברשותי טלוויזיה 42" שמשמשת כמסך המחשב שלי. רציתי לדעת אם יש אפשרות להציג את המחשב רק נגיד על 70% מהמסך? ניסיתי לחפש בדרייבר של הכרטיס מסך (GTX 560 TI) אבל לא מצאתי. תודה רבה. - - - תגובה אוחדה: - - - בטעות פתחתי את הנושא פה ולא בתמיכה טכנית, יש אפשרות להעביר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פשוט כדי להריץ DESKTOP על שתי מסכים, לא מעבר לזה, ושהיה בתקן PCIEX רב תודות
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
כיום ברשותי GTX460 שנרכש לפני כמה שנים טובות, אני לא משחק במחשב אבל מידי פעם יש לי חודש שיגעון ואז אני משחק בטלפילד4. חשבתי להחליף כ.מסך , לא כי חסר לי ביצועים אלה סתם.. בלי סיבה מיוחדת.. נתקלתי בכרטיס R9 285 compact וגם ב GTX 760 mini , כרטיסים קטנים עם כוח גדול. רציתי לשמוע המלצות או דיס המלצות לכרטיסים האלה, נראה לי סבבה לעבוד לכרטיס יותר קטן. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הכותרת אומרת הכל... יש כרטיס מסך שהוא AGP בסגנון 8600GT?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי x850xt רגילים בממשק PCI-E, יש אפשרות לעשות ביניהם Crossfire? יש לי לוח תואם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מזה זמן רב, הבעיה הזו מופיע מעצמה (קשור לסעיף 3): “Could not load file or assembly ‘MOM.Implementation’ or its dependencies.” ניסיתי הכל! פשוט הכל! 1)הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר (כולל גירסאות חדשות יותר) - לא עזר! 2)התקנתי את net framework 4.5 כמו שמצוין גם באתר של AMD בדף שמוקדש לבעיה - לא עזר! 3) פירמטתי 3 פעמים את המחשב בחודשים האחרונים- עזר חלקית, הדרייבר עבד לזמן מה וההודעה חזרה. היו לי חשדות שזה קשור לפריצה של הWINDOWS, שהייתי מבצע כל פעם אחרי פירמוט, אבל בפירמוט האחרון לא פרצתי את WINDOWS וזה עדיין חזר! כבר התייאשתי, אולי למישהו יש פתרון מוכח? מי שפותר את הבעיה הוא מלך... :( חיים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אוי אוי אוי the irony ;D http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32643
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני נמצא בפורום הנכון... אני מבקש את עזרתכם בהשוואה בין כרטיסי מסך הבאים: GTS8800 640MB MSI או LEADTEK.... כרטיס של איזה חברה יותר טוב...? שאלה נוספת בנוגע לצורבי SATA האם הם פחות טובים או יותר טובים מIDE (השערתי שיותר טובים אך אני לא בטוח..) תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג:7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E רציתי לדעת אם אוכל לחבר בנוסף למסך שלי גם טלויזיה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gtx 750 ti 2GB i5 6400 לוח אם h110 4GB DDR3 שיחקתי במשחק call of duty black ops הראשון על הגדרות גבוהות וקיבלתי באופן קבוע 91FPS זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי, יש לי GigaCube RADEON 9600Pro 256MB ואני רוצה לעשות עדכון ביוס אבל ביקשו ממני את הגירסה שצריכה להיות משהו כזה, GC-R9600(PRO)-C3 rev1.2 איפה אני יכול לבדוק את גירסת הביוס שלי? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
דרך אגב יש לי עכשיו hitachi 17 cm610 על כמה ה-mhz אמור להיות בערך ואיפה משנים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר טוב? והאם יש בשניהם VIVO? זה: ALBATRON GeForce FX5900XTV 128MB , 256BIT , VIVO או זה: Prolink PixelView GeForce FX 5900XT 128MB AGP 8X, 128MB DDR (-2.8ns,Memory Clock :700MHz), nVidia GeForce FX 5900LE GPU (core Clock : 400MHz), Cooling fan, w/TV-OUT, DVI. w/DVI to VGA adapter, bundle with WinDVD, Power Director and 3D game בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 7600GT ובאתר של NVIDIA יש שתי אפשרויות להורדה: 1. GEFORCE AND TNT2 2. GEFORCE GO 7 SERIES באיזה לבחור?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלביזיה מסוג:pctv-pinacle עד עכשיו עם WINDOWS 98 הכל עבד כשורה. ברגע שעברתי לWIN XP עם עדכונים לSP2 אני לא יכול להשתמש בכרטיס הנ"ל. הכרטיס הזה כבר לא מיוצר , מזה שנה. ואין דריברים של חברת PINACLE. יותר מזה... לאחר ה BOOT המערכת מכבה את עצמה. בררתי אצל היצרן ואין DRIVER לWINDOWS XP SP2 מה עושים????
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע כבר מזמן הדרייברים החדשים לא תומכים בכרטיסים מ4000 SERIES האם עדיין כדאי להתקין את הדרייבר הכי עדכני?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
nVIDIA GeForce FX6200 128MB Gigabyte או ATI Radeon X9250 128MB Gigabyte
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות geforce 7900gt אבל עוד מעט יוצא DirectX®10 אז הוא לא יפעיל את DirectX®10 ? או DirectX®10 זה רק תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כאשר גם הטלוויזיה וגם המסך מחשב מחוברים ביחד לכ. מסך אז שולי שולחן העבודה בטלוויזה נמטחים מעבר למסך, לדוגמא חצי המפס של ההתחל אני לא רואה. איך אפשר לסדר את זה? סידרתי את זה בהגדרות של הדרייוור אבל במשחקים זה לא תקף
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה בעוד 4 יום יש לחבר שלי יום הולדת ויש לו 5200 שהוא ממש סובל ממנו אז החלטתי לקנות לו כ.מ הסגתי 6800 הם 256 זיכרון ב120 ש"ח (AGP) אז הוא עבד חפיף וישב אצלי בכופסא (של הכ.מ שלי) כשבועיים וכול 5 ימים בדקתי אותו אז לאחרונה נפל לידי קרור מפלצתי של 8500GT SUPER PALIT אז ניסיתי לחבר אותו על הכ.מ הזה אך לא הצליח לי נהגתי ממש בזהירות ולא סרתתי או פגמתי את הכרטיס מסך אז חיברתי חזרה את ה6800 והוא לא עבד פתחתי את הקרור ושמתי לב שהמשחה הטרמית (משחה לבנה) מרוכה גם על הצופציקים שיש על הליבה ניסיתי לנקות אותו טוב טוב הם אלכוהול וכולה אך הוא עדיין לא עובד האם תוכלו לעזור לי??????
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מספר דברים? מהיא טמפרטורת העבודה המקסימלית המותרת ל- HD4870X2? האם יש דרכים לקרר את הכרטיס מסך? האם עדיף לעבוד עם המארז פתוח לגמרי? האם יש WINDOW GADGET שמודד טמפרטורה ונמצא כל הזמן על ה- DESKTOP? הכרטיס שלי מתחמם ומתקלקל לעיתים קרובות (פעמיים ב- 4 חודשים האחרונות).. למזלי יש לי עוד חצי שנה אחריות (מתוך 3 שנים)...
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
בין החברות השונות (דגש על INNOVISION Geforce 3 ti-200 64mb)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיחזיק כמה שיותר זמן ולשמור על יחס עלות/תמורה טוב דרך אגב בבקשה לא לומר לי לחפש של חברות אחרות או לחכות לסדרות החדשות תודה מראש רום
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-