כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הי קניתי לפני כמה ימים LG F900B, וזו התגלתה כטעות חיי (טוב, הגזמתי, אבל עדיין טעות חמורה). דאגו לשווק אותו תחת הכינוי "ספינת הדגל של LG", והיה לי הרושם ש-LG זו חברה אמינה וטובה, ואפילו המסך הקודם שלי היה FLATRON של LG דגם 775FT (שהיה נהדר!). אבל מסתבר שמשהו רע מאוד קרה לחברה הזו בשנים האחרונות. אולי זו כניסת מסכי ה-LCD לשוק, אולי זה פשוט פס יצור דפוק, בכל מקרה המסך שקניתי הוא מחפיר בכל קנה מידה. לפני כחודש קניתי את אותו הדגם בגרסת 17'' (F700B) והוא סבל בדיוק מאותן בעיות והחזרתי אותו לחנות והחזירו לי את הכסף בלי לשאול שאלות. לקחתי סיכון (שהסתבר בדיעבד כטיפשי ביותר) והחלטתי ללכת על 19'' מתוך תיקווה שהפגמים שהיו ב-F700B היו ספציפיים לאותו מסך. הסתבר שטעיתי... מלבד היותו שט…
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קראתי את שתי הביקורות כאן באתר. אני מבין מהן שה-GTX780 לוקח. מה שלא ברור לי זה איך הוא לוקח אם מבחינת הנתונים היבשים על הנייר ה-280X הוא מהיר יותר? ז"א, מהירות הליבה שלו גבוהה יותר. לא ראיתי בשתי הביקורות שהמפרט הטכני של ה-789GTX עדיף על פני ה-280X בצורה כלשהי. מה אני מפספס פה?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לטובת משחקים \ פוטושופ, מה עדיף? המפרט הוא : I7 2600 MSI P67 C45 G-Skill 8GB CL-9 המחיר אותו המחיר.. בבקשה השתדלו לדבר רק על הכרטיסים האלה.. תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי חברים, אשמח לסיוע בבחירת כ. מסך חדש > מבחינת תקציבית אין לי מספיק ל3080 אבל כן אוכל לבחור בין 3070TI ל6900XT. אני יודע שה-TI מעט חלש יותר אבל RAYTRACING זה אלמנט חשוב. מה דעתכם? ההבדל במחיר בין השניים הוא כמעט זהה עבורי.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי לפני 2.5 8800GT של ASUS והיו גם אז ארטיפקטים, החלפתי לאחד אחר כעבור חודש מהקנייה+-. היום, זה חזר. יש היבהובים בBC2, טקסטורות שנראות כמו לוח שחמט\דמקה בGTA IV וכדומה. השאלה שלי היא, איזה כרטיסי מסך שווים לכוח של 8800GT כדי שלא יחליפו לי למשהו פחות חזק אם בכלל יחליפו לי. יש איזו דרך לסדר את הבעיה? תודה עריכה, אני יודע שתשאלו לגבי הטמפ' של הכרטיס: בIDLE: GPU=65-70 AMBIENT=50-55 DIODE=65-70 במאמץ עדיין לא בדקתי
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כמה שאלות לגביו: 1) האם נמצא מדריך המסביר את הפיכות ל850XT מהתחלה ועד הסוף? 2)האם פתיחת צינורות מעלה טמפרתורה? 3)האם כיד להשקיע בקירור נוסף או שמה שמגיע איתו מספיק טוב כיד שהיא יחזיק OC ופתיחת צינורות?אם לא,אז במה כדי להשקיע?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היתי חייב לפתוח בשביל זה דיון!!!!!!!!!!! כולם ליראות אותו!חובהה!!!!בעברית קוראים לו "יצרים בדם ":nixweiss: על תינעלו!!!! תיראו את הסרט ותודו לי לסיכום: VATOS LOCOS FOREVERRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון נבידיה מוציאה דרייברים פשוט איומים היה לי לא מזמן דרייבר של 68. משהו... וכל המשחקים פעלו אחלה וכשיצא הפורסאוור החדש של 7XX אז זה פשוט דפק לי מלר משחקים והוריד FPS במלא משחקים כל הסדרה הזאת היא פשוט זבל! וגם היום למשל מצאתי ת'דרייבר הכי חדיש נראה לי78.82 והוא גם כן גרוע!! הקונטר סטרייק סורס התחיל לזחול על 5 FPS וזה ממש באסה וגם הדרייבר המעפ עפן הזה לא רוצה להפעיל סרטים וסירטונים כל סרט או סירטון הוא פשוט מראה במסך שחור! זה קרה בעיה דומה כזו בדרייברים הקודמים וזה היה ממש מעצבן אז תעזרו לי בבקשה,איך אני יכול להפעיל סרטים מחדש? וגם יש לי כרטיס 5200 ג'יפה מה הדרייבר הכי טוב בישבילו?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הממשק שלי AGP לכן אין לי הרבה בחירות.התלבטתי בינו לבין HD 2600PRO או 9600Pro הזול (240 שקל). בסוף החלטתי לקחת X1950GT . אני יודע שמשחקים חדשים לא יעבדו חלק ,אך זה לא כל כך איכפת לי.אני כמעט ולא משחק בכלל(Q3 פעם בשבועיים).אני מחליף כרטיס מסך רק בגלל שקניתי מסך חדש (200P7ES) ואין לי בגרוטאה שלי חיבור דיגיטלי (9200SE). אם כבר להחליף אז לפחות למשהו נורמלי. אגב הספק שלי FSP350GLN יחזיק? תודה ושבת שלום.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיהיה טוב במחיר זול..אני רוצה שהוא יפעיל לי את gta iv יש לי מסך wide 19 .ויש לי מחשב מספיק חזק בכדי להפעיל את gta iv. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של עד 350 שקל.. אני חשבתי על זה Sapphire : HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E איך הכרטיס הזה? והאם הוא יפעיל לי את gta iv ? ועל מה אתם ממליצים במחיר הזה? תודה רבה לעוזרים,אורי.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קונה מחשב חדש מ-TMS, ויש לי 2 אופציות: Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - סה"כ 899 ש"ח VS SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - סה"כ 798 ש"ח יש בין הכרטיסים הבדל של 100 ש"ח, אבל האם יש הבדל בביצועים? אין לי בעיה להוסיף 100 ש"ח, אבל לא אם יוצא שאני סתם זורק כסף לפח... על מה אתם הייתם הולכים? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם הביצועים של כרטיסי המסך שעל ה Nforce משתווים לביצועים של אותם כרטיסים לא און-בוארד?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? תודה לעונים.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לכל מי שראה את הת'רד הקודם שלי... עכשיו החלפתי מערכת הפעלה ל-WIN2K מ-WIN98SE הדרייברים שהתקנתי הם: דרייברים בסיסיים שהורדתי מהאתר של החברה SAPPHIRE לריידון 9000\9000 פרו והדרייברים האחרונים מהאתר של ATI. בהתחלה שבתקנתי רק את הדרייברים של ספיר קיבלתי בערך 2500 נקודות. ולאחר שהתקנתי את הדרייברים מהאתר של ATI התוצאה שלי הייתה: 3100 שזה שיפור של איזה 600 נק' וזה המון ! תגובות הצעות וכו' יתקבלו בשמחה
-
-
היי חברים. מחפש כרטיס מסך שיריץ יפה וחלק את משחקי אקשן כמו למשל advanced warfare וכאלה. אשמח להמלצות. תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, לפני מספר ימים החזרתי לחנות ממנה קניתי את ה Radeon 8500LE לפני כחודשיים, בטענה שזהו לא הכרטיס המקורי Built By Ati, אלא זהו כרטיס של חברת צד שלישי בשם Sapphire ??? לא היה אכפת לי שהחברה לא מוכרת אם לא הייתי נתקל בהמון בעיות עם הכרטיס, מה שגם הזכרונות שלו היו 5NS ומגיעים כברירת מחדל על 200MHZ. הלכתי לחנות וביקשתי להחזיר את הכרטיס ודרשתי מהמוכר את הכרטיס המקורי מבית ATI. לאחר מספר ימים קיבלתי ממנו תשובה שאמרו לו בחברה איתה הוא עובד שאין להם כרגע את המקורי במלאי, והם יכולים לזכות אותי בסך הכרטיס כפי שעלה אז (1200 ש"ח). בסה"כ אני חושב שהרווחתי מכל העניין, וכרגע האפשרויות העומדות בפני הן לקחת את ה Msi GF4 Ti 4200 במלוא סכום הזיכוי, או את ה Leadtek GF4 Ti 4400, בתוספת של…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום במחשב שלי מותקן כרטיס מסך ONBOARD ATI 4200 HD הבן שלי מעונין לשחק ב- STARCRAFT2 . האם כדאי לשדרג לכרטיס מסך נפרד אם כן איזה. לא סביר שהוא ישחק במשחקים נוספים שדורשים עוד גרפיקה הלוח אם הוא GIGABYTE MA7856MT-UD2H ספק כח SUPERSONIK 350W
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה חודשים מסך MONEX , וכרגע מחובר ל-460GTX ועובד עקב תינוקת קטנה שגנבה ממני את החדר, אני נאלץ לחסוך במקום. ואני מעונין לעבור למחשב NUC/BRIX (המחשבים הקטנים של אינטל/ג'גהבייט), אבל יש להם יציאות מיני HDMI, האם הם יתאימו ? (לאינטל יש כרטיס מסך מובנה HD4000/5000 ולג'גבייט יש מובנה HD5200 וגם 760GTX עם 2 מיני HDMI). האם הם יעבדו ? אם לא יעבוד יש מתאם שיעשה את העבודה ? תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news-story/manufacturers-roll-out-firmware-updates-for-geforce-gtx-1070-due-to-memory-issue.html את מי שזה מעניין. יש בעיה כלשהי, זה מוסבר שם די בבירור מה הפתרון והאם יש צורך בכלל בפתרון. ה 1070 שלי מגיע עם זכרונות של סמסונג ולא מיקרון. אפשר לבדוק ב GPU-Z.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב גיימינג חדש שישמש כמחשב רזרבי למחשב הראשי לתקופה של 15 שנה (יהיה בשימוש מועט ולכן אמור להספיק לתקופה הזאת). יש לי את כל החלקים חוץ מכרטיס מסך ואני מעונין שגם בעוד 15 שנה המחשב יריץ 70%-80% מהמשחקים בשוק. התקציב שלי לקניית הכרטיס הוא 2500 ש"ח, ואני מתלבט האם לשלם את הסכום הזה לכרטיס הכי חזק שאמצא או שאוכל להסתפק בכרטיס זול יותר.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
האם ניתן לחבר מחשב...למחשב נייד, כדי שהמחשב הנייד ישמש כמסך לאותו מחשב?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
האם ידוע מתי או צפי של מתי יהיו כרטיסי מסך חדשים? אני רוצה פשוט לקנות מחשב ואמרו לי שבחודש 3,4 אמורים לצאת די הרבה חידושים. האם מישהו יודע משהו או פשוט לקנות כבר וזהו? כי אני ממש אתבאס אם אקנה עכשיו מחשב ועוד שבועיים אוכל לקנות מחשב הרבה יותר חזק באותו סכום או טיפה יותר
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברשותי כיום: AMD 64Bit 3500+ (לא הDC) 512MB (שניים של 256 של קורסאייר שעובדים בדואל) Radeon 9600XT 256MB Sapphire ASUS A8V Deluxe אני הולך להוסיף עוד 512-ג'יגה זיכרון, וכרטיס מסך חדש. רציתי לדעת מה הכי כדאי ב1500 ש"ח (66GT, X800GT..), והאם זה יהיה שיפור משמעותי מהכרטיס הנוכחי שלי. כמו כן, כמובן אם צריך קירור או חשמל נוספים (יש לי ספק של 350W במארז.. שבא עם המארז). גם רציתי לדעת אם אני קונה 6800GS של חברה כמו XFX, אם החברה בכלל שווה משהו? מה הסיכוי שאני אצליח לפתוח את הצינורות שלא בשימוש (במידה והם באמת לא בשימוש ולא פגומים)? והאם יש סיכון בלנסות לפתוח אותם? אהה.. ובלי לפתוח אם עדיף לי 6800GS על 6600GT (אם ה6800GS הוא של חברה כמו XFX וה6600GT של חברה כמו ג'יגהבייט). תודה ר…
-
- 47 תגובות
- 2.2k צפיות
-