כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיהיה טוב במחיר זול..אני רוצה שהוא יפעיל לי את gta iv יש לי מסך wide 19 .ויש לי מחשב מספיק חזק בכדי להפעיל את gta iv. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של עד 350 שקל.. אני חשבתי על זה Sapphire : HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E איך הכרטיס הזה? והאם הוא יפעיל לי את gta iv ? ועל מה אתם ממליצים במחיר הזה? תודה רבה לעוזרים,אורי.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
what is better among those tow on Athlon 1800+ Gigabyte7vrxp platphorme?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Ahalan, i wanted to know if this video card conatins DVI/TV Out, ain li musag becartisi msah another things, is it average video card for gamers? Thanks
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למשחקים למקסימום FPS אבל רשום בקופסאות שהכרטיסים תומכים בפוגרסיב עד 60FPS 1080P/60 720P/60 המסך שלי גדול 42" HDMI 1.3
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חיכיתי לזה חודשיים וסופסוף הגיע ה 6600GT ל AGP! מה שכן, מאז יצא גם 6800LE וגם הוא ל AGP. מה עושים? מי מהם יותר טוב, זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2353&catcode= או זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2252&catcode= שניהם אותו מחיר ככה שאני ממש בדילמה. אבקש תשובות מבוססות בלבד ע"י בנצ'מרקים או נתונים טכניים, לא תשובות כגון "קח את X - הוא הכי טוב!!!"
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כיום יש לי את ה-GTX 660 OC ואני רוצה לשדרג לאחד חדש. אני מתלבט בין MSI Radeon R9 280X Gaming TwinFrozr 3GB OC לבין Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB. האמת היא שאני רוצה לשדרג מתוך המחשבה שכרטיס מסך זה כמו אוטו- עדיף למכור יחסית מהר, (יש לי את הכרטיס כשנה וחצי) כי משנה לשנה הערך יורד יותר ויותר, וגם סתם כי בא לי להריץ משחקים על הגדרות גבוהות יותר. האם אתם מסכימים עם ההנחה שלי? ודבר שני, האם אתם חושבים שהכרטיסים הנ"ל יהיו בחירה נכונה? הם יחזיקו מעמד די הרבה זמן? העניין הוא ששניהם בעלי ביצועים דומים, אך ה-770 עולה 90 שח יותר. ל-770 יש קירור טוב יותר, אך מגיע עם 2GB זיכרון, וה-280X עם 3GB. האם יש לזיכרון משמעות פה? במה אתם הייתם בוחרים? תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL או HIS PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DUAL DVI TV/O - RETAIL או SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! אחרי שניסיתי בפורום אחר אני ינסה פה, אולי זה יותר מתאים... אז ככה אני מחפש כ.מסך למשחקים כבדים שיהיה חזק וטוב בתקציב שלמעלה. (לא עושה OC) הינה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz קירור למעבד: Mugen 2 לוח אם: Asus P5K3 Deluxe כרטיס מסך עכשוי: NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB כרטיסי זכרון: 4GB DDR3 מסך: 22'' דיסק קשיח: ST3500320AS ATA Device 500 GB, 7200 RPM, SATA-II (מתכוון להוסיף עוד דיסק קשיח של 500...) ספק כח: SeaSonic 500W מארז: coolermaster 590 *שימו לב לספק, שזה יספיק להחזיק את הכרטיס... אגב יש לי עוד שאלה, בעקרון אני יזמין את הכרטיס שתמליצו לי עליו עם מחשב חדש שאני קונה ואז אני יחליף בין הכרטיסים... אמור להיות בעיה עם זה? תודה רבה על עזרה ענקית...
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מתחמם מהר מדי? ראיתי את המאורר שלו והוא לא משהו
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש כבר תאריך מתי זה אמור לצאת? איזשהם פרטים על החומרה?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך למכירה במצב מאוד שמור - עם אריזה מקורית וכל מה שנכלל בה. היה בשימוש קצר ומאז שכב באריזה. יש מוכנות להעביר בדיקה במידת הצורך. איפה ניתן למכור כרטיס כזה במכיר הוגן? נמאס לי מכל משתוללי המרחב הפתוח וניסיונות להמעיט בערך הכרטיס והורדתו לרצפה. מישהו יודע או מכיר מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
ברשותי מחשב לא כל כך חדש: Intel i5-3550 8Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE (על הדרך ישודרגו ל-16) GA-H77M-D3H Gigabyte - https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H77M-D3H-rev-10#sp Samsung EVO 860 אבל, מדי פעם אני משחק בו באינדי, תפקידים, דברים יותר ישנים טיפה וכ"ו. לא מחפש את הכרטיס החזק ביותר. מה הכרטיס שאני יכול לרכוש היום עם יחס עלות תועלת מומלץ?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, בדיוק מצאתי דיל מפתה על כרטיס מסך ביד שניה שהייתי רוצה ללכת לבדוק. מלבד בדיקה פיזית, בדיקת תקינות מאווררים, ו-GPU-Z לבדיקת תדרים ושהכרטיס הוא אכן הכרטיס המדובר, אני מחפש המלצה ל-stress test שאפשר לעשות. משום שלי כרגע אין מחשב לבדוק עליו, אבצע את הבדיקה אצל המוכר, ולכן רצוי משהו אמין שלא יקח יום שלם כדי לרוץ. יש משהו מומלץ? והאם יש בדיקה ששכחתי לציין?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני הולך לרכוש מחשב חדש ורציתי לשאול מספר שאלות אך לפני שנתחיל להלן המפרט החדש שהיה לי מעבד- Intel Core i7 2600k לוח אם- ASRock P67 Extreme4 זכרונות - Gskill 1600mhz cl9 XL מארז- lancool pc-k62b ספק - crosair 620HX אז ככה קיום אני מרזיק בידי את הכרטיס Sapphire Radeon HD4870x2 . 1.במידה ונמכר הכרטיס האם שווה לשדרג את הכרטיס הנ''ל לנוכח המצב של המשחקים והכרטיסים בשוק+המשחקים המתקרבים אליינו (Battlefied 3 ,Crysis2 ) 2.איזה כרטיסים קיום יותר חזקים מהכרטיס הנ''ל +עדיפות לצריכת חשמל נמוכה יותר ,גודל קטן יותר. 3.האם ספק 620 מספיק למערך CF או SLI ? תודה על הקדשת הזמן. בברכה יוני.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה עדיף NVIDIA GeForce GTX 460 או ATI Radeon HD 5770 ? איזה סידרה עדיף יותר של HD או GeForce ?? ראיתי ששניהם מומלצים בפורום אני קונה מKSP המפרט שלי הוא: זה הלוח אם שלי - Gigabyte GA-P31-DS3L זה המעבד שלי -INTEL CORE 2DUO R6750 והכרטיס העכשיו שלי הוא: Nvidia GeForce 8600GT - יש לי בעיות בו ואני צריך להחליף אותו מחשב לפני 3 שנים
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מצורפת תמונה לאחר משחק של לפחות שעה ב- CS:GO. המשחק מוגדר על הגדרות הכי גבוהות. אבקש להתייחס בשאלה לנתוני המתח. בתודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי אותו - QUADRO 700XGL תמונת הכרטיס אני ממש לא יודע אם 3DMARK היא התוכנה בשביל לבדוק כרטיסים מסוג כזה, אבל הנה התוצאות: 1024X768: 4815 - עם TRIPLLE FRAME BUFFER ו ANTIALISING 4 SAMPLES 8061 - DEFAULD: DOUBLE FRAME BUFFER ובלי ANTIALISING חוץ מזה, האם יכול להיות שלא ניתן לעשות לו OC?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי אני במחיר של סביבות ה650 ואני יכול לקחת את הכרטיס הזה איך הוא ? TwinTech GeForce GTS450 1024MB GDDR5 647.00 ₪ - 1 1 ???? אני לא הולך לשחק ממש הרבה על המחשב אבל בכל זאת אני רוצה כרטיס מסך טוב שלא יצרוך הרבה חשמל[br]פורסם בתאריך: 1.11.2010 בשעה 17:58:35 למה יש כ"כ הרבה כניסות ואף תגובה אני רוצה להזשמין היום מחשב
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מפנדה מה אתם אומרים הקנייה הכי כדאית היום? עריכה: הייתה לך שגיאת כתיב,
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס כמה שיותר זול שיריץ לי משחקים חדשים, אני לא מתכוון לשחק על ההגדרות הכי גבוהות ואני רוצה שישמש אותי לאורך זמן. אם זה משנה אני בד"כ משחק משחקי פעולה חדשים שיוצאים, מסיים ועובר לשני וכך זה נמשך... בחרתי בכרטיס הזה ביגלל שאני יודע שלידטק לא יאכזבו אותי. אם יש לכם הצעות בבקשה...
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, באתר NVIDIA יש שעון להכרזה על משהו לפי השמועות ברשת נראה שזה GTX 1080 TI... http://www.nvidia.com/page/home.html
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
וישחררו לנו את שוק המאיצים הגראפיים מן הטירוף שאחז בו ? רקע: בחודשיים האחרונים בערך, מאזור מאי 2017 חלה לה תפנית שכולנו היינו ערים לה - התרוקנות המדפים מכרטיס מסך של AMD מסדרות 470/80 ו- 570/80 , מהלך שגרם למחירם להאמיר עד כדי פי 1.5 ואפילו פי 2 בחנויות - אם בכלל היו במלאי להשגה (בדר"כ לא). ההשפעה היתה דרמתית גם על שוק כרטיסי המסך המשומשים, כאשר ניתן היה לראות כרטיסי AMD מארכיטקטורת GCN כדוגמתם של 7950/70 או בגלגולם 280X, וכרטיסי R9-290/390 מאמירים במחירם בלוחות היד השניה כפליים סדר גודל ממחירם רק כמה חודשים קודם לכן, בבחינת בקוש אדיר לכל מה שמסוגל לכרות מטבעות ויהי מה - גם אם הוא כרטיס סבתה זקנה על גלגלים... …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הבנתי שזו הגרסה של EVGA שהקירור שלה יצא מוצלח כביכול ולא תקול כמו בשאר, רק הFTW באה עם BACKPLATE מאלומיניום והקטע עם הHEATPIPES סודר. אני צודק? אם כן אני כנראה הולך ללכת על 2 כאלו כיוון שהם באים עם OC גדול משמעותית מהשאר
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-