עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. צהריים טובים, ברשותי מפרט המחשב הבא: מעבד: Intel i5 2500K 3.3GHz - הומהר ל-4.5GHz, הועלה מתח בהתאם. קירור למעבד: Noctua NH-U12 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: Kingston DDR3 HyperX Blue 16GB (4x4GB 1600MHz) - עומדים בתדר זה, הועלה המתח בהתאם. כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB DualBIOS - נפתח ל-6970, הועלו מהירויות שעון אולם לא הועלה מתח (לא יודע האם צריך). דיסקים קשיחים: Samsung F4 2TB; Samsung F3 1TB; WD Caviar Green 2TB צורב DVD: כונן כלשהו של LG מארז: Thermaltake Element S ספק כח: Antec Current Gamer 520W 80Plus bronze מסך: Dell u2311h התחדשתי במסך 27" ברזולוציה 2560x1440 פיקסלים, אני מעונין לשדרג את כרטיס המסך לכזה שיתן ביצועים אופטימליים למשחקים ברזולוציה זו. ההתלבטות …

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. R520 Taped Out, Yields are Key Risk ATI has completed test wafers on 90nm at TSMC and has hit its milestones to date for its next generation R520 product due out in Spring 2005, CSFB wrote. In early November a high-ranking source close to ATI Technologies confirmed that the chip known as the R520 had been taped out, which means that the completed design of the processor had been sent to an ATIs foundry partner. Key risk ahead is achieving strong yields on 90nm, a point too early to call but potentially less risky since low-k and copper issues were resolved at 130nm. ATI noted that the next two years will see major architectural jumps (likely Pixel Shader 3.0 in 05 and DX1…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by sariti,

הדרייברים האחרונים שצצו ב 18 לחודש עכשיו להורדה www.nvidia.co.il ;D

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום חברים יקרים שלחתי לחנות שקניתי ממנה את הכטיס מסך בגלל שהיא תקולה ושהגיע לחנות הוא פותח ומקבל חושך בעיניים, התקשרו אלי ואמרו לי שקרה נזק פיזי לכרטיס מסך והוא צילם לי גם תמונות להוכחה והדבר הזה קרה בדואר בוודאות, עכשיו היצרן לא יחליף לי אותו בטענה שקרה נזק פיזי לכרטיס. אבקש ממכם לאן להתקשר ומה לעשות? תודה

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by asnast,

כאשר אני מריץ 3dmark 2001se אני מקבל תוצאה של 12100 האם זו תוצאה טובה למערכת כמו שלי

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by OFIRLEVY66,

הגיע תורה של NVIDIA להשיק את סדרת כרטיסי המסך החדשים- Geforce 9XXX הכרטיסים הראשונים בסדרת ה GeForce 9 יהיו מבוססים על שבב ה D9E ויהיו מיועדים לשוק הגבוהה, ה D9E ייוצר בטכנולוגיה ה 65 נ"מ, ובנוסף הליבה החדשה תתמוך DirectX 10.1 ו Shader Model 4.1 מקור:http://www.digitimes.com/mobos/a20071129PD216.html

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by pakomako,

קניתי את הכרטיס מחול וקיבלתי אותו סוף סוףף אבל עכשיו בעיה חדשה אין לי פה את הכבל שמתחבר לספק pin 6 אם אני יחבר את הכרטיס למחשב בלי הכבל עלול לגרום איזשהו נזק או שזה סתם יוריד לי טיפה בביצועים או טיפה הרבה ?? בבקשה כמה שיותר מהר תודה מראש.

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by Zeev86,

היי, אני מחפש כרטיס מסך חדש בשביל לוח אם dq87pg של אינטל. מעבד i7 4770 זיכרון 8 GB RAM תקציב 1000 עם חריגה קטנה. תודה.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אז קניתי את הכרטיס מנעה מחשבים, 600ש''ח ל-1GB שזה ממש טוב. התאכזבתי קצת מהבאנדל כי לא היה כלום, רק הכרטיס והדיסק התקנה. ביצועים: METRO 2033 אפשר להגיד על הפנים אבל אני מבין שהמשחק ממש כבד (וגם מדהים כמה שהוא יפה) אז על DX11 אני לא יכול לחלום אפילו להפעיל אותו כי זה מקרטע, DX10 המשחק עובד עדיין לאט אבל יותר טוב, ועל DX9 המשחק עובד הכי טוב, יש רגעים שהמשחק צונח ל 10-15 FPS אבל בדרך כלל זה 40-50 FPS תלוי אם זה INDOOR או OUTDOOR. DIRT 2 ללא בעיות על DX11 עובד מעולה. 60FPS. FALLOUT 3 עובד גם כן מעולה על 50FPS. MASS EFFECT 2 ללא בעיות מיוחדות גם סביב ה-50FPS. STARCRAFT 2 עובד מעולה, המשחק ניראה ממש טוב, 60-70FPS. [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_77.72.html

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אמםם חחח טוב לא לצחוק חבר'ה זה רציני, נזל דבק סופר גלו על הכרטיס מסך איך אני מוריד את זה? ובמידה והחלטתי להוריד אותו עם מלחם ונייר זכוכית (תחשבו לבד איך..) זה ינזק?.. אההההההההההההההה MSI Ge - Force Ti 4600

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. אהלן חברים, אני מעוניין לראות סרטים שאני מציג על המחשב גם על הטלוויזיה. חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה והכל פועל, אבל כשאני מפעיל על המחשב סרט, בטלוויזיה אני רואה מסך שחור במקום שהיה אמור להיות מוצג הסרט. למה זה קורה והאם יש תוכנה שבאמצעותה אני אוכל לראות את הסרטים גם על הטלוויזיה? ובכלל, אם אתם יכולים, תמליצו על תוכנות שימושיות לכרטיסי VIVO... כל מיני תוכנות שאפש להקליט מהטלוויזיה למחשב וכדו'. המון תודה מראש, ניר.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. מפרט: P-4 3.00GHz לוח אם MSI 945P Series (MS-7176 2 ג'יגה RAM מסך: SyncMaster 226BWוSamsungו אילו כרטיסים מומלצים למשחקים בתקציב הזה? תודה

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by gabi1234567,

אהלן שלום. אני מחפש כרגע כרטיס מסך בסכום של 600 עד 800 שקלים מעדיף ב600 כמובן. המפרט של המחשב הוא e6600 3.1 ghz 4gb ddr3 וספק כוח 500 וואט של fsp. אני מעוניין בכרטיס שיתמוך בדואל סקרין אם אפשר גם שלוש יהיה מעולה משחק בסימולוטר נהיגה. ומידי פעם battlefield וכאלו. לא מעוניין בגרפיקה הכי גבוהה העיקר שהמשחקיות תיהיה טובה והמשחק יזוז בפריימים נורמלים ולא 15 וכדומה. כמובן עם הכרטיס יהיה מספיק חזק ואפשר יהיה לשים על איכות גבוהה זה גם פלוס. תודה רבה לעונים.

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. היי כולם ברשותי מחשב חדש לגמרי, חזק מאוד. קניתי אותו עם ה- GTS 250 של p.o.v, והכל היה נפלא, כאשר אני משחק בעיקר עם פרוטוטייפ.. לאחר קצת רעשים שהיו במאוורר שידרגו לי את הכרטיס ל- msi radeon 4870 אחרי השדרוג, מידיי פעם במשחק אני רואה ריצודים אפורים ואפילו פעמיים המשחק נתקע, מה שממש לא קרה לי עם הכרטיס הקודם. נוסף לזה, אני רואה שהטמפ' יחסית גבוהות, גם במנוחה- GPU diode אחד על 80 מעלות והשניים האחרים על כמעט 70 מעלות. יש לציין שהמחשב שלי מאוורר היטב! אני לא מבין גדול בדברים האלה, והייתי מאוד שמח אם מישהו היה יכול להגיד לי מה לעשות, ואם זה בכלל תקין או פתיר... תודה מראש!

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by evman007,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3134399,00.html

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. אני מברר את הנושא בשביל חבר, שיש לו כרטיס של ATI 5870 ועכשיו הוא החליט שהוא רוצה לעשות SLI/CROSSFIRE אך אינו מצליח למצוא באף חנות את אותו הדגם שיש לו , הוא רוצה לדעת אם הוא יכול לעשות CROSSFIRE/SLI עם כרטיס גרפי אחר ואם כן עם איזה מומלץ? אה והאם בכלל שווה לו לעשות מערך של שני כרטיסים במקביל או עדיף בכלל לכל היותר לשדרג בעתיד לכרטיס אחר יותר טוב במקום הישן?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by __MIKO__,

היי, אחרי ששיניתי סטינגס למשחק ( AOC ) ל1080, ברגע שיש הרבה אינפורמציה על המסך - חיילים וכו' המחשב מאבד פריימים והתגובות לפקודות הם בדיליי מסויים. אני במחשב i5 760@2.8GHZ עם 4G זכרון. האם אכן כרטיס מסך אם כן איזה מומלץ ? תקציב לא בעייתי אבל לשימוש שלי לא צריך כרטיס היי אנד ולא קרוב לזה רק שארגיש שהמשחק פועל חלק. אגב הכרטיס מסך שלי הוא און בוארד asus 730 2G

19. Started by king445,

בגודל של 512M האם הוא עדיף יותר על פני כרטיס של GeForce 9600 בגודל זהה? באופן כללי הייתי רוצה לדעת עליו כל מידע אפשרי חסרונות יתרונות המלצות וכו'

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. ברשותי מחשב לא כל כך חדש: Intel i5-3550 8Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE (על הדרך ישודרגו ל-16) GA-H77M-D3H Gigabyte - https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H77M-D3H-rev-10#sp Samsung EVO 860 אבל, מדי פעם אני משחק בו באינדי, תפקידים, דברים יותר ישנים טיפה וכ"ו. לא מחפש את הכרטיס החזק ביותר. מה הכרטיס שאני יכול לרכוש היום עם יחס עלות תועלת מומלץ?

21. Started by Satlan,

חברס בכרטיס שלי כמובן שיש VIVO, כלומר VIDEO IN VIDEO OUT, והבנתי פה מהפורום שזה מאפשר לחבר לטלוויזיה עם הבאנדל של הכרטיס קבלתי כבל מתפצל להרבה יציאות והוא קצר .. מה אני בעצמם אמור לעשות על מנת לחבר אותו לטלוויזיה?

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by maphisto,

טוב היום קיבלתי אותו ביחד עם אחיו הצעיר מאג 776 (שניהם 17 אינצ ) המסך מדהים -תמונה מדהימה ללא ספק . http://www.ctx.com.tw/Frame-product-pv722E.htm אין מספיק מילים בפי לתאר לכם את איכות התמונה

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, אני מעוניין לקנות את הכ. מסך הזה: Radeon X1950GT SUPER 512MB. אני משקיע בזיכרון בגלל שאני מעוניין בעתיד לשדרג למסך 22 אינץ' והבנתי שזה ישפיע על המשחקים אם יהיה רק 256M זיכרון. השאלה שלי היא האם הכ. מסך הזה תומך בחיבור שני מסכים בו-זמנית, כך ששניהם יהיו השולחן עבודה שלי, כלומר שולחן עבודה אחד ארוך על שני מסכים. תודה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by avibek,

לפני מספר ימים התקנתי SSD בנייד שלי וכמובן גם windows 7. לאחר מכן התחלתי להתקין את הדרייברים הנחוצים למערכת..וכמובן גם את הדרייבר של כרטיס המסך. אבל לאחר ההתקנה של הדרייבר הכי עדכני שיש באתר שלהם אני מקבל שגיאה בעת כניסה ללוח הבקרה של Nvidia. כמו כן במנהל ההתקנים יש סימן קריאה על הכרטיס מסך.. התקנתי מחדש,פירמטתי...מה לא עשיתי..לא עוזר כלום. פרטי הנייד: asus n56vz nvidia geforce 650m gt 2gb יש למישהו עצה?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים