עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by morbidangel,

שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים. האחד ישן מאוד (בזמנו יועד למשחקים) AMD2800 על לוח אם EPOX 8HDA5J, זכרון 512 וכרטיס מסך ATI 9800 PRO. מחשב שני "חדש" יחסית אבל יועד לעבודה משרדית, מעבד של Intel E2180 (לא זוכר במדויק יכול להיות שאני ממציא), לוח אם Asus P5GC-MX, זכרון 1GB וכרטיס מסך 1650X. השאלה - לאחרונה ה9800 שלי נדפק וגורם למסך להכבה במשחקים, האם ניתן להחליף בין הכרטיסים ככה שה1650 יותקן במקום ה9800 הגוסס? או יותר נכון איך 1650 מול 9800 מבחינת ביצועים. אם כן, עד כמה הכרטיס מסוגל לסחוב עם המפרט הנוכחי שלי? תודה!

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. לכל מי שראה את הת'רד הקודם שלי... עכשיו החלפתי מערכת הפעלה ל-WIN2K מ-WIN98SE הדרייברים שהתקנתי הם: דרייברים בסיסיים שהורדתי מהאתר של החברה SAPPHIRE לריידון 9000\9000 פרו והדרייברים האחרונים מהאתר של ATI. בהתחלה שבתקנתי רק את הדרייברים של ספיר קיבלתי בערך 2500 נקודות. ולאחר שהתקנתי את הדרייברים מהאתר של ATI התוצאה שלי הייתה: 3100 שזה שיפור של איזה 600 נק' וזה המון ! תגובות הצעות וכו' יתקבלו בשמחה

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. ברשותי מחשב לא כל כך חדש: Intel i5-3550 8Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE (על הדרך ישודרגו ל-16) GA-H77M-D3H Gigabyte - https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H77M-D3H-rev-10#sp Samsung EVO 860 אבל, מדי פעם אני משחק בו באינדי, תפקידים, דברים יותר ישנים טיפה וכ"ו. לא מחפש את הכרטיס החזק ביותר. מה הכרטיס שאני יכול לרכוש היום עם יחס עלות תועלת מומלץ?

4. Started by b.s,

שלום לכולם ... יש לי 2 שאלות שאני לא מצליח למצוא להם פתרון אולי תוכלו לעזור לי 1 קניתי כרטיס מסך חדש לפניי יומיים GTX 550 TI ובמשחק pes 2012 בשלב מסוים המשחק מתחיל לרצד כאילו כמו פריז השמות רועדים ויש פסים קטנים על המסך ממשמש לשתיי דקות ואחריי זה הכול ממשיך כרגיל וזה קורה בדרך כלל כשמתחילה המחצית השנייה .. וגם במשחק Fallout3 יש כאלה ממש תקיעות קטנות ... בחום המקסימלי שהוא הגיע אליו במשחק היה 58 מעלות 2 והבעיה השנייה היא שחיברתי אותו למסך LG IPS236 ובלוח בקרה של nivdia הוא מראה לי חיבור hdmi - hdtv.... בחלק של השינוי רזולוציה הוא מראה לי hd,sd והוא לא נותן לשנות ... משהוא יודע אולי אייך לפתור את הבעיות האלה אולי נתקלתם בהם בעבר..? או שיכול להיות שהכרטיס בכלל לא תקין..? הס…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Turkey,

שלום לכולם , אני מחפש לקנות כרטיס מסך טוב שלא יעלה הרבה (אני מקווה) בשביל המשחק " darksiders" ומשחקים בעלי גרפיקה דומה. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב למשחק שלא יעלה הרבה כל כך??

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by ohadher,

האם ה 670 של זוטאק טוב? קיים הבדל בתכלס בינו לבין החברות האחרות שעושות 670? ומה עדיף זוטאק 670 או סאפיר 7950? שניהם 2000

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חזק לגיימרים ולצרכי עריכה, ושיתאים גם למסך 22 אינץ'. אני מעדיף לקנות כרטיס של חברת ATI מסדרת הHD. אני רוצה שהכרטיס יהיה שקט, בלי הרבה חימום ובלי רעש (עם גוף קירור).

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by neil4,

אני מדבר על ה 8500 64 מגה הרגיל מול ה 9000 128 מגה הרגיל ? [ספציפית -YUAN XPERTVISION ATI RADEON 8500 64MB DDR POWERCOLOR RADEON 9000 128MB DDR DVI, TV Out]

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אז קניתי את הכרטיס מנעה מחשבים, 600ש''ח ל-1GB שזה ממש טוב. התאכזבתי קצת מהבאנדל כי לא היה כלום, רק הכרטיס והדיסק התקנה. ביצועים: METRO 2033 אפשר להגיד על הפנים אבל אני מבין שהמשחק ממש כבד (וגם מדהים כמה שהוא יפה) אז על DX11 אני לא יכול לחלום אפילו להפעיל אותו כי זה מקרטע, DX10 המשחק עובד עדיין לאט אבל יותר טוב, ועל DX9 המשחק עובד הכי טוב, יש רגעים שהמשחק צונח ל 10-15 FPS אבל בדרך כלל זה 40-50 FPS תלוי אם זה INDOOR או OUTDOOR. DIRT 2 ללא בעיות על DX11 עובד מעולה. 60FPS. FALLOUT 3 עובד גם כן מעולה על 50FPS. MASS EFFECT 2 ללא בעיות מיוחדות גם סביב ה-50FPS. STARCRAFT 2 עובד מעולה, המשחק ניראה ממש טוב, 60-70FPS. [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by GeForce93,

מצאתי את הדגם AMD Radeon 480 RX 4GB של Gigabyte מסדרת G1.Gaming במחיר אטרקטיבי באחת החנויות. בפחות מ900 שח כולל משלוח ואחריות ל3 שנים. התקציב שלי מוגבל ולכן האופציה היא ריאלית, הוא יותר משתלם במחיר מהמתחרים ורציתי לבקש חוות דעת נוספת, הכרטיס לא מיועד להריץ כותרים כבדים. ואין חשיבות להגדרות גבוהות באחד הסיקורים שמעתי שהסדרה פחות מומלצת, מאחר והכרטיסים נוטים להתחמם, אולם יש הטוענים כי עדכון גרסאת ביוס (F8) פתר את התקלה. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום חברים, מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה: אני מעוניין לחבר את ה Gainward Radeon 4850 HD שלי לטלוויזיה. יש לו 2 יציאות DVI בלבד, אבל הוא כן מגיע עם Audio Chip עליו ככה שניתן "להעביר" סאונד על ה DVI אם משתמשים במתאם של HDMI ל DVI. קניתי אחד כזה לפני כמה ימים, אבל לצערי הוא לא מעביר סאונד, רק תמונה. בדיקה מהירה הראתה ש ATI עשו שינוי ב Drivers שלהם לפני כמה שנים, ורק מתאים מקורי ש ATI מוציאה מעבירים סאונד (הדריבר בודק את ה Device ID של המתאם). איי ביי מגיע עם כל מתי מתאמים "מקורים?" מהמזרח, אבל אני מעדיף לרכוש אחד בארץ אם ניתן ולא לחכות שבועים פלוס. האם מישהו נתקל בחנות שמוכרת מתאמים מקורים של ATI בין DVI ל HDMI? או אולי מישהו קיבל אחד כזה שהוא לא צריך עם הכרטיס מסך ש…

12. חיכיתי לזה חודשיים וסופסוף הגיע ה 6600GT ל AGP! מה שכן, מאז יצא גם 6800LE וגם הוא ל AGP. מה עושים? מי מהם יותר טוב, זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2353&catcode= או זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2252&catcode= שניהם אותו מחיר ככה שאני ממש בדילמה. אבקש תשובות מבוססות בלבד ע"י בנצ'מרקים או נתונים טכניים, לא תשובות כגון "קח את X - הוא הכי טוב!!!"

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Mike_b,

הייתי רוצה לקבל בבקשה הסבר קצר או הפנייה לאחד כדי לקבל מספר תשובות לשאלות שריכזתי. *מהם הדברים הבסיסיים שכרטיס טלוויזיה יכול לעשות? *האם יש קשר בין כרטיס הטלוויזיה לכרטיס המסך במחשב? *האם אפשר בעזרת כל כרטיס טלוויזיה להקליט? *האם יש להתחשב בלוח האם בקניית כרטיס טלוויזיה? *האם כל כרטיס יכול להתחבר לממיר של YES? *מהו טווח המחירים של כרטיס טלוויזיה ממוצע ומספק? ובבקשה אם אפשר להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה כזה. תודה רבה (גם אם רק חלק מהשאלות ייענו אני אשמח)

14. אני רוצה להחליף את הכרטיס, ניסיתי להריץ CRYSIS 3 והוא מבקש GPU תואם DX11 תקציב עד כ- 500 ש"ח, איזה כרטיס יעבוד ויהיה תמורה הכי טובה למחיר? זה המחשב: מעבד AMD PHENOM 2 X3 720 2.8 GHz RAM 4GB WIN 7 64

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. הביקורות מתחילות לזרום על כרטיס הביניים החדש המבוסס על סידרת RTX 3XXX. 400 דולר לכרטיס שממוקם אפשהו בין 2070 ל 2080, לא רע. השאהל האם גם זו תהיה השקת נייר:

16. Started by nadav1379,

אני קניתי כרטיס מסך רדון 9600xt ואני חושב שהחנות לא שמה לי את הכרטיס שאני רציתי אני חושב שהם שמו לי את se ולא את xt איך אני יכול להיות בטוח שזה xt?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by t d,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך, אולי אפילו היום, אחרי שאני כבר מלא זמן מורח את זה... כל הזמן הה על הכוונת שלי ה 9800pro 128mb 256bit sapphire(התקציב שלי הוא 1500 שח ולא שקל יותר!) אבל עכשיו ראיתי בזיגזג שיש באותו מחיר את ה: GIGABYTE ATI RADEON X600XT 128 mb PCI EXPRESS / DVI / TVoUT - R מה אתם אומרים? אני לא יודע מה יותר חזק, אני רק יודע ש x600xt שייך לדור החדש (וכמובן שאני לא יכול להרשות לעצמי X800... תודה!

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. יום יש לי כרטיס גרפי אונבורד של אינטל שיושב על המעבד. (Intel hd graphics core i-3) לוח גיגה בייט h55m- usb3. הסיבות שבשעתו לא הוספתי כרטיס מסך 'חיצוני' היו כי חיפשתי סביבת עבודה שקטה עם מינמום מאווררים ולכן גם שמתי על המעבד קירור פאסיבי. כמו כן גם הצרכים שלי לעניין הגרפי היו בסיסיים ביותר. כיום בתי משחקת במשחקים כמו סימס 3 וכדו' ויש לי תחושה שזה זז קצת לא אידיאלי ולפעמים גם נתקע, כמו כן יש משחק אחד שלא ניתן להתקין בכלל (מדיסק קנוי) בגלל מגבלות הכרטיס הגרפי הקיים. רוצה לרכוש כרטיס שישפר לי את העניין, אבל עם קירור פאסיבי. שאלה ראשונה, האם אין חשש שגם מעבד וגם כרטיס מסך, שניהם עם קירור פאסיבי, עלולים ליצור סביבת עבודה חמה מדי? (המארז שלי הוא antec 82). לא יודע אם המיד…

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by xDa,

אהלן, היתי שמח להמלצה מחברי הפורום כאן לגבי כ.מ למחשב שלי. המפרט הנוכחי: מעבד- i5 4570 3.2G ספק - Seasonic 500W ECO זיכרון- 8G כ.מ נוכחי - Gigabye Sprakle Geforce GTX760 2GB לוח אם - Gigabyte GA-B85M -HD3 מארז - Ippon S1 מסך - AOC G2460P בגדול זה הכל. התקציב שלי הוא 1500 שקלים,במידה ובאמת ישתלם לי לגרד עוד איזה 500 שקלים אני מוכן. אבל אני חושב שאני לא צריך,מכיוון שהכרטיס בעיקר נועד למשחק Counter strike Global Offensive. ופה ושם World of Warrcraft. אבל אם בעתיד יצא משהו רק למחשב אז היתי רוצה שהכרטיס יתמוך. לשאר המשחקים אני עם קונסולה PS4. בגדול אני צריך כרטיס יחסית טוב,שעומד חזק בעומס ש…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום יש לי כרגע מחשב עם כ. מסך GTX260 896MB 216SP שלא תומך בפורמטי האודיו החדשים :-\ אני לא רוצה להחליף אותו בכרטיס חדש יקר שתומך, השאלה שלי האם ניתן להוסיף כרטיס מסך זול שתומך בפורמטים החדשים בנוסף לכרטיס הקיים? ולהשתמש בו עבור האודיו? או שזה יעשה לי שעטנז? או שכדאי כבר ללכת על כרטיס טוב שגם יהיה חזק במשחקים?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by dog,

השימושים: משרדיים , נט, סרטי hd, משחקי ילדים (אולי יעלה בהמשך, אבל עד אז נראה) וכדו'. המחשב (שעדיין בבנייה ) תומך בהרבה יותר מכך ויהיה בו pci ex 2.0. סוגי המשחקים, לילדה בת 8. לדוגמה, הכרטיס במחשב הקיים לא תומך באיזה משחק ילדים שרשום בדרישות שלו "כרטיס תלת מימד מינמום 64 מגהבייט.". חשבתי להתחיל בכלל עם כרטיס אונבורד, אך לצערי זה לא קיים בלוח שאני עומד לרכוש. נאמר לי שבדגמים האלו יש עדיפות ל- nvidia סטייל 9xxx, כי נושא הדרייברים שם ידידותי יתר מאלו של ati. האם כרטיס חלש מדי עלול לפגוע באיכות הרצה של סרטים? או בשימוש בו זמנית ברב משימות (לא בהכרח גרפיות כבדות)?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום אנשים... כבר כמה שבועות שאני מחפש אחרי המחשב האידיאלי ורק עם מרכיב אחד נשארתי עם סימן שאלה גדול... כרטיס מסך הגעתי למצב שרק שני כרטיסים באים בחשבון כרגע (נראה לי...) אבל אני לא מצליח להחליט איזה מהם לבחור... אז בבקשה...מי שיודע (ולא מנחש) שיעזור לי להחליט: radeon 8500 LE או GF4 Ti 4200 ואיזו מהירות לקחת - 64 או 128 DDR...אם בכלל קיים GF 4 Ti 4200 128 DDR ושל איזו יצרנית... אם אין לכם כוח לענות לכל השאלות לפחות תענו לשאלה המרכזית...זה חשוב לי מאוד...תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by bdofek321,

יש לי hd 6950 של ספייר 2 ג'יגה refrance ויש לי מעבד c2q q9500 2.83 ghz היום עשיתי oc ל3.02 יש עדיין צוואר בקבוק או שזה בסדר

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by bennunz,

למישהו יש מושג מי מבין השניים טוב יותר? בעיקר למשחקים

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום, הייתי שמח לשמוע חוות דעת האם ההפרש בקניית כרטיס מסך מאמזון או מחנות בארץ שהוא הבדל של כ500 - 600 ש"ח שווה את זה. הייתי מעוניין להתחדש בכרטיס מסך חדש, בעיקר עכשיו שהמחיר של כרטיסי ה GTX 1080 ו 1070 ירדו במחיר לאחר יציאתו של ה1080TI. השאלה האמתית היא האם שווה לחסוך ולוותר על האחריות? הייתי מעוניין לקנות את הדגם הבא: EVGA GTX 1080 Classified / FTW2 שעולה כ2600 ש"ח כלל משלוח ומכס (כ715 דולר) באמזון. לעומת הדגם EVGA GTX 1080 FTW שיש בארץ שעולה כ-3150 ש"ח. או שמא עדיף לקנות אפילו 1070, הכרטיס מיועד למסך ברזולוציית 1440P. אשמח לשמוע דעות. תודה.

דיונים חדשים בפורומים