עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by K_D,

אז ככה יש לי כמה שאלות לגביו: 1) האם נמצא מדריך המסביר את הפיכות ל850XT מהתחלה ועד הסוף? 2)האם פתיחת צינורות מעלה טמפרתורה? 3)האם כיד להשקיע בקירור נוסף או שמה שמגיע איתו מספיק טוב כיד שהיא יחזיק OC ופתיחת צינורות?אם לא,אז במה כדי להשקיע?

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by yaron_n,

אני מעונין לקנות מחשב גיימינג חדש שישמש כמחשב רזרבי למחשב הראשי לתקופה של 15 שנה (יהיה בשימוש מועט ולכן אמור להספיק לתקופה הזאת). יש לי את כל החלקים חוץ מכרטיס מסך ואני מעונין שגם בעוד 15 שנה המחשב יריץ 70%-80% מהמשחקים בשוק. התקציב שלי לקניית הכרטיס הוא 2500 ש"ח, ואני מתלבט האם לשלם את הסכום הזה לכרטיס הכי חזק שאמצא או שאוכל להסתפק בכרטיס זול יותר.

3. Started by Dark_Phantom,

טוב אז כפי שכולנו יודעים r300 יצא היום (ה18) וכל העולם מוכה תדהמה............... אבל עכשיו ברצינות........ כמה אתרים פרסמו סקירות על הכרטיס החדש כל הטכנולוגיות ובלה בלה בלה אבל הפריע לפחות לי חוסר מידע בפריימים(לפחות באננד) לכת התחלתי לחפש.......... באחת משיטוטי ברשתבאיזה אתר לא זוכר את שמו מצאתי נתומים בפריימים והשוואה בין כרטיסים המובילים היום ובין r300 החדש... הנתונים לקוחים מבדיקות שנערכו באננד אבל שם לא מצוין קצב הפריימים אלא רק השוואה יחסית לטי 4600 אז הנה הנתונים המלאים(תקראו ותנשמו עמוק............) Unreal Tournament 2003 (DM-Antalus) 1024x768x32 High Detail Settings Radeon 9700: 130.4 GF4 Ti4600: 94.5 Parhelia: 54.4 Radeon 8500: 57.6 Unreal T…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by avi112211,

מה עדיף לקנות 7300GT או 6600GT (או משהו אחר בסביבות המחירים שלהם)? ודבר חשוב - הם צריכים להיות AGP ולא PCI-E. תודה לעוזרים.

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אהלן חברים, אני מעוניין לראות סרטים שאני מציג על המחשב גם על הטלוויזיה. חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה והכל פועל, אבל כשאני מפעיל על המחשב סרט, בטלוויזיה אני רואה מסך שחור במקום שהיה אמור להיות מוצג הסרט. למה זה קורה והאם יש תוכנה שבאמצעותה אני אוכל לראות את הסרטים גם על הטלוויזיה? ובכלל, אם אתם יכולים, תמליצו על תוכנות שימושיות לכרטיסי VIVO... כל מיני תוכנות שאפש להקליט מהטלוויזיה למחשב וכדו'. המון תודה מראש, ניר.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. 1. קירור פאסיבי 2. PCI-E 3. מחיר - נמוך ככל האפשר. 4. לא למשחקים. 5. מיועד למפרט ישן: P4-3GHZ, 2GB DDR, 915GAV המועמדים 1. המועדף כרגע: HD2400PRO http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=589886 2. או אולי 8400GS http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=590730 * מי עדיף ולמה? * יש זולים יותר? * יש עדיפים באותו טווח מחירים? תודה מראש TMP

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אמםם חחח טוב לא לצחוק חבר'ה זה רציני, נזל דבק סופר גלו על הכרטיס מסך איך אני מוריד את זה? ובמידה והחלטתי להוריד אותו עם מלחם ונייר זכוכית (תחשבו לבד איך..) זה ינזק?.. אההההההההההההההה MSI Ge - Force Ti 4600

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. המסתורין סביב המוצר הבא של מפתחת השבבים האדומה ממשיך עם הופעה במבחן ביצועים ראשון ברשת, בתוצאה שטובה באופן בלתי מבוטל מזו של ה-Radeon RX 480 לכתבה

9. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש ברשותי כרטיס מסך מבוסס 6950. משום מה ה- MSI AFTERBURNER לא עובד יציב ונאלצתי להסיר את התוכנה. ברצוני להמשיך לבצע OC באמצעות ה- OVERDRIVE שמובנה בקאטאליסט אך יש שם הגבלה לתדר ליבה עד 840 מ"ה. התדר המקורי הוא 800 מ"ה לכן הכלי מאפשר תוספת של 40 מ"ה בלבד. כיצד ניתן להסיר מגבלה זו ?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by saarxee,

HD6750 או GT640? ובכמה אחד מהם חזק מהשני? (אחוזים)...

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by overload,

תגידו הדבר הזה באמת טוב כמו שזה נשמע, כי אם כן אני ל מבין למה זה לא תפס תאוצה ולמה לא מדברים על זה בכלל? מישהו ניסה או שמעה ביקורת על משקפים כאלו? שמעתי גם שהמשקפים מכבידים מאוד על הכרטיס מסך וזה מוריד את הביצועים בגלל שזה מציג כל פריים משתי זויות שונות או משהו כזה (זווית לכל עין) , זה נכון?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by SEangel,

מה עדיף: 8500LE/64 או 9200/128?

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. באתרי ביקורות החומרה משתמשים בדרך כלל במעבדי i7 מטורפים עם OC. האם זה אומר שעלי לצפות לפריימים נמוכים יותר, עם אותו כרטיס?(780) אם כן, איך זה מתבטא? האם ישנה נפילת פריימים משמעותית בסיטואציות מסיומות, כאשר המעבד מגיע לשיא יכולתו, או שמדובר בנפילה פעוטה של פריים או שניים? לא יודע אם זה משנה למעבד או לא, אבל אני מתכוון לשחק ב1080P- לא יותר מזה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. חשבתי על הרטיס הבא, תעזרו לי להחליט אם הוא מתאים למערכת שלי, ואם יש משהו יותר משתלם Ninja Geforce GTX550 Ti 1GB GDDR5 HDMI DVI http://www.1pc.co.il/ninjageforcegtx550ti1gbgddr5hdmidvi-p-11027.html מפרט: מעבד: Core 2 Quad q8300 לוח אם: Intel G31 זיכרון: 4 gb DDR2 כרטיס נוכחי: NVIDIA 9500 GTS מסך : Samsung Syncmaster 2043 המחשב יחזיק את הכרטיס שציינתי? החנות שרשמתי טובה? יש כרטיס יותר משתלם במחיר? הספק מתאים? אם לא אולי יש ספק זול שאפשר לקנות כדי שיתאים? יש לי מחשב שני שאני רוצה לעביר אליו את הכרטיס הישן הנה המפרט שלו, הוא יחזיק? מעבד: core 2 duo e4500 לוח אם: INTEL GI945G ספק : MONO ATX 480 W מסך : LCD 19"

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by DJO,

לפני כמה חודשים, לא זוכר מאיפה אבל מצאתי לינק לכתבה שהסבירה איך להבהיר (מהמילה בהיר) מסכים ישנים שכהים, במיוחד במשחקים אפילו שאתה שם את הגאממה על מקס. ההסבר שם היה עם לפתוח את המסך מאחורה איך שהו וחשבתי ששמרתי את הלינק אבל מסתבר שלא קיצר יש לי מחשב אחד בבית עם מסך ישן וכל החברים שלי טוענים שהם לא רואים ובגלל זה אני משמיד אותם בקאונטרסטרייק אז כדי לא לתת להם את התירוץ הזה הייתי רוצה לדעת האם מישהו מכיר את הטריק או יש לו לינק למאמר שמסביר על זה? תודה

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by ofelshadow,

רציתי לשאול לגבי הכרטיס הנ"ל בהתחשב בזה שיהיה לו מחשב חזק, עם QUAD זיכרון ולוח אם איזה משני הכרטיסים עדיף: הGDDR2 עם 1G זיכרון או הGDDR3 עם 512 זיכרון נא לקחת בחשבון שאני אבחר כנראה בדגם של Zotac שמגיע עם הZONE תודה רבה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. לפני שחצי מהפורום יקפוץ עליי , עשיתי חיפוש וראיתי שיש המון נושאים דומים, רק שהבעיה היא שברובם לא הייתה תשובה סופית. בהודעה הזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174649.0 המליצו על ה-6800GT, אבל יצא שהוא מסורס בסוף :-X. כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174870.0 המליצו על 6800LE ו-X1600P הסתכלתי גם כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172712.0 אבל מדובר לרוב על כרטיסי PCIE :-\. המפרט: AMD AXP 2500 ABIT NF7 RADEON 9200 128MB 128BIT 768MB PC3200 WD 80GB 7200RPM JB WD 160GB 7200RPM JB LG 4167B DVD-RW COMPUCASE 6A19 בנוגע לוויכוחים על כדאיות ההשקעה ב-AGP, תקראו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=17…

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by ביז'ו המוס,

:lol: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

19. שלום יש לי בעיה מתמשכת שבסופה הכרטיס מסך שלי ATI REDAON HD 4350 הגיע ל100 מעלות בלי שימוש...מה שהיה זה שהמחשב היה נכבה בזמן הרצת משחקים כמו FIFA12 לאחר בדיקה גיליתי שהוא מתחמם יתר על המידה , החלפתי משחה טרמית ,שיניתי מהירות מאוורר וזה באמת עזר לתקופה קצרה. לאחר התקנת MAXPAYNE3 וכניסה אליו המחשב שוב נכבה לאחר בדיקת מעלות ראיתי שבעת ההפעלה ובלי שימוש הן עומדות על 100+ כמובן שזה לא הגיוני החלטתי להסיר את הכרטיס מסך ולעבוד בנתיים עם המובנה בלוח אם... המפרט שלי : ה מערבולת מגעילה ש ACER ASPIRE X1700 4 ג'יגה זיכרון INTEL CORE 2 QUAD CPU Q8200 2.33GHZ 2.34GHZ כרטיס מסך מובנה על הלוחח אם : NVIDIA GEFORCE 7100/NVIDIA NFORCE 630i אני מחפש משהו לא מטורף, משהו שיסחוב לי משחקים כמו פ…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by zalelan,

הכרטיס מסך HD4850 או 9800GTX+?! יש את האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=365524.0 9800GTX+ ניצח אבל שהראתי את זה בפורום אחר (אני לא יזכיר שמות) אמרו לי משהו שאני לא יודע אם זה נכון! זהו עכשיו בבקשה תסבירו לי מה יותר טוב ולמה איך ומה מי מו כי בילבלו לי את השכל ונראה לי שהם סתם פאן בויס של ATI. אני צריך תגובה נורמאלית אני חושב שפה אתם יכולים לענות לי תשובה חד משמעית בבקשה תקראו את כל הציטוטים זה חושב לי... אני מחכה לתשובה P:

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by peled99,

אהלן חברה, בעקרון כשקניתי מחשב זה היה לעבודה גרפית דו מימדית מכיוון שאני צלם ואני בעיקר צריך פוטושופ, כך שאין לי בכלל כרטיס מסך. אבל מתחשק לי שתהיה לי אפשרות לשחק במשחקים, לא בהגדרות הכי גבוהות, אבל כן משחקים כמו fallout 3 או GTA 4 בהגדרות נמוכות. זה המפרט שיש לי, והתקציב לכרטיס זה בערך 500 ש"ח. מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" – BOX לוח אם - XFX nFORCE 630i : MG-63MI-7159 זיכרון- X2 KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 דיסק קשיח – 2X WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ספק כוח - ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 מארז - ANTEC SOLO w/o PSU קרור למעבד - SCYTHE KAMA CROSS - 3 HEAT PIPES CPU COOLER צורב DVD – SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מסך - Del…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. חברי הפורום שלום לאחרונה שמתי לב שבפורום מפרטי מחשב, בעיקר כאשר ישנן מגבלות תקציב, ניתנות המלצות שלא לקחת כרטיס מסך חיצוני מסויים אלא להישאר עם כרטיס המסך (יותר נכון - ליבה גרפית) המובנה במעבד או/ו בערכת השבבים, פשוט כי כרטיס המסך החיצוני חלש יותר וזה יהיה למעשה ביזבוז כסף. אני יודע שקיימת ההשוואה הזו, שכולם מפנים אליה: http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html ידוע כי מדובר באתר אמין, ולכן סביר להניח שהתוצאות שבו נכונות, אבל יש לי כמה הסתייגויות: א. לא כל הליבות הגרפיות המובנות מופיעות בו (כמו הליבות הגרפיות במעבדי APU של AMD בעלי ליבת Richland או Kaveri). ב. זוהי ההשוואה היחידה שהצלחתי למצוא, ונראה לי קצת בעייתי שכל ההשוואות וההחלטות נ…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אנא אם אתם יכולים להמליץ לי על מסך 19 אינץ' LCD איכותי אני אודה לכם. כרגע המסך הכי משתלם שמצאתי הוא זה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1517 דגם SyncMaster 913N יש לו נתונים טכניים מצויינים, זמן תגובה של 8ms, היחיד בארץ עד כה שאני ראיתי עם זמן תגובה כה נמוך. יש לו ניגודיות של 1:800 שזה גם הנתון הטוב ביותר שראיתי עד כה בארץ למסך במחיר שלו ובגודלו. הדבר היחיד שלא עובד לטובתו זה גודל הנקודה שלו שהוא .294 אבל לפי סקירה מהירה של הרבה מסכי 19" שנמצאים בארץ נראה שזה גודל הנקודה האופטימלי למסך בגודל שלו שכן לא ראיתי מסך עם גודל נקודה קטן יותר. המסך יהיה מיועד לשחק במשחקים, לרוב Counter-Strike ו Counter-Strike: Source בקצב רענון של 100hz ולכן חשוב לי מאוד זמן תגובה…

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. היי כולם ברשותי מחשב חדש לגמרי, חזק מאוד. קניתי אותו עם ה- GTS 250 של p.o.v, והכל היה נפלא, כאשר אני משחק בעיקר עם פרוטוטייפ.. לאחר קצת רעשים שהיו במאוורר שידרגו לי את הכרטיס ל- msi radeon 4870 אחרי השדרוג, מידיי פעם במשחק אני רואה ריצודים אפורים ואפילו פעמיים המשחק נתקע, מה שממש לא קרה לי עם הכרטיס הקודם. נוסף לזה, אני רואה שהטמפ' יחסית גבוהות, גם במנוחה- GPU diode אחד על 80 מעלות והשניים האחרים על כמעט 70 מעלות. יש לציין שהמחשב שלי מאוורר היטב! אני לא מבין גדול בדברים האלה, והייתי מאוד שמח אם מישהו היה יכול להגיד לי מה לעשות, ואם זה בכלל תקין או פתיר... תודה מראש!

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. אני שוקל להחליף את הכרטיס מסך שיש לי לאחד אחר, לצערי הלוח שלי הוא עדיין AGP ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי חזק קיים היום לAGP ואם אפשר לינק שלו... תודה מראש

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים