עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yakir8,

שלום תשמעו שלחתי לתיקון את הכרטיס שלי 2600XT(הייתה בעיה במאוורר שלו) היום אמרו לי שהחליפו לי את הכרטיס בחדש ונתנו לי את הHD4650 עכשיו ראיתי שתדר העבודה שלו נמוכים יותר מ2600XT 2600XT היה מהירות מעבד 800MHZ וזיכרון 700MHZ הHD4850 מהירות המעבד היא 600MHZ והזיכרון 400MHZ בגדול רציתי לדעת אם לא הביאו לי מוצר פחות טוב ממה שהיה לי... תודה מראש נ.ב חיפשתי השוואה ביניהם אבל מצאתי רק עם 4670 :\

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by potpockey,

התקציב שלי הוא 600 ש"ח . איזה כרטיס מסך יתן לי את מלוא הביצועים תמורת הכסף?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  3. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

השאלה בכותרת, הדבר הזה מופיע בדריוויר של הכרטיס מסך, והוא עושה לי לא מעט בעיות.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  4. שלום אני צריך לשדרג את כרטיס המסך (עקב דרישת הבן) הוא משחק במשחקים הבאים Borderlands 2 Overwatch Dishonored הוא רוצה לשחק ברזולוציות גבוהות כמה שיותר. המפרט של המחשב הוא: לוח אם GA_H81M-HD3 מעבד Core i5 4440 3.10GB זכרון RAM 8GB תוכנת הפעלה Win7 Pro לדוגמא: הבן שלי ביקש את הכרטיס הבא Asus GeForce GTX 1060 Turbo 6GB (האם זה הכרחי הכרטיס הזה? מחיר לא זול של 1300 שח) בתודה מראש על העזרה

5. Started by guyfaran,

מה זה pivot?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by kobibo,

רציתי לדעת כיצד ניתן לבדוק את תקינות הכרטיס ? תוכנה ? המאוורר שלו דיי מקרטע אבל אני לא בטוח שזאת הבעיה . במשחק מסויים ( Counter Strick ) הכל ב LOW והמשחק נתקע במשחק אחר ( BF2 ) הכל ב MEDIUM המשחק רץ. אודה לעזרתכם כיצד אדע מה לא תקין .

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  7. הוא יריץ משחקים על רזולוציה טובה וHIGH בשנתיים הקרובות?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by Cyron,

אני מעוניין לקנות מסך LCD בתחום ה-1500 שקל עד כה נתקלתי בשתי מסכים: LG L1750SQ Samsung 721S מה עדיף ביניהם ? למישהו יש נסיון עם אחד המסכים ? כמו כן מעוניין לשמוע המלצות על מסכים אחרים בתחום המחירים הזה תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by Pika007,

על כל הכרטיסים של HIS (אפילו X700 הלא חזק במיוחד) אני רואה את מתקן הקירור המפלצתי הבא: http://www.hardavenue.com/reviews/hisx850xt_3l.jpg מישהו יכול להסביר לי אם יש תועלת בדבר שכזה? האם הטמפ' של HIS אכן נמוכות יותר?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by hagay,

היי כל פעם שאני מפעיל משחק או מפעיל את המסך הקצוות של המסך משתנים כלומר לפעמים אני רואה את המסך מחוץ לתחום.. אתם מבינים ושאני מסדר את זה עם האפשרות של h- position ו ה v-position זה מסתדר אבל עוד כשאני מפעיל משחק וסוגר אותו וחוזר לדסקטופ זה שוב נמצא במקום לא טוב.. מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  11. שלום לכולם וצהריים טובים! בקרוב אני טס לארה"ב ולכן אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך (או לשדרג את היכולת הגרפית של המחשב במערך) כרגע אני בעל: gigabyte radeon hd 7970 windforce 3x שאר המפרט: i5 3570k 3.4 Ghz (3.8 with boost) Noctua nh-d14 Asus p8z77-v (LGA1155) G.skill 2x8GB ddr3 1333Mhz Gigabyte Radeon HD 7970 3GB gddr5 OC Hitachi deskstar 7K1000.D 1TB 32MB Samsung 840 series 2.5 Inch 250GB SSD Sony nec optiarc AD-7280S DVD Seasonic SS-850HT 850W (active PFC) Antec P280 ATX mid tower black case (הוספתי שני מאווררים מקדימה המכניסים אוויר) windows 8.1 pro 64 bit קודם כל אני סבור שהחומרה בארצות הברית יותר זולה ולכן אני שוקל בכלל לשדרג את כרטיס המסך. רציתי …

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  12. הריצו מחדש את תוכנת הכיול שלכם זו הודעה שאני מקבל מהפוטושופ, איך אפשר לתקן את הפרופיל? ורק תוכנת פוטושופ מספקת את ההודעה הזו

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by Headspin,

מעניין מתי ינחת אצלנו ואכן יש כבוד 8MS!!!!!!!! מה שכן דק ממש לא אבל הייתי חי עם זה. Samsung 913N מעבר לפינה מתחרה קטלני נוסף הוא גם ה Dell 2001FP ה BENQ קצת איכזב בביקורת בכל אופן http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=5&id=1287

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by shloosh,

טוב את המערכת שלי תוכלו לראות בחתימה היום התקנתי קירור חדש למעבד כי הטמפ' שלו הייתה גבוה מדי הטמפ' עכשיו מעולה בכל אופן, הרצתי כמה בדיקות 3dmark06 בחנות מחשבים וב-3 בדיקו רצוף קיבלתי תוצאה מעולה של 4700+- חשבתי שהתוצאה הייתה כי הטמפ' של המעבד קודם הייתה על הפנים ולכן קיבלת פעם תוצאה יותר נמוכה של 3900 בערך. חזרתי עכשיו הביתה והרצתי את הבדיקה שוב והנה עוד פעם אני מקבל 3900 נקודות!!! לא נגעתי בכלום במחשב!! במה יכולה להיות הבעיה???

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by or,

היי, אחריי יותר מידי בירורים הגעתי ל-3 דגמים שעונים לדרושה של משחקים וסרטים... יש את ה-Benq יש את ה-Sony ויש את ה-philips יש לכם אוליי דעה אלייהם ו/או המלצות על מסכים אחרים שיתאימו לי למשחקים ולסרטים... ובכלל מה אתם חושבים על האיזו הזה: http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=L778&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39 הוא שווה את המחיר שלו?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by SunMen,

חברה קניתי את המסך הנ"ל היום ולאחר כמה שעות של עבודה המסך התחיל להתשטש למין צבע כחול אפור כזה??!! מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by alone66,

1. AMD Radeon HD 6570 2GB2.Nvidia GeForce GT420 1GBומה משמעות המספרים 6570 , 420 האם יש טבלה של כרטיסי מסך וההקבלות שלהם לחברה המתחרה : לגומא GT420 הוא כמו Redon hd xx תודה מראש

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  18. אני משחק ב Age of empire 3 והגדרתי הכל ל High בגרפיקה אבל ברגע שאני עושה anti aliasing שהוא LOW המשחק איטי ואם אני בוחר HIGH המשחק בצבעים של שחור ולבן וכמובן איטי. במחשב אחר שישנה בערך אותה חומר ב High רואים אבל זה קצת איטי וב LOW הכל זז חלק! האם צריך להוריד איזשהו דרייבר או משהו כמו מקודד? המחשב שלי: Quad 8200 Asus P5QC GigaByte 9800GT OCZ 1066 Corsair 450W תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by ronbubl,

http://www1.sapphiretech.com/th/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 טמפרטורת עבודה במצב רגיל (שולחן עבודה) עומדת על כ59 מעלות לאחר משחק מגיע לאיזור 75+. הכרטיס מסך בן שלוש שנים+ מעולם לא עשיתי לו OC. שאלתי היא - האם יש צורך לפרק את גוף הקירור (איך) ולמרוח משחה תרמית חדשה? האם הטמפרטורות יירדו? האם אפשר במצב הנוכחי לעשות OC לכרטיס? אם כן עם איזו תוכנה? CCC? ATI TRAY TOOL? RIVA?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by bg1987,

ניסיתי למצוא אותו בזאפ אבל אין שם וגוגל נותן קישורים לביקורות עליו, אין שום זכר לחנות שמוכרת. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by KiDi,

קודם כל אני חייב להגיד שהכרטיס הזה פשוט ת-ו-ת-ח-! מומלץ בחום לכל המתלבטים למיניהם... דבר שני, קורה לי מדי פעם שאני עובר בין היוזרים או כשאני פותח את הCatalyst הזה של ATI שהמסך פתאום "נכבה" ואחרי כמה שניות חוזר... כאילו יש מן נתק בין הכרטיס למסך לכמה שניות... זה לא קורה תמיד אבל זה טיפה מעצבן... דבר נוסף, בתוכנות כמו Everst ו AIDA32 אני לא מצליח להוציא פרטים על הכרטיס... ניסיתי לעדכן דרייברים וזה עדיין נשאר אותו הדבר... למישהו יש רעיונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by EagleX2,

שלום לפני ימים אחדים הזמנתי R9800XT ואני אמור לקבל אותו ביו שני... לפני כמה שבועות שלחתי מייל לATI ושאלתי אם המבצע תקף גם בארץ (גירסת retial לא steam) אחרי שכבר קניתי הם נזכרו לענות ורשמו שמהבצע לא תקף לגבי הארץ! אני קניתי את הכרטיס הזה כי רציתי אותו אבל עכשיו שאני לא אקבל HL2 זה קצת מעצבן... יש משהו שאפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  23. ברשותי מסך 17 אינץ' CRT שהתצוגה בו כהה מדי לטעמי, גם בהגדרות המקסימום. ברשותי כרטיס מסך X1600, כך שבעזרת ה CCC העלתי את הבהירות בעבודה רגילה ובווידאו. כשאני מנסה להעלות את הבהירות תחת "3D Fullscreen" זה לא משפיע על המשחקים בכלל. ניסיתי גרסאות שונות של דריברים, וגם התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (WIN XP)

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by lital_shoham,

מתלבטת בין LGF700P או LGF700B ובין מאג 796FD2. מה כדאי ומה כדאי להתרחק ממנו. מה דעתכם לגבי viewsonic G75f ? האם שווה להוסיף 300 ש"ח בשביל SAMSUNG SyncMaster 700IFT או +viewsonic p75f ? תודה.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  25. טוב אז כבר הבנתם שיש לי מחשב חדש עם הכרטיס hd4890 אבל בדקתי ב-overdrive את ה-current values וכתוב לי שהכרטיס נמצא על 240MHZ ב-GPU CLOCK וב-memory cloack על 975 שאלתי אצל חבר שלי וה-gpu שלו איזה 665 או משהו כזה ויש לו hd4850 והוא אפילו לא עשה oc וגם אצלו המאוורר על 0 % ואצלי על 25% וזה ממש לא הגיוני =/ אין לי מושג למה זה ובגלל זה אני צריך את העזרה שלכם תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.