כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
מה זה BULK,RETAIL,SLI מה זה אחים שליי תענו אני חדש ולא מבין! VIVO מה זה?
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מעולם לוחות האם אל עולם העיבוד הגראפי: היצרנית הטאיוואנית מספקת לנו טיזר עבור דגמי ה-Taichi הראשונים שלה עבור ליבות Navi לכתבה
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
MSI ו-Gigabyte עתידות להשיק בקרוב דגמי GeForce RTX קומפקטיים במיוחד, שיתאימו גם עבור מארזי ה-Mini-ITX הצנועים ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת מוצרי החומרה בעלת החיבה למוצרים קומפקטיים מבטיחה להדהים אותנו פעם נוספת, במסגרת אחד הדגמים העוצמתיים ביותר בשוק המשחקים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
כאמור - מזה DVI? למה הוא משמש? האם זה אומר שאוכל לחבר את הוידאו למחשב ולראות בו וידאו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
-
-
אהלן חברה, שוטטתי בפורום ולא מצאתי כל כך הסבר על מזה SLI, מישהו יכול בבקשה להסביר לי את כל העסק הזה? ואם אני כבר שואל אז על איזה יצרן הייתם ממליצים לכרטיס 6600GT? תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
שלום, ברצוני לשאול מזה V-Sync, אני יודע שזה Vertical Synchronization, אבל מה זה עושה, האם זה מפשר את איכות התמונה במשחקים? אבקש לפרט, תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. רכשתי כרטיס Hauppauge 350 התקנתי הכל עכשיו אני מחבר את הממיר דרך החלק הזה שרכשתי במיוחד http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8061 אבל אני רק שומע תקולות מהממיר ולא רואה תמונה למה ממה זה יכל להיות?(הכרטיס חדש) עריכה: אני צופה דרך התוכנה שקיבלתי בדיסק WinTV2000
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
דרך אגב יש לי עכשיו hitachi 17 cm610 על כמה ה-mhz אמור להיות בערך ואיפה משנים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים יצא באופן רשמי DIRECTX 8.1B אבל כתוב לידו משהו כמו REDIST וגם אני לא חושב שצורת ההתקנה שלו היא כמו הקודמים, היא נראית כמו בטא, האם היא בטא? מזה הגרסא הזאת? האם כדאי לשדרג זאת מDIRECTX8.1? תודה! אורן
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להפנות לאתר מקצועי שמסביר את ראשי התיבות? יש ויכוח ביני לחברים שלי לגבי המשמעות של זה, ואתר "מוסמך" יכול להבהיר כאן את הסוגייה...
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
דוד שלי אמרלי שאלה מסכים טובים רצתי לדעת עלייהם עוד
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לא הבנתי מזה פשוט... תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
-
הורדתי תדמו של המשחק Brothers In Arms ונכנסתי שם להגדרות של הווידאו ויש שם anisotropic filtring מזה בכלל?ומה זה עוזר ? ויש שם גם vsync מזה ? ומזה משנה מה הרזולציה ?במה זה עוזר?איכות יותר טובה?זה מאט תמחשב ? הקיצר תסבירו קצת תוודהה
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-