כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, שמעתי שמועות על זה שפתאום גילו שהX1600 הוא אוברקלוקר מטורף! משהו עם הליבת 90 שלו והאפשרות להעלאת מתח בדרייברים. מישו יודע משו?
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://uk.news.moneycentral.msn.com/ticker/article.asp?Symbol=US:NVDA&Feed=RTR&Date=20040127&ID=3325005 קשה להאמין אבל ATI מנצחת את nvidia.
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לנעול, כבר לא רציונלי
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום! אני רוצה שהמאוורר של הכרטיס מסך יעבוד יותר מהר הורדתי את התוכנה NTUNE של NVIDIA הכן המאוורר עבד לפי הגדרות יצרן על 59% המהרתי אותו ל-85% וכך הכרטיס במנוחה נשאר על טמפרטורה של 56 מעלות הבעייה היא שכאשר אני מכבה או מאתחל מחדש את המחשב המאוורר חוזר ל-59% אני רוצה שיעבוד קבוע על 85%,איך אני עושה זאת? עוד בעייה: קופץ לי מידי פעם הודעת שגיאה: baseline.npe זאת הודעה כלשהי של NTUNE איך אני מבטל אותה? תודה רבה ליאור
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבועיים ראיתי שהיה כאן דיון על הפיכת DFI ULTRA-D ל SLI-DR, המוד ממש פשוט ונעשה בעזרת עיפרון... קיימים בין שני הסלוטים של ה PCI-E כמה קבוצות של ג'מפרים שאני חושב שהם אחראים ל SLI השאךה אם צריך להוזיז אותם או להשאירם במקומם ? עריכה: חחח בלבול רציני בפורום ! מנהלים תעבירו בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
פורסם המוד לפתיחת הכרטיס X800GT02 מבית Sapphire! המוד מגיע בממשק ISO וצורבים אותו על דיסק ומכניסים את הדיסק לפני עליית הווינדוס. מחכים ועולה לכם ממשק DOS מזעזע בעיצובו,תלחצו על האפשרות הראשונה (1) והכרטיס שלכם פתוח.תהנו! https://netfiles.uiuc.edu/fmohamed/shared/X800GTO2MoD.iso תודה רבה לlocutus12 מפורום anandtech שעשה את המוד. חבר'ה,מומלץ לשים בסטיקי ובמעודפים!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... מחפש מדריך, מפורט ככל שיהיה למוד המתח לכרטיס בעזרת עיפרון תודות לעוזרים נדב
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
'>לחץ כאן מה חושבים?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הסתכלתי בתוכנה מסויימת ובדקתי את טמפ' הכרטיס מסך שלי ( GeForce 8800 GTS) הטמפ' בזמן "מנוחה" כלומר בשולחן עבודה וכו' היא 63-65 מעלות. כשנכנסתי ל F.E.A.R לבדוק אותה בשעת מאמץ הטמפ' עלתה ל 72. האם זה נורמלי וניתן לסדר זאת או שיש תקלה באורור הכרטיס?? :nixweiss:
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בזמנו שקניתי את המחשב לפני חצי שנה קניתי את כרטיס המסך Hercules Phrophet 9800 Pro 128Mb והוא שימש אותי יפה מאוד באותו הזמן זה היה הכרטיס הכי "שווה" בשוק ואף הכי מושך כמובן קבלתי אחריות מהיבואן הכל היה טוב ויפה עד שעקב תקלה במאוורר של הכרטיס וחוסר צומת לב שלי לבעיה שלהערכתי נמשכה שבןע ימים שהחלו להופיע צבעים על המסך ומהנסיון הקודם שהיה לי עם TI4600 ידעתי כבר מה הולך לצפות לי כשאר פתחתי את דלת המארז והצצתי... וכן כמו שקרה עם הכרטיס הקודם שלי גם לכרטיס הנוכחי נשרף המאוורר והכרטיס עבד חסר אונים וחסר קירור עד אשר החליט שהספיק לו והראה סימני גסיסה כמובן שהסרתי דאגה מלבי שכן הכרטיס בן חצי שנה וישנה עדיין אחריות נתתי לספק שלי לשלוח אותו ליבאון וישבתי בחיבוק ידיים כשבוע ימים שלאחר…
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי כי אני כבר ממש מיואש מהבעיה הזאת - עם חיבור VGA הכל כרגיל המסך עובד ומראה תמונה אבל שאני רוצה להשתמש בכבל DVI-D אני לא רואה כלום יש לי מסך שחור תמיד וזה נראה כאילו המסך על מצב Standby .. מאוד מוזר! יש לי מערכת הפעלה : Windows XP 32bit כרטיס מסך : Gigabyte GTX 260 לוח אם : Intel DX58SO Smackover בהתחלה חשבתי שזה יכול להיות בעיה בכבל או במסך ובדקתי את זה במחשב השני שלי [יותר ישן] והכל עובד מצויין!. התקנתי את הדרייבר של המסך,עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועדיין כלום! יש לי שני כבלים DVI-D single link ו- DVI-D Dual link , שניהם לא עובדים, מ ו ז ר ! [כבלים בצבע לבן] ה - Native resulotion של המסך שלי היא 1920x1080. עדכתי א…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8142 בכרטיס הזה אין יציאה של מסך רגיל VGA איך אני אמור לחבר את המסך? לא סתם היו מוכרים אותו בארץ... צריכה להיות דרך... זה בעיה?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
פרסמתי כבר בלוח יד2 שבאתר פה אבל לא תגובות ולא נעליים חשבתי אולי מישהו פה יהיה מוכן להחליף איתי כרטיס חדש נקנה לפני חודש בTMS מגיע עם כל הכבלים, דרייברים, חוברת הכל. מעוניין להחליף את שלי בHD3650 DDR3 512/256MB אם למישהו/י יש מה שאני מחפש נא לפנות אליי, פה או בפרטי תודה רבה רבה לכל מי שיעזור, גיל
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
עיצובים אישיים מבית שותפות השיווק של NVIDIA עבור דור ה-Ampere כבר החלו לדלוף אל הרשת - כנראה לקראת השקה במקביל לדגמי ה-Founders Edition של הענקית הירוקה עצמה לכתבה
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
- 3 followers
-
-
כרטיסים גראפיים עדכניים מבית MSI, ASRock ו-XFX דולפים אל הרשת - זמן קצר לפני ההכרזה הרשמית המתבקשת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
בסוף חודש יולי קניתי את הכרטיס GEFORCE 7600GT לחריץ PCI-EXPRESS, דגם NX7600GT-VT2D256E HD של MSI. דף מידע באתר היצרן: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX7600GT-VT2D256E_HD&class=vga. התכוונתי לקנות מחשב, אבל בגלל בעיות כלכליות שצצו פתאום אני דוחה את קניית המחשב ומוכר את כרטיס המסך שקניתי מבעוד מועד. הכרטיס מסך חדש לגמרי, כולל: דיסק דריברים, דיסק תוכנות עריכה למיניהן, משחק SERIUOS SAM II מלא. כבלים של HDTV+VIVO, מתאמים מ-DVI-I ל-VGA ואפילו מדבקה של MSI - הכל בניילונים. תכונות הכרטיס עצמו: VIVO. 2 יציאות DVI-I. בעל קירור אימתני שתופס סלוט נוסף, גוף הקירור מוציא את האויר ישירות החוצה מהמארז. 580MHZ ליבה 1500MHZ זיכרונות 128-BIT 256MB זיכרון. המחיר 970 …
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
RADEON 9600XT 256MB מצב מצויין! מחיר 200ש"ח לפרטים באימייל: Tomer_Rosas@walla.com
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני רוצה למכור את המסך +Hyundai Q17 ולקנות במקומות ViewSonic VP191s קצת פרטים על המסך - המסך בעל פנל של סמסונג עם 12ms כמו של המסך המצויין Samsung 710T. מסך שמור בן כ-6 חודשים בלי שריטות ועם 0 פיקסלים שרופים. כולל חיבור DVI, כיוון גובה, רמקולים ו-USB Hub. זמן תגובה - 12ms קונטקס - 1:500 בהירות - 300 רזולוציה טבעית - 1280X1024 כמה לדעתכם לדרוש עליו?
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/tradezone/index.php
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
8) התחלתי לעבוד עם שני מסכים בתצורת תצוגה שכל מסך יראה משהו אחר. כך שאפשר לעבוד במקביל עם שתי יישומים שונים. הבעייה היא שתצוגת הדסקטופ מופיעה כרגיל רק במסך המוגדר כראשי. האם יש תוכנת מולטי-דסטופ כלשהיא התומכת בעבודה עם שני מסכים. התוכנות הרגילות מציעות עבודה רק במסך אחד. מערכת הפעלה: WIN2K כרטיס מסך: GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB דרייברים: Catalyst 4.2 תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גם דגם ה-Navi החדש והמבטיח יזכה לקחת חלק בחגיגות שנת ה-50 להיווסדה של חברת AMD לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-