כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי HIS 5770 והוא אחרי חודשיים שלושה נדפק והגיע ברגע ל100 מעלות שלחתי לתיקון ולקח שלושה שבועות שיחזירו לי אותו הפעם הביאו לי כרטיס עם יציאה אחת למסך (DVI) במקום שתיים, כמו שקניתי (קניתי בכוונה כי בעתיד אני אקנה עוד מסך) והכרטיס חדש מגיע ל85 מעלות במאמץ! (לא עושה OC) אני יודע שזה לא ישרוף אותו בקלות, אבל הגיוני ש5770 בן יום מגיע לטמפרטורה של 5870 ? הישן היה מגיע ל70 מעלות במאמץ... עכשיו עוד לא שיא הקיץ והיום היה קריר יחסית, אני לא רוצה לחשוב מה יקרה בשיא הקיץ. המאורר מסתובב בסדר, המארז הוא CM690 והמאוררים מסתובבים טוב, המעבד באותה טמפרטורה כמו פעם, אז לא יכול להיות משהו מהמארז. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה ? ניסיתי גם דרייבר ישן יותר (ניסיתי קודם את האחרון, 10.…
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
גם יש עכשיו השוואות בין כרטיסים חדשים: http://www23.tomshardware.com/graphics.html
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ראיתי של INNO 3D עם OC וכל השאר גרסאות רגילות .. אשמח לקישור לאתר שמוכר 9800GTX מומהר ולא גרסא רגילה תודה!
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי , בקרוב אני אקנה מחשב חדש במיוחד למשחקים כבדים מאוד. דבר ראשון רציתי לדעת אם יש הבדל ביצועים בין sli לבין אנפורס 4 אולטרה, הכרטיס מסך הוא gforce 6600gt extreme pci-e leadtek הכרטיס מסך הזה מספיק טוב למשחקים כבדים ברזולוציה 1024x768 ועם פילטרים בינוניים פלוס? שאר המחשב מספיק חזק, אז תגידו לי אם הביצועים של הכרטיס הזה יהיו יותר טובים ב-sli והאם כדאי להשקיע בו(sli) ? אין לי מספיק כסף לכרטיס מסך יותר טוב, אמרו לי שלא כדאי 6800 רגיל כי אין ממש הבדלים ששווים תהפרש במחיר מה6600 ג'יטי ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק בשנה הקרובה אני חושב ד.א מזה פתיחת צינורות? איך עושים את זה? האם יש סיכון גבוה? האם זה כדאי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום. האם ישנו קשר בין כרטיס המסך לבין גודל המסך האפשרי (מקסימלי) והרזלוציה? במילים אחרות, האם רכישה של מסך - למשל - 26" בעל רזלוציה של 1900X1200 (נניח) דורשת גם כרטיס מסך מתאים, או שכל כרטיס מסך יכול לבצע את העבודה? תודה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הורדתי דריבר מאתר החברה והוא לא עובד לי אני משתמש באקספי והוא כותב לי שגיאה 10 האם יש דריבר אחר
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מחפש כרטיס PCIE במחיר עד 400 ש"ח למחשב חזק. אבקש לקבל הצעת מחיר לכרטיס אמין במחיר הנ"ל ורצוי מארה"ב (ושיהיה משלוח עממי נניח 15-20$ גג). תודה אנשים !!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלוויזיה PVR שיתאים לי למערכת AMD 3000 64 bit 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce 4 Gainward Geforce 6600 Ultra/1780 PCX 256 יש לי את ה ATi 550 Pro והוא עושה לי בעיות ! בתודה , איתי
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
האם שווה להסיר את הדרייברים המקוריים שמבוססים על CAT6.8 מהאתר של ATI, ולהתקין את האומגה האחרונים שמבוססים על CAT6.7 ? עד היום עבדתי עם האומגה בגלל שהייתי צריך את הסופטמוד ל 9500np, עכשיו עם ה X800GTO אני לא יודע אם כדאי... **או שבכלל מסתובבים היום דרייברים יותר מומלצים מה-2 הנ"ל...? מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אממ טוב אז מחר אני קונה תמחשב על הבוקר ואני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: Asus extreme N7800GTX מהירות שעונים 400/430 1200 לבין Leadtek PX7800GTX Extreme מהירות שעונים 490/1250 מהירות מומהרת אני צריך לדעת מה יותר טוב מבחינת ביצועים וגם ראיתי שלאסוס יש כל מיני אפשרויות שיש רק לה... נגיד GameReplay משהו כזה ועוד כמה טוב אני חייב עזרה דחוף...
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, אם אני אעשה CF של 4850 ואחד 4870,הכרטיס החלש 4850 יכול להוות צוואר בקבוק ל4870 ואני אקבל תוצאות גרועות יותר משל CF של שתי 4850? ובכלל,לעשות CF כזה - מומלץ? ואיך המשחה הטרמית MX-2 של ARCTIC COOLING כמשחה לכרטיסים האלה,מומלצת?(בכללי).
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה עם הכרטיס שלי או שהוא חלש מידי אני מחפש תוכנה שתבדוק את ביצועי הכרטיס אגב מדובר ב NVIDIA GEFORCE 6200 שיש לו רק 64 מגה זכרון ועוד 184 מגה מהזכרון של המחשב האם הכרטיס יכול לגרום לכל המחשב שלי להיות איטי? תודה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
השבוע רציתי להוסיף זיכרון למחשב ובשביל זה היה צורך להוציא את הכרטיס מסך אחרי שהרכבתי הכל והדלקתי את המחשב רק המאווררים הסתובבו ולא הייתה תגובה במסך... עדכון לעכשיו גם הם כבר לא מסתובבים מה יכול להיות? חייב לציין שהכרטיס לא קיבל שום מכה בתהליך. מה אפשר לעשות והאם אפשר להציל ? זה הכרטיס https://www.takealot.com/gigabyte-amd-radeon-r9-270x-graphics-card-2048mb-gddr5/PLID28374063
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניתן לשלוט במהירות המאורר של כרטיס המסך או לחילופין לגרום לו להיות שקט יותר?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
ראיתי שיש 9800GTX רגיל ויש את 9800GTX פלוס אז רציתי לדעת מה ההבדל בניהם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קיבלתי מהחנות לוח אם חדש..(נישרץ הקודם..וקיבלתי אחד חדש עם אריזה והכל..) זה החדש..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_8S661FXMP-RZ.htm זה הישן שהיה לי לפני זה..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SIMLH-P%20(Rev%204.1).htm עכשיו המחשב לא עולה בכלל..אני כמעט בטוח שבגלל הכרטיס מסך..הוא מתאים בכלל ? **רק מבינים!**
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכם, היום הפעלתי את המחשב ואחרי מס' דקות התחלתי לשמוע רעשים של טרקטור מתוך המחשב, פתחתי את המארז וראיתי שהרעש נובע מהמאוורר של הכ.מסך, לאחר כמה דקות המאוורר פשוט הפסיק לעבוד. ניקיתי את המאוורר (חיצוני, לא פרקתי וכ'ו..) וכלום, נתתי למאוור פוש קטן עם היד והוא התחיל לעבוד בצורה איטית מאוד. הכ.מסך במנוחה על 47-50 מעלות ככה שבנתיים לא נראה לי שיש סכנה כלשהי שהכ.מסך ישרף. ועכשיו לעניין המרכזי, הכ.מסך נקנה מ-FOXPC לפני שהתאחדו עם TMS, יש לי על הכ.מסך אחריות וכרגע אין עם מי לדבר, שלחתי מיילים, נאדה. מה אני יכול כרגע לעשות שעוד לא עשיתי? אל תציעו לי לפרק וכ'ו.. אני לא רוצה להתעסק בזה ואני מעדיף שאנשים שיש להם קצת יותר ניסיון ממני יתעסקו בזה. כמה יכול לעלות לי תיקון של תקלה כז…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9250 והדרייבר שלי הוא גירסא 8.231.0.0 ויש גירסא חדשה 8.252.0.0 יש עניין לעדכן? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
זכיתי במכרז בכרטיס מסך g force 4 mx440 64mb nivida ב800 שקל האם כדי לקבל את ההצעה או לא ? יש לי מחשב amd 1700 האם כדי???
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה היום הגיע לידי ATI Rage II+ PCI (תודה רבה לאון! ) יש לי כ. מסך Diamond Viper V770Ultra (TNT2 Ultra) x הייתי צריך את ה ati בשביל הtvout כי בטיאנטי הלכה לי.... אבל האיכספי לה מתקין לי אותו הוא מזהה את הדגם אבל לא מתקין!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ועוד שאלה. איזה דרייבר מומלץ ל - GF 7800gt ?. באתר של NVIDIA ממליצים על דרייבר - 163.71 אשמח לתגובות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאתר: http://www.guru3d.com/article/article/313/ לינקים להורדה: http://www.futuremark.com/download/?3dmark06.shtml
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הכוונה שלי היא לאררטיפקטים שמופיעים תמיד באותו מקום באותו זמן. לפעמים אפילו באמצע הלילה כאשר הטמפ' נמוכות. נניח כשאני משחק FORD RACING 3 יש שמה קטע עם כמה יאכטות. שמה בדיוק כל פעם שאני נכנס למשחק הזה בדיוק באותו מסלול באותו מקום אני רואה את הארטיפקטים. אותו ארטיפקט בדיוק. האם זה אומר שהכרטיס לא טוב? אני יודע שארטיפקטים צריכים להיות רנדומליים. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
דף המוצר: http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL17&globalCode=L1730SM&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=28 נתונים: Size : 17" Resolution : 1280 x 1024 Pixel Pitch : 0.264(H) × 0.264(V) mm Brightness : 250 cd/m2 Contrast Ratio : 550:1 Viewing Angle : 160/140 (H/V) Response Time : 12 ms Display Colors : 16.2M תראו חוץ מזה שאין לו DVI הוא נראה לי מסך מעולה, ז"א כל הנתונים שלו טובים יותר מהדגם הקודם של LG ה1710S, וגם ה1710B, זה עם הDVI. כנראה הירידת מחירים של הLCD באמת מתחילה להגיע כי המחיר שלו ממש טוב, בנועה אפשר להש…
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת אם ה-CCC אני לא מצליח להפעיל אותו. ההתקנה עוברת בסדר גמור אבל כשאני מנסה להפעיל אותו כלום לא קורה לוחץ דאבל קליק ו.. כלום. את אותה הבעייה יש לי גם אם הגרסא שבאה בדרייבר 4.10 וגם 4.11. לבינתיים אני משתמש ב- ATI CONTROL PANEL. 1. מישהו יודע איך אפשר לתקן את הבעייה אם ה-CCC? 2. האם יש השפעה על הביצועים של הכרטיס בגלל שאני משתמש ב-ACP ולא ב- CCC? אני משתמש ב- WIN XP SP2 .NET Version 1.1 Framework SP1- מותקן הכרטיס שלי: POWERCOLOR R9600XT 256DDR
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-