עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Dark_Phantom,

טוב אז כפי שכולנו יודעים r300 יצא היום (ה18) וכל העולם מוכה תדהמה............... אבל עכשיו ברצינות........ כמה אתרים פרסמו סקירות על הכרטיס החדש כל הטכנולוגיות ובלה בלה בלה אבל הפריע לפחות לי חוסר מידע בפריימים(לפחות באננד) לכת התחלתי לחפש.......... באחת משיטוטי ברשתבאיזה אתר לא זוכר את שמו מצאתי נתומים בפריימים והשוואה בין כרטיסים המובילים היום ובין r300 החדש... הנתונים לקוחים מבדיקות שנערכו באננד אבל שם לא מצוין קצב הפריימים אלא רק השוואה יחסית לטי 4600 אז הנה הנתונים המלאים(תקראו ותנשמו עמוק............) Unreal Tournament 2003 (DM-Antalus) 1024x768x32 High Detail Settings Radeon 9700: 130.4 GF4 Ti4600: 94.5 Parhelia: 54.4 Radeon 8500: 57.6 Unreal T…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by king445,

בגודל של 512M האם הוא עדיף יותר על פני כרטיס של GeForce 9600 בגודל זהה? באופן כללי הייתי רוצה לדעת עליו כל מידע אפשרי חסרונות יתרונות המלצות וכו'

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Iniesta,

שלום רב, אני מחפש לשדרג את הכרטיס המסך של המחשב של הבן שלי (בן 8) בעלויות מינימליות ככל האפשר!!! (אין לי בעיה גם לרכוש כרטיס משומש). מה האפשרויות שלי? נתוני הכרטיס והמחשב בקבצים מצורפים. אני צריך גם את עזרתכם בהבנה איזה כרטיסים נתמכים ומה לא מבחינת סוג החיבור ללוח אם וסוג החיבור לספק כח? יש לי לוח אם עם PCI Express רק שיש לי כמה סוגים מה ההבדל? [TABLE=class: tblborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: midborderline, align: left]Expansion Slots[/TD] [TD] 1 x PCI Express x16 slot 3 x PCI Express x1 slots 3 x PCI slots [/TD] [/TR] [/TABLE] את פרטי הספק אין לי. או לי הוא On Board? אולי זה בקשיור הבא: מאפייני לוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.as…

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. איזה כרטיס גרפי הכי משתלם בתווך ה500 שקל? ה geforce 4 mx, ה geforce 2 ti או ה radeon 7500? לפי הסקירה של יובל רביד הראדון נראה הכי משתלם אבל לפי מה שהבנתי רוב המשחקים היום לא יודעים יודעים לנצל את הפוטנציאל שלו, אז איזה כרטיס מבין אילו יכול לחפות על מעבד חלש יחסית של פנטיום 2 400?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אני מברר את הנושא בשביל חבר, שיש לו כרטיס של ATI 5870 ועכשיו הוא החליט שהוא רוצה לעשות SLI/CROSSFIRE אך אינו מצליח למצוא באף חנות את אותו הדגם שיש לו , הוא רוצה לדעת אם הוא יכול לעשות CROSSFIRE/SLI עם כרטיס גרפי אחר ואם כן עם איזה מומלץ? אה והאם בכלל שווה לו לעשות מערך של שני כרטיסים במקביל או עדיף בכלל לכל היותר לשדרג בעתיד לכרטיס אחר יותר טוב במקום הישן?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. צריך המלצה על כרטיס מסך טוב ולא יקר עד 800 שקל דיי טוב שיתאים למשחקים כמו דום 3 פיפא 2006 וכו' תודה

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Trin1ty,

שלום לכולם , הביצועים של המערכת במשחקים פשוט נמוכה משמעותית ממה שהיא אמורה להיות . זוהי המערכת : Q6600 G41M-ES2L G.SKILL 2GB 800MHZ 1GB GTS450 HUNTKEY VPOWER 550 3DMARK 06 - 8.5K COD:WM2 - הFPS לא יציב וישנם נפילות FPS תכופות בהגדרות הכי גבוהות במולטי ( רזו 1440-900) COD:BO - נפילות FPS ומשחק לא יציב וכדו' ... *המחשב כבר עבר פרמוט לאחרונה *דרייברים מעודכנים *מחשבי נקי מאבק *מעלות במנוחה 35-40 , בזמן משחק 65-70 לוח אם יחסית חדש , לא אמור להיות צוואר בקבוק במערכת .. אני אובד עצות =/

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by idanmal,

חברה מי יותר חזק מישהו יכול לענות לי או לתת איזה שהם בנצ'ים אבל נכונים ולא לא הגיוניים כמו שהרבה נתנו פה תודה.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by dolevm2,

מחפש כרטיס מסך חדש, כרגע נמצא עם gtx650ti של nvidia מפרט: core i5 3470 מעבד gigbyte z77-ds3h לוח ספק מצורפת תמונה מחזיק לי את ה650ti בלי בעיות. http://s3.postimg.org/3womr5gs3/222.jpg חשבתי לכיוון הgtx960 האם ההבדל יהיה כזה משמעותי ומה ההבדל בין כל הגרסאות של הכרטיס? יש כאלה עם 2 גיגה ויש כאלה עם 4

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. בצער רב וביגון אני פותח ת'רד זה,מסך ה-Eizo L685 שלי נפל קרבן לשקע סורר,כל התהליך נמשך שניות עד למיתתו הסופית והמוחלטת. מכיוון שאין לי עוד 11000 ש"ח להשקיע במסך,החלטתי לחזור ל-CRT,התלבטותי העיקרית היא בין הנציג מבית Mitsubishi,Diamond Plus 93SB,לבין הנציג מבית Iiyama,ה-IIYAMA PRO 454 . בין שני המסכים יש הבדל די גדול במחיר ואני די בטוח שהשפופרת שלהם זהה,עזרו לי בבקשה לי להגיע להחלטה. *המלצות על מסכים אחרים יתקבלו בברכה. ד"א- ירדתי מ-ViewSonic כי המסך שיש לאחי קיבל דיסקולרציה מגעילה בפינות ואני לא מוכן לקחת סיכון שכזה דבר יקרה שוב.

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by OFIRLEVY66,

הגיע תורה של NVIDIA להשיק את סדרת כרטיסי המסך החדשים- Geforce 9XXX הכרטיסים הראשונים בסדרת ה GeForce 9 יהיו מבוססים על שבב ה D9E ויהיו מיועדים לשוק הגבוהה, ה D9E ייוצר בטכנולוגיה ה 65 נ"מ, ובנוסף הליבה החדשה תתמוך DirectX 10.1 ו Shader Model 4.1 מקור:http://www.digitimes.com/mobos/a20071129PD216.html

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Mortar,

כרגע חזרתי מZIGZAG עם ה796FD2. אני מאוד מאוד מאוד מאוד לא מרוצה. כבנאדם שעבד עם ה 786FD במשך ה4 שנים האחרונות אני יכול להגיד לכם שהמסך הזה הרבה פחות טוב ממנו. דבר ראשון כמעט בלתי אפשרי לכוון אותו כמו שצריך, הקצוות תמיד יוצאים מעוותים, התמונה לא חדה וגודל הפיקסל גם לא טוב. ככל שמגבירים את הבוהק המסך מאבד פוקוס ונהיה מתושתש יותר. הצבעים לא משהו. לא נעים להסתכל עליו כל כך. MAG סותרים את עצמם, גם באתר של ZIGZAG וגם באתר של MAG כתוב 0.24 - גודל פיקסל ובחוברת שקיבלתי עם המסך (שהיא חוברת של MAG כמובן) כתוב 0.25. בנוסף יש גם את שני הקווים המפורסמים של MAG... לא כל כך הפריע לי במסך הקודם אבל במסך הזה לקו התחתון יש כתם שחור שמלווה אותו לאורכו וזה מאוד מפריע (ואני בטוח שזה פאק במסך …

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. בזמן האחרון נבידיה מוציאה דרייברים פשוט איומים היה לי לא מזמן דרייבר של 68. משהו... וכל המשחקים פעלו אחלה וכשיצא הפורסאוור החדש של 7XX אז זה פשוט דפק לי מלר משחקים והוריד FPS במלא משחקים כל הסדרה הזאת היא פשוט זבל! וגם היום למשל מצאתי ת'דרייבר הכי חדיש נראה לי78.82 והוא גם כן גרוע!! הקונטר סטרייק סורס התחיל לזחול על 5 FPS וזה ממש באסה וגם הדרייבר המעפ עפן הזה לא רוצה להפעיל סרטים וסירטונים כל סרט או סירטון הוא פשוט מראה במסך שחור! זה קרה בעיה דומה כזו בדרייברים הקודמים וזה היה ממש מעצבן אז תעזרו לי בבקשה,איך אני יכול להפעיל סרטים מחדש? וגם יש לי כרטיס 5200 ג'יפה מה הדרייבר הכי טוב בישבילו?

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. אז קניתי את הכרטיס מנעה מחשבים, 600ש''ח ל-1GB שזה ממש טוב. התאכזבתי קצת מהבאנדל כי לא היה כלום, רק הכרטיס והדיסק התקנה. ביצועים: METRO 2033 אפשר להגיד על הפנים אבל אני מבין שהמשחק ממש כבד (וגם מדהים כמה שהוא יפה) אז על DX11 אני לא יכול לחלום אפילו להפעיל אותו כי זה מקרטע, DX10 המשחק עובד עדיין לאט אבל יותר טוב, ועל DX9 המשחק עובד הכי טוב, יש רגעים שהמשחק צונח ל 10-15 FPS אבל בדרך כלל זה 40-50 FPS תלוי אם זה INDOOR או OUTDOOR. DIRT 2 ללא בעיות על DX11 עובד מעולה. 60FPS. FALLOUT 3 עובד גם כן מעולה על 50FPS. MASS EFFECT 2 ללא בעיות מיוחדות גם סביב ה-50FPS. STARCRAFT 2 עובד מעולה, המשחק ניראה ממש טוב, 60-70FPS. [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אהלן חברים, אני מעוניין לראות סרטים שאני מציג על המחשב גם על הטלוויזיה. חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה והכל פועל, אבל כשאני מפעיל על המחשב סרט, בטלוויזיה אני רואה מסך שחור במקום שהיה אמור להיות מוצג הסרט. למה זה קורה והאם יש תוכנה שבאמצעותה אני אוכל לראות את הסרטים גם על הטלוויזיה? ובכלל, אם אתם יכולים, תמליצו על תוכנות שימושיות לכרטיסי VIVO... כל מיני תוכנות שאפש להקליט מהטלוויזיה למחשב וכדו'. המון תודה מראש, ניר.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. על פי הידיעה הזאת כל מי שיש לו כרטיס ATI יקבל משחקים חינם מ Steam, שווה לבדוק באתר. בעלי 2900 יזכו גם להורדת המשחקים החדשים של Steam כשיהיו זמינים.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by White Shepherd,

שלום, הזמנתי מחשב מבוסס 6870 ו-core i5 760 לפני כמה ימים. לאור החדשות, ישתלם לי לבטל את ההזמנה ובמקומה להזמין מחשב חדש מבוסס על 6950 ולהחליף לו ביוס? מה צריך להיות ההבדל, גם מבחינה כספית וגם מבחינת ביצועים?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. בחנות חיום הרדאון 9700 של ג'יגהבייט עולה 2033ש"ח, מה קרה להם השתגעו? וב-PChardware הוא עולה 2029ש"ח, גם השתגעו, חברה אנחנו רואים ירידה משמעותית במחיר לא? לדעתי לא רק שלג'יגהבייט יש את המחיר הכי טוב, אלא שזה גם הכרטיס הכי טוב שמבוסס רדאון 9700, כל הכרטיסים מגיעים לאותם הביצועים, אבל היכולות המהרה של הג'יגהבייט הם הכי טובות והמחיר כמובן מצויין, אז לדעתי ג'יגהבייט הכי טוב והכי משתלם.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. מדובר ב-samsung syncmaster 753dfx עם יציאת 15 פינים (אם אני לא טועה זה נקרה d-sub) וברצוני לדעת אם אפשר לחבר את המסך הזה לשני מחשבים מבלי לחבר את המסך כל פעם ממחשב למחשב.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. ברשותי מחשב לא כל כך חדש: Intel i5-3550 8Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE (על הדרך ישודרגו ל-16) GA-H77M-D3H Gigabyte - https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H77M-D3H-rev-10#sp Samsung EVO 860 אבל, מדי פעם אני משחק בו באינדי, תפקידים, דברים יותר ישנים טיפה וכ"ו. לא מחפש את הכרטיס החזק ביותר. מה הכרטיס שאני יכול לרכוש היום עם יחס עלות תועלת מומלץ?

21. Started by almog4543,

האם הכרטיס הזה טוב לגיימרים? והאם הספק סיסוניק 600 וואט יחזיק אותו..

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. היי כולם ברשותי מחשב חדש לגמרי, חזק מאוד. קניתי אותו עם ה- GTS 250 של p.o.v, והכל היה נפלא, כאשר אני משחק בעיקר עם פרוטוטייפ.. לאחר קצת רעשים שהיו במאוורר שידרגו לי את הכרטיס ל- msi radeon 4870 אחרי השדרוג, מידיי פעם במשחק אני רואה ריצודים אפורים ואפילו פעמיים המשחק נתקע, מה שממש לא קרה לי עם הכרטיס הקודם. נוסף לזה, אני רואה שהטמפ' יחסית גבוהות, גם במנוחה- GPU diode אחד על 80 מעלות והשניים האחרים על כמעט 70 מעלות. יש לציין שהמחשב שלי מאוורר היטב! אני לא מבין גדול בדברים האלה, והייתי מאוד שמח אם מישהו היה יכול להגיד לי מה לעשות, ואם זה בכלל תקין או פתיר... תודה מראש!

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. שלום חברים יקרים שלחתי לחנות שקניתי ממנה את הכטיס מסך בגלל שהיא תקולה ושהגיע לחנות הוא פותח ומקבל חושך בעיניים, התקשרו אלי ואמרו לי שקרה נזק פיזי לכרטיס מסך והוא צילם לי גם תמונות להוכחה והדבר הזה קרה בדואר בוודאות, עכשיו היצרן לא יחליף לי אותו בטענה שקרה נזק פיזי לכרטיס. אבקש ממכם לאן להתקשר ומה לעשות? תודה

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by pperoxide,

יש לי תקציב של 300 שקל אם אפשר פחות מה טוב הצרכים לא מיוחדים ממש אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה והמשחק הכי כבד cod מעבד q8300 2gb זכרון לוח אם Asus p5qpl-am יש לי פה כרטיס מסך מובנה עם יציאה VGA השאלה אם זה מספיק למשחק ולטלויזיה כי ניסיתי לחבר לפלזמה והעברתי בinput וזה פשוט לא מראה כלום והכרטיס מסך שלי נשרף נראה לי הוא לא מראה מסך.. היה לי 9550 radeon מה אתם אומרים??

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים