עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום חברים יקרים שלחתי לחנות שקניתי ממנה את הכטיס מסך בגלל שהיא תקולה ושהגיע לחנות הוא פותח ומקבל חושך בעיניים, התקשרו אלי ואמרו לי שקרה נזק פיזי לכרטיס מסך והוא צילם לי גם תמונות להוכחה והדבר הזה קרה בדואר בוודאות, עכשיו היצרן לא יחליף לי אותו בטענה שקרה נזק פיזי לכרטיס. אבקש ממכם לאן להתקשר ומה לעשות? תודה

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by exXxTreAm,

תראו איזה זול!!!!!!!! http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11262&from=show_products.asp&main_cat=1&sub_cat1=4&sub_cat2=708&sub_cat3=&last_cat=sub_cat2&cat_id=708 אם זה אמיתי אז זה הרבה יותר משתלם מה6600!!!!! מישהו יכול לברר אם זה 256bit לזכרונות?

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by udi,

זכיתי במכרז בכרטיס מסך g force 4 mx440 64mb nivida ב800 שקל האם כדי לקבל את ההצעה או לא ? יש לי מחשב amd 1700 האם כדי???

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by SEangel,

מה עדיף: 8500LE/64 או 9200/128?

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by miz,

מה רמת הגרפיקה, בהרצת משחקים ובאופן כללי לצרכים השונים שמשמתמשים בגרפיקה במחשב נייד מעבד I7-2630QM עם כרטיס INTEL HD GRAPHICS 3000

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by KF,

שלום כרגע יש לי את המסך L1730S .... ויכול להיות שמחליפים לי אותו ל L1730B אם יסכימו..... בכל אופן רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהים ? הבננתי של- L1730B יש יציאת DVI מה עוד יש ? הנה שני המסכים: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&ser=1 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1771&ser=1 תודה

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by roiv11,

כותרת^ ומדוע?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. הייתי שמח לקבל עזרה בנושא. ברצוני לקנות מחשב שיחזיק מעמד מספר שנים ושיהיה מיעוד למשחקי מחשב, יש לי מספר שאלות בנושא. חיפשתי ומצאתי שהכרטיס ATI Radeon HD 4870X2 CF הוא אחד המובילים. עכשיו.... מה זה אומר X2 ו-CF? המסך שלי הוא 17 אינץ', תקציב בסביבות ה-1500 ש"ח.

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by dror32,

המערכת שלי היום: MSI Z170A GAMING M5 INTEL CORE i5 6400 2.7GHZ 6MB + ZALMAN 80F FAN DDR4 16GB 2400MHz HyperX Fury Kingston זיכרון יחד zalman zm850-hp plus מארז מחשב Fractal Design Define R4 USB 3.0 כרטיס מסך שאני רוצה לשדרג SAPPHIRE RADEON HD 6850 1G GDD5 התקציב הוא 900 ש"ח תודה מראש דרור

10. Started by tovtov,

בוקר טוב, אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך למחשב חדש ADM 2200 ההתלבטות היא בין RADEON 9600 PRO ל GF Ti 4200 המטרה היא למשחקים. בביצועים הם די דומים, במחירים ה 4200 יותר זול. אני לא מתכוון לבצע OVERCLOCKING. מה אתם אומרים? תודה, יוסי

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by bbking,

שלום כל משחק שאני משחק pes 15, far cry 4,acu ועוד יש לי מין תקיעות מסויימות לשנייה ואז מסתדר לי הורדתי דרייבר הכי מעודכן מה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_77.72.html

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by buky,

רציתי לשאול מה עושה הדטונטור של nvidia . יש לי מחשב נייד של dell עם Ge Force2 Go באתר של dell יש דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך הזה שמכילים בערך 7mb הדרייבר הזה נותן את כל האפשרויות של עבודה עם שני צגים וכו', ואילו כשהורדתי והתקנתי את הדטונטור של היצרן עצמו nvidia שמכיל 16mb לא הופיעו כל התוספות בחלון של מתאם התצוגה. מה קורא פה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום חברים, מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה: אני מעוניין לחבר את ה Gainward Radeon 4850 HD שלי לטלוויזיה. יש לו 2 יציאות DVI בלבד, אבל הוא כן מגיע עם Audio Chip עליו ככה שניתן "להעביר" סאונד על ה DVI אם משתמשים במתאם של HDMI ל DVI. קניתי אחד כזה לפני כמה ימים, אבל לצערי הוא לא מעביר סאונד, רק תמונה. בדיקה מהירה הראתה ש ATI עשו שינוי ב Drivers שלהם לפני כמה שנים, ורק מתאים מקורי ש ATI מוציאה מעבירים סאונד (הדריבר בודק את ה Device ID של המתאם). איי ביי מגיע עם כל מתי מתאמים "מקורים?" מהמזרח, אבל אני מעדיף לרכוש אחד בארץ אם ניתן ולא לחכות שבועים פלוס. האם מישהו נתקל בחנות שמוכרת מתאמים מקורים של ATI בין DVI ל HDMI? או אולי מישהו קיבל אחד כזה שהוא לא צריך עם הכרטיס מסך ש…

15. שלום לכל חברי הפורום אני בדילמה מאוד קשה ליפני קניה של מחשב חדש ,מאוד חשוב לי ביצועים הכרטיסים אמורים ליפעול על מסך "22 של סמסונג מודל t220p השאלה שלי אליכם היא האם זוג של כרטיסי מסך 4850 1g עדיפים על 4870 1g כאשר ההפרש במחיר בינהם הוא בסביבות 400 עד 500 שקל יותר למערך ה4850 צירפתי לינקים לכרטיסים המדוברים לינק לכרטיס 4850 : http://www.skypc.co.il/pl_product~44025~8~0.htm לינק לכרטיס 4870 : http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-48724DD~8~0.htm תודה רבה מראש לכולם ושבת שלום

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by reviZor,

היי אנשים יש ברשותי מחשב מיושן ואני רוצה לשדרג לו את הכרטיס מסך השאלה היא עד כמה אני יכול לשדרג?? המפרט הוא כזה: Gigabyte ep43-DS3L E8400 @ 4 ghz 4GB DDR 2 אז כפי ששאלתי עד כמה אני יכול לשדרג? חשבתי על GTX560Ti האם זה אפשרי או עדיף GTX460?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by רפאלח,

מפרט המחשב שלי זה: amd sempron 2800+ 64 bit @2300MHZ 1.5GB ram 7600GT AGP OC: GPU: 560@680MHZ MEMORY: 700@790MHZ כשאני משחק בסטלקר אז בהתחלה כזה שעומדים ליד ההוא בתוך התא אז המשחק עובד חלק על ההגדרות הכי גבוהות+ AA+4 רזולוציה 1024X768 ובדיוק מתי שאני יוצא לכיוון היער המשחק יורד לי ל1~2 FPS !! אפילו שאני מוריד להגדרות בינוניות זה ממש מוריד לי את הפריימים לקרשים! יש הגדרה מסויימת או פילטר במשחק שגורמים לו להיות כ"כ כבד? או שזה מהעובדה שהספק שלי הוא fsp-300 כאשר יש לי חתיכת עומס עליו? אני מדבר על 3 דיסקים קשיחים+2 צורבי דיוידי+כרטיס מסך שיחסית נחשב זולל+כרטיס קול של קריאייטיב audigy 2ZS+ גיגה וחצי רם+3 מאווררים+מעבד על אובר קלוק עצבני, וגם הכרטיס מסך על סטרואידים יש תשובה לב…

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. היי ברשותי כרטיס מסך מסוג HD2600PRO בעל יכולת עיבוד תכני HD (מפרט 5) http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 אני משתמש בנגן מסוג Media Player Classic שאמור להפעיל את האצת החומרה.. אבל משום מה הוא לא!! מה עלי לעשות? התקנתי את הדריברים האחרונים ואני עובד עם ויסטה 32 ו K-Lite Codec Pack [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. אורח Noam26
    Started by אורח Noam26,

היי חברה, לא מזמן התחדשתי במחשב ואת הכרטיס מסך קניתי באמאזון. עכשיו כמו באמזון היו מלא אפשרויות ומחירים ואני לא ידעתי ממש מה לבחור, בסוף הלכתי על ה EVGA GeForce GTX 1070 FTW DT עכשיו ראיתי שהמומהר שלו זה איזה 1700, ורוב האחרים זה יותר בכיון של 1800 זה אמור לשנות משמעותית בביצועים? אפשר להגדיל את זה אם מספיק קר במארז או משו? גם שמעתי של Nvidia יש איזו טכנולגיה שמשנה אוטומטית את התדר מ 1600 ל 1800 אם משו מבין ויכול לעזור לי אני אשמח. תודה חברה

20. Started by Nitz166,

היי, אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי עם כרטיס מסך חדש. המטרה העיקרית היא לשחק בדיאבלו 3 אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה טוב גם לדברים אחרים.. המחשב הוא עם core 2 duo של 3 ghz נראה לי.. (מלפני כמה שנים) התקציב לכרטיס המסך - עד 200, רצוי אפילו פחות. ראיתי שהכרטיס הכי זול ב ksp הוא sapphire radeon 5450 512 mb שעולה 155 ש"ח.. הוא מספיק טוב? תודה!

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by orent,

שלום רב http://ksp.co.il/?select=.1108..140..142.&list=1&sort=3&glist=0&uin=9239&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 זה הספק שברשותי האם הוא מסוגל להחזיק 390X שאר המערכת: I5 4460 8GB 1600MHZ

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by zion561,

ערב טוב לכל חברי HWZONE כרגע יש לי כרטיס מסך מובנה ואני מעוניין להחליף אותו לכרטיס מסך פשוט יחסית ולא יקר השימושים שלי בעיקר הם:האזנה למוזיקה ויצירה(קיובייס) גלישה,וקצת משחקי רשת כמו נגיד כמו(ARMA אני מקווה שיפעל חח ) יש לי PS4 ככה שאני לא משחק כמעט .. המפרט שלי הוא: מעבדIntel core i5-2500CPU 3.30GHZ לוח אם GIGABYTE H67MA-USBB3-B3 זכרון-8GB RAM התקציב שלי לא הכי גדול משהו כמו 350-400,אין לי בעיה גם לקנות יד שניה. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. טוב כמו שהכותרת אומרת, לא אחפור יותר מידיי אבל אני מחפש להחליף את מערך כרטיסי המסך שלי - GTX 570 1.2GB 2way SLI. המחשב שלי כרגע כולל 8GB DDR 3 i7 2600k 3.4GHz 570 GTX SLI GIGABYTE Z68 אנערף כמודרבורד הכל נקנה בערך בסוף 2011 - 2012 בכל מקרה, אני מחפש כרטיס מסך שייאפשר למחשב הזה לרוץ כמו סוס לשנתיים שלוש הקרובות ואני מתלבט איך לשדרג .. בהתחלה כמעט הזמנתי את ה980GTX אבל שמעתי שבזמן הקרוב (מאוד) יוצאים כרטיסי מסך חדשים של NVIDIA וAMD ואני מסתכל על ה980TI או על החזקים של AMD שאני לא בדיוק בטוח מה קורה שם. בכל מקרה אם מישהו יכול להסביר פחות או יותר מה אני מחפש אני אשמח לעזרה, מתי זה יוצא, כמה זה יעלה (בערך) ומה עדיף ברמת העקרון לעשות. אני מאמין שאני יכול לגרד תקציב של 3500 שח …

24. Started by overload,

תגידו הדבר הזה באמת טוב כמו שזה נשמע, כי אם כן אני ל מבין למה זה לא תפס תאוצה ולמה לא מדברים על זה בכלל? מישהו ניסה או שמעה ביקורת על משקפים כאלו? שמעתי גם שהמשקפים מכבידים מאוד על הכרטיס מסך וזה מוריד את הביצועים בגלל שזה מציג כל פריים משתי זויות שונות או משהו כזה (זווית לכל עין) , זה נכון?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שלום יש לי בעיה מתמשכת שבסופה הכרטיס מסך שלי ATI REDAON HD 4350 הגיע ל100 מעלות בלי שימוש...מה שהיה זה שהמחשב היה נכבה בזמן הרצת משחקים כמו FIFA12 לאחר בדיקה גיליתי שהוא מתחמם יתר על המידה , החלפתי משחה טרמית ,שיניתי מהירות מאוורר וזה באמת עזר לתקופה קצרה. לאחר התקנת MAXPAYNE3 וכניסה אליו המחשב שוב נכבה לאחר בדיקת מעלות ראיתי שבעת ההפעלה ובלי שימוש הן עומדות על 100+ כמובן שזה לא הגיוני החלטתי להסיר את הכרטיס מסך ולעבוד בנתיים עם המובנה בלוח אם... המפרט שלי : ה מערבולת מגעילה ש ACER ASPIRE X1700 4 ג'יגה זיכרון INTEL CORE 2 QUAD CPU Q8200 2.33GHZ 2.34GHZ כרטיס מסך מובנה על הלוחח אם : NVIDIA GEFORCE 7100/NVIDIA NFORCE 630i אני מחפש משהו לא מטורף, משהו שיסחוב לי משחקים כמו פ…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.