עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pperoxide,

יש לי תקציב של 300 שקל אם אפשר פחות מה טוב הצרכים לא מיוחדים ממש אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה והמשחק הכי כבד cod מעבד q8300 2gb זכרון לוח אם Asus p5qpl-am יש לי פה כרטיס מסך מובנה עם יציאה VGA השאלה אם זה מספיק למשחק ולטלויזיה כי ניסיתי לחבר לפלזמה והעברתי בinput וזה פשוט לא מראה כלום והכרטיס מסך שלי נשרף נראה לי הוא לא מראה מסך.. היה לי 9550 radeon מה אתם אומרים??

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Trin1ty,

שלום לכולם , הביצועים של המערכת במשחקים פשוט נמוכה משמעותית ממה שהיא אמורה להיות . זוהי המערכת : Q6600 G41M-ES2L G.SKILL 2GB 800MHZ 1GB GTS450 HUNTKEY VPOWER 550 3DMARK 06 - 8.5K COD:WM2 - הFPS לא יציב וישנם נפילות FPS תכופות בהגדרות הכי גבוהות במולטי ( רזו 1440-900) COD:BO - נפילות FPS ומשחק לא יציב וכדו' ... *המחשב כבר עבר פרמוט לאחרונה *דרייברים מעודכנים *מחשבי נקי מאבק *מעלות במנוחה 35-40 , בזמן משחק 65-70 לוח אם יחסית חדש , לא אמור להיות צוואר בקבוק במערכת .. אני אובד עצות =/

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by maphisto,

טוב היום קיבלתי אותו ביחד עם אחיו הצעיר מאג 776 (שניהם 17 אינצ ) המסך מדהים -תמונה מדהימה ללא ספק . http://www.ctx.com.tw/Frame-product-pv722E.htm אין מספיק מילים בפי לתאר לכם את איכות התמונה

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. ביני ובין חבר שלי נוצא ויכוח. השאלה הגדולה היא מי מייצר כרטיסי מסך HIGE END יותר חזקים. אני טוען שNVIDIA לקחו בקרב הזה וש-ATI איכזבו אך אם אתה מחפש חייב PCI-E ו- VIVO אז הם תחליף זול וטוב והוא טוען ש ATI לוקחים בכל מקרה. אז מי לדעתכם לוקח?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. בצער רב וביגון אני פותח ת'רד זה,מסך ה-Eizo L685 שלי נפל קרבן לשקע סורר,כל התהליך נמשך שניות עד למיתתו הסופית והמוחלטת. מכיוון שאין לי עוד 11000 ש"ח להשקיע במסך,החלטתי לחזור ל-CRT,התלבטותי העיקרית היא בין הנציג מבית Mitsubishi,Diamond Plus 93SB,לבין הנציג מבית Iiyama,ה-IIYAMA PRO 454 . בין שני המסכים יש הבדל די גדול במחיר ואני די בטוח שהשפופרת שלהם זהה,עזרו לי בבקשה לי להגיע להחלטה. *המלצות על מסכים אחרים יתקבלו בברכה. ד"א- ירדתי מ-ViewSonic כי המסך שיש לאחי קיבל דיסקולרציה מגעילה בפינות ואני לא מוכן לקחת סיכון שכזה דבר יקרה שוב.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by יובלד,

יש לי MSI GEFORCE4 MX 440 אני מפעיל את ה3די מארק הכל פועל יפה וחלר עד שזה מגיעה למשחקים עם ההיי דיטיילס הוא פשוט טוען אותם וזורק אותי! אני משתמש ב28.32 עזרה?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. בחנות חיום הרדאון 9700 של ג'יגהבייט עולה 2033ש"ח, מה קרה להם השתגעו? וב-PChardware הוא עולה 2029ש"ח, גם השתגעו, חברה אנחנו רואים ירידה משמעותית במחיר לא? לדעתי לא רק שלג'יגהבייט יש את המחיר הכי טוב, אלא שזה גם הכרטיס הכי טוב שמבוסס רדאון 9700, כל הכרטיסים מגיעים לאותם הביצועים, אבל היכולות המהרה של הג'יגהבייט הם הכי טובות והמחיר כמובן מצויין, אז לדעתי ג'יגהבייט הכי טוב והכי משתלם.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by OFIRLEVY66,

הגיע תורה של NVIDIA להשיק את סדרת כרטיסי המסך החדשים- Geforce 9XXX הכרטיסים הראשונים בסדרת ה GeForce 9 יהיו מבוססים על שבב ה D9E ויהיו מיועדים לשוק הגבוהה, ה D9E ייוצר בטכנולוגיה ה 65 נ"מ, ובנוסף הליבה החדשה תתמוך DirectX 10.1 ו Shader Model 4.1 מקור:http://www.digitimes.com/mobos/a20071129PD216.html

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by ori_fadida,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיהיה טוב במחיר זול..אני רוצה שהוא יפעיל לי את gta iv יש לי מסך wide 19 .ויש לי מחשב מספיק חזק בכדי להפעיל את gta iv. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של עד 350 שקל.. אני חשבתי על זה Sapphire : HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E איך הכרטיס הזה? והאם הוא יפעיל לי את gta iv ? ועל מה אתם ממליצים במחיר הזה? תודה רבה לעוזרים,אורי.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Mortar,

כרגע חזרתי מZIGZAG עם ה796FD2. אני מאוד מאוד מאוד מאוד לא מרוצה. כבנאדם שעבד עם ה 786FD במשך ה4 שנים האחרונות אני יכול להגיד לכם שהמסך הזה הרבה פחות טוב ממנו. דבר ראשון כמעט בלתי אפשרי לכוון אותו כמו שצריך, הקצוות תמיד יוצאים מעוותים, התמונה לא חדה וגודל הפיקסל גם לא טוב. ככל שמגבירים את הבוהק המסך מאבד פוקוס ונהיה מתושתש יותר. הצבעים לא משהו. לא נעים להסתכל עליו כל כך. MAG סותרים את עצמם, גם באתר של ZIGZAG וגם באתר של MAG כתוב 0.24 - גודל פיקסל ובחוברת שקיבלתי עם המסך (שהיא חוברת של MAG כמובן) כתוב 0.25. בנוסף יש גם את שני הקווים המפורסמים של MAG... לא כל כך הפריע לי במסך הקודם אבל במסך הזה לקו התחתון יש כתם שחור שמלווה אותו לאורכו וזה מאוד מפריע (ואני בטוח שזה פאק במסך …

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by LRa,

שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש ומצאתי את הכרטיס הבא: NVIDIA® GeForce® GTX 660 1.5GB יד שנייה ב600 שח. מה דעתכם עליו? העובדה שהוא של NVIDIA היא חסרון? תודה ושבת שלום

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המסך FHD שלי במסך 4K ואני מעוניין לדעת אם יהיה צוואר בקבוק במידה ואוסיף את GEFORCE 1080 GTX למערכת. *לא בוצע OC למעבד כרגע זה המפרט הקיים I7-3770K 16GB RAM DDR3 CORSAIR 520 ספק כוח 970GTX

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. ברשותי מחשב לא כל כך חדש: Intel i5-3550 8Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE (על הדרך ישודרגו ל-16) GA-H77M-D3H Gigabyte - https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H77M-D3H-rev-10#sp Samsung EVO 860 אבל, מדי פעם אני משחק בו באינדי, תפקידים, דברים יותר ישנים טיפה וכ"ו. לא מחפש את הכרטיס החזק ביותר. מה הכרטיס שאני יכול לרכוש היום עם יחס עלות תועלת מומלץ?

14. Started by yyy123,

מחר אני קונה מעבד למחשב i5 4460 איך הוא? ולוח אם טוב וחזק של אסרוק. והכרטיס מסך שלי הוא geforce gtx 750 ti 2gb איך המחשב שלי יהיה? יריץ על אולטרה את gta 5?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by rikus,

הוא מוצע בפחות 1400 בזאפ...מעניין אותי לדעת ביצועים שלו למי שקנה..(למרות שיש באינטרנט)

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. מבחן ביצועים חדש הופיע ברשת עם כרטיס מסך לא ידוע שמציג יכולות מרשימות במיוחד - האם זה הוא הדור הבא של AMD? לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-radeon-r9-390x-%d7%91%d7%a0%d7%a6%d7%9e%d7%a8%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/

17. צריך המלצה על כרטיס מסך טוב ולא יקר עד 800 שקל דיי טוב שיתאים למשחקים כמו דום 3 פיפא 2006 וכו' תודה

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. הזמנתי את הכרטיס הזה כרגע : http://skypc.co.il/sg_product~44442~8~0.htm ב 1650, בהתחלה חשבתי על Leadtek, גם הביקורות שקראתי עליו יוצאות מן הכלל, אבל שמעתי שהיבואן בארץ בצרות, ובמידה ומשהוא יקרה לו, לא יהיה לי איך לממש אחריות אבל החלטתי שעדיף שכל המחשב שלי יהיה מחנות מסויימת, שאם תהיה לי בעייה עוד כמה זמן, ואני אשים להם את המחשב, שלא יגידו לי משהוא בסגנון "הכרטיס עושה את הבעיות, והוא לא שלנו" הבחירה נראת לכם טובה ? 100 שקל לכאן או לכאן משמעותי בכרטיסי מסך ? http://www.guru3d.com/article/gigabyte-geforce-gtx-260-oc-896-mb-review/1

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. 1. קירור פאסיבי 2. PCI-E 3. מחיר - נמוך ככל האפשר. 4. לא למשחקים. 5. מיועד למפרט ישן: P4-3GHZ, 2GB DDR, 915GAV המועמדים 1. המועדף כרגע: HD2400PRO http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=589886 2. או אולי 8400GS http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=590730 * מי עדיף ולמה? * יש זולים יותר? * יש עדיפים באותו טווח מחירים? תודה מראש TMP

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by WarMachine,

הכרטיס הזה ללא ספק הולך להיות מתחרה גדול מאוד לנוידיה ואיטיאיי בדור הכרטיסים הבא. ללא ספק שיש לו תכונות ופיצ'רים מעולים,רק מעניין יהיה לראות מה יהיה תג המחיר שלו ואם יצאו לו כמה גרסאות כי לפי האפשרויות שנחשפו לציבור נראה כי הכרטיס יעלה לא פחות מ 400 דולר וזהו מחיר שאף צרכן ביתי ממוצע לא ישלם(מלבד המכורים שבינינו ,כמוני)אז מעניין יהיה לראות אם צפוי שבב מוחלש מהירות (כמו ה TI 4200 של נוידיה והרדאון 7500 של אייטיאיי) או שבמקום שבב מוחלש יהיה שבב "ערום" טכנולוגית כמו סדרת ה MX של נוידיה הידועה לשמצה. גם מעניין יהיה לראות איך מטרוקס תתמודד עם הצרכנים שלא ממש יודעים מיהי החברה האנונימית הזאתי(שהרי לא כל מי שיש לו מחשב יודע על כל דבר בכרטיסי מסך והרוב הם סתם אנשים שרוצים מחשב שי…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by ido135,

הזמנתי שני כבלי HDMI חדשים ואתמול קיבלתי אותם ושחיברתי את המחשב לטלוויזיה הבנתי שזה לא עובד שום דבר לא מוצג על הטלוויזיה אבל היא מזוהה בדרייבר של הכרטיס מסך מבדיקת חיפוש בגוגל הבנתי שהבעיה היא בכרטיס איך ניתן לסדר את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by saarxee,

HD6750 או GT640? ובכמה אחד מהם חזק מהשני? (אחוזים)...

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. על פי הידיעה הזאת כל מי שיש לו כרטיס ATI יקבל משחקים חינם מ Steam, שווה לבדוק באתר. בעלי 2900 יזכו גם להורדת המשחקים החדשים של Steam כשיהיו זמינים.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אהלן חברים, אני מעוניין לראות סרטים שאני מציג על המחשב גם על הטלוויזיה. חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה והכל פועל, אבל כשאני מפעיל על המחשב סרט, בטלוויזיה אני רואה מסך שחור במקום שהיה אמור להיות מוצג הסרט. למה זה קורה והאם יש תוכנה שבאמצעותה אני אוכל לראות את הסרטים גם על הטלוויזיה? ובכלל, אם אתם יכולים, תמליצו על תוכנות שימושיות לכרטיסי VIVO... כל מיני תוכנות שאפש להקליט מהטלוויזיה למחשב וכדו'. המון תודה מראש, ניר.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שלום, 1. איפה קונים 9500GT במינימום מחיר (תוך כדי שיהיה דגם טוב ועדיפות לדגם שצורך הכי מעט חשמל)? 2. קיבלתי תשובות סותרות בעבר להאם הספק שלי יחזיק את הכרטיס, אם זה אכן מסוכן אנא המליצו לי כרטיס אחר חלש יותר (אך לא 4670 ו 4650 מאחר ולא נתמכים בהאקינטוש ואני לא מעוניין לשדרג ספק כרגע כי אין לי זמן לזה לצערי). עדכון: ענו לי שהספק יחזיק..האם שמתם לב שהמעבד שלי הוא Q6660 ? ספק הכח הנוכחי הינו של צ'מפיון (ובמחשב של צ'מפיון) ואלו פרטיו: Champion, switching PS lp4 ATX 350WPS CE v2.2 output(max): | +3.3v 12A | +5v 14A | +12v1 8A | +12v2 10A | -12v 0.5A | +5v :B 2.0A | +5v & +3.3v combined LOAD 160w +5v & +3.3v & +12v combined LOAD 320W Total output i…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים