עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by slider,

האם הביצועים של כרטיסי המסך שעל ה Nforce משתווים לביצועים של אותם כרטיסים לא און-בוארד?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. הכותרת המקורית הייתה: "איזה SAPPHIRE HD 4650 לקחת - גירסת ה-512MB או ה-1GB?", אבל אני פתוח לאפשרויות אחרות. המחיר בארץ של שני ה-4650 כמעט זהה, אבל ל-512MB יש ביקורות טובות יותר ב-newegg.com.‏ 75% ציון מקסימלי, 3% נפל: http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16814102829 בהשוואה לגירסה של ה-1GB עם 63% ציון מקסימלי ו-9% נפל: http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16814102843 האם יש תועלת כלשהי ב-1GB בכרטיס כזה? אם לא, אז אני חושב שאלך על ה-512MB.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אהלן חברה...אני צריך את העזרה שלכם בבחירת מסך 17 אינץ' בסכום של עד 1000 ש"ח. אני מחפש מסך שטוח שישרת אותי לאורך זמן עם דגש על הראיה שלי(אני יושב המון שעות מול המחשב...) תפרטו גם בבקשה את הבחירה שלכם... נייק אם אתה שם אני רוצה לשמוע גם אותך...

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. קניתי GTX 1070 וקיבלתי קוד לwatch_dogs_2. הבעיה היא שכבר קניתי את המשחק בלי קשר. יום אחרי שקניתי, המבצע התחלף לקבלת קוד for honor/ghost recon wildlands.. החברים בTMS הציעו לי להחליף עם מישהו שקנה עכשיו את הקוד. מישהו מעוניין? פורסם גם בפורום משחקים.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by asaf199,

איזה כרטיס!!!!!!!!!111 אני מרוצה לאללה!! הוציא 4027 במארקק05 תגובות אנשים

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. למי שרוצה להוריד את הדריבר החדש של הרקולס(7.66) אבל האתר לא עולה אין לי מושג למה אבל מי שרוצה מצאתי אותו על שרת קצת איטי אבל עדיין למי שרוצה! אני קיבלתי 6700 ועכשיו קיבלתי 7200 . תלחצו על מפרט מחשב בשביל המחשב שלי! תהנו ftp://212.43.238.130/tempofedmokqaxy3/drivers/Hercules%203D%20Prophet%20FDX%208500%20Radeon%20LE%20Pilote%207.66%20XP.exe

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by m0ss4d,

אוקיי אז ככה, יש לי Voodoo3 של קריאטיב והוא ממש עושה לי בעיות אם כל המשחקים החדשים היום בשוק, ואני מעוניין בלקנות כרטיס חדש שיאפשר לי לשחק במשחקים בלי שהמחשב שיתקע לי כל פעם מחדש. יש לי תקציב של 500 ש"ח בישביל הכרטיס, ושאלתי היא מה כדי לי לקנות? איזה כרטיס אתם ממצליצים עליו? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. מסתבר שחברת הבת של VIA. S3 GRAPHICS פותחת בסדרה חדשה של כרטיסים שיהיו מהירים יותר מה RADEON 9700 PRO ויתקרבו לGEFORCE FX NV30 הסיפור המלא: http://www.theinquirer.net/?article=7319

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Dark_Phantom,

טוב אז כפי שכולנו יודעים r300 יצא היום (ה18) וכל העולם מוכה תדהמה............... אבל עכשיו ברצינות........ כמה אתרים פרסמו סקירות על הכרטיס החדש כל הטכנולוגיות ובלה בלה בלה אבל הפריע לפחות לי חוסר מידע בפריימים(לפחות באננד) לכת התחלתי לחפש.......... באחת משיטוטי ברשתבאיזה אתר לא זוכר את שמו מצאתי נתומים בפריימים והשוואה בין כרטיסים המובילים היום ובין r300 החדש... הנתונים לקוחים מבדיקות שנערכו באננד אבל שם לא מצוין קצב הפריימים אלא רק השוואה יחסית לטי 4600 אז הנה הנתונים המלאים(תקראו ותנשמו עמוק............) Unreal Tournament 2003 (DM-Antalus) 1024x768x32 High Detail Settings Radeon 9700: 130.4 GF4 Ti4600: 94.5 Parhelia: 54.4 Radeon 8500: 57.6 Unreal T…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by xDa,

אהלן, היתי שמח להמלצה מחברי הפורום כאן לגבי כ.מ למחשב שלי. המפרט הנוכחי: מעבד- i5 4570 3.2G ספק - Seasonic 500W ECO זיכרון- 8G כ.מ נוכחי - Gigabye Sprakle Geforce GTX760 2GB לוח אם - Gigabyte GA-B85M -HD3 מארז - Ippon S1 מסך - AOC G2460P בגדול זה הכל. התקציב שלי הוא 1500 שקלים,במידה ובאמת ישתלם לי לגרד עוד איזה 500 שקלים אני מוכן. אבל אני חושב שאני לא צריך,מכיוון שהכרטיס בעיקר נועד למשחק Counter strike Global Offensive. ופה ושם World of Warrcraft. אבל אם בעתיד יצא משהו רק למחשב אז היתי רוצה שהכרטיס יתמוך. לשאר המשחקים אני עם קונסולה PS4. בגדול אני צריך כרטיס יחסית טוב,שעומד חזק בעומס ש…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום חברים יקרים שלחתי לחנות שקניתי ממנה את הכטיס מסך בגלל שהיא תקולה ושהגיע לחנות הוא פותח ומקבל חושך בעיניים, התקשרו אלי ואמרו לי שקרה נזק פיזי לכרטיס מסך והוא צילם לי גם תמונות להוכחה והדבר הזה קרה בדואר בוודאות, עכשיו היצרן לא יחליף לי אותו בטענה שקרה נזק פיזי לכרטיס. אבקש ממכם לאן להתקשר ומה לעשות? תודה

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by dr-psyco,

שלום יש לי כרטיס מסך MSI R9 280X כבל HDMI מחובר לטלוויזיה ועובד עם סאונד. כבל נוסף DVI-I מחובר למסך מחשב שכולל רמקולים קראתי שאפשר להעביר סאונד למסך במידה והכרטיס תומך ב HDCP ניסית לחבר את הכבל למסך מחשב וגם לטלוויזיה בעזרת מתאם HDMI ולא עובד לי הסאונד, יש לי רק תמונה אשמח להכוונה אולי צריך מתאם מיוחד? כבל מיוחד? הגדרות כלשהם? או תשובה חד משמעית שאין אפשרות - כי יש עדויות ברחבי גוגל שכן אפשר תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by pperoxide,

יש לי תקציב של 300 שקל אם אפשר פחות מה טוב הצרכים לא מיוחדים ממש אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה והמשחק הכי כבד cod מעבד q8300 2gb זכרון לוח אם Asus p5qpl-am יש לי פה כרטיס מסך מובנה עם יציאה VGA השאלה אם זה מספיק למשחק ולטלויזיה כי ניסיתי לחבר לפלזמה והעברתי בinput וזה פשוט לא מראה כלום והכרטיס מסך שלי נשרף נראה לי הוא לא מראה מסך.. היה לי 9550 radeon מה אתם אומרים??

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. היי יש לי מחשב עם FX5200 ואני מנסה להתקין משחק שדורש 3D Open GL graphic card with 32mb האם לכרטיס שלי יש את זה? לאיזה כרטיסים יש את זה? המשחק הוא לא של גיימרים אלא משחק ילדים. תודה, יהודה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by RayZ,

השגתי את ה 8800GTS של NVIDIA (גרסת 640MB), והכל טוב ויפה, אבל אני מנסה להריץ פיזיקס איתו אבל זה לא ממש הולך. התקנתי את הדרייבר שלו, שגם בא עם הPhysix אם אני לא טועה (יש שם הגדרות פיזיקס ובהתקנה כתוב שהוא התקין פיזיקס). בDark Void למשל שמשתמש בפיזיקס, העלתי את הפיזיקס ל High. אבל בכל פעם שאני עף עם הדמות בעזרת הג'ט פאק (שכוללת אפקט פיזיקס קבוע) הFPS יורד לאיזה 20-25 ובאפקטים אחרים יש ירידה מגמתית ל40FPS בערך. זה נראה שהפיזיקס נופל על המעבד עדיין. בדקתי בהגדרות תצורה של הפיזיקס בדרייבר וסימנתי לו תמיד להריץ פיזיקס מהכרטיס עצמו. אבל זה לא עוזר. אני אשמח לעזרה, תודה.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. אני מעוניין לקנות GTX970. ראיתי שהאורך שלו הוא 30 ס"מ(לפחות הדגם של ג'יגהבייט). מבחינת מקום במארז אני חושב שאין בעיה(silentium t11), אבל מסתבר שיציאות הSATA שלי יושבות ממש מתחת לאזור שבו הכרטיס הארוך אמור לשבת. מדובר ביציאות מאוזנות(שוכבות), אך אני עדיין חושש שתהיה בעיה... אני רוצה לברר את העניין לפני שאני קונה כרטיס ב2000 שקל.. הלוח שלי הוא ג'יגהבייט GA-B75M-D3H. דבר נוסף: ספק הכוח שלי הוא ThermalTake TR500. דגם מדויק : TR2-500AH2NFB(נאמר לי בעבר שיש סדרות שונות). באייבורי אמרו לי שאני צריך לקנות חדש. מה אתם אומרים? מעבר לכרטיס מדובר בi5 3470 , SSD והארדיסק חיצוני קטן. שום אוברקלוק.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Sahar Ram,

שלום רציתי בבקשה לשאול האם המאווררים עובדים תמיד או רק שהכרטיס מתאמץ. לפני עדכון הדרייבר דרך האתר, המאווררים עבדו כל הזמן. זה כרטיס ומחשב חדש gtx1060

18. Started by feffer,

אוקי קניתי כרטיס מסך חדש לאחר שהכרטיס מסך שלי התקלקל, קניתי Sapphire 5670, כשהתקנתי אותו המאורר שלו הסתובב אבל משום מה המסך אמר שלא התבצע חיבור של הכבל אל המחשב וגם לא שמעתי את הצפצוף שהמחשב עושה שהוא עולה, ניסיתי לחבר את המסך לכרטיס מסך המובנה כאשר ה5670 מחובר אל המחשב וקרה אותו דבר, כשהוצאתי אותו המחשב עלה והכרטיס מסך המובנה עבד. לאחר מכן בדקתי את 5670 על מחשב אחר שיש לי וגיליתי שהוא עובד והבעיה היא לא בו, ניסיתי כרטיס מסך אחר שיש לי על המחשב Geforce 8600 וגיליתי שגם הוא עושה את אותה הבעיה, מה הבעיה במחשב ? מה אפשר לעשות ?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Chura,

איך אני יכול לבדוק זאת ? למשל בCompany Of Heroes או אובליויון ? כי יש לי כרטיס מסך 7800GT ושמתי הכל על HIGH ומה שאפשר על ULTRA וב1280X1024 ונראה לי עובד בסדר, איך אני יודע מה המקס' שהכרטיס יכול לתת ?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by sariti,

הדרייברים האחרונים שצצו ב 18 לחודש עכשיו להורדה www.nvidia.co.il ;D

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חזק לגיימרים ולצרכי עריכה, ושיתאים גם למסך 22 אינץ'. אני מעדיף לקנות כרטיס של חברת ATI מסדרת הHD. אני רוצה שהכרטיס יהיה שקט, בלי הרבה חימום ובלי רעש (עם גוף קירור).

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by ori_fadida,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיהיה טוב במחיר זול..אני רוצה שהוא יפעיל לי את gta iv יש לי מסך wide 19 .ויש לי מחשב מספיק חזק בכדי להפעיל את gta iv. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של עד 350 שקל.. אני חשבתי על זה Sapphire : HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E איך הכרטיס הזה? והאם הוא יפעיל לי את gta iv ? ועל מה אתם ממליצים במחיר הזה? תודה רבה לעוזרים,אורי.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. התגובה הישירה של NVIDIA להשקת דגמי ה-Navi הראשונים תיחשף רשמית בחודש הבא לכתבה

24. Started by nadav1379,

אני קניתי כרטיס מסך רדון 9600xt ואני חושב שהחנות לא שמה לי את הכרטיס שאני רציתי אני חושב שהם שמו לי את se ולא את xt איך אני יכול להיות בטוח שזה xt?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by GAL_FX,

שלום אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב שתוכלו לימצוא בסכום הזה חשבתי על gforce 6600 gt אבל אני לא יודע איזה ואני לא רוצה פיסיאיי אקספרס תודה מראש

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.