כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני חדש לגמרי פה קניתי מחשב חדש (נייח) אם כרטיס 8400 ג'פורס. בנוסף קניתי LCD של MAG 22 משולב ברזולוציה של 1680 1050 אני מחבר בין הLCD ןמחשב בכבל HD מצליח לראות תמונה אבל לא מספיק טובה. עכשיו יש לי כמהה שאלות. 1)איך אני מכוון את המסך דרך הלוח בקרה של הכרטיס מסך כדי לראות הכי טוב. 2)איך אני שומע קול דרך הרמקולים של הטלביזיה תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעזור לחבר טוב שלא מבין במחשבים ודובר צרפתית. הוא שוקל לקנות כרטיס מסך MSI Nvidia GeForce GTX 750 Ti Gaming 2Go DDR5 / OC, הוא משחק במשחקים: LoL WoW Heroes of the storm csgo far cry 4 האם הכרטיס מסך הזה עונה על הדרישות של המשחק בצורה טובה? בצורה סבירה? איך אני יכול לדעת את זה? תודה, וסליחה על הבורות.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בצער רב וביגון אני פותח ת'רד זה,מסך ה-Eizo L685 שלי נפל קרבן לשקע סורר,כל התהליך נמשך שניות עד למיתתו הסופית והמוחלטת. מכיוון שאין לי עוד 11000 ש"ח להשקיע במסך,החלטתי לחזור ל-CRT,התלבטותי העיקרית היא בין הנציג מבית Mitsubishi,Diamond Plus 93SB,לבין הנציג מבית Iiyama,ה-IIYAMA PRO 454 . בין שני המסכים יש הבדל די גדול במחיר ואני די בטוח שהשפופרת שלהם זהה,עזרו לי בבקשה לי להגיע להחלטה. *המלצות על מסכים אחרים יתקבלו בברכה. ד"א- ירדתי מ-ViewSonic כי המסך שיש לאחי קיבל דיסקולרציה מגעילה בפינות ואני לא מוכן לקחת סיכון שכזה דבר יקרה שוב.
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
PES2010 במשחק הנ"ל אני משחק כאשר המצלמה זזה אז הפריימים נקרעים כזה אני לא יודע איך להסביר את זה קרה למישהו ? אני לא יודע מה הסיבה המפרט בצד דרייבר של הכרטיס מסך 190.62 אם מישהו יעזור אני יודה לו
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אז כן זאת שאלה צעירה מאוד אבל רציתי לדעת איך אני יכול לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי יש לי ATI RADEON סדרת 6700 הורדתי מהאתר שלהם עידכון יותר חדש ממה שקיים אצלי ורציתי לדעת מה הדרך הנכונה להתקין אותו, האם אני פשוט מתקין על הגירסא הקיימת או שאני צריך להסיר את מה שמותקן אצלי עכשיו ולהתקין את מה שהורדתי מחדש?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בחנות חיום הרדאון 9700 של ג'יגהבייט עולה 2033ש"ח, מה קרה להם השתגעו? וב-PChardware הוא עולה 2029ש"ח, גם השתגעו, חברה אנחנו רואים ירידה משמעותית במחיר לא? לדעתי לא רק שלג'יגהבייט יש את המחיר הכי טוב, אלא שזה גם הכרטיס הכי טוב שמבוסס רדאון 9700, כל הכרטיסים מגיעים לאותם הביצועים, אבל היכולות המהרה של הג'יגהבייט הם הכי טובות והמחיר כמובן מצויין, אז לדעתי ג'יגהבייט הכי טוב והכי משתלם.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שאלה שמטרידה אותי זמן רב! מדוע סרט DVD או קובץ באיכות DVD-Rip וכל קובץ וידאו אחר נראה מרוח על מסך המחשב ברגע שמגדילים מסך והרזולוציה שלו בנגן מאוד מצומצמת ולעומת זאת, ברגע שמחברים אותו למסך טלויזיה דרך USB או דרך דיסק צרוב מתקבלת איכות גבוהה בהרבה במסך מלא? אם זה קשור להגדרות מסוימות אשמח לדעת מה להגדיר והיכן. תודה רבה
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תגידו הכרטיס מסך הזה טוב : Radeon9250 128MB DDR תוודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לוודא תאימות לפני החלפת כרטיס המסך. נתוני המחשב: לוח אם ASUS P5N-D, מעבד Q9300, מארז ANTEC P182, ספק כח Corsair VX 550W האם ה- GTX560 תואם לחומרה שברשותי ולגודל המארז?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המשחקים הם : GTA IV , כמה FPS? BEMNG ---http://wiki.beamng.com/Requirements כמה FPS? אני לא בטוח אם הכרטיס מסך עבד אבל על הגדורת הכי נמוכות קבלתי 30 וקצת FPS FAR CRY 3 כמה FPS? אני חושב שזו שאלה כללית מידי כי יש הגדרות ופלטרים , אך אני רוצה לדעת בערך ומצדי שגם יהיה על איכות הכי נמוכה .. אם תוכל להעריך את זה זה מאוד יעזור לי .. ושאלה נוספת , יתכן שכרטיס מסך 4600 HD של אינטל , יהיה הבדל בין הגיפורס GT 750M 4GB יתן הבדל בFPS של 10-20 FPS? מפרט המחשב הוא 8 GB ראם ווינדוס 8 ומעבד I7 הסוול לא חסכוני.. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כרגע חזרתי מZIGZAG עם ה796FD2. אני מאוד מאוד מאוד מאוד לא מרוצה. כבנאדם שעבד עם ה 786FD במשך ה4 שנים האחרונות אני יכול להגיד לכם שהמסך הזה הרבה פחות טוב ממנו. דבר ראשון כמעט בלתי אפשרי לכוון אותו כמו שצריך, הקצוות תמיד יוצאים מעוותים, התמונה לא חדה וגודל הפיקסל גם לא טוב. ככל שמגבירים את הבוהק המסך מאבד פוקוס ונהיה מתושתש יותר. הצבעים לא משהו. לא נעים להסתכל עליו כל כך. MAG סותרים את עצמם, גם באתר של ZIGZAG וגם באתר של MAG כתוב 0.24 - גודל פיקסל ובחוברת שקיבלתי עם המסך (שהיא חוברת של MAG כמובן) כתוב 0.25. בנוסף יש גם את שני הקווים המפורסמים של MAG... לא כל כך הפריע לי במסך הקודם אבל במסך הזה לקו התחתון יש כתם שחור שמלווה אותו לאורכו וזה מאוד מפריע (ואני בטוח שזה פאק במסך …
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, 1. איפה קונים 9500GT במינימום מחיר (תוך כדי שיהיה דגם טוב ועדיפות לדגם שצורך הכי מעט חשמל)? 2. קיבלתי תשובות סותרות בעבר להאם הספק שלי יחזיק את הכרטיס, אם זה אכן מסוכן אנא המליצו לי כרטיס אחר חלש יותר (אך לא 4670 ו 4650 מאחר ולא נתמכים בהאקינטוש ואני לא מעוניין לשדרג ספק כרגע כי אין לי זמן לזה לצערי). עדכון: ענו לי שהספק יחזיק..האם שמתם לב שהמעבד שלי הוא Q6660 ? ספק הכח הנוכחי הינו של צ'מפיון (ובמחשב של צ'מפיון) ואלו פרטיו: Champion, switching PS lp4 ATX 350WPS CE v2.2 output(max): | +3.3v 12A | +5v 14A | +12v1 8A | +12v2 10A | -12v 0.5A | +5v :B 2.0A | +5v & +3.3v combined LOAD 160w +5v & +3.3v & +12v combined LOAD 320W Total output i…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קודם כל שלום כולם אני חדש כאן והמחשב שלי נדפק יש לו בעייה.... על המסך שלי מופיעים פסים צהובים מאונכים על המסך.. אקיצר אני רוצה לדעת אם זה המסך נדפק או שזה הכרטיס מסך? המחשב שלי גם עושה הרבה בעיות מה שלא היה לי לפני הפסים.... יכול להיות שזה נובע מהפסים? תודה מראש לעונים ;D חופש נעים!
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני מספר ימים התקנתי SSD בנייד שלי וכמובן גם windows 7. לאחר מכן התחלתי להתקין את הדרייברים הנחוצים למערכת..וכמובן גם את הדרייבר של כרטיס המסך. אבל לאחר ההתקנה של הדרייבר הכי עדכני שיש באתר שלהם אני מקבל שגיאה בעת כניסה ללוח הבקרה של Nvidia. כמו כן במנהל ההתקנים יש סימן קריאה על הכרטיס מסך.. התקנתי מחדש,פירמטתי...מה לא עשיתי..לא עוזר כלום. פרטי הנייד: asus n56vz nvidia geforce 650m gt 2gb יש למישהו עצה?
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון נבידיה מוציאה דרייברים פשוט איומים היה לי לא מזמן דרייבר של 68. משהו... וכל המשחקים פעלו אחלה וכשיצא הפורסאוור החדש של 7XX אז זה פשוט דפק לי מלר משחקים והוריד FPS במלא משחקים כל הסדרה הזאת היא פשוט זבל! וגם היום למשל מצאתי ת'דרייבר הכי חדיש נראה לי78.82 והוא גם כן גרוע!! הקונטר סטרייק סורס התחיל לזחול על 5 FPS וזה ממש באסה וגם הדרייבר המעפ עפן הזה לא רוצה להפעיל סרטים וסירטונים כל סרט או סירטון הוא פשוט מראה במסך שחור! זה קרה בעיה דומה כזו בדרייברים הקודמים וזה היה ממש מעצבן אז תעזרו לי בבקשה,איך אני יכול להפעיל סרטים מחדש? וגם יש לי כרטיס 5200 ג'יפה מה הדרייבר הכי טוב בישבילו?
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים שלחתי לחנות שקניתי ממנה את הכטיס מסך בגלל שהיא תקולה ושהגיע לחנות הוא פותח ומקבל חושך בעיניים, התקשרו אלי ואמרו לי שקרה נזק פיזי לכרטיס מסך והוא צילם לי גם תמונות להוכחה והדבר הזה קרה בדואר בוודאות, עכשיו היצרן לא יחליף לי אותו בטענה שקרה נזק פיזי לכרטיס. אבקש ממכם לאן להתקשר ומה לעשות? תודה
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לפני חודש קניתי מחשב חדש: amd 1075t 6x 3.0ghz 4gb ram gigabyte 890gpa-ud3h amd windwos 7 ultimate ושתי כרטיסי מסך radeon 6850hd shappire עשיתי תenbale crossfire C נכנסתי למשחק FALLOUT 3 NEW VEGAS שמתיח תהגדרות האלה 16:9 1280x720 AA 4 AF OFF screen effect HDR יש מקומות שיש לי ככה FPS ויש מקומות ככה קיצר הלכתי על מקום שיש לי בו הכי קצת עומד על 40 FPS (נמוך) הוצאתי כרטיס מסך אחד הדלקתי תמחשב עדיין היה לי 40 FPS החזרתי תכרטיס השניי הכל מחבור טוב כמו שצריךך עשיתי ENABE CROSSFIREX נכנסתי למשחק עדיין 40 FPS כמו שהיה בלי הכרטיס למה?! מישהו יכול לעזור?
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
כמו: [h=2]Gigabyte R9 280X WindForce 3X OC 3GB ?[/h] אני יודע שאפשר לעשות OVERCLOCK לכמעט כל כרטיס, אבל שיש OC בשם זה אמור להיות דגם עם יחוד כלשהו, או סתם חלק מהשם ?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקחת את ה HD5850 החדש שלי כמה צעדים קדימה צרבתי BIOS פתוח של ASUS ולאט לאט הרמתי את התדרים עד שהגעתי ל 950/1250 | זכרונות/ליבה מתח 1.250 בדיקת מאמץ 100% הראתה שהכרטיס ב 100% יושב על 80 מעלות, מאוורר 80%. כמובן ששום משחק לא מאמץ ככה את הכרטיס. לא נראו ארטיפקטים או כל בעיה אחרת. מה דעתכם ? הרעש התחיל להפריע לי בטמפ' הזו, כמובן שבזמן משחק עם אוזניות אני לא שומע את זה :> 3DMark Vantage ~17000 עריכה: ב Bad Company 2 הכרטיס לא עבר את ה 70 מעלות.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800gt עד לפני שבוע הכל עבד נפלא אך ביום ראשון האחרון כשהמחשב דלק סתם בלי לחץ הוא נכבה נסיתי לבדוק את התופעה והיתגלה שכאשר החשמל של הכרטיס מסך מחובר לספק הספק נופל ואם אין חשמל לכרטיס מסך הוא מגיע עד לווינדוס ואז המסך נכבה כאילו המחשב דלוק. אם אפשר להסביר את התופעה ומה אפשר לעשות? לידיעתכם: ספק 480 rpw. לוח אם ga-p35-ds3 זה אמור להספיק אני חושב, תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הכרטיס, ואני מתכוון לעשות OC ובעתיד להרכיב water block עכשיו הדיל מה היא האם כדאי לחכות עוד לכרטיס non reference? אם אני עושה OC לכרטיס רגיל אני בעצם מקבל את זה? תודה ביום ראשון הקרוב אני הולך לקנות אז אשמח לדעות בנושא, בעד, נגד, הצידה למעלה ולמטה! דײא בחרתי בו כי אני מתכוון למדל בתלת מימד וכמות הליבות קודה והניסיון שלי עם nvidia בתחום. תודה! שבת שלום!
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשאני מגיע למקומות חשוכים יש לי נקודות לבנות נגיד שיחקתי במשחק עם מנוע גרפי ישןןן שלא אמור ביכלל להזיז לכרטיס ( 4870 GIGABYTE ) הינה תמונה : http://img294.imageshack.us/img294/3760/25413618lk8.png המשחק הוא CS 1.6 משחק ישן שלא דורש הרבה ביכלל. מה אני אמור לעשות כדי שזה לא יהיה זה פעם ראשונה..
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
GEFORCE4 TI4200 או 4400? כי לRadeon 9500 יש תמיכה בDX9 ולGEFORCE4 אין
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים אז ככה קיבלתי את הTI 4600 הוא גדול והוא כבד :) התקנתי את הדרייברים שיש באתר של NVIDIA גרסה 30.82 והביצועים ממש ברצפה ! KOM הציע לי לנסות גרסאת BETA אז לקחתי את ה40.41 מGURU3D ואכן הביצועים השתפרו אבל.... עכשיו המחשב עושה ריסטים כשאני במשחק הבנתי שגרסאות ה29.XX אמורות להיות ממש טובות השאלה איזו מי יודע מי מכיר ?