כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
על פי הידיעה הזאת כל מי שיש לו כרטיס ATI יקבל משחקים חינם מ Steam, שווה לבדוק באתר. בעלי 2900 יזכו גם להורדת המשחקים החדשים של Steam כשיהיו זמינים.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6858&CatCode=122 ממ אני לא מבין הרבה במחירים וכל זה אבל אתם ממליצים לקנות את הX800GTO2 באותו מחיר כדי להגיע באוברקלוק לכרטיס X850XT
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכרטיס מסך HD4850 או 9800GTX+?! יש את האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=365524.0 9800GTX+ ניצח אבל שהראתי את זה בפורום אחר (אני לא יזכיר שמות) אמרו לי משהו שאני לא יודע אם זה נכון! זהו עכשיו בבקשה תסבירו לי מה יותר טוב ולמה איך ומה מי מו כי בילבלו לי את השכל ונראה לי שהם סתם פאן בויס של ATI. אני צריך תגובה נורמאלית אני חושב שפה אתם יכולים לענות לי תשובה חד משמעית בבקשה תקראו את כל הציטוטים זה חושב לי... אני מחכה לתשובה P:
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון נבידיה מוציאה דרייברים פשוט איומים היה לי לא מזמן דרייבר של 68. משהו... וכל המשחקים פעלו אחלה וכשיצא הפורסאוור החדש של 7XX אז זה פשוט דפק לי מלר משחקים והוריד FPS במלא משחקים כל הסדרה הזאת היא פשוט זבל! וגם היום למשל מצאתי ת'דרייבר הכי חדיש נראה לי78.82 והוא גם כן גרוע!! הקונטר סטרייק סורס התחיל לזחול על 5 FPS וזה ממש באסה וגם הדרייבר המעפ עפן הזה לא רוצה להפעיל סרטים וסירטונים כל סרט או סירטון הוא פשוט מראה במסך שחור! זה קרה בעיה דומה כזו בדרייברים הקודמים וזה היה ממש מעצבן אז תעזרו לי בבקשה,איך אני יכול להפעיל סרטים מחדש? וגם יש לי כרטיס 5200 ג'יפה מה הדרייבר הכי טוב בישבילו?
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיהיה טוב במחיר זול..אני רוצה שהוא יפעיל לי את gta iv יש לי מסך wide 19 .ויש לי מחשב מספיק חזק בכדי להפעיל את gta iv. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של עד 350 שקל.. אני חשבתי על זה Sapphire : HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E איך הכרטיס הזה? והאם הוא יפעיל לי את gta iv ? ועל מה אתם ממליצים במחיר הזה? תודה רבה לעוזרים,אורי.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברה רציתי לקבל ממכם המלצה לאיזה כרטיס לדעתכם כדאי לי לקנות. השימוש העיקרי שלי הוא משחקים, והתקציב הוא בסביבות ה1000-1500 ש"ח (כמובן שאם יהיה עדיף לי להוסיף עוד 200-300 שקל בשביל כרטיס יותר טוב שיהיה שווה את זה אני מוכן) ההתלבטות שלי היא בעיקר בין HD6950/HD6970/GTX570. אני נוטה יותר לכיוון הHD6950 כי מבדיקה זריזה באינטרנט ראיתי שהוא נכנס בדיוק בטווח המחירים שציינתי, בעוד שהHD6970/GTX570 חורגים ממנו מעט. אך כמובן שאני עדיין אשמח לקבל חוות דעת והמלצות (גם לכרטיסים אחרים אם אתם חושבים שזה עדיף). ויש לי עוד שאלה חוץ מזה - הכרטיס הנוכחי שלי הוא HD4870, רציתי לדעת אם יהיה אפשרי (במידה והכרטיס החדש יהיה גם של AMD) לחבר את שני הכרטיסים? ואם כן, האם זה באמת …
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אהלן, מה דעתכם על הכרטיס הבא: NVIDIA GeForce GTX550 TI 1GB DDR5 מחיר 300 שקלים? שבוע טוב, תודה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לפני שבועיים החלפתי לוח אם+מעבד במחשב שלי ללוח אם ומעבד בדיוק מאותו הדגם (החלפתי לוחות בין 2 מחשבים זהים כדי לנסות לאתר איזה בעיה אחרת) חיברתי את כל הכבלים ושאני מדליק את המחשב המאוורים של הכרטיס מסך עובדים והכל נראה תקין אבל אין תמונה. ניסיתי להחליף כבל ולא עזר, ניסיתי להגדיר את הכרטיס ככרטיס מסך הראשי בביוס וגם לא עזר. ניסיתי להסיר דרייברים עם guru3d ולהתקין מחדש ולא עזר. מה שהכי מוזר זה שאני מחבר את הכרטיס מסך אבל קובע שהיציאת וידיאו של הלוח אם תיהיה הראשית המחשב עולה ושאני מסתכל בdevice manger המחשב מזהה את הכרטיס בתור microsoft basic display adapter אבל שאני מסתכל בתוכנה לזיהו חומרה כמו AIDA64 אז הוא כן מזהה שזה R9 280X וגם אז לאחר איזה 2 דקות המחשב קורס ובמסך הכחול…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך חדש, כרגע נמצא עם gtx650ti של nvidia מפרט: core i5 3470 מעבד gigbyte z77-ds3h לוח ספק מצורפת תמונה מחזיק לי את ה650ti בלי בעיות. http://s3.postimg.org/3womr5gs3/222.jpg חשבתי לכיוון הgtx960 האם ההבדל יהיה כזה משמעותי ומה ההבדל בין כל הגרסאות של הכרטיס? יש כאלה עם 2 גיגה ויש כאלה עם 4
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי GTX260 216SP כפי שמצויין במפרט בצד, הוא אחלה כרטיס ואני מרוצה ממנו, אבל בזמן האחרון יש לי איתו בעיות מסויימות... אני משחק לרוב ב- TF2, ויש לי לאחר כמה דקות תקיעות ופריזים, מה שמצריך אותי לפעמים לעשות ריסטארט למחשב (WTF??). יש עוד מקרה, בו המשחק מתמזער לי ומודיע על Video Driver Error, משהו כזה - ההודעה היא בצורת בלון בצידו הימני של שורת ההתחל (VISTA באנגלית). אמרו לי פעם לעשות סריקת וירוסים, עשיתי, התגלו 3 דברים שה- NOD32 ניקה אם אינני טועה, אבל הבעיה המשיכה והתעצלתי להמשיך לבדוק את העניין... הכרטיס ללא אוברקלוק. השאלה שלי היא האם מדובר בתקלת חומרה, האם לשלוח את הכרטיס לסקאיי בראשון? זו טיפונת בעיה בשבילי כי אני גר בירושלים, אז אני רוצה להיות בטוח ל…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ביני ובין חבר שלי נוצא ויכוח. השאלה הגדולה היא מי מייצר כרטיסי מסך HIGE END יותר חזקים. אני טוען שNVIDIA לקחו בקרב הזה וש-ATI איכזבו אך אם אתה מחפש חייב PCI-E ו- VIVO אז הם תחליף זול וטוב והוא טוען ש ATI לוקחים בכל מקרה. אז מי לדעתכם לוקח?
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב אז כפי שכולנו יודעים r300 יצא היום (ה18) וכל העולם מוכה תדהמה............... אבל עכשיו ברצינות........ כמה אתרים פרסמו סקירות על הכרטיס החדש כל הטכנולוגיות ובלה בלה בלה אבל הפריע לפחות לי חוסר מידע בפריימים(לפחות באננד) לכת התחלתי לחפש.......... באחת משיטוטי ברשתבאיזה אתר לא זוכר את שמו מצאתי נתומים בפריימים והשוואה בין כרטיסים המובילים היום ובין r300 החדש... הנתונים לקוחים מבדיקות שנערכו באננד אבל שם לא מצוין קצב הפריימים אלא רק השוואה יחסית לטי 4600 אז הנה הנתונים המלאים(תקראו ותנשמו עמוק............) Unreal Tournament 2003 (DM-Antalus) 1024x768x32 High Detail Settings Radeon 9700: 130.4 GF4 Ti4600: 94.5 Parhelia: 54.4 Radeon 8500: 57.6 Unreal T…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מתכנן לקנות מחשב בימים הקרובים , אבל למה שאני רואה שהם בעצם אותו הדבר . פשוט ה-4870 יותר מתאים למסכיםרחבים (22"+) . וה 4850 מתאים למסכים 19 וכאלו. אבל נגיד אני רונה את ה-4850 הואיחזיק כמו ה-4870? (אני לא מתכנן לקנות מסך 20"+) תודה לכם !
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני יכול לקנות RX 580 4GB יד ראשונה מאמזון ב-890-95 שח, כולל מיסים, משלוח ו-3 שנות אחריות, זה 300 ש"ח פחות מבארץ ושווה למחיר של 570 4GB חדש בארץ. אבל אני ממש מתלבט כמה שווים ה-4GB הנוספים בגירסת ה-8, שתעלה לי יותר; מבחינתי המחיר המקסימלי הוא 850 ש"ח, חיכיתי כבר חצי שנה עם כרטיס מובנה בשביל זה, ככה שעוד 50-100 בשביל 8 ג'יגה אני לא אשלם וזה מתוך עיקרון (גם אם ילדותי ומטופש) שאני לא אקנה כרטיס שנה וחצי אחרי ההשקה במחירים שהם גבוהים ממחירי השקה. הקונצזוס הוא שאפשר לצפות לעוד עליה בצריכת ה-VRAM בקרוב ולכן ה-8 ג'יגה כן יעזרו, אבל אני ממש מסופק לגבי המקרה שלי- *אני משחק ב-1080p וזה לא הולך להשתנות, בטח לא ב-5 השנים הקרובות. *אני לא יכול לנצל מעל 60FPS ובפועל גם …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בחנות חיום הרדאון 9700 של ג'יגהבייט עולה 2033ש"ח, מה קרה להם השתגעו? וב-PChardware הוא עולה 2029ש"ח, גם השתגעו, חברה אנחנו רואים ירידה משמעותית במחיר לא? לדעתי לא רק שלג'יגהבייט יש את המחיר הכי טוב, אלא שזה גם הכרטיס הכי טוב שמבוסס רדאון 9700, כל הכרטיסים מגיעים לאותם הביצועים, אבל היכולות המהרה של הג'יגהבייט הם הכי טובות והמחיר כמובן מצויין, אז לדעתי ג'יגהבייט הכי טוב והכי משתלם.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני שחצי מהפורום יקפוץ עליי , עשיתי חיפוש וראיתי שיש המון נושאים דומים, רק שהבעיה היא שברובם לא הייתה תשובה סופית. בהודעה הזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174649.0 המליצו על ה-6800GT, אבל יצא שהוא מסורס בסוף :-X. כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174870.0 המליצו על 6800LE ו-X1600P הסתכלתי גם כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172712.0 אבל מדובר לרוב על כרטיסי PCIE :-\. המפרט: AMD AXP 2500 ABIT NF7 RADEON 9200 128MB 128BIT 768MB PC3200 WD 80GB 7200RPM JB WD 160GB 7200RPM JB LG 4167B DVD-RW COMPUCASE 6A19 בנוגע לוויכוחים על כדאיות ההשקעה ב-AGP, תקראו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=17…
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
ראיתי פה כמה המלצות על הכרטיס הזה: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ורציתי לשאול האם הרכטיס הזה הוא 8צינורות עיבוד ו256ביט כי אני שמעתי שזה עם 4 צינורות ו128 ביט יש מישו שקנה משם ויכול להוכיח שזה אם 256ביט ו8 צינורות עיבוד?
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי GeForce 1060 עם מאוורר, ואני שם לב שהוא עובד קצת כשמערכת ההפעלה עולה, ומפסיק מיד אחרי כן. האם מישהו מכיר ויודע להגיד אם זה נורמלי? האם ישנו טרמוסטט המפסיק/מפעיל את המאוורר? למיטב ידיעתי המאוורר צריך לעבוד כל כל המחשב פועל. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 300 שקל אם אפשר פחות מה טוב הצרכים לא מיוחדים ממש אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה והמשחק הכי כבד cod מעבד q8300 2gb זכרון לוח אם Asus p5qpl-am יש לי פה כרטיס מסך מובנה עם יציאה VGA השאלה אם זה מספיק למשחק ולטלויזיה כי ניסיתי לחבר לפלזמה והעברתי בinput וזה פשוט לא מראה כלום והכרטיס מסך שלי נשרף נראה לי הוא לא מראה מסך.. היה לי 9550 radeon מה אתם אומרים??
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אהלן חברים, בהמשך לדיון שלי: הייתי שמח להתייעץ איתכם בנוגע לכרטיס מסך שיתאים למסך 4K. אני לא גיימר ורוב עבודתי היא מול תוכנות עריכת קוד, ולעיתים תכופות גם פוטושופ בעזרתו אני ממיר קבצי PSD לאתרים. נכון להיום אני עם שתי מסכים ועם כרטיס מסך AMD RADEON HD 7700, הכל רץ נהדר. בדיון שאותו ציינתי לעיל, ייעצו לי לברר כאן האם 2GB RAM בכרטיס המסך יספיקו לעבודה במסך 4K? הסתכלתי לדוגמה על מחשב הMac שגם לו מסך 4K וגם הוא בעל כרטיס מסך 2GB, אבל אני מניח שכמו שאר המכישירם של אפל, אין מקום להשוות בין הדברים. התקציב הוא כ-600 ש"ח, ניתן גם עד 700 ש"ח לכל היותר.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני בעל גאה של 9500 חדש, אבל כמה בעיות מציקות לי... [1] אני לא מוצא את אפשרות כיבוי הvSync [2] התפריטים בעברית [3] יש לי 60 FPS ב Half life : Cstrike, שאמור להיות לי לפחות 100 יציב. מי שיענה לי אני יהיה אסיר תודה
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-