עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לפני שנתיים קניתי כרטיס מסך hd4770 ב500 ש"ח שכמעט ברמה של ה 8800gtx ששנתיים שלוש לפני עלה 2500 ש"ח כיום שנתיים לאחר הקנייה של ה hd4770 הכרטיס עדיין נשאר במעמדו . אחי קנה שבוע שעבר את ה hd5650 ב500 ש"ח והכרטיס מסך שלו הרבה יותר חלש משלי וגם אם הוא היה הולך על הhd5770 שיותר מומלץ עדיין הביצועים לא מצדיקים לחכות שנתיים בשביל 5% אולי יותר משלי. גם הסדרה 6 של amd וגם סידרה 4 של nvdia עדיים אין כזו משמעות בביצועים. השאלה שלי למה השדרוג של הביצועים זוחל עד כדי כך? לא זכור לי בדורות ישנים שזה היה ככה. אני שואל כי אני אוהב ככה פעם בשנה שנתיים לשדרג כרטיס מסך בתקציב של 500 ש"ח אבל בתקציב הזה הייתי קונה גם היום את הכרטיס מסך שברשותי.

2. Started by Mingi,

ענקית המסכים(אולי לשעבר) שעד לא מזמן כל מסך שני שנמכר בארץ היה שלהם, כיום לא שומעים עליה, ובטח ובטח שאף אחד לא ממליץ עליהם. מישהו יודע מה קרה שם?

• 76 תגובות
    • 8.5k צפיות
  3. מה קרה למושג Radeon כבר לא קיים? אני רואה רק hd בחברה של ATI מה קורה כאן?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by ccc,

המסך פתאום דפק קליק כמו של יתוש שנצלה במנורה לצליית יתושים והתמונה התכווצה וחזרה להיות איך שהיא.. קרה משהו למסך. ?

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by danielzy,

מה קרה לשוק כרטיסי המסך??? לפני שנתיים קניתי כרטיס HD7950 ב 1200 ש"ח, בהמשך מכרתי את המחשב הנייח כי התחלתי ללמוד וקניתי נייד נחמד, ועכשיו אני שוקל לקנות גם נייח סביר. אני מסתכל סביב ורואה שבסביבות ה 1000-1200 ש"ח שזה הסכום שאני אוהב להוציא על כרטיסי מסך, אני יכול לקבל GTX 960 בדיקה קצרה ב Guru3D מראה לי שלא רק שה GTX 960 לא יותר חזק מה HD7950 הישן שלי, הוא אפילו חלש ממנו! איך זה יכול להיות??? עברנו יותר משנתיים, איך יכול להיות שבהפרש של שנתיים ה 1200 ש"ח שלי קונים את אותה כמות FPS?

6. Started by T-Flash,

הכרטיס הוכרז רשמית ב 9 מרץ, אך עדיין אין אותו בישראל... מה קרה? כזכור לנו, הכרטיס אמור להציג ב 15% יותר ביצועים מ 6600GT במחיר פחות ממנו, כי הכרטיס אמור להחליף את 6600 במחיר שלו. אחרי יציאת 7600GS, הכרטיס 6600GT- או שירד מהייצור או שהמחיר שלו ירד. עדיף לנו שהמחיר ירד יש שמועות ברשת ש 7600GS יגיעה בכמה סוגים.. או שזה יהיה מהירויות שונות, או כמות זיכרון שונה. תמונה של 7600GS עם GDDR3 ו 256M זיכרון. המחיר של הכרטיס כנראה אמור להיון 150-200$...

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  7. מחכה דיי הרבה זמן ולא ראיתי שירדו המחירים כמו שאתם אמרתם לי, אני בדקתי בפנדה ובכל מיני חנויות (גם לא חניות אינטרנט)והמחירים נשארו זהים(אותם מחירים) למה, ומתי סוף סוף זה יקרא, וגם מה הכרטיס בכי זול שאני יכול להשיג 6800 GT וגם אם למישהו יש כרטיס כזה במחיר טוב אני אשמח לשמוע moshebr@gmail.com תודה על העזרות שלכם תבינו שאני רוצה לשחק משחקים ואני סתם מחכה עכשיו

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. OnBoard Intel GMA X4500 OnBoard Intel GMA 3100 2 אלו הם כרטיסים מובנים והייתי רוצה לדעת מה המקבילה שלהם בכרטיסי מסך לא מובנים. כמו כן, מה הכוח של- GAINWARD 8400GS 512MB DDR2 DVI HDMI ‏HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ GIGABYTE ‏8400GS Gen2 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E‎ Zotac תודה רבה! (ב"מה הכוח?", הכוונה היא מה בערך ניתן להריץ (חוץ מסוליטר))...

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by yoni206,

שלום לכולם אני לא רואה הרבה המצלות עליהם, ומצד שני גם לא השמצות. מצד שלישי הם זולים יותר מ SAMSUNG ו LG מה הבעיה איתם?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  10. אצלי רשום 8.6.... יש אצלי בעיה או שזה אצל כולם ככה?....

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  11. לאחר הרבה תראדים שפתחתי ואף אחד לא ענה לי גיליתי את התשובה לבעיה שלי לבד אך הפתרון הוא יקר מאוד, השאלה שלי איך בנוי ממיר ממחשב לטלויזה (http://solo.starwebz.com/product-1.html) ואיך אפשר לבנות אותו ??. והאם אני יכול להעלות את הHZ של המסך ל100??

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by pc student,

על פי מה שאתם רואים יש לי את הכרטיס הזה חשבתי בשביל מה הוא טוב ואיך ניתן לשפר אותו?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  13. שלום, בזמן הקרוב אני קונה INTEL C2D E6600 & וזיכרונות 2GB 800MHZ, ולדעתי לא שווה לקנות עכשיו כרטיס מסך ביגלל שאני יקנה כרטיס מסך DX10 ואין משחקים כך שלא ניתן לדעת מה 8800 או X2900 יהיו שוים. ואני חושב שאולי הסתפק לכמה חודשים בכרטיס און בורד, INTEL GMA 950, ואני רוצה לדעת אם הוא יריץ לפחות איזה CSS על 1024*768 ובלי AA וHDR? והוא בערך בעוצמה של GF 5200 ? או שווה להשקיע באיזה כרטיס זמני ב600 שקל? תודה מראש, אנטון.

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by avi.hagit,

קניתי מחשב חדש ונותנים לי שם את x300 של ati הבנתי שהוא חלש מאוד ולא מיועד לגימריים יש לי אופציה לבטל אותו ולקנות כרטיס מסך יד שניה באותו מחיר שניראה לי יותר מתקדם האים זה משתלם אפילו שאני לא מקוון לשחק כרגע במחשב בכללי האם זה משתלם לקנות כרטיס מסך יד שנייה?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by idan3072,

?? והאם הארקולס יותר חזק מכל כרטיסי הFX5200? ואם יש לכם כרטיס אחר עד 670 ש"ח אשמח לקבל הצע מדובר בפנדס..

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by eyalsd,

http://www.tms.co.il/product/11306 או http://www.tms.co.il/product/10324 אני נוטה לnvidia, שימו לב לזכרון הכפול לhdmi. אבקש המלצותכים. האם מבחינת שידרוג עד איזה שנתיים יכול להיות שעדיף ה6850 כי הוא יותר זמין בשוק?? או שזה שיקול לא רלבנטי. בגדול אני שואל מה יתן לי ביצועים טובים יותר כשיש לי מערכת די חלשה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Shoko,

מה שווה ערך לכרטיס הזה בניוידיה בביצועים? http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=519682 אני מתכוום סתם לדוגמה ש- gf fx5200 נגיד הוא נותן אותם ביצועים כמו x300 ועוד שאלה האם הכרטיס הזה יוכל לעבוד טוב במחשב שלי (מפרט בצד)

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  18. Started by miky,

חברה חשבתי יש לי ראדון 9200 se ושאלתי את עצמי האם כדי לסיים את חייו או לחיות איתו אם האפשרות היא השנייה אז איך אני היתי רוצה שזה יראה כמו מוות מעומס יתר או משהוא כזה תוכלו לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by fkdskate,

חברה מה שונה בין Radeon 9600 256 mb dvi+tv לבין הגרסה הרגילה ??

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  20. אני מאוד מאוכזב... לפני שבוע הייתי אומר שיש לי ראידון 9700 פרו ספייר היו פותחים את הפה מה ?! אחלה כרטיס אז יצא 9800 מה אתם רוצים להגיד שה 9700 שלי לא טוב ?! אני לא מדבר בשם עצמי אני מדבר בשם כולם קיבלתי את המחשב רק לפני 5 ימים אם 9700 פרו (ספייר ) על תשכחו שיצא דריברים חדשים מבית ati אז ה 9700 פרו ישיג הרבה יותר ביצועים לא כה ?! אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס ?! ראידון 9700 פרו מה הוא כבר לא חיה רעה ?!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shon10030,

אי הבנה ודאגה על פארש. בכל מקרה לקחתי r9 290x בהוספת הפרש למבצע "בקניית מחשב חדש".

22. Started by dd7,

כתוב כאן R600 של AMD - כבר החודש! http://hwzone.co.il/news/1167692562/25017/ יש תאריך אחר משו?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  23. Started by goldiga,

הציעו לי אותו כחלק ממפרט של מחשב לתוכנות תלת מימד ומשחקים ב1000 שקל, לקחת ?

• 5 תגובות
    • 500 צפיות
  24. באחוזים מה תהיה ירידת הביצועים??

25. אני מתכנן לקנות אותו מSkyPC כמו שניתן לראות פהhttp://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2166, והוא ממש זול, איך זה יכול להיות? זה שילוב של חברה זולה וחנות זולה? ומה יכולות הOC שלו? והאם הקירור שלו טוב? תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.