עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זה הכרטיס שמוצע ב KSP http://ksp.co.il/?uin=12335 אני מחפש כרטיס מסך בשביל HD אבל צריך שיריץ חלק ללא שום קירטוע . המפרט הוא AMD Phenom II X3 720 2.8 GHz שתי גיגה ( בקרוב אני אשדרג ל 4G ) ספק כח FSP 300 W האם הכרטיס הזה יריץ HD ללא שום בעיה ? והאם מישהו יודע איך לעומת מעבדי הגרפיקה המובנים של אינטל בדורות האחרונים ? תודה .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם התחדשתי עם ATI 3870 יש משהו מוזר לאחר התקנת הדרייברים. מופיע לי התקן PCI תחת OTHER DEVICES ואני לא מצליח למצוא שום התקן של ATI עבורו. התקן זה לא היה קיים עם הכרטיס הקודם משמע שהוא שייך לכרטיס מסך עצמו. מישהו נתקל בכזאת בעיה ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by משיקומי,

מה משתלם יותר לPCI-E?? הכרטיס 7600gt או הכרטיס 6800gs

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by כפיר צח,

יש לי X1950 PRO של חברת 256BIT GECUBE 256MB אני הולך להוסיף עוד 300 ש"ח ולהחליף על 8800GTS 320MB 320BIT של חברת EVGA עם שנה אחריות(KSP) האם כדאי ??????. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  5. העניין הוא שאני מתלבט בין 2 כרטיסים- 6600GT עם 128 מגה או http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1480 6600GT עם 256 מגה...http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PV-T43A-UDF3&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=268 השאלה שלי היא אם שווה להשקיע 230 שקל בערך בשביל התוספת של 128 מגה? ואם יש בכלל הבדל בביצועים? ועוד שאלה בלי קשר- החברה של הכרטיסי מסך Apollo טובה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4921

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by sad,

האם משהו ראה REVIEW על SLI של שני כרטסי FX6800 הרגילים (לא GT/ULTRA ) אשמח אם תשלחו לינק תודה

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  7. Started by fullofit,

שלום הרצתי 3dmark03 על המפרט הנ"ל (2.6C, 9600 PRO). התוצאה היתה 3493, מה שאיכזב אותי מעט (יחסית לאחרים שראיתי ב ORB). יש לכם רעיונות איך לשפר את זה בלי לשנות את תדר הפעולה?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by sroolik,

יש לי GF 4 64 MB וכל פעם כשאני מנסה להדליק את המחשב הנורה של המסך מהבהבת כאילו המחשב לא קורא את המסך בסופו של דבר, אחרי לחיצות חזקות וקצת הזזה של הכבל של הכרטיס המחשב עולה הביאו לי כרטיס אחר (ממש ישן, 2 מגה) לבדוק אם הבעיה בכרטיס, הכרטיס לא עשה את הבעיה הזו, לפחות לא באותה תדירות שה GF עשה מכאן הייתי אמור להסיק שהבעיה היא בכרטיס שלי, אבל: הכרטיס הישן הוא בחיבור PCI וה- GF הוא AGP למישהו יש מושג איך אני יכול לדעת אם הבעיה היא בכרטיס או בלוח ? תודה ! ! !

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  9. מה הרף טמפרטורה של 9600XT 256MB של סאפיר? והמוניטור שיש באפשרויות בפורפרטיס של ATI זה מוניטר טוב?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by n_aviv1,

260GTX מכיל בתוכו כרטיס קול מובנה?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by 246810,

מה אתם אומרים על מהירות המאוורר היא תקינה? ומה בנוגע לטמפרטורה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by yohaish,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11123 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8368 משום מה ה-670 יותר יקר

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזאת: יש לי רדאון 9800 פרו 256 ביט על מערכת של פ4 3ג עם 512 זגרון!עד כאן הכל טוב ויפה! הבעיה היא שכאשר אני משחק משחק הכל תקין ברגע שאני יוצא מהמשחק לוינדואס המחשב נתקע!גם לאחר פירמוט הבעיה חוזרת על עצמה!גם לאחר התקנת דרייבר עם מסיר חיצוני DC3 וגם עם ATI UNINSTALL יכול להיות שהבעיה בכרטיס? לפעמים אני משחק יותר משעה במשחקים תובעניים והוא אף פעם לא נתקע? מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by Lifestyle,

אם איזה תוכנה אני יכול לעשות ששתי תמונות שני יבחר(קטנות) יתחלפו ואני יוכל להעלות את זה לאינטרנט . :s05:

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by groovy,

אני כבר בא לקנות וזה פתאום אני רואה שהורידו אותו אי אפשר להשיג יותר?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  16. יש לי מחשב בן שבועיים... מסך של MAG 19" 996PF וכרטיס מסך של leadtek 7800gt יש לי ריצודים מוזרים בכל החלק התחתון של המסך...לא כל כך שמים לב אלא אם מסתכלים טוב....וזה ב 85HZ אם אני שם את הריפרש ריטט ב 60MZ המסך ממש מרצד...כאילו הים נמצא אצלי במסך...ממש מלא גלים... וזה ברזולוציה של 1024*768 הסתכלתי בחפיף על רזולציות אחרות אך זה אותו דבר... מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  17. כותרת.... תודה רבה לעונים...

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by mitch,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס Geforce 6600GT של Albatron וראיתי שיש שני סוגים: pci-e ו -AGP השאלה היא למה ה- pci-e הוא יותר זול? (הוא לא אמור להיות יותר חדש ומהיר?)

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  19. התשובה חשובה לצורך החלטה על רכישת כרטיס מסך חדש. החלטתי לא ללכת על הכרטיסים היקרים ביותר של הדור הנוכחי מפני שממילא הם לא מסוגלים להריץ dx10 במצב high וברזולוציה הגבוהה הנדרשת לצורך משחק על מסכי lcd גדולים.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by svidlak,

יש לי 6950 HD של SAPPHIRE והוא נראה ככה http://www.easycom.com.ua/data/news/1101130153/img/01_sapphire_radeon_hd_6950.JPG בזמן האחרון הוא התחיל להתחמם אצלי בצורה דראסטית כשאני משחק במשחקי מחשב (THE WITCHER 2 הוא מגיע לי עד 78 מעלות) וזה יוצר לי הרבה רעש. השאלה שלי היא אם אני אקנה לו מאווררים האם הם באמת יעזרו לו? פשוט לפי דעתי המאווררירם לא כלכך יעזרו לו בגלל העיצוב האטום שלו ----- עריכה---- רק עכשיו שמתי לב שפרסמתי בפורום הלא נכון. תעבירו בבקשה את האשכול לפורום אוברקלוקינג וקירור, תודה.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  21. אני משחק ב-half life 2 ב-1280X1024 ואתמול שמתי פילטרים :antialiasin mode X6 ו filtering mode X16 לא הרגשתי שום הבדל בתמונה וגם המשחק רץ באותה מהירות, האם זה הגיוני ? חשבתי שזה יאט את המשחק.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  22. הרבה מהכרטיסי המסך של היום מייצרים הרבה חום... אבל ממה שהבנתי עד טמפרטורה של בערך 90 זה לא מסוכן לכרטיס. אז למה אנשים בעלי כרטיסי מסך שמתחממים קצת, מודאגים? הרי במילא,אם הבנתי נכון, המחשב יתקע או משהו כזה כדי לא לפגוע בכרטיס... תודה לכל העונים..

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  23. שלום לכם אנשים טובים, ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 Core I5 750 2.6GHZ ASUS p55-US3L 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 ספק 550W די חדש ולא ג'נרי(נקנה יחד עם הכרטיס מסך בהמלצה פה בפורום) ומסך 20' של ASUS המפרט הנ"ל נקנה לפני כחצי שנה, כאשר חשבתי שהוא יספק אותי לפחות לשנתיים ... אך משום מה כבר עכשיו בהרבה משחקים אני נאלץ לשחק על הגדרות בינוניות, דבר שמוריד לי מאוד מחווית המשחק. המצב הוא כזה, אני חושב לקנות כ.מסך נוסף של ATI 4890 ולחבר אותו בCROSS FIRE על הלוח . השאלות שלי הן כאלה , 1)האם אני אכן אראה הבדל משמעותי בביצועים 2)האם אני צריך ספק כוח אחר וחזק יותר 3)האם צריך קירור מיוחד . ברשותי מארז בן 4 שנים שעושה את העבודה עם כ.מסך אחד, אני לא בטוח בנוגע לטיבו בהחזקת 2 כרטיסים (מארז…

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by pinkmasta,

החלפתי את הכרטיס שלי לכרטיס הזה איך MSI ? טובים ? ואיך הכרטיס גם? MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by lior0101,

מתלבט האם לקחת אולי במקום ה GTS 640MB את הכרטיס של ATI. מי יותר טוב? קראתי כמה ביקורות ובאנצ'מארקים ולא הצלחתי להבין כי יש מקומות שכתוב ככה ויש שכתבו ככה... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.