כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש את הטלוויזיה הטובה ביותר עד 16 אלף..
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
באפשריות תצוגה ... בין דירקס 9 לה דירקס 7 יש הבדל שמיים וארץ ושאני עושה זה את זה רואים את זה , הבעיה היא שאני שם על דירקס 9 לא משנה (: איזו רזלוציה לא משנה מה מי מו המשחק זז ממש לאט את מזיז את הרובה רק אחרי כמה שניות את רואה את זה זז /: יש לי ראידון 9700 פרו 1 gb זיכרון מעבד 3.06 אינטל
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן כאשר אני מוריד ומתקין את העדכון של הכרטיס Catalyst 5.11 ומאתחל את המחשב, המחשב מודיע לי על בעיה. אם אני נכנס להגדרות הכרטיס איני מוצא שום דבר שהשתנה בעקבות העידכון ועדיין אין שום אופציות והמחשב בנוסף לכך עושה בעיות(לוקח לexplorer שעות עד שהוא מתאתחל ועד שאני יכול לעשות משהו במחשב..). למישהו יש פתרון? גרסה אחרת של עדכונים שלא תעשה בעיות? בקיצור תעזור לי! תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הכרטיס חדש OEM אך עם כל החומרה הנלווית והוא נראה ממש WOW. לא מצאתי עליו כלום ברשת :s05: משהו כאן מוזר לי. יש תוכנה לבדיקת הכרטיס עצמו לראות שהוא אכן כן 6600GT אגב, רכשתי אותו ב EBAY ולאחר המשלוח המאד מהיר יצא לי 650 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
איפה אני יכול לקנות 6200 ל-AGP במחיר הכי זול להיום..?
-
- 12 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי לוח אם SLI ואני מיתלבט בין רכישת שתי כרטיסים 6800 GS או 7800GT אחד
-
- 13 תגובות
- 860 צפיות
-
-
רכשתי בשעה טובה את הכרטיס הנ"ל ויש לי מס שאלות: 1. לאיזה OC צריך להגיע על מנת לקבל X850XTPE? 2. והאם על מנת להגיע לרמה כזאת כדאי להחליף את קירור הסטוק? 3. אם לא צריך, אז מאיזה מהירות כן כדאי להחליף? תודה
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
?Palit FX5500 256MB TV, DVI? ?Radeon X300 SE 128MB PCI-E, DVI , TV? 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) מה עדיף יותר למשחב אינטרנט הורדות ומשחקים כגון פיפה 2006 gta ומה זה vivo
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
תוך כמה ימים זה יהיה בישראל ומחירו (עפ"י נציגת ATI בישראל ) יהיה 2400 מה דעתכם ??? (אני אשמח לקבל נתונים עליו )
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, לאחר שקניתי את המחשב מksp ובדקתי לרגע את האפשרויות בתפריט של המסך, נתקלתי לתפריט שכולו ברוסית.. האם ניתן לשנות אתזה? או שאני צריך לדווח להם על כך ושיחליפו לי מסך? דבר שני, איך אפשר לבדוק את נושא הפיקסלים השרופים? המסך ,בעל חיבור דיגיטלי בנוסף, מחובר אנלוגית לכרטיס מסך מובנה..רציתי באמת לדעת מה ההבדל בין חיבור אנלוגי לדיגיטלי והאם זה מתבטא באמת במשהו? אם נגיד דיגיטלי יותר איכותי, אז בכמה? כלומר שמים לב? או שעין אדם לא תחוש בהבדל? תודה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם זה שווה את זה, האם זה שווה לקנות כ.מסך חזק בשביל שיהיה אפשר לאפשר אותם או שזה לא ממש מורגש, כי זה ממש קורע את הכרטיס ולפעמים מוריד חצי מהביצועים במקרה הטוב ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות?המפרט למטה אגב יש לי מסך ישן ואני על 60hz זה קשור איכשהו?
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
?Powercolor X800GT 256MB DDRIII, PCI-E? ב - 1090 + שנה אחריות שווה ? דחוף מאוד
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי אני רוצה להשוות בין geforce fx 5200 ל 6200 fx geforce מישתלים לי בכלל ???
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
EVGA הוציאו 7800 GTX 512 מומהר במקום 550 ליבה 600 ובמקום 1700 לזיכרונות 1800 מדהים .לעוד מידע. http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20051122212337.html
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אבקש אם אפשר בנצ'מרק המשווה כרטיסים רבים ואת ההבדל בביצועים לצורך השוואת מחיר=איכות וחוזק. תודה.
-
- 12 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש עוד אחת על אותו עקרון? אני רוצה לבדוק בכרטיס שלי....ואם אין אז כמה זמן צריך להשאיר אתatitool בבדיקה? ושמעתי שהתוכנה הזאת גורמת לפעמים לשרפה של הכרטיס זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי מסך של IBM מדגם P260 קיבלתי אותו אתמול רואים בו בהיר מידי והורדתי את ה Brightness ל-0 ועדיין בהיר האם המוד הבא יוכל לעזור לי ? http://www.hutzelman.com/home/hardware/mods/monitor/
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעניין לקנות את הכרטיס הזה ל-AGP אתם לא צריכים להסביר לי שאני יכול לקנות 6800GT ולהגיע איתו לאולטרה כי אני יודע פשוט אין כבר בארץ GT ל- AGP עכשיו השאלה שלי היא האם הספק כח שלי יספיק לי יש לי ספק של Hec 420W מה אתם אומרים
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, אני מחפש פאטצ' שיאפשר לי להריץ את הדמואים החדשים של ATI על ה7800GT שלי. מישהוא מכיר\שמע\ מצא משהוא כזה? חיפשתי שנים בגוגל, לא מצאתי. תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
ה GTO2 או 6800GS? בעיקרון המחיר שלהם זהה, ויש מצב שאני OC אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס יתן לי את התמורה הטובה ביותר? תודה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
בהתחשב שרוב העבודה שלי היא עם פוטושופ וקצת עריכת וידאו , ובנוסף עם תקציב מוגבל מה עדיף?
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-