עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by משיקומי,

מה משתלם יותר לPCI-E?? הכרטיס 7600gt או הכרטיס 6800gs

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by House M.D.,

היי. יש לי מערך של שני GTX 560. יש לי שני מסכים, אחד 23" 1920x1080 והשני 17" 1440x900. שמתי לב שבמצב מנוחה, GPU-Z מראה שמנוצלים 200-250MB מהזיכרון של הכרטיסים (מתוך 1GB). האם זה אמור להיות כך? והאם זה יכול להשפיע על הביצועים של משחקים? תודה.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by The UnKnown,

שאלה לגבי הדרייברים והקונטרול פאנל של כרטיסי ATI מה בא קודם?

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by LL@SS,

אף פעם לא הבנתי מזה נותן? מה התפקיד של השעון הזה ומדוע בתוכנה GPU-Z לא מופיע כלום אצלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by bobby323,

האם כדי לחסוך כסף כדיי להפשר על כרטיס 128

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by marlboro,

תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מה נותן יותר ביצועים - CFX 6850 או GTX 570.

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by PCguy,

חברה אני צריך כרטיס מסך PCIe הציעו לי 6600 או 6600 GT בדקתי וזה מעט יקר לי. איזה כרטיס זול יותר ישנו שהוא מספיק טוב למשחקים? בערך עד 600 ש"ח

• 11 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by shibby15,

אני קיבלתי 712 ב VOODOO3 עם 800X600 ו16ביט צבע, זה סביר??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם איזה סוג של כרטיסי מסך מאפשר קבלת שתי תמונות שונות למסכים שונים - אם בכלל קיימת כזו אפשרות ? כלומר - מסך מחשב עם תוכנה א' ומסך טלביזיה עם תוכנה ב' (סרט). אם כן - איך עובד האודיו ? תודה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Boxster,

אהלן. שלשלום קניתי את הHD4850 גרסאת הTOXIC של SAPPHIRE...עלה לי 1070.. עכשיו יש לי ספק LED 12CMF 400W REAL EZCOOL.. אני לפעמים משחק CRYSIS וFARCRY 2 ברזולוציה והכל גבוה עד הסוף...עכשיו אני למשל משחק 5 דקות אז פתאום הכרטיס קורס יעני פתאום על הכרטיס מסך במארז יש נורה אדומה שנדלקת ואני צריך לכבות את המחשב ואז להדליק אותו מחדש.. יש איזה פתרון שאפשר לעשות בלי לפגוע ברזולוציה ובגראפיקה עצמה כדי שהכרטיס לא יקרוס...ואני לא רוצה להחליף ספק...יש איזה פתרון או משהו?

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  12. תודה רבה לעוזרים

13. Started by בייגל טוסט,

כבר היה אמור לצאת לא?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  14. באתר של ati כבר יש גרסא 6.5 והאומגה עדיין תקועים על 6.3 מה נסגר איתם שיוציאו כבר גירסא חדשה!!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by Sting,

ראיתי אותו בכמה חנויות בחו"ל ב PRE-Order אבל הוא עדין לא זמין... יש למישהו חדש עליו ?

• 67 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. Started by Dym,

חיפשתי קצת בארכיון חדשות פה, אבל לא מצאתי משהו רשמי. האם הוא יוצא או לא בסופו של דבר? אני שואל את זה כי אני רוצה לקנות את ה-4800SE ואני לא יודע אם כדאי לחכות קצת עד שה-FX יצא והמחירים של הדור הקודם ירדו... תודה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by ravid,

בימים האחרוניים רציתי לקנות את המסך 454 של iiyama (אחרי שיכנוע נחמד מהאתר ) אבל נראה שהוא אזל במלאי(ב ksp וגם ב pch) רציתי לשאול אם מישהו יודע מתי הוא יחזור לארץ?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אני זוכר ראיתי כתבה על זה שמיזערו את הכרטיסים הללו והעלו את מהירות השעון של הליבה והזיכרון. מישהו יודע מה מחירם בארץ?

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by zippoxer,

כל החנויות בארץ רוצות מעל 2400 שקל על הדגמים הכי זולים שאפילו באירופה עולים פחות מ-2000 שקל אחרי מס. כבר חודש אני מחכה שהמחירים ירדו והחנויות ממשיכות לעקוץ אותנו. אני מרגיש פראייר לשלם כזה סכום... למה החנויות מתמחרות את ה-1070 בלפחות 500 שקל יותר ממה שהם קונות אותו?

• 47 תגובות
    • 9.1k צפיות
  20. Started by groovy,

אני כבר בא לקנות וזה פתאום אני רואה שהורידו אותו אי אפשר להשיג יותר?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  21. כי יש לי ויכוח עם חבר שאומר שהאקס בוקס לוקח. שהמעבד של NVIDIA טוב יותר והוא מותאם בדיק למשחקים. הוא טוען למשל העשן (סתם דוגמא) נראה טוב יותר. מי לוקח - ואני מתכוון למחשב חדש עם כרטיס למשל 6800 אולטרה או משהו כזה?

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  22. שני מסכי 19" CRT שיועמדו אחד ליד השני, או מסך 22" אחד?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך Nvidia Gforce 6600 GT (אגב, מה אתם אומרים עליו ? קניתי אותו לפני 8 חודש ככה..) חיברתי דרך המתאם שקיבלתי איתו ל AV בטלויזיה. אני מנסה ולא מצליח לעבוד עם הטלויזיה במצב שהייתי עובד לפני שפירמטתי את המחשב (אתמול..). אני רוצה להגיע למצב שהמסך מחשב הוא העיקרי ועל הטלויזיה מה שרואים כל הזמן זה רק את התמונה של ה WELLPAPER. אם אני רוצה שמשהו יןפיע על המסך טלויזיה אני פשוט צריך לגרור אותו אל מחוץ למסך מחשב. ככה הייתי עובד ולזה אני רוצה לחזור. האופציות שיש לי עכשיו הם CLONE, SINGLE DISPLEY ו SPAN אופקי או אנכי. יש עוד בעיה.. חלק מהסרטים שאני מפעיל, לא משנה באיזה תוכנה, אני מצליח לראות את הסרט רק במסך מחשב. על ה TV אני רואה את הכל חוץ מאיפה שאמור לרוץ הסרט, שם אני רוא…

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  24. בבקשה מי שמבין שיענה כי אני פשוט פוחד לקנות עכשיו ואז בעוד כמה חודשים המשחקים יהיו יותר כבדים ולא יעלו ב128 מגה ואני יתקע........... בכל אופן אני" אובד עצות" דרך אגב קראתי פה שהבאתם מפרט למישהו ושמה רשמתם ש9600פרו ב600 שקל אז מישהו יכול לומר לי איפה??? תודה קחו בחשבון שאני די לחוץ בכסף

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by yoahe,

בסכום של 900 שקל מקסימום 6600GT כמה מגה?ואיזה חברה? אני יכול להביא ומה יותר טוב

• 6 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.