עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by razcoren666,

יש לי מחשב ישן, עם כ.מסך של Asus V8170 , ומסך ישן של Proview שמתחיל להיתכהות. כאשר אני משנה את הבהירות דרך Display-Settings-Advanced-Color Correction התצוגה מסתדרת אבל כאשר המחשב מתאתחל הוא לא שומר את ההגדרות, כיצד אפשר להפוך את ההגדרות הללו לברירת מחדל???

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by shimi 1,

שלום לכולם וחג שמח! אני מתכנן לקנות מערכת מחשב חדשה, והכרטיס מסך שאני בונה עליו הוא : 5850 Vapor-X OC המארז שאני מתכנן לקנות הוא : thermaltake element T והשאלה שלי האם הכרטיס מסך יתאים למארז? תודה לעוזרים!! ;D

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום כלום.. אני מתכוון לקנות מסך רחב ורציתי לדעת אם הכרטיסי מסך של היום תומכים ברזולוציות שלהם.. מדובר ברזולוציות האלו: 1440x900 1680x1050 האם 8800GTS תומך ברזולוציות האלו או שאני צריך לבחור איזו רזולוציה מסריחה ואז למתוח את התצוגה?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by JBar,

שלום לחברי הפורום, בשעה טובה ומוצלחת אני מתעד לקנות מחשב חדש. הצרכים: גיימינג הארד-קורי בעיקר, חלקית גם לצפייה בסרטים, כרגע DVD. יחד איתו, אני מתלבט האם לקנות מסך חדש (הנוכחי: VP930 - בגודל 19", בן כמעט שלוש). השאלה שלי, בעצם, היא מה כרטיס המסך הנחוץ למסך חדש וגדול יותר? אם הבנתי נכון את הלך הרוח, למעשה ישנם שני גדלים רלוונטיים למסך חדש, 22" ו- 24". האם כרטיס 4870 בודד יתמוך במשחקים החדשים ברזולוציה נאטיבית של מסך 24"? או שחובה עלי לרכוש CF-kit (יחד עם העלות הנלווית של ספק+לוח אם תואמים) כדי לשחק בקצב פריימים סביר? ולגבי מסך 22", האם במקרה זה אפשר להסתפק בכרטיס גלמוד? תודה! ~ יונתן

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by dreamboot,

אז ככה התקנתי כרטיס מסוך GeForce 6600 של GainWard הכל רץ עליו מצויין המשחקים הכי כבדים היום בלי בעיה (FEAR TOTAL OVERDOSE QUICK $) ועוד הכל פשוט מצויין מוסיקה פשוט אין בעיות רק מה שאני רוצה להפעיל סרט הוא קופא ויוצא לי למסך כחול וכותב Nv4 משהו אז אמרו לי שזה בעיית דרייברים חלק אמרו קודאקים ואני עובד עצות חברה עזרה!! תודה מראש מתן

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  6. אם אין לי יציאת טלוויזיה בכרטיס מסך האם אי אפשר להעביר דברים מהטלוויזיה למחשב עם כרטיס טלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  7. אני יכול לבטל אותם נהדרייבר ואז להפעיל אותם רק במשחקים שאני רוצה וכמה שאני רוצה או שהם חייבים מהדרייבר

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by yisheti,

יש לי radeon9200 vivo, אני מנסה להקליט ממצלמת וידאו8 ע"י הכבל המצורף Svideo . אני משתמש בתוכנה שהגיע עם הכרטיס PowerDirector Pro , אבל לא מקבל שום תמונה. מישהו מכיר את הכרטיס והצליח להקליט ממצלמת וידאו או מכיר את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  9. שלום רב לאחר רכישת מחשב - ללא מסך - הגיע זמן קניית המסך. אני גרפיקאית וצלמת מקצועים הזקוקה למסך באיכות טובה - אך אינני יודעת כמעט כלום לגבי המושגים של המסכים ולכן אשמח לעצותיכם. האם עדיף CRT או LCD? מכיון שחשובה לי מהירות ואיכות צבע -מה מומלץ? האם זה נכון שעדיף מסך של APPLE? ואם כן האם הוא יכול להתחבר גם לPC רגיל? ואין לי מושג מה סדר גודל של מחיר..... ממש אודה על עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by HF Integrale,

יש לי אפשרות לקנות X1300 של ATI חדש באריזת OEM עם אחריות לשנה ב- $9.99 כולל משלוח דרך חנות מסודרת ואמינה. אני יודע שזה זול מאוד, אבל האם זה שווה את הכסף או שעדיף להשקיע קצת יותר ולקנות משהו חזק יותר. (או אולי אפילו לוח אם עם מאיץ מובנה). זה אמור להיות מורכב בתוך HTPC תקציבי ביותר להזרמת סרטים מ- NETFLIX לטלוויזיה ואולי גם קצת לגלישה, יוטיוב, אימייל ושטויות כאלה. שווה?

11. Started by marking,

חבר שלי קנה רדאון 8500LE של החברה הזאת ושאל אותי אם יצא לו משתלם, הוא קנה מאיזה חנות בחולון וזה עלה לו 850 בקירוב... איך הפירטרים שלהם? הכרטיסים מתאימים לOC? תודה. (חיפוש לא עזר!) עריכה: למישהו יש ניסיון עם הכרטיסים שלהם בכלל?

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by nadav1379,

יש לי רדון9600XT ואני רוצה להוריד דריבר מישהו יודע איפה אני יוריד אני צריך את זה משחק NFSU2 כי יש לי ריבועים יש לי מערכת הפעלה XP

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by לוח שנה,

ראיתי שאנשים כותבים פה על זה. איפה זה?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by FuZuL,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3677 זה שווה ?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  15. שלום אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה ישנה. במחשב יש לי רק כניסת VGA ובטלוויזיה כניסת RCA ו S-VIDEO בחיפוש אחר פתרון ראיתי שיש כבלים vga to rca אולם באחת התשובות נאמר שזה עבודה בעיניים וצריך ממיר שמחירו כמה מאות שקלים. איך אני עושה זאת שיראו טוב ובמחיר זול? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  16. האם המפרט הבא יאפשר להריץ את crysis בצורה "שחיקה " (לפחות 25 fps ) ב- 1024*1280 במצב HIGH כאשר הצללים מבוטלים SHEDOWS OFF Q6600 4GB 800 MHZ DDR2 X1950PRO 512MB האם המפרט יאפשר להריץ את המשחק הזה בצורה טובה מבלי להתפשר יותר מדי ?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  17. שלום, קראתי את האשכול לגבי ה 8800GT אבל עדיין לא נענו כל השאלות שלי אז אם אפשר בכל זאת בבקשה חוות דעת על הכרטיס הבא : GIGABYTE GeForce 8800GT TurboForce Zalman Overclocked דגם: NX88T512HP הדברים החשובים שאני מבקש לדעת בנוסף לחוות הדעת הכללית הם: *הOverclocked אומר שהכרטיס עבר אוברקלוקינג ? הבנתי שכן אז זה אומר שזה מסוכן לקחת את הכרטיס הזה ? עלול לההרס מהר ? או אפילו לקרוס? *מה ההבדלים בין NX88T512HP ל NX88T512HB ? *במידה והוא עבר אוברקלוקינג זה אומר שהוא יותר טוב מהגרסה הבסיסית של הכרטיס 8800GT? *האם יהיה הימור לקנות את הכרטיס הזה? תודה רבה לעזורים! זה חשוב לי...

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  18. כרטיס 4770 אין במלאי באף חנות, מישהו יודע פרטים נוספים ?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by eididan1987,

GTX 660 Vs 7870 צריך את דעתכם מה דעתם ? בעיקרון הדגמים הם , MSI GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E N660 TF או Sapphire Radeon HD 7870 GHZ Edition 2GB GDDR5

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by xXDevil4Xx,

שמעו אני רוצה לקנות מחשב עכשיו החלטתי הכל חוץ מהכרטיס מסך כאילו החלתטתי איזה חברה והכל אבל אני מתלבט בינו לבין הגרסא המשופרת שלו: leadtek px7800gt my vivo leadtek px7800gt my vivo extreme ההבדל בינים הוא 255 שקל ולפי מה שהבנתי אין כמע ט הבדל מה לקנות....

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  21. קניתי היום (סוף סוף ) את הכרטיס ATI HD4670 של Sapphire ממה ששמתי לב בינתיים יש שיפור רציני ב COD4 מהכרטיס הקודם שהיה לי במחשב (היה Geforce 6600) שמתי לב שסרטי 1080P עדיין דיי מגמגמים... ממה שהבנתי הכרטיס הזה מכיל מאיץ וידאו שאמור לשפר משמעותית את הצגת סרטי ה HD. המפרט של המחשב הוא: P4 3000MHZ Prescott 512MB X 2 Dual channel DDR2 לוח אם ASUS P5LD2 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=185&model=515&modelmenu=1 האם אני צריך להפעיל פיזית את האצת החומרה של הכרטיס על מנת שהוא יעזור למעבד בהצגת הסרטים הללו? אם כן, איך אני עושה את זה? ניסיתי בתוכנות BSPLAYER וב Media Player של וינדוס... יש לי על המחשב את חבילת המקודדים CCCP וגם את CoreAVC Pr…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  22. שלום לכולם שמתי לב לבעיה בזמן שאני משחק במישחקים שתומכים ב- DX-10 כגון H.A.W.X FARCRY-2 CRYSIS WH המישחקים לא זורמים חלק יש מין קפיצות או תקיעות אני עים דרייבר CATALYST 9.10 מיפרט מחשב: GYGABYTE MA770-UD3 REV1.0 AMD ATHLON II X2 250 AC FREEZER PRO 64 SAPPHIRE HD-4850 512 MB 2X 1024 PATRIOT SIGNATURE 800 MHZ CORSAIR HX-550W PSU NZXT ALPHA BLACK מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by elibadra,

שלום אנשים! מה דעתכם לגבי GTX550 אני יכל להביא אותו בזול. (550 ש"ח). האם הוא ברמה של ה GTX460 או HD6850 ? אשמח לקבל תשובה.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by piniman,

שלום אנשים מתלבט אם לקנות כרטיס מסך חדש כרגע יש לי 9800gtx+ והייתי רוצה לשדרג לgtx 560 עכשיו השאלה שלי האם כדיי והאם זה לא ייצור לי צוואר בקבוק המפרט שלי הוא .. מעבד.Q6600 לוח אם.msi p35 neo ראם.4 giga corsair כרטיס מסך. 9800GTX ספק כוח.CORSAIR 750 WAT מארז ANTEC 902 מסך LG E2360T LED FULL HD 23

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by redti,

יש לי TI 4200 של GAINWARD 128DDR . קיבלתי בלי OC 6444. PIII 933 256 SDRAM. אם זה לא הגיוני אז תתנו לי דרכים לשפר את התוצאה. תודה

• 3 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.