כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
משהו יודע אם יש הבדלים בין ה RADEON של ATI לבין זה של HERCULES ???? אני מתכוון הבדלים כמו האיכות של הזיכרון או משהו דומה.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, עדיין לא בטוח שזהו הכרטיס ( נשארה רק עוד אופציה אחת - שמשהו בספק כוח התפגר והוא לא מספק מספיק חשמל לכרטיס, יש פוסט בתמיכה טכנית ) אבל אני חושב קדימה. בכל אופן, מפרט בצד, הכרטיס הקודם היה 4890 עם קירור TWIN TURBO PLUS שעשה עבודה טובה מאוד. בעקרון, הייתי מאוד רוצה להעביר את הקירור לכרטיס החדש, אבל לא ניראה לי שיש תמיכה קדימה בקירורים האלו. אז בעקרון פרט לזה, אני לא משחק כמעט במחשב ( באמצע תואר ), אז חשבתי על משהו בינוני שבכל מקרה עדיף שיהיה ( ככה או ככה אין כרטיס על לוח האם ) משהו שיוכל להריץ משחקים חדשים באופן סביר ( מאמין שכרטיס של פעם ב 1000 ש"ח יהיה זהה מבחינת טכנולוגיה היום לכרטיס של 500, לא?! ). אז דבר ראשון חייב יציאת HDMI () כמובן שגם מעביר קול ) וממש ממ…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לכל מי שראה את הת'רד הקודם שלי... עכשיו החלפתי מערכת הפעלה ל-WIN2K מ-WIN98SE הדרייברים שהתקנתי הם: דרייברים בסיסיים שהורדתי מהאתר של החברה SAPPHIRE לריידון 9000\9000 פרו והדרייברים האחרונים מהאתר של ATI. בהתחלה שבתקנתי רק את הדרייברים של ספיר קיבלתי בערך 2500 נקודות. ולאחר שהתקנתי את הדרייברים מהאתר של ATI התוצאה שלי הייתה: 3100 שזה שיפור של איזה 600 נק' וזה המון ! תגובות הצעות וכו' יתקבלו בשמחה
-
קודם כל מי ששם לב זו שאלה ולא הכרזה אז אל תתקיפו ישר. הסיבה שאני שואל את זה כי אני יודע שכל הג'י פורס TI הם מצויינים וכרטיסים חזקים, אבל מה יהיה שייצא הDIRECT X 9 ? מי שקוונה ג'י פורס 4 TI4600 באיזה 2000 שקל ועוד איזה שנה הכרטיס לא יתמוך בDX9 אז בעצם לא כ"כ השקיע לטווח הארוך, מישהו רוצה לתקן אותי ?
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי, הלך לי כרטיס מסך (שהיה די זוועתי...) וצריכה כרטיס חדש. זהו מפרט המחשב שלי (העתקתי ממפרט המחשב שהומלץ לי באתר לפני כ-3 שנים): מעבד: Intel Core 2 Duo S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤934 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 ¤549 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 - RETAIL ¤476 דיסק קשיח: WD GP 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AACS ¤333 דיסק קשיח 2: WD GP 1TB 16MB SATA2 7200 RPM - WD10EACS ¤635 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤171 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ - זמין במלאי ¤296 מארז: Antec SONATA III w/o PSU ¤418 ספק כוח: Seasonic 400W : SS-400ET- OEM ¤284 קרור למעבד: THERMAL…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע 8800GT 512mb שלטעמי כבר פג תוקף אני צריך יציאת HD פשוט כ. מסך עד 800 ש"ח שיתאים ל - Q6600 G0 P35-DS3L 2GB 800MHZ 450W
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות HIS 4830, מעניין אותי איך משתווה אליו 4850 - הגירסה המינימלית. מהו הפער בביצועים לאחר OC של שני הכרטיסים הללו? תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עקב שידרוג המסך שברשותי, היה לי עד עכשיו 17" וקפצתי ל 23". היה לי עד היום כרטיס מסך OB של NVIDIA (7300) אם אני זוכר טוב, הוא דיי הספיק לי למרות שלא הייתי מתנגד ליותר ביצועים. במסך החדש אני עובד ברזולוציה גבוהה יותר, והכרטיס OB כבר לא מספיק. חשבתי על מס' כרטיסי מסך: 4670 4650 9500 9600 כולם באזור חלקם יותר חלקם פחות, מה מהם הכי מומלץ ביחס למחיר/תועלת? תודה רבה. האם אחד מהכרטיסים האלה יספיק לי ע"מ לשחק משחקים כדוגמאת COD, PES, בצורה שבה אראה מספיק טוב? עד היום ה 7300 הספיק לי :]
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, במסגרת מחשב שהזמנתי כללתי גם את כ. המסך הנ"ל: http://tms.co.il/product/5851 היום התקשר אליי נציג החנות אחוז תזזית, בטענות שהכרטיס הנ"ל לא מקרר טוב ובעיקר מרעיש באופן נורא במאמץ, האם יש אמת בדבריו? אם כן, כדאי להחליף? (אני די על גבול התקציב)
-
- 38 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 4200+ x2 (oc 5.2ghz 2gb ddr400 corrsair cl2 Asus a8n32 deluxe (pcie 1.0 x16) לשים לב לpcie 1 ולא 2 ספק enermax 535w מארז thermaltake shark מסך 22 רחב 1650X1080 יעוד משחקים בגפיקה מקסימלית וסרטי HD אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת שלי, שיהיה לי הכי פחות צוואר בקבוק. התקציב הוא עד 1500 מה שבנתיים נראה לי זה HD4870 או gtx260 לא בדקתי עדיין אם הם מתאימים
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני בתהליכים של רכישת מחשב חדש שישמש בעיקר לעריכת תלת מימד (במסגרת של הנדסת מכונות). הבנתי שהסדרות המומלצות לשימוש הזה הן quadro של nvidia או firepro של amd. במסגרת התקציב שלי הגעתי לכ800 ש"ח שמוקצים לכרטיס המסך ורציתי לדעת איזה משני הכרטיסים האלו יותר מתאים. ניסית לחפש השוואות באינטרנט ומצאתי רק אחת שאומרת שהV4900 טוב יותר אך המשתמש היחיד שהגיב כתב שהוא מעדיף את הK600. למישהו יש ניסיון עם הכרטיסים האלו ויכול לתת לי המלצה בנושא? תודה, תומר
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום זה המפרט שלי FOXCONN H67 INTEL I3 2120 HD 6870 SAMSUNG 500GB 4 GB RAM SEASONIC 600M12 CM COSMOS SE יש לי HD 6870 ואני רוצה להשתדרג הייתי רוצה לשחק על הגדרות יותר גבוהות והכרטיס שלי לא מאפשר התקציב עד 1200 ש"ח על מה ללכת ? המלצות ? מה הענין עם הBIT כי לא הבנתי מה זה אומר ? ושלא יהיה צוואר בקבוק עם המעבד ? את הכרטיס ארכוש באילת לגבי הRAM אם אני משדרג ל 8GB זה הכרחי ? אני אראה שיפור משמעותי אני ממשחק FPS RPG ומירוצים NEED FOR SPEED RIVELS תודה שבת שלום
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה עשיתי מספר בדיקות עם 3dmark2003 ורציתי לקבל את חוות הדעת שלכם ולראות עם הכל תקין ( אפשר לראות את המפרט שלי בחתימה ! ) כל הבדיקות נערכו בDEFAULT של ה3dmark2003 + כל המבחנים האפשרים חוץ מאחד של הסאונד ( האחרון ). 1) עשיתי בדיקה ללא OC התוצאה הייתה 10762 תוצאה 2) אחרי זה עשיתי בדיקה עם OC, ופעלתי באופן הבא: יש לי שני אפשריות לעשות OC בדרייבר אחת היא ב 2D והשנייה היא ב 3D אז נסיתי לעשות לשניהם OC של כ 400 \ 1.10 וקיבלתי את זה התוצאה הזאת 7883. 3) לאחר מכן הורדתי את הOC ב 3D והשארתי אותו רק ב 2D וקיבלתי את התוצאה הזאת 10887 והשאלות שלי הם: א) העם התוצאות האלה סיבירות והגיוניות למערכת כמו שלי .. ב) ועד כמה אתה חושבים שאני יצליח לעשות OC עם האלבטרון ( מעל מהיר…
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שישרת אותי להרבה שנים תקציב :1500 ש"ח ספק:620 ואט תודה
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, זה המפרט שלי (מחשב חדש בן שבוע) I5 4460 3.2 Ghz Arctic Alpine 11 GT Rev.2 Asus H81M-A G.Skill 8GB DDR3 1600Ghz Patriot 120GB SSD Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620 Antec X1-T Mid Tower Gaming WIN10 PRO מסך: SAMSUNG P2350 אני מחפש כרטיס מסך למטרות גיימינג ועריכת תמונות ופוטושופ קל, לא משהו יותר מידי רציני, אבל שיחזיק לשנה וחצי - שנתיים מבחינת חוזק. משחקים שאשחק בהם: FIFA 16, GTA V. אני לא מציין תקציב כי אין לי מושג בכרטיסי מסך, בגדול אני רוצה שהכרטיס מסך יכסה את הדרישות הנ"ל. תודה מראש !!!
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
הת'רד התעדכן, על מנת לגשת לנושא השיחה לחץ כאן. צריך עזרה בהחלטה מה יותר טוב - MSI, ג'יגהבייט או EVGA, כי לכל אחד פיצ'רים שונים. היי חברים. אני כנראה מביא כרטיס מסך מניו יורק היות והמחירים שם הם כמעט חצי מכאן. אז מן הסתם שאין לי עליו אחריות, אז רציתי לשאול האם זה מהלך כדאי והאם אני יכול לסמוך על השירות בארץ שיתן לי אחריות במקרה של תקלה (מוכרים את הכרטיס גם כאן, חייב להיות איזשהו ספק שירות). חשבתי גם להביא ספק כוח משם אבל זה כבר נראה לי מסוכן מדי. לא חושב שה-TR2 470W שלי יחזיק את הכרטיס הזה. כמו כן, עד כמה נוראי יהיה צוואר הבקבוק עם E8400 ב-3.5GHZ? (אני חושב שאני גם אגיע ל-4, צריך לפתור בעיה קטנטנה עם הזכרונות). תודה רבה ושבת שלום.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כמה שאלות לגביו: 1) האם נמצא מדריך המסביר את הפיכות ל850XT מהתחלה ועד הסוף? 2)האם פתיחת צינורות מעלה טמפרתורה? 3)האם כיד להשקיע בקירור נוסף או שמה שמגיע איתו מספיק טוב כיד שהיא יחזיק OC ופתיחת צינורות?אם לא,אז במה כדי להשקיע?
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך 22' ורציתי לדעת מהי הרזולוציה שתרוץ הכי טוב ותפיק הכי הרבה מ-GTX-260 ובו בזמן לא תכביד עליו יותר מדי(אני יודע שה-GTX280 למשל מתאים לרזולוציות טבעיות של מסכי 28-'30') יהיה נחמד אם תוכלו לתת קישור לטבלה שמראה רזולוציות שמתאימות לכל כרטיס ועוד דבר, שאלתי בפורום אוברקלוקינג וקירור אבל לא ממש ענו לי שם אז אני אנסה פה(שאלה בקשר לקירור כרטיס מסך): "שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי לנושא השאלה אין קשר לאוברקלוק אבל הוא קשור לקירור. אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך מסוג GTX260 ובנוסף לו אני גם מחליף את הספק לENERMAX PRO 625W, ורציתי לדעת אם יש צורך בהוספת מאוורר או גוף קירור בנוסף, כדי למנוע עבודה בטמפרטורות גבוהות(או שדי בפתרונות הקירור שקיימות כבר על גבי הכרטיס עצמ…
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
what is better among those tow on Athlon 1800+ Gigabyte7vrxp platphorme?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיהיה טוב במחיר זול..אני רוצה שהוא יפעיל לי את gta iv יש לי מסך wide 19 .ויש לי מחשב מספיק חזק בכדי להפעיל את gta iv. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של עד 350 שקל.. אני חשבתי על זה Sapphire : HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E איך הכרטיס הזה? והאם הוא יפעיל לי את gta iv ? ועל מה אתם ממליצים במחיר הזה? תודה רבה לעוזרים,אורי.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מדבר על ההתלבטות בין GeForce4 ולבין Radeon 8500. כפי שידוע לרבים, לפני זמן מה פירסמו שהמנוע של דום 3 יפעל יותר טוב על הרדאון. שנית, אם תבדקו כל בנצ'מרק בין הרדאון והגי פורס 4 ב- Unreal Performance Test תגלו שגם שם הרדאון מביס את הגי-פורס4. ה- Unreal Performance Test זה בנצ'מרק אשר בודק את ביצועי הכרטיס מסך למנוע Unreal, ולא המנוע הנוכחי, אלא לגבי העתיד של המנוע. שני דברים אלה מאד חשובים מכיוון ששני המנועים הנ"ל כנראה ישלטו בתעשיית המשחקים בשנים הקרובות (כמו היום) ולכן למרות שהגיפורס נראה כמנצח את הרדאון כיום, המצב יתהפך בעתיד הלא רחוק. לכן אני אישית ממליץ אם אתם רוצים לחשוב חכם ולתכנן לעתיד אז לקנות רדאון. כמו כן, ידוע שהטכנולוגיות של הרדאון יותר מתקדמות מאלה של הגיפו…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, מה דעתכם על הכרטיס הבא: NVIDIA GeForce GTX550 TI 1GB DDR5 מחיר 300 שקלים? שבוע טוב, תודה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי שמח לקבל עזרה בנושא. ברצוני לקנות מחשב שיחזיק מעמד מספר שנים ושיהיה מיעוד למשחקי מחשב, יש לי מספר שאלות בנושא. חיפשתי ומצאתי שהכרטיס ATI Radeon HD 4870X2 CF הוא אחד המובילים. עכשיו.... מה זה אומר X2 ו-CF? המסך שלי הוא 17 אינץ', תקציב בסביבות ה-1500 ש"ח.
-
- 38 תגובות
- 2.4k צפיות
-