כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אני לקראת קניית כרטיס מסך למחשבי. אני רואה שישנם כרטיסי מסך מבית MSI או GB. האם יש בינהם הבדלים (משמעותיים) וא"כ מה הם ומה כדי? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים אז ככה קיבלתי את הTI 4600 הוא גדול והוא כבד :) התקנתי את הדרייברים שיש באתר של NVIDIA גרסה 30.82 והביצועים ממש ברצפה ! KOM הציע לי לנסות גרסאת BETA אז לקחתי את ה40.41 מGURU3D ואכן הביצועים השתפרו אבל.... עכשיו המחשב עושה ריסטים כשאני במשחק הבנתי שגרסאות ה29.XX אמורות להיות ממש טובות השאלה איזו מי יודע מי מכיר ?
-
היי חברה, לא מזמן התחדשתי במחשב ואת הכרטיס מסך קניתי באמאזון. עכשיו כמו באמזון היו מלא אפשרויות ומחירים ואני לא ידעתי ממש מה לבחור, בסוף הלכתי על ה EVGA GeForce GTX 1070 FTW DT עכשיו ראיתי שהמומהר שלו זה איזה 1700, ורוב האחרים זה יותר בכיון של 1800 זה אמור לשנות משמעותית בביצועים? אפשר להגדיל את זה אם מספיק קר במארז או משו? גם שמעתי של Nvidia יש איזו טכנולגיה שמשנה אוטומטית את התדר מ 1600 ל 1800 אם משו מבין ויכול לעזור לי אני אשמח. תודה חברה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לטובת משחקים \ פוטושופ, מה עדיף? המפרט הוא : I7 2600 MSI P67 C45 G-Skill 8GB CL-9 המחיר אותו המחיר.. בבקשה השתדלו לדבר רק על הכרטיסים האלה.. תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב amd xp 2600/2700 ואני מתלבט בין כרטיסי המסך GeForce Ti 4800 128MB לבין radeon 9500PRO 128MB איזה לבחור? האם יש לכם המלצות לכרטיס אחר? וכמה צריכים בדיוק לעלות לי שני הכרטיסים האלה או זה שאתם ממליצים לי? תודה, מיכאל מיכאלי (נעל בית)
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברי פורום גרפיקה. אני גיימר כבד ואני מעוניין בכרטיס הכי טוב שאפשר לרכוש ב1000-1100 אני הרבה זמן לא בעסק של כרטיסי מסך ואם אני לא טועה הכי טוב שיש במחיר הזה הוא RADEON 9600 XT ? ועוד שאלה קטנה... אם כרגע יש לי P4 2.6 GHZ 512 PC 3200MB DDR אני יוכל להריץ דום 3 ופאר קרי על HIGH ? תודה מראש
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי קניתי לפני כמה ימים LG F900B, וזו התגלתה כטעות חיי (טוב, הגזמתי, אבל עדיין טעות חמורה). דאגו לשווק אותו תחת הכינוי "ספינת הדגל של LG", והיה לי הרושם ש-LG זו חברה אמינה וטובה, ואפילו המסך הקודם שלי היה FLATRON של LG דגם 775FT (שהיה נהדר!). אבל מסתבר שמשהו רע מאוד קרה לחברה הזו בשנים האחרונות. אולי זו כניסת מסכי ה-LCD לשוק, אולי זה פשוט פס יצור דפוק, בכל מקרה המסך שקניתי הוא מחפיר בכל קנה מידה. לפני כחודש קניתי את אותו הדגם בגרסת 17'' (F700B) והוא סבל בדיוק מאותן בעיות והחזרתי אותו לחנות והחזירו לי את הכסף בלי לשאול שאלות. לקחתי סיכון (שהסתבר בדיעבד כטיפשי ביותר) והחלטתי ללכת על 19'' מתוך תיקווה שהפגמים שהיו ב-F700B היו ספציפיים לאותו מסך. הסתבר שטעיתי... מלבד היותו שט…
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קצת באיחור אבל הנה, לאלה שמעוניינים לרכוש את הכרטיס מסך. עם הגעתו ל-VR-Zone האתר בחן את הכרטיס המערכת הנ"ל: Platform Test Setup CPU Intel Core 2 Duo E4300 Overclocked @ 9 x 266MHz = 2.4GHz Motherboard ASUS P5N-E SLI 650i SLI Memory 2 x 1GB GSkill F2-8000PHU2-2GBHZ DDR II set to run @ CL4-4-4-12, DDR2 800MHz, 2T Graphics Card 8600GTS 745/1145 7900GT 450/660 Hard Disk Drive Seagate 80GB Barracuda SATA Hard Disk Drive PSU SilverStone Zeus ST56ZF Operating System Windows XP Pro הכרטיס נבחן מול 7900GT שמהווה כרטיס Mid-End כיום במהירויות 450Mhz/660MhzX2. כאשר ה-8600GTS שמהווה גם הוא חוד החנית של Nvidia לכרטיסי ה-Mid End שלה נמצא במהירויות 745Mhz/11…
-
- 39 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחיר של BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC2 320MB PCIe ירד ל 1700 בSKYPC!! גם LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E ירד בSKYPC ל1600 אז הנה השאלה... אני עומד לקנות כ.מסך חדש תומך DX10... אני קראתי על ה8800GTS ועל 8600GTS וראיתי שם משהו מוזר... מצד אחד ה8600GTS לוקח אותו במהירויות שעון... באיזה 100MHZ וגם הוא יותר טוב בסרטי HD וBR מצד שני ה8800GTS 320MB יותר חזק... אבל פחות טוב בHD... אני צריך HD... מה לקחת?? (לא קשור לזה שפירסמתי הורדת מחירים,כל דגם) תודה מראש!
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה מה זה מציקה קניתי 6600GT של לידטק והתקנתי כמה משחקים ועדכנתי את הדרייבר החדש ביותר והמחשב מגדיר שאכן יש לי 6600GT אבל המשחקים לא עולים לי כמו שציפיתי! עדיין מופעלים כמו שהיו לי ב-5200 שהיה לי ואני לא יודע למה עשיתי הכל ופשוט לא עוזר המחשק עולה רק ברמות הכי נמוכות הוא הולך חלק כול אוף דוטי 2 למשל מה אני צריך לעשות חברים אני לא יודע אני מיואש ומאוכזב .. הורדתי דברים מהזיכרון שלא יפריעו יש לי מחשב פנטים 4 3 ג'יגה הרץ 512 זיכרון של RAM ואני מיואש לגמרי לא מצאתי מה לעשות 6600GT agp TV 128MB חבר'ה ממש צריך את העזרה תודה רבה מראש
-
- 41 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המשחקים הם : GTA IV , כמה FPS? BEMNG ---http://wiki.beamng.com/Requirements כמה FPS? אני לא בטוח אם הכרטיס מסך עבד אבל על הגדורת הכי נמוכות קבלתי 30 וקצת FPS FAR CRY 3 כמה FPS? אני חושב שזו שאלה כללית מידי כי יש הגדרות ופלטרים , אך אני רוצה לדעת בערך ומצדי שגם יהיה על איכות הכי נמוכה .. אם תוכל להעריך את זה זה מאוד יעזור לי .. ושאלה נוספת , יתכן שכרטיס מסך 4600 HD של אינטל , יהיה הבדל בין הגיפורס GT 750M 4GB יתן הבדל בFPS של 10-20 FPS? מפרט המחשב הוא 8 GB ראם ווינדוס 8 ומעבד I7 הסוול לא חסכוני.. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קונה מחשב חדש מ-TMS, ויש לי 2 אופציות: Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - סה"כ 899 ש"ח VS SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - סה"כ 798 ש"ח יש בין הכרטיסים הבדל של 100 ש"ח, אבל האם יש הבדל בביצועים? אין לי בעיה להוסיף 100 ש"ח, אבל לא אם יוצא שאני סתם זורק כסף לפח... על מה אתם הייתם הולכים? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בווינדוס 7, כרטיס geforce gtx460 1GB ומצלמה של מייקרוסופט lifecam 3000. התקנת המצלמה ללא דרייבר של כרטיס מסך עובדת מצוין. רואים ושומעים דרך המצלמה. התקנת כרטיס המסך עם דרייבר עדכני מהאתר של nvvidia עוברת ללא בעיה. לאחר שכרטיס המסך מותקן ומנסים להשתמש במצלמה (פתיחת התוכנה של מייקרוסופט lifecam או פתיחת סקייפ) תוכנת המצלמה קורסת ומתקבלת הודעה שזה קרה בגלל הקןבץ d3d9.dll. אני מבקש לעבוד עם כרטיס המסך והמצלמה ביחד אך ללא הצלחה. אודה לכם על סיוע בפתרון הבעיה.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש ומצאתי את הכרטיס הבא: NVIDIA® GeForce® GTX 660 1.5GB יד שנייה ב600 שח. מה דעתכם עליו? העובדה שהוא של NVIDIA היא חסרון? תודה ושבת שלום
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, המערכת שלי היום עדיין עובדת יפה אבל מעט מזדקנת. אחד הדברים שאני רוצה לשדרג זה את כרטיס המסך שלי. ראיתי בפורום המלצות לכל מיני כרטיסי מסך אבל איך אני יודע האם ספק הכח שיש לי יתמוך בכרטיס מסך מסוג מסוים? זה המחשב שיש לי היום. אשמח לתשובה שתאפשר לי להבין ולחשב בעצמי האם כרטיס מסך X יתאים לי או לא. ואם לא, איך לבחור ספק כח שכן יתאים. תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס ב-eBay לפני 9 חודשים. הכרטיס התקלקל. EVGA לא מוכנים לא לתקן ולא להחליף את הכרטיס (וזאת למרות שיש לו אחריות לכל החיים) בטענה שכאשר הקנייה מתבצעת דרך eBay האחריות פגה. חפרתי באתר האינטרנט שלהם ולא מצאתי באף מקום שרשום שאין ארחיות לכרטיסים שנקנו דרך eBay. http://www.evga.com/community/messageboard/topic.asp?TOPIC_ID=25610 זה התשובות שאני מקבל מ-EVGA לעניין הנ''ל.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, בגלל בעיה חוזרת ונשנית של ריסטרטים שעליה לא הצלחתי להתגבר גם אחרי פרמוט והתקנה מחדש של ווינדוס, ואחרי התייעצות עם התמיכה של מייקרוסופט שניתחו עבורי את קבצי הדאמפ, המסקנה היא שכנראה יש צורך להחליף את כרטיס המסך, ובמידה וזה לא יעזור, אז גם את לוח האם. הרכיבים שיש אצלי כרגע הם: Sapphire ATI Radeon 2600XT GIGABYTE GA-P35-DS3 rev 1.0 מאחר ומדובר במחשב מדיה סנטר, המטרה היחידה שלי היא צפייה בסרטי HD לכן אני מעוניין בכרטיס מסך, שמצד אחד יהיה חזק יותר מהכרטיס הנוכחי (הרי לא הולכים אחורה ;D ), שיאפשר להתמודד עם סרטי 1080p ללא בעיה, ומצד שני שלא יהיה ברמה של כרטיסי המסך לגיימרים, כי אני לא זקוק לכך. אשמח לשמוע המלצות שלכם, תודה רבה
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום במחשב שלי מותקן כרטיס מסך ONBOARD ATI 4200 HD הבן שלי מעונין לשחק ב- STARCRAFT2 . האם כדאי לשדרג לכרטיס מסך נפרד אם כן איזה. לא סביר שהוא ישחק במשחקים נוספים שדורשים עוד גרפיקה הלוח אם הוא GIGABYTE MA7856MT-UD2H ספק כח SUPERSONIK 350W
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
היי לכולם.. צריך עזרה קטנה \ הכוונה.. יש לי אפשרות להחליף שני כרטיסי R9-290 BF4 Edition -גרסת רפרנס (שיכולים ככל הנראה לעבור פתיחת Shaders כמו ל-290X ) , ללא שום תוספת תשלום, בכרטיס GTX 780Ti שעבר שדרוג קירור ומגיע ליכולות OC גבוהות בטמפ' מצויינות 1950\ 1270 Mhz בטמפ' של 50 מעלות +- במאמץ (Heaven Bench לדוגמא). השאלה האם באמת כדאי לעשות את המהלך הזה? בהתחשב בעובדה שאין לי כוונה לקנות כרטיס תואם נוסף, והביצועים יהיו גבוהים יותר.. הייתי באמת רוצה שהעזרה תהיה מתוך זווית ראיה רחבה. את הכרטיס שלי אפשר לראות בפורום הזה אם תהיו מעוניינים : http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=14313882 * אני מקווה שלא יהיו בעיות במתן לינק של פורום מתחרה \ או מה שלא יהיה. תודה לכל …
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היתי חייב לפתוח בשביל זה דיון!!!!!!!!!!! כולם ליראות אותו!חובהה!!!!בעברית קוראים לו "יצרים בדם ":nixweiss: על תינעלו!!!! תיראו את הסרט ותודו לי לסיכום: VATOS LOCOS FOREVERRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
זכיתי במכרז בכרטיס מסך g force 4 mx440 64mb nivida ב800 שקל האם כדי לקבל את ההצעה או לא ? יש לי מחשב amd 1700 האם כדי???
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שאלה כללית לידיעה ואולי לקראת קניית מחשב במבצעי Black Friday.. יש לי היום כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5 FleX. עד כמה הביצועים שלו עדיין טובים יותר מאשר כרטיסים מובנים במעבדים חדשים? (מעבדים ברמות הנמוכות יותר כמו i3 4160 או G3250) יש לי שני מחשבים, בן 5 (עם כרטיס המסך הנ"ל) ובן 8 - אם אקנה מחשב חדש הוא יחליף את בן ה-5 שבתורו יחליף את בן ה-8. האם עדיף להשאיר במחשב בן ה-5 את כרטיס המסך ולהשתמש במובנה של המחשב החדש או להעביר? (בעיקרון שני המחשבים בעיקר לשימוש משרדי אבל החדש/בן ה-5 הנוכחי בשימוש הרבה יותר שוטף, ולעיתים נדירות גם לאיזה משחק)
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-