עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lamborghini,

הנה כתבה http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/3dsmax5-quadrofx3000.html לפי התוצאות הוא "הרבה" יותר טוב מ 5900 אולטרה !!..

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ziv13,

הוא עולה 1850 שקל ופתאום הכרטיס של ליידטק שעלה 2000 נעלם! האם הכרטיס הזה גם שווה?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  3. Started by OuTsIDe,

מה זה הדבר הזה NVIDIA GeForce 7000M? האים הוא טוב? זה כרטיס מסך של ניידים. ומי יותר טוב 7000M או X3100? תודה.[br]פורסם בתאריך: 1.02.2008 בשעה 19:24:43 מישהו????

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by רועי כהן,

xfx 6600 128MB DVI,TV DDR3 אני לא חושב שיש 6600 רגיל עם DDR3 וAGP חחח... אז איזה כרטיס זה??... 6600GT??... המחיר גם די מתאים לGT חחח... אבל בכל זאת... למה לא רשום GT??...

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  5. אני לא יודע איזה כרטיס זה אבל רשום עליו 3DFX ואני לא יודע מאיפה אפשר להסיג לו דריברים הנה הלינק לתמונות שהכנתי:לחצו כאן ובבקשה תנו לי לינק מדויק

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ravid,

למה לא מורידים את המחיר של הgf4 כשיוצא כרטיס שחזק ממנו וזול ממנו?!

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by jepe,

בתמונה. יש אופציה להפעיל אבל זה אף לא נותן לי. זה רושם תמונה לא נטענת ...משהו כזה. מה זה עושה בכלל ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  8. זה לא משחה טרמיט (היא אמורה להיות לבנה לא?) ופה זה צהוב וחזק מאוד , על המעבד אין את הצהוב הזה רק על הקירור , אתם תבינו דרך התמונות ... תמונות : http://www.siz.co.il/up.php?file=3tjurymjome2.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=zxqgtyg25not.jpg תודה , עד אז אין לי כרטיס מסך ...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by X-Gamer,

?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Roger,

what does it mean? ???

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by dark,

יש לי כרטיס מסךRIVA TNT/2 PRO ושאני רואה איזה זיכרון יש לא הוא רושם 32 מגה בייט SGARM מה זה

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by borg,

השאלה בכותרת.

• 11 תגובות
    • 22k צפיות
  13. Started by rosesr,

ואיך הוא נראה? איזה חיבור צריך בשבילו בכרטיס מסך? תודה לכל העונים!

• 12 תגובות
    • 6.3k צפיות
  14. Started by kobi_af,

שמעתי שזה לכרטיס מסך אם יש כרטיס מסך שדורש 50 נגיד ו agp יש בו רק 40 w אזצריך להוסיף חיבור כזה לא? מה עושים אם חיבור כזה הוא ק'שה להרכבה לאן מרכיבים אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by rtr,

http://www.pcisig.com/news_room/news/press_releases/2004_12_15/ למה ??

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  16. ויש עוד הרבה כאלה כמו: LE GT TDH TD TC GTX SE XT מה כל אחד מהם מסמל? והאם יש עוד כאלה פרט למה שכתבתי?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by xXaXdXaXrXx,

חשבתי שזה רק למעבד הדבר הזה מה זה בכרטיס מסך?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yairxx,

היי כתבתי את הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=558330.0 לגבי כרטיס מסך שאני מעוניין לרכוש, קיבלתי שם עזרה וכיוון מדויק לכרטיס שלי יצא לי לראות בהרבה חנויות שיש כרטיסים אובר קלוק (OC) שהם יקרים בכמה עשרות שקלים רציתי לדעת מה זה, והאם שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל זה תודה (:

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Jenia Lisitsin,

שלום לכולם אני רוצה להבין לעומק איך עובד כרטיס מסך - היסטוריה שלו,מה ההבדל בין cpu לgpu,למה צריך זכרון על הכרטיס,הקשר שלו למסך מחשב... תודה

20. Started by DXM,

כותרת , בפעם האחרונה שבדקתי הם היו מיועדים לגרפיקה תלת מימדית, לא?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by bati6,

מה זה ליבה גרפית, מעבד ליבה, מעבד גרפי? הכל זה אותו הדבר?

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. כאילו אני לא מבין יש כרטיסים חדשים וטובים כמו ה 5850 וה 480GTX ואני רואה ילדים ביוטיוב נניח משחקים JUST CAUSE 2 ולא שמים על מקסימום פילטרים כי אומרים שזה איטי שהם מעלים פילטרים,והרבה אומרים שה 5870 חזק מאוד ושאני רואה ילדים משחקים ביוטיוב נניח BAD COMPANY 2 הם משחקים על 4 X AA ולא 8! למה? הכרטיס הזה כל כך חזק שאמור להפעיל כל משחק על מקסימום פילטרים!! אז מה זה לא שווה ליקנות כרטיס מסך חדש זה ניראה כאילו כולם באותו רמה, אני רואה פה ששאלו איך ה 285GTX והרבה אמרו שהוא מיתקשה וצריך להיתפשר על פילטרים,אז מה זה עם כך הכרטיס 285 וכל ה 5850 לא ממש חזקים כמו שמתארים אותם

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  23. כבר הרבה זמן אני מחפש במיטב התוכנות ובדריוורים של הכרטיס שלי את הטמפ' שלי ואין אני רואה כאן אשכולות של אנשים שיש להם כרטיס מסך בדיוק כמו שלי ויש להם GigaByte Geforce 6600GT AGP למה זה ככה? דפקט בכרטיס?

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by reuven5,

השאלה בכותרת תוכלו להסביר לי ולפרט לי תודה

• 4 תגובות
    • 16.8k צפיות
  25. כפי שרשום בכותרת...ו.. **ציינו סדרות של כרטיסים ולא את השמות המדוייקים... (דוג:כל- G-FORCE 9,8) **אם ידוע לכם על כרטיסים דיי חדשים שלא תומכים ? **האם זה קשור לטיב ,עוצמתו של הכרטיס או קשור למתי הכרטיס יצא???

• 1 תגובה
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.