כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קניתי מערכת חדשה ועכשיו צריך להוסיף כרטיס. מה המינימום שיריץ GTAIV ו TOTAL WAR-EMPIRE? הספק הוא seasonic 430 עם 445 ו2 גיגה RAM. מה הכרטיס המקסימלי שהמערכת תחזיק? גם יד שניה הולך... Danke
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1050 * 1680? שימושי אינטרנט וסרטוני וידאו בלבד.
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המעבד הנ"ל, והוא שוקל לשדרג כרטיס מסך. הכרטיס מסך הכי טוב בתקציב הוא HD 4850(לא להתחיל לפתוח את זה, זה לא קריטי), אך האם הכרטיס הזה לא יוגבל ע"י המעבד? כמו כן, הוא לא יכול לעשות OC למעבד עקב הלוח אם שיש לו. במידה והוא כן יוגבל מה הכרטיס מסך הכי טוב שניתן לקחת בתקציב? אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להביא איזה benchmark שיחזק את טענותיו, כיוון שעפ"י חיפושים בפורום קיבלתי את ההרגשה שהרבה אנשים די מנחשים את הרף המקסימלי, ואין לכך יותר מדי ראיות תומכות לכאן או לכאן. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
איזה כרטיס של ATI נותן אותם ביצועים בערך? עריכה: עוד דבר קטן... האם הדרייברים הכי חדשים הם תמיד הכי טובים לכרטיס מסך? להתקין את גרסא 8195 ל6100 שלי? תודה
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
וכמובן שהFX לא עובדים על המחשב שלי (עבר כמה בדיקות ונושא בפורום) ואני חיברתי אתמול ATI של חבר ועבד יפה מאוד ואני רוצה להחליף את ה5200 לATI בחנות....אני רוצה לדעת דגמים של ATI שמקבלים פחות או יותר בביצועים/מחיר שהמוכר לא יעבוד עלי... תודה.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
של NVida שאלה שני איזה כרטיס טוב יותר למשחקים XFX RADEON HD4650 512MB DDR2 PCI-E או XFX Geforce 9500GT 512MB DDR2 Pci-e
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אז אתמול המחשב נדלק והכל אבל המסך לא מגיב (מחשב מלפני 4-5 שנים). החלפתי מסך, לא עזר, החלפתי כ.מסך והכל עבד. מנוקודת הנחה שהכ.מסך מת הלכתי לחנות של חבר והוא הביא לי R6450. באתי הביתה, חיברתי את הישן שחשבתי שמת סתם לבדוק ופתאום הוא החליט לעבוד. עכשיו שיש לי 2 כרטיסים אני לא יודע מה עדיף. ה"חדש" R6450 1GB או הישן HD2900 PRO 512MB
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה: (אם יש לך המלצות אחרות תגידו) 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2981 2) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4623 (שיש לו גם תמיכה ב-HDTV, שאני לא יודע מה זה אומר בכרטיס טלווזיה, אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה נחמד) 3) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4623 תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
יש לי 6600GT AGP ורוצה לשדרג לכרטיס AGP הכי חזק של NVIDIA שניתן להשיג היום. מהו הדגם ניתן להשיג בארץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב עם מעבד duel 7300+- וקיים מסך של 20 אינצ לא רחב. אני קונה מן הסתם גם כרטיס מסך, ורציתי לדעת איזה כרטיס במחירים 600-800 שיתן לי את הביצועים הכי טובים אני יכול לקנות ?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני הולך לקחת מהעבודה של אבא שלי מחשב עם פנטיום 4 (פרסקוט) 3GHZ (רק בגלל שיש לו שם PCI-E) הייתי קונה כרטיס מהחדשים אבל אני יודע שאין טעם כי המעבד סתם יהיה צוואר בקבוק, רציתי לדעת איזה כרטיס אני יכול לקנות שהמעבד יתאים לו בדיוק (לא רוצה סתם להוציא כסף ושהכרטיס מסך לא ינוצל עד הסוף).
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר איזה כרטיס מסך הכי חזק יש ל AGP פשוט הכרטיס שיש לי עושה לי בעיות ואני רוצה לשדרג אותו כבר.
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הובכן כרטיס המסך הישן והטוב שלי הלך אחרי הרבה שנים RADEON 8500 רציתי לקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שיש כיום לאפיק AGP. יש לי את המפרט הזה: Pentium 4 2.6GHZ Asus p4p800 deluxe 2 gb RAM האם שווה לשים את הכרטיס הכי טוב ללוח אם הזה ? ואם לא איזה כרטיס הייתם ממליצים לשים על המפרט תקציב לא מוגבל אבל שידרוג לא מתקבל.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אנשים מה המצב תגידו מה הכרטיס מסך הכי טוב בארץ?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך pci x16 הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב של עד 200 שקל(אם אפשר גם קישור לחנות)??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
רציתי לשדרג את הכ. מסך, תקציב 600-650 ש"ח זה המפרט (זה 4G RAM למען הפרוטוקול)
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לקנות עד שיווצר לי צוואר בקבוק? המפרט שלי הוא: מעבד:Intel Core 2 Duo E6300 לוח אם:GIGABYTE X48-DQ6 הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי הוא nvidia geforce 8800GT שהוא מעולה והכל אבל לא כזה טוב למשחקים העתיידים שהולכים לצאת באסה שבדיוק עכשיו קניתי תגיטרה החשמלית שלי אז אבא שלי בטוח לא יהיה מוכן לקנות לי מחשב חדש שיספיק לי לעוד 3 שנים למה המחשב הזה נמצא אצלי 3 שנים בערך משהו כזה והוא הצליך להריץ הכל על V.H עם AAים גבוההים ורזולוציה גבוהה במיוחד הכי גבוהה שהמסך שלי יכול ולא היו לי בכלל בעיות וגם המעלות של הכרטיס הם רק 80 כשאני משחק על ההגדרות הכי הכי גבוההות ב BFBC2 שזה יחסית משחק עם גראפיקה נהדרת לכן הכרטיס כל כך מתחמם לי אבל הוא כרטיס נהדר פשוט…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול איזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול להתקין על המחשב שלי ? חומרה : מעבד אינטל I5 לוח אם : gigabyte ga h81m hd3 ספק כוח : סיסוניק 420W 8GB RAM חשבתי על הכרטיס הזה , מה אתם אומרים ? הכרטיס הזה הוא PCI 3 ויש לי PCI 2 אבל לפי מה שהבתי ההבדל הוא 5% מקסימום בביצועים. המשחק הכי "כבד" שאני מעוניין להריץ הוא בטלפילד 4. ובעיקר אני אוהב משחקי אסטרטגיה וזה נראה שהכרטיס הזה מספיק בהחלט. [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 2GB GDDR5[/h]https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8986
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא כל כך מתמצא יותר אבל בדקתי קצת ושני אלה עלו: x800xl x1650pro תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-