עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bati6,

סתם רוצה להעשיר את הידע, יש הגיון מאחורי כל המספרים של כרטיסי המסך? אם מישהו לא מבין איך הוא יודע מה טוב יותר, ככל שהמספר גבוה יותר הכרטיס טוב יותר? ואם כבר שאלתי במקום לשאול עוד שאלה דומה בפורום אחר, בנוגע למעבדים אותה השאלה, מה ההגיון של כל הסדרות האלה? אפשר לדעת איכות לפי מספר מעבד גבוה יותר? נגיד i75500 יהיה פחות טוב מi7 5600? סתם נתתי דוגמא לא יודע אם יש כאלה מעבדים.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  2. אז ככה ראיתי שלכמה אנשים יש פה שני מסכים ומחשב אחד הייתי רוצה יותר הסבר איך זה עובד צריכים כרטיס מסך מיוחד?! מערכת הפעלה מיוחדת?! שני עכברים ושני מקלדות?! ועוד שאלות שלא עולות לי בראש עכשיו

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. באתר של AMD כתוב שמומלץ הספק של 400W או יותר. לעומת זאת, בפוסט הכרטיסים המומלצים הם רשומים תחת "ספק מומלץ: 350W אמיתי ומעלה". האם ספק 380W של antec יעשה את העבודה עבור כרטיס 4670? האם סוג הקירור (פאסיבי/אקטיבי) משפיע על התשובה? (שילוב העלויות של הכרטיס ושל ספק חזק יותר די מוציא אותו מגבולות התקציב שלי).

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by guuner,

כותרת^ לא להגיד לי משוער שיהיה ביסוס לזה ואם אפשר גם את הדרישות של הספק שצריך בשבילו

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  5. שלום חברים! יש לי מחשב עם ספק כוח של 380w הכולל מעבד e8400! אני מאוד רוצה להחליף אותו למשהו טוב יותר! יש לי9600gt איך הוא לעומתו? האם יהיה שינוי משמעותי? ועוד שאלה יש לי מישהו שרוצה למכור את שלו הוא קנה אותו לפני שנה פלוס והוא נתן לי מחיר של 450 האם משתלמם לי לקנות? וכמה הייתם מוכנים לקנות אותו מיד שנייה! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by FPSbanana,

מה ההספקים של הGTX וGTS??? ואולי מישהו יודע מה ההספק של הR600?

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  7. Started by DL,

מישהו יכול לתת לי לינק לבדיקה כזו? רצוי יותר מאחד, תודה.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  8. Started by RoyShefy,

אני יודע שזה טכנולוגית תמונה דיגיטלית.. אני צריך איזה הסבר שיפרט לי. ושהמסך מחובר בDVI כל האפשרויות הרגילות שך הREFRESH RATE נשארות? או שהם מותאמות למצב הכי טוב? ובמה זה יותר טוב מתצוגה אנאלוגית? ומה היתרון הכללי של DVI על VGA? זה מאוד חשוב לי כי אני רוצה לקנות *היום* מסך Mitsubishi 19 Pro 930 SB/-BK.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  9. פשוט בקרוב אני קונה את אחד מהכרטיסים האלה ואני רוצה לדעת מהם ההבדלים אם יש ומהו ההבדל במחירים תודה!

• 12 תגובות
    • 813 צפיות
  10. הכותרת אמרה את שלה אני מקוה לתשובות זה מאוד חשוב לי אבל אני לא אפרט למה.

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  11. שלום אני צריך קישור לדרייבר הכי חדש של כרטיסי ATI. לי יש את X800GTO2 תודה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  12. מעניין ופותח עוד זוית נוספת על התחום, שלא תמיד אנו ערים לה: כמו מדוע עד עתה נוידיאה עדיין מייצרת את המאיצים הגראפיים שלה בליטוגרפיה מיושנת יחסית של 12nm בעוד ש- AMD כבר שנה רוכבת על 7nm. מדובר במצב כזה בו AMD (ועוד כמה חברות בתעשיית השבבים כמו אפל למשל), קנו את כל הקצאת היצור הזמינה ב- 7nm אצל TSMC, מצב שהוביל לכך שלא נותרה הקצאה זמינה לנוידיאה בסבב הנוכחי. אז איך נוידיאה מטפלת בסיטואציה ? תחילה היא מחפשת חלופות אצל יצרני שבבים נוספים, כמו למשל אצל סמסונג. וסוגרת מולה חוזה להקצאה על 7nm שככל הנראה שם ייוצר הדור מאיצים הבא שלה - זה שיושק על פי ההדלפות הטריות כבר בחודש מאי הנוכחי. אבל, אחרי שהיא חטפה את המכה הזו, שאין לה הקצא…

13. לדוגמא יש לי Radeon HD 5770, שבזמנו היה Mid-high end. בשלב מסויים יהיה מאוחר מידי לשדרג כי הכרטיסים החדשים לא יתאימו לחומרה הקיימת, או שהחומרה תיצור צוואר בקבוק. לעומת זאת מוקדם מידי הבדל הביצועים לא ישתלם. בעיית מינ'/מקס' סטנדרטית.. מה הנקודה המשתלמת ביותר לשדרג את הכרטיס בהנחה ששאר החומרה מאוזנת עם הרמה של הכרטיס? (mid-high)

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  14. הכרטיס הוא : GEFORCE FX 5600 256MB אני מבקש לדעת מה החברה שהכי משתלם לקנות ממנה את הכרטיס המסוים הזה . גם מבחינת מחיר וגם מבחינת הביצועים . בברכה , שחף

15. אני רוצה לקנות Mustek GSMART MINI 8MB ב400 שקל ואני פשוט לא מצליח להבין מה החסרונות של המידות שלו (והמחיר)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כרטיסים ממשיכים לצאת, דורות מחליפים את קודמיהם... מה התזמון הכי נכון לקנות כ.מסך? כלומר סדרה חדשה יוצאת במחירים אסטרונומיים->המחירים יורדים, מתחילים שמועות על סדרה חדשה->המחירים יורדים עוד יותר ויוצאים כרטיסים חזקים יותר מאותה סדרה->יוצאת סדרה חדשה נוספת והסדרה הקודמת מתחילה להעלם מהמדפים->הסדרה הקודמת כבר לא קיימת על המדפים ואנחנו בערך בשלב השני של המחזור. אני לא פריק גרפיקה, אין לי גם תקציב לכרטיסים הכי חדשים והכי חזקים בשוק. מה הטיימינג הכי טוב לקנות כרטיס מבחינת עלות / ביצועים? יכול להיות שברגע שסדרה חדשה יותר יוצאת? (לדוגמא - לקנות כרטיס מסדרה 8 ברגע שמשוחררים הכרטיסים הראשונים של סדרה 9) מנסיונכם?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by LOKS,

מה הכתובת של האתר בישראל של VIEWSONIC ומה הטלפון של היבואן שלהם אני רוצה לבדוק מתיי P75F יהיה בארץ

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  18. הזמנתי את הכרטיס CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0 ורציתי לדעת מה הטמפ' שאמורה להיות אצלו במנוחה ובמאמץ.. תודה וחג שמח.

19. Started by liordavid,

יש ברשותי את הכרטיס X1900XT של ATI SAPPHIRE טמפ' העבודה שלו היא 56 - 59 מעלות. טמפ זו היא לפי תדרי השעון הבאים: VPU Clock - 500 Mhz Memory Clock - 594 Mhz האם זה נראה סביר ? הכרטיס מסך ללא OC עם קירור סטוק של ATI

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by bad-sector,

שלי 67 ב IDLE... חם או קר? מה שלכם?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  21. Started by Shay154,

שלום , מה הוא הטמפ' של כרטיס המסך GTX 660 TI במאמץ (מכיוון שבמאמץ הכרטיס מסך שלי +המעבד כשאני משחק BF3 הם על 70~80 מעלות )

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלי 59 רגיל ואכי הרבה שהגעתי היה 72 אחרי משחק זה בסגר?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  23. אני עם קרור סטוק ומתכנן OC, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לפי תוכנת Everest במנוחה הטמפרטורה אצלי היא 55 מעלות. האם זה סביר?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  25. אצלי במנוחה- 75 מעלות, מאמץ- 100 מעלות ועולה (100% מאוורר) אז התקשרתי לנעה מחשבים, שמשם קניתי את הכרטיס, אמרו לי לשלוח להם לבדיקה במעבדה. הכרטיס הגיע לנועה שבור ומפורק, לא באשמתי ולא באשמת נועה אלא באשמת הדואר, ובקושי הצלחתי לשכנע את מנהל נועה מחשבים שישלח את זה למעבדה שלהם. עכשיו הם הצליחו לתקן את הכרטיס אבל אמרו לי מהמעבדה שהטמפרטורה אמורה להגיע ל-100 מעלות וזה תקין לכרטיס הזה (לא הגיוני לי לחלוטין וסותר לגמרי את המידע שמצאתי באנטרנט). לגבי השאלה מדוע הקלוקים נמוכים ממה שאמורים להיות מחר אשאל אותם. הקלוקים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=184991.msg1601463#msg1601463 יעזור לי מאוד אם תגידו לי מה הטמפ' שבאמת אמורה להיות במאמץ ובמנוחה, ומה לגבי הקלוקים תודה

• 3 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.