כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
ה- 1950 שלי החליט להשתגע, מתחמם בטירוף פתאום וקורס אחרי הרבה ארטיפקטים.. מחר אני לוקח אותו לחנות ואני אבקש לעשות טרייד, ויש לי 1500 שקלים כרגע ביד אז לדעתי אני אוכל לקחת משהו ב- 2000 שקל לפחות.. קחו בחשבון שאני אצטרך ספק כוח חדש, אז תנו המלצה גם לספק בתוך התקציב הזה.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
טוב.. יכול להיות שזה לא בדיוק הפורום הנכון לזה אם כן אני מתנצל מראש אחד המשחקים שאני הכי הרבה "יושב עליו" הוא flight simulator 2002 של מיקרוסופט. המחשק מאד כבד ואני שואל שאלה דומה לנושא אחר שהתחלתי .. אם מישהוא משחק הרבה בסימולטור הזה ויש לו ניסיון עם כרטיסי מסך עבורו - אני אשמח יש לי כרגע GF2 GTS (מפרט מלא "במפרט מחשב") שכבר מתחיל לקרטע איתו אני רוצה להחליף אותו אבל לא יודע למה... אני לא יודע דוגמה עם לראדון יהייה יתרון על פני ה GF4 דווקא במשחק זה כמו ששמעתי שיש לו המשחקים אחרים מישהו..? המשחק עובד על מנוע DIRECT 3D ולא OPEN GL כמו QUAKE וכ"ד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל זה מבצע בנועה לחנוכה.... המחיר של הכרטיס+הקירור הוא 2100 שקל.... עכשיו ביררתי בחנות הקירור שמגיע זה ZALMAN vf 770 cu .... הקירור הזה יותר טוב ממה שמגיע בסטוק?ובכלל איך זה יהיה לאובר קלוק?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך מסוג: SAPPHIRE HD 3650 512MB GDDR3 AGP קיבלתי איתו דיסק (דרייבר) התקנתי אותו והכל עובד כמו שצריך . אבל הבעיה היא שהדרייבר לא עדכני , הורדתי אחר מהאתר של ati - והוא לא מזהה את הכרטיס מסך . נסייתי להוריד גם מהאתר של SAPPHIRE גם לא מזהה , מוזר . יש לי ווינדוס vista .. תודה מראש לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
פעם איזה מנהל נתן לי מדריך ממש טוב עם תמונות. שעזר לי מאוד אך לא הצלחתי למצוא אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי אז שיפרסם את הכתובת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
עידכון כרטיס מסך NVUDUA יצר לי תקייה עם 32MB של קבצים. C:\NVIDIA\Win2KXP\84.21 אפשר למחוק אותה?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי יש לי כאמור GF4 TI4200 וניסיתי כל דרייבר אפשרי ואני לא מצליח להריץ משחקים...ולא ממש חדשים ואפילו משחקים שרצו בקלילות עם הGF3 שהיה לי לפני... ניסיתי לריץ את GTA3,WARCRAFT3 ואת GENERALS וכולם מציגים לי את אותה השגיאה שמשהו לא טוב בדיירקט איקס או בדרייברים של הכרטיס מסך....אז התקנתי דיירקט איקס 9...ועדיין אותה שגיאה, הורדתי דרייברים עדכניים מניבדיה ועדיין אותה בעיה...השתמשתי בדרייברים שבדיסק המצורף לכרטיס מסך...עדיין אותה בעיה... אני כבר אובד עיצות. הכרטיס הוא של גיינווארד אם זה משנה עם 128 MB וAGPX8 למרות שהלוח שלי תומך עד 4. יש לי מחשב פנטיום 4 1.6A עם 256 RDRAM וXP בעברית. אם צריך עוד פרטים אני אשמח לתת. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כשאמרתי מילה לפני כחודש על כך שה 9800 יעבור את ה 5900 (PRO ו ULTRA כמובן) כמעט לא אכלו אותי ואמרו שאין סיכוי שה 5900 יאכזב כמו ה 5800 (U) והנה מתפרסמות השוואות שקרובות יותר לתאריך ההשקה שאומרות בדיוק ההפך: ה 5900 (U) אפילו לא עובר את ה 9700 (PRO) בחלק המבחנים! האם ATI מנצחת שוב? אני לא ממש מבין למה פתאום ההשוואות שונות? מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא כזה : CPU Type Pentium 4A, 2266 MHz Intel Brownsville D845GBV 512 MB (DDR SDRAM) רציתי לדעת איך הכרטיס הזה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2580 יעבוד על המפרט הנ"ל. עוד שאלה על הדרך , טמפרטורת המעבד שלי היא 56C וטמפרטורת לוח האם היא 48C, נורמלי?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
7800GT בערך ב1100 שקל או 7900GT ב2000 שקל בערך מה יותר משתלם ומה ההבדלים המרכזיים ביניהם ואם משהו גם יכול לתת לי בנצ'מרקים שעשו לשניהם
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
עם עדיפות לNvidia. האם 9500GT עם 512MB יספיק, או שכדאי משהו יותר רציני?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך בנצים לכרטיס הנ"ל... וכמה הוא צריך להוציא בערך ב 3DMARK05. תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ללא מסך במקס' 2500 ש"ח - כרגע ההתלבטות הגדולה שלי היא כרטיס המסך- הכרטיס שמופיע במפרטים המומלצים בתקציב הזה הוא : 9600 pro שעולה סביב ה-600 ש"ח. הכרטיס הזה די מיושן כבר, האם לא עדיף לקנות כרטיס בן דור חדש יותר באותו טווח מחירים מבוסס PCI-E? למשל ה X-550 או X-600?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1375&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487& והלוח הוא http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2214 איך הכרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, המערכת : מעבד 2 ליבות E 8400 לוח אם ASUS P5Q PRO ספק 600 וואט עד היום עבדתי עם HD4870 שהתקלקל. מתלבט בין NVIDIA 650 6850 7770 6670 השימושים: משחקים חדשים, שימושים שונים וסטנדרטיים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי לאחר התקנה גיליתי שיש קוביות קטנות במשחק Call of Duty Black Ops II,הסרתי את הדרייבר והתקנתי את ה13.2 גירסה 3 ואין יותר הפרעות, תבדקו גם אתם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות המהרה. רציתי לשאול מה יותר משפיע? אני יודע שאפשר לקחת את שניהם לקצה היכולת שלהם, ביחד. אבל זה מעניין אותי תאורטית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש: E6600 P5b DELUXE 500 WT +קניתי בחו"ל evga 7950GX2 1 giga ram עכשיו שחיברו לי הכל בחונת ואני חזרתי הביתה אני מתקין את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של EVGA ושמתי לב שהביצועים למחשב שלי אינם מתאימים...וכי ה FPS שלי נמוך מהצפוי...היום כאשר נכנסתי ללוח הבקרה של הכרטיס מסך שמתי לב שכתוב שיש לי רק 512 MB...כאילו רק חצי מהכרטיס מסך פועל...הנה תמונה http://img473.imageshack.us/my.php?image=untitledci1.jpg
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמיועד רק לצורכי עבודה, אני רוצה להריץ עליו את תוכנת "solidworks" ?((במקרה ומישהו מכיר), תוכנה לתכנון עצמים בתלת מימד על קצה המזלג) לשם מטלה זו אני צריך לשפר את כרטיס המסך, כרגע voodoo 3 3500.( מגמגם לחלוטין כאשר אני מנסה להריץ אותה ) חשבתי בכיוון של GeForce MX440 64MB אולם אני רוצה לדעת אם זו הבחירה הנכונה ביותר, כיוון שאני רוצה כרטיס שיספיק בדיוק למטלה ולא יותר אף במעט. כמו כן הקצבתי לשם כך 200 ש"ח, אחרי הכל מדובר בכרטיסים ישנים. אם תוכלו לומר לי איזה כרטיס יהיה מספק (אך ורק לשם מטלה זו), ואיפה ניתן להשיג כרטיס כזה במחיר המקסימלי שצויין אודה לכם מקרב לב תודה מראש גיא
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
PCIE.2?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מי עדיף ולמה! והאם ה9600GT יעבוד עם ספק של רק 400W? לוח האם של המחשב שלי P35 neo של MSI מעבד 6750 זיכרון 3G 800MHz ספק 400W כרטיס מסך נוכחי 8500GT 1GIGA
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד שיתאים גם למשחקים. ובדקתי שני כרטיסים בwww.notebookcheck.net http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html AMD Radeon HD 8870M NVIDIA GeForce GT 740M הראשון במקום 74 והשני ב109 שאלתי היא - עד כמה ההפרש בדירוג מעיד על הביצועים בשטח..? האם לדוגמא הפרש כזה צריך להיות שיקול בקנית מחשב כזה או אחר או שמא זה הבדל זניח? ובכלל ... אני רואה הרבה נתונים על כרטיסים שונים בבנצ'מארקים (דוגמת gpuboss) ואני ממש לא יודע על אילו אני צריך לשים דגש.. אשמח לדעת מהם הנתונים שבאמת עושים את ההבדל המשמעותי. תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה לכ.מסך שייתן איכות TV Out איכותית ככל שניתן ובמחיר זול. תודה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-