עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ~BaRaK~,

יש לי המון הודעות כאלה שקוטעות את מהלך העבודה במחשב!!! הכרטיס על OC אבל הורדתי אותו ועדין יש הודעות כאלו... הדריוור מעודכן ל9.2 זה הכרטיס:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 מה אפשר לעשות??

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by yakir4u,

הלוח אם שלי הוא G31-ICH7-6A99OG0EC-00 זה מה שהeverest נותן לי בתור השם שלו מפיע לא ידוע אני מחפש לו כ.מ רק בשביל עוד VGA שאני יוכל לחבר גם את המסך וגם את הטלווויזיה בלי לחבר ולנתק כל הזמן את הVGA

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by nbd,

תקשיבו היום הייתי בKSP וסתם דיברתי איתו על המפרט שלי.. הוא אמר שיש בעייה עם ה6800 MSI ושהוא תקוע בנמל וכדי לי לקחת של XFX ושאין שום הבדל בביצועים וXFX עולה 100 שקל פחות זה היה קצת חשוב אבל מילא.. במהלך השיחה הוא דיבר בטלפון עם איזה אחד ואז הוא אמר לי שלא משנה גם אם אני רוצה של MSI אני לא יכול כי התגלתה בעייה בחלק מהכרטיסים של MSI ומחזירים את הכרטיסים ליצרן זה דיי היה מוזר ולא מציאותי אולי סתם התקמבן עלי או משהו.. אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש הבדל באמת קריטי ואפילו אם קטן ואתם יכולים לפרט אני אשמח בין XFX לMSI ועוד משהו אני חיפשתי איזה משחקים באים בבאנדל של XFX ולא מצאתי כל כך אם מישהו יכול לעזור אני אשמח =) תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בהנחה שמדובר על אותה רזולוצייה (1920X1080), האם תהיה מורגשת פגיעה בביצועים במשחקים כשאשחק על המסך 37 לעומת המסך ה24 ? תודה

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by bucktoos,

הי, יש לי מצב די מיוחד. יש לי geforce4 fx5200 של SPARKLE ואני לא הכי מרוצה בעולם. המוכר שלי בחנות מוכן להחליף לי אותו ב RADEON 9200 של GEXCUBE (לפחות נראה לי שזאת החברה) ללכת על זה? אני יודע שמה שכולם רוצים לכתוב זה משהו בסגנון "תקנה GEFORCE4 TI4200 אבל אין לי את האופציה הזאת...

6. שלום, אני רציתי להזמין מחשב ופתאום ראיתי את הת'ארד הזה על ה-DX10.1 שאומר ש-DX10 לא יתמכו בו. אני חושב ש-DX10 יתמכו בו אבל פשוט לא יחפעילו את האפקטים הנוספים שנוספו ב-DX10.1 (כמו שכרטיסי DX9 מריצים DX9C...). וגם ביחס לעלות\תועלת (במשחקי DX10 ו-DX9) ולשאלה כמה זמן הוא יחזיק? יכול להיות שכרטיס שאני יוציא עליו 1700 שקל היום יהיה זבל בעוד שנה??? ואני רוצה להזמין עכשיו מחשב כדי להנות קצת, עוד שבועיים נגמר החופש... (נשקלת האפשרות לקחת כ.מסך זול בינתיים עד ה-9800, ובכלל - איך הוא יהיה? באמת פי 2 יותר טוב ובאותו מחיר? והוא תומך בכלל ב-DX10.1?). תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by SpiritKnight,

לאחר שראיתי את החדשה, עלתה לי מחשבה: מה הטעם בזכרונות כ"כ מהירים אם אין להם מספיק רוחב פס כדי להביא לביצועים אופטימליים במהירות הזאת? מה דעתכם?

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שלום. אני מתלבט האם התוספת כסף הרבה לגרסת XT תתבטא בכך שה-XT יחזיק יותר זמן מאשר ה-NP אשמח לדעת בערך כמה ה-9600 אמור "להחזיק" על אפשרויות הגרפיקה הכי גבוהות (במשחקים) תודה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. עיצובים אישיים מבית שותפות השיווק של NVIDIA עבור דור ה-Ampere כבר החלו לדלוף אל הרשת - כנראה לקראת השקה במקביל לדגמי ה-Founders Edition של הענקית הירוקה עצמה לכתבה

10. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, יש ברשותי 5850 של sapphire שמאוכלס ב-antec 300... המארז נמצא עם הקירור המקורי (מאוור למעלה ומאוורר מאחור - שניהם מוציאים אוויר) + מאוורר ששמתי מקדימה שמכניס אוויר. לאחרונה שמתי לב לארטיפקטים (פיקסלים אפורים רנדומליים על המסך) כשאני משחק ב-Bad Company 2. בדקתי את הטמפ' תוך כדי המשחק והיא מגרדת את ה-80 מעלות. 1) רציתי לדעת האם זה נחשב תקין לכרטיס זה? 2) יש בדיקות מאמץ שאני יכול לעשות כדי לוודא תקינות? 3) אם אני יוסיף מאוורר על הדלת שיכניס אוויר לכיוון הכרטיס מסך... זה ישפר את הטמפ'? (יש לציין שהכרטיס עם קירור סטוק ולכן הוא פחות או יותר מכוסה לגמרי בחיפוי פלסטיק) תודה אנשים

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by geverz,

שלום ... ! אני צריך עזרה לבחירת כרטיס מסך עד 1400 ש"ח ושיהיה AGP! מיועד למשחקים להנות מהגרפיקה תודה רבה לכם אנשים

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת מה יותר כדאי לקניה הGTX285 או שני RADEON HD4870 ? אשמח לקבל הסבר לכל סוגיית ה-OC ואיך זה מתבצע מעשית ? בתודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by EAD,

http://www.theinquirer.net/feeds/rss/generic/en/GB/inq/latest/gb/inquirer/gb/inquirer/news/2008/08/27/pci-express-reaches-3rd-station תקראו, די מעניין.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by goldeye,

בצער רעב הHD 4850 שלי מת אחרי שהמאוור שלו התקלקל ונשרפו לו כמה נגדים. הייתי שמח להמלצה לכרטיס חלופי. הכרטיס הוא למשחקים תקציב - כמה שיותר זול. המערת שלי זה מעבד E8400 לוח אם של גיגהבייט - ga EP43 DS3l 4Gb ram g.skill הרזולוציה שאני משחק בה היא בעיקר 1920 על 1080 בנוסף - האם יש חנות ממולצת לקנות ? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Gohan,

אני רוצה לקנות אותו , כדאי לי? זה מסך טוב? תודה.

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. היי חברים הסיבה שאני לא רושם מחיר למעלה תיכף תדעו אני קניתי לפני שנה מחשב קומפלט + כרטיס מסך של 8800GT 512 לצערי אחרי שנה הוא התקלקל ודפק לי מסכים כחולים, שלחתי למעבדה והם אמרו שהוא לא תקין והם לא יכולים להחליף לי אותו בתמורה הם הציעו לשדרג לי ל- 9800GT 1024MB בתמורה ל- 300 ש"ח השאלה האם זה משתלם ? חשוב לציין שיש לי את המפרט הבא ספק כוח CROSAIR 450 מעבד Q6600 זכרונות 4 גיגה של ADATA לוח אם ASUS P5kC מסך 24 אינץ של SAMSUNG T240 השאלה האם שווה לשדרג ל- 9800 ? או לקחת מהם כרטיס יותר חזק כמו למשל ה- GTX260 ? השאלה האם הוא ירוץ לי טוב עם המפרט שיש לי.. ואם אפשר לדעת בכללי האם ה9800GT 1024MB טוב מבחינת ביצועים ? עידכנתי את הכותרת בכדי לא לפגוע בחוקי הפורום אך הנושא נשאר אותו דב…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, פירקתי לגמרי את קירור המים כדי לעשות ניקוי יסודי... כשחיברתי הכל חזרה שמתי לב שכרטיס אחד עובד והכרטיס השני לא עובד. כנראה שהכרטיסים קיבלו מכה במהלך תהליך הניקיון... ושמתי לב שחלק אחד חסר על אחד הכרטיסים. כרגע המחשב עולה עם כרטיס אחד בלבד. מצ"ב תמונות ... ניסיתי להריץ בגוגל את הטקסט שע"ג הרכיב -אך לצערי ללא תוצאות. יש למישהו רעיון איך/איפה אפשר להשיג כזה דבר? תודה רבה! תומר עריכה: החלק החסר נמצא בתחתית הכרטיס, קצת מעל לחיבור ה-PCIe מצד ימין...

• 22 תגובות
    • 5.9k צפיות
  18. Started by GW,

אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע מה עדיף את ה proX600 או 6600 , אתם יכולים לעזור לי בקשה, מה יותר משתלם ולמה?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by barakhil,

היי, לאחי יש Voodoo 3 3000 ישן ביותר, ולי יש Asus AGP-V7700 Geforce2 GTS. אני רוצה להביא לאחי את הכרטיס שלי, ולעצמי לקנות חדש ;D. הקטע הוא שאני לא רוצה להוציא הרבה כסף על כרטיס מסך חדש, אז אני צריכה המלצה לכרטיס זול. הוא צריך להריץ טוב את המשחקים החדשים ואם אפשר יהיה לראות בו טלויזיה זה יהיה נפלא עוד יותר. תודה תודה, הילה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הכרטיס הזה שווה 640 שקל?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי! הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך במחיר שפוי מומלץ לחויית משחק טובה בFLIGHT SIMULATOR עם עדיפות לATI. המפרט המדובר הוא מעבד E5200 ו2 ג'יגה זיכרון. תודה לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. כנס E3 החל ו-AMD מקיימת את אירוע ה-Next Horizon Gaming השנתי שלה עם חומרה חדשה. בואו להכיר את כרטיסי המסך המבטיחים מאוד שבדרך לכתבה

23. Started by Idanzz,

זה המפרט I7 4790 3.6ghz 8 gb זיכרון (כמובן אם צריך אפשר להוסיף) ספק 550 w לוח אם GA-H97M-D3H - Gigabyte אני רוצה לדעת איזה כרטיסים אני יכול לבחור החל מgtx1660 ti עד rtx2070 super זאת אומרת האם יש כרטיס שאולי לא מתאים? האם גם יש הבדלים בין הדגמים windforce ראיתי יש גם gameing וכו' האם מישהו יכול לעשות לי סדר בזה ? והאם זה משנה לספק סוג הדגם (אני מתכוון אחרי שנגיד אפשר 2070) אז כמות מאווררים וסוג הדגם ? תודה לעוזרים

24. Started by pxst17,

כי ב-TPU כתוב שהוא מריץ אותו ב-33FPS ב-FHD שזה די מעט.. מה עושים? לקחת 290X?

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אני רוצה מסך טוב לא דק שיתמוך לגמרי בכרטיס x1900xt. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.