עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gil13,

אני נכנס לכל מיני משחקים ואחרי כמה דקות בערך זה עושה לי מסך שחור ונתקע והאפשרות היחידה שאני יכול לעשות זה ריסט. מישהו יודע מדוע זה קורה? זה קרה לי כבר מלא פעמים.. ניסיתי את זה על המשחק DMC4 ו-crysis. יש לי וינדווס XP 32BIT והתקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך (גירסא 8.7). בבקשה תעזרו לי. אני כבר לא יודע מה לעשות עוד :-\. וזה לא בעיה במשחקים כי ב-GRID זה לא קרה לי ושיחקתי יותר משעה רצוף. עריכה: שכחתי להזכיר שסקיי פי סי עשו לי אוברקלוק למעבד, אם זה קשור... והם הגיעו ל-3.6GHZ

2. Started by Xiao Xiao,

שלום, יש לי כרטיס מסך פשוט on board עם יציאת למסך VGA, אני מחפש את הפתרון הכי זול לחבר אותו לטלויזיה, אם זה בסה"כ כבל שמעביר ל RCA (בטלויזיה יש רק RCA) או כרטיס מסך הכי זול עם יציאת TV שאפשר להמיר לRCA. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  3. קניתי לפני שנה (בארה"ב) כרטיס מסך powercolor ATI radeon 9800 pro עם 128 מגה זכרון. איך אוכל לדעת האם הוא 128 ביט או 256 ביט?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  4. זה הכרטיס Radeon 9600PRO 256MB AGPוGeCube בZAP מצאתי שיש כרטיס כזה של 128mb תודה

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  5. הגעתי למסקנה שעדיף לקנות כרטיס מסך חדש כי המאוורר התקלקל בכרטיס מסך הישן שהיה nvidia geforce gts 250 מעבד: intel core 2 duo e8200 לוח אם: asus p5k ספק כוח:enermax liberty 400w משחקים שאני משחק פרו אבולשן ופיפא תקציב מקסימום 400 ש"ח מגורים: ראשון לציון באיבורי המליצו לי עליו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8444 מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Lumber_Jack Jim,

הכרטיס מפסיד או משווה במרבית המבחנים ל 9000 פרו של ATI. בספק אם בגלל דרייברים גרועים או בגלל שאנחנו רואים הבטחות בסגנון פרהליה,וגם התוצאה כמו הפרהליה.

7. בטראד של כרטיסים מומלצים בחלק של גיימר חולה גרפיקה, היה כתוב: יש לי מסך L1750SQ עם רזולוציה מקסימלית של 1024*1280. ולכן הבנתי שאין לי טעם לקנות כ. מסך HIGHEND. אבל כשחיפשתי מסכים 19" לשידרוג עתידי ראיתי שגם הם תומכים במקסימום 1024*1280 (מסך LG - L1940HR מהמפרט המומלץ ל-9000 ש"ח). ובקיצור, השאלה היא, האם בשביל "לנצל" כ. מסך HIGHEND חייבים לקנות מסך ביותר מ-2500 ש"ח? האם יש לי כלל טעם לקנות כ. מסך מעבר ל-MID RANGE אם אני לא מתכוון להשקיע גם במסך בשנה הקרובה?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  8. Started by MaoR_KilleR,

שלום חברה, רציתי לדעת איזה מסך \ חברות יציעו את איכות הצבעים הטובה ביותר + בהירות וניגודיות??. כי הבנתי שזמן תגובה לא חשוב........!! תודה מראש מאור

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by PsyDream,

תראו אני כנראה קונה מחשב ב-foxpc עכשיו אני חשבתי ללכת על 8800gt xfx שהוא ממש חייתי אבל קצת יקר יותר מהרגילים...ובמפרטים כולם ממליצים לי ללכת על אסוס אבל יש 2 בעיות : ראיתי באתר הזה http://www.tweaktown.com/reviews/1255/palit_geforce_8800gt_sonic_graphics_card/index.html שהכרטיס palit יותר חזק במחשקים מביא ביצועים יותר טובים איך זה??..וב-foxpc אין לא palit ולא asus יש רק twintech ואישית אני לא מכיר את החברה ואני לא חושב לקנות אותם..יש גם bfg אבל הוא עולה 1500 שזה לא בין הזולים..אני ממש תקוע עכשיו כי אני לא רוצה ללכת על בחרה שאני לא מכיר אבל פה לא ממליצים לי על ה-xfx שאני ממש נדלקתי עליו...יש מצב קטן שאני קונה ב-tms אבל לא חושב מה אתם אומרים? ועוד משו כולם ממליצים על ה-asus…

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  10. מופיע כל פעם שעולה חלונות.... WTF ?? תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Hi, I'm planning buy new pc but having difficulty deciding which graphic card i should buy, it isn't game pc but want somthing mid average about 400NIS so it's come to 6600GS and 7300GS which better ? :s05: About the 7300GS i was thinking go for xfx PV-T72G-WAN does it work on 64bit memory bus or 128bit other then 7300gs manufactures v card ? Thanks

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  12. היי אני שוקל לקנות בקרוב כרטיס מסך ושמתי לב באתר של solidworks שהם ממליצים על סדרות כרטיסים שלא היו כל כך מוכרות לי. מבירור קצר הבנתי שאלו כרטיסים שנועדו לשימוש מקצועי אך מהסתכלות ראשונית הם נראים נחותים מכרטיסים למשחקים. רציתי לדעת מה ההבדל בין הסוגים והאם יש אספקטים שבהם כרטיסי המסך המקצועיים עולים בביצועים על כרטיסים לגיימרים ? אני שואל מכיוון שאני מעוניין שהכרטיס החדש יעשה גם וגם ואת שניהם בצורה טובה אם אפשר.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  13. Started by House M.D.,

היי. יש לי מערך של שני GTX 560. יש לי שני מסכים, אחד 23" 1920x1080 והשני 17" 1440x900. שמתי לב שבמצב מנוחה, GPU-Z מראה שמנוצלים 200-250MB מהזיכרון של הכרטיסים (מתוך 1GB). האם זה אמור להיות כך? והאם זה יכול להשפיע על הביצועים של משחקים? תודה.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by JonyPony,

יש ברשותי את הכרטיס הנ"ל (8800GTS 512MB G92) ורכשתי עכשיו טלוויזיה 32" של LG שתומכת FULL HD. אני רוצה להשתמש בה בתור המסך הראשי כאשר המסך 22" של ASUS שברשותי יהיה מסך משני בעיקר לגלישה וכ"ו. השאלה היא - האם תיהיה לכרטיס בעייה "לסחוב" משחקים וסרטים ולעבוד עם שני המסכים במקביל? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by rollita,

אני מעוניין לקבל המלצה למסך ואשמח לשתי אפשרויות LCD ו-CRT. המסכים צריכים להיות זולים : LCD סדר גודל של 1200 ש"ח CRT סדר גודל של 700 ש"ח. השימוש הוא אופיס, אינטרנט וזהו. האמינות של המסכים היא בדרגת חשיבות גבוהה מהתקציב, חשוב לי שהמסך ישמש אותי לאורך זמן גם אם מדובר בעוד 100-200 ש"ח (אבל מסיבות של אמינות ואיכות שימוש, לא כדי לקבל מסך עם פרמטרים קצת יותר טובים)

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  16. איך עושים את זה? חחח יש לי כרטיס מסך Geforce 5200FX מה עושים בשביל לראות את המסך בטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by Zippo,

טוב אנלא ידוע אם זה קשור לפה, אבל יש לכם כל כך הרבה פורומים, ככהצ לילדים שלא הכי מבינים קשה לדעת למה מתאים מה... בכל מקרה יש לי חיבור בין הטלוויזיה למחשב, יענו שאני רואה בטלוויזיה מה שאני רואה במחשב, יש לי את התוכנה של NVIDIA שאיתה אני בוחר מה רלאות מה, בכללי שאני מבחר אני יכול לראות גם במשחב וגם בטלווזיהי מה שאני עושה במשחב, אבל שאני רואה קובץ וידאו, אני רואה רק במשחב, או שאני משנה את ההגדרות ורואה רק בטלוויזיה, עכשיו, שאני מסתכל על המחשב בטלוויזיה הכל יותר גדול ושחור כזה, אבל לא אכפת לי, אחרי הכל זה ברור, אבל הבעיה שאני רוצה לסדר היא שמתי שאני רואה סרט שיש לי על המחשב בטלוויזיה עם החיבור, הסרט עצמו "אפל" יותר מבמחשב, יענו פחות מואר, וזה מבאס לראות ככה, יש למישו שמץ איך …

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך On Board - nVIDIA GeForce 4 Integrated קניתי כבל שמתחבר לטלוויזיה בחיבור 21 פינים, ובקצה השני (בעזרת מאריך RCA) אמור להתחבר למחשב, אבל אני רואה שבמחשב יש לי 2 חיבורים : 1) יציאת S-Video (העגול הזה, עם מקום ל 4 או 5 פינים) שכתוב לידה TV OUT 2) חיבור נקבה, בצבע צהוב - שכתוב לידה COAXIA OUT דחפתי את הקצה השני של הכבל (RCA זכר) לחיבור מספר 2 (הצהוב), כיביתי את המחשב, הדלקתי את הטלויזיה על AV, הדלקתי את המחשב - לא עובד. הבנתי שאני צריך להשתמש ביציאת ה SVIDEO, מכיוון שהקצה השני של מאריך ה RCA הוא פין אחד גדול, והיציאה היא נקבה עם מקום ל 4 פינים קטנים, אני צריך מתאם. קיבלתי את המתאם, צהוב, צד אחד פינים קטנים (זכר), צד שני מקום (נקבה) מקום לכניסת פין אחד (קצה ה RC…

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  19. שלום לכולם, אני כבר כמה ימים מתלבט בין 4 כרטיסי מסך שונים(PCI E), מי שמבין בזה מתבקש לעזור. האופציות הם: 1. LEADTEK 7600GS 256MB DDR2, מהירות מעבד - 400MHZ, מהירות זיכרון - 700MHZ, שלוש שנים אחריות. 450 ש"ח 2. LEADTEK 8500GT 256MB DDR2, מהירות מעבד - 400MHZ, מהירות זיכרון - 490MHZ, תומך DIRECTX10 שלוש שנים אחריות. 470 ש"ח 3. PALIT 7600GS SONIC 256MB DDR3, מהירות מעבד - 450MHZ, מהירות זיכרון - 1000MHZ (מגיע אחרי אוברקלוקינג), שנה אחריות - 490 ש"ח 4. GIGABYTE 7600GT 128MB DDR3, קרור פאסיבי, יד שניה, אין אחריות בארץ (לפי מה שהבנתי) אלא רק בחו"ל. 400 ש"ח מי שמציע מה לקחת מתבקש לנמק כדי שאבין למה האחד טוב מהאחר. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by DarkX,

אהלן... אני רוצה לקנות מחשב חדש כבר סגרתי את המפרט משהו חבל"ז אני רק מתלבט בין 2 כרטיסי מסך 1.? RADEON 9600XT 256MB? 2.? RADEON X700 LE 128MB PCI-E? איזה כדאי??? תודה

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  21. איזה כרטיס למשחקים כדאי לי לקנות בתקציב 1800 שקל?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  22. אני מצטער שאני לא מריץ חיפוש שאולי אפילו בדפים הראשונים של הפורום יכל לפתור לי את הבעיה, אני פשוט עכשיו חזרתי מהעבודה ואני ממש ממהר וצריך להזמין את הכרטיס כבר מחר... הכרטיס הוא למחשב שאני לא בטוח אם יש בו AGP או PCI-E אז תציעו בבקשה כרטיס לכל אחת מהאופציות בתקציב של 600-650 ש"ח ואם השיפור בביצועים מצדיק להוסיף, אז אפשר לחרוג ל700... הכרטיס מיועד למשחקים.. אני יודע שבתקציב הזה הוא לא יהיה הכי "סוס" שאפשר אבל אני צריך את המקסימום לתקציב... תודה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  23. Started by brk2k,

צריך עזרה בקניית מסך טוב במחיר עד - 750 שקל. נ.ב. יש לי כרטיס מסך רדיאון 9800 פרו תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  24. חבר'ה איזה כרטיס מסך הכי מומלץ עד 1500 שקל חוץ מ-1900GT? - פשוט אין אותו בחנות שאני קונה ממנה. תודה

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  25. Started by d0s,

קיבלתי את זה עם הקופסא של המחשב שלי . אתם יכולים להסביר לי מה זה ? Sapphire CrossFire Interconnect Cable . תודה .

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.