עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן יש לי את הכרטיס XFX 8800GTX ואני משתמש בדרייבר שקיבלתי איתו בקופסא.... יש דרייבר שנחשב להכי טוב לכרטיס הזה ???כלומר,שיכול לשפר את רמת הביצועים ??ולתת עידכונים ??

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  2. עזרתי לחבר להרכיב מערכת עם core duo 6600 גיגה זכרון kingston HYPERX וכ.מסך asus 7950GT 512 והציון שקיבלתי מה3DMARK במצב deufalt הוא 2060, זה הגיוני ?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  3. Started by BeNDeR,

אוקי קבלתי השבוע Radeon 9200 לפני היה לי Geforce Mx 440 . ( כן כן אני יודע הם לא משהו ) : / ! בקיצור רציתי אתמול לבדוק את היכולת שלו אז התקנתי 3dmark 2001 SE והרצתי והכל עבד יופי יופי , אחר כך רציתי לבדור אותו שוב אחרי כמה שינויים גרפים ולכן יש לי את התוכנה Rage 3d אז ביצאתי כמה שינויים והרצתי שוב ושוב פעם הכל עבד יופי ואז עשיתי עוד שינוי דרך התוכנה Rage 3d ומשום מה הבדיקות לא עבדו כמו שצריך אחרי שהוא הגיע לבדיקה השניה הוא אף מהתוכנה 3dmark ללא אזהרה. ( דרך אגב מדובר על הדרקונים למי שזוכר ) טוב חפיך נסיתי להריץ משהו אחר אז הרצתי את הבדיקה של ה Lobby גם זה האיף אותו מ 3Dmark טוב אז זה עניין אותי נסיתי להריץ את Max payne 2 זה בכלל עשה Restart למחשב טוב לא נבהלתי והרצתי א…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  4. 1. מה משמעות ה- Toxic Edition? 2. האם כדאי לקנות את ה- 4870 הסטנדרטי? 3. קראתי בכמה ביקורות באינטרנט שלכרטיסי מסך מסדרה 4870 יש בעיית טמפרטורה גבוהה. זה נכון? ואם כן, מומלץ לבחור כרטיס מסך אחר שידוע שאין לו בעיות כאלה או שזה לא צריך להטריד? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=694

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by tordek,

לאחרונה, כרטיס המסך שברשותי RADEON 9100 של powermagic לדעתי מגמגם במעט, אך אני לא בטוח שהביצועים ירדו בגלל הכרטיס מסך לכן, אבקש תוכנה כלשהי אשר יכולה לבדוק את ביצועי כרטיס המסך שלי ולהגיד לי האם הביצועים שלו סבירים ביחס לכרטיס מסך חדיש ותקין מאותו סוג. בתודה בן.

6. Started by Oren_25,

אהלן.. רציתי לשאול האם האתר עובד כרגע בהכנת ביקורת למוצר הנ''ל? אני צריך השוואה בינו לבין ה-250GTS לראות את ההבדלים אפילו אם הם קטנים... או לחילופין דרך אתרי עולם אחרים שמציגים את ההבדלים דרך הגרפים.. תודה. ;D

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by ido-nava,

שלום, יש לי מסך Hitachi 32" LD900TA2(מחובר למחשב ב hdmi-dvi) אשר תומך בקבלת NR דרך HDMI/VGA... עד היום הייתי משתמש בוינדאוס XP ושם הצלחתי להגדיר את הרזולוציה הטבעית בעזרת POWERSTRIP. עברתי לחלונות ויסטה X64 ואני לא מצילח להגדיר רזולוציה טבעית ! הפעלתי את הpowerstrip, ניסיתי להגדיר מחדש כמו פעם אך הוא עושה לי שגיאה מתי שאני בא לקבוע את הרזולוציה: You do not have the Administrative privileges needed to add a costum, user defiend resolution. Restart Powerstrip using "Run administrator" ויש לציין שאני administrator במחשב.. הצלחתי לבגדיר 1366x768, השורות האופקיות בסדר, רואים את כל הפרטים, אך השורות האנכיות (מלמעלה ללמטה) לא בסדר, ורואים בערך 3/4 מהמסך ... מישהו יודע איך…

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  8. האם כדאי, בתקופה הזאת להשקיע בכ. מסך של DX 9 ולא 10 או שעדיף לחכות שירדו המחירים או כמו שכתוב באחד הפוסטים שיצא סידרה 9 ?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by ohmega,

שלום ברשותי כ.מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1600PRO 256MBDDRII כשאני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה באמצעות כבל וידאו RCA ('בננה' צהובה) שטח התצוגה על מסך הטלוויזיה קטן משמעותית משטח התצוגה שמסך הטלויזיה יכול להראות. מה אפשר לעשות כדי לשנות את זה? אודה לכם מאוד על העזרה

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  10. Started by huber,

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=3379 אם זה רציני (ונראה שכן כי זו חברה במימון אינטל שכנראה נמאז לה להיות תלוייה ברישיונות של שתי היצרניות האחרות) - עולם המולטי GPU עומד לעבור מהפך.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  11. http://www.vr-zone.com/?i=4336&s=1 מומלץ לקרוא כול מי שקונה עכשו מחשב וצריך כרטיס מסך טוב בהחלט יכול לראות ש7900GS יכול לתת ביצועים מעולים במשחקים ברזולציות נורמליות שכולנו משחקים כמו 1024 על 768 או 1280 על 1024 ושאפילו ה7600 שאפשר להשיג היום במחיר ממש לא יקר (גם פחות מ900 לדגמים מסויימים) יכול לתת ביצועים שיספיקו לרוב המשחקים היום בלי בעיה, לכול מי שמעדיף לחסוך כסף עד שיגיע הR600 או כרטיסי מסך DX10 אחרים וזולים יותר

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by m_g,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני רואה שכל יום יוצא עוד כרטיס ועוד כרטיס ועוד שדרוג ומה גם שבעוד חצי שנה יוצא דירקט איקס 11 ובעוד שבועיים אני טס לניו יורק אז חשבתי להביא משם 9800GTX X2 שעולה רק 230 דולר אבל אני לא סוגר על עצמי אם זה כדאי, כי לפני 3 שנים השקעתי בערך 2500 שקל ב7800GTX שהיה באותה התקופה הכרטיס מספר 1, ואחרי בערך 3 חודשים יצא דירקטאיקס 10 והכרטיס שלי היה שווה לנעליים משומשות וככה הלכו לי בעצם 2500 שקל. אז הפעם אני לא רוצה לחזור על אותה הטעות, האם כדאי לי להשקיע את ה200 דולר ולהביא כרטיס אכזרי או להמשיך לסבול עם הג'יפה שלי ולחכות לדירקט איקס 11 ??

13. Started by motir,

אהלן, סוני הכריזו על מסך חדש, HS94P. הוא הגיע רק עכשיו לארץ והבנתי משיחה עם כמה חנויות שבשום מקום אי אפשר אפילו לראות אותו מחוץ לקופסא (שלא לדבר על להפעיל ולצפות בו בפעולה). קראתי כמה חוו"ד עליו וחלק טוענים שהוא ממש כמו מראה.. מאוד רפלקטיבי. מישהו יודע לעזור לי? איפה אפשר למצוא REVIEW מסודר, סטייל TOMS HARDWARE ? מלבד זה, האם מישהו יודע להמליץ על מסך טוב (!!) 19" LCD? חשוב לי איכות הטקסט והצבעים, פחות המריחות וה-MS כי אני לא משחק משחקים ולא רואה סרטים על המחשב.. תודה! מוטי

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by סקיווקר,

האם להוריד דרייבר חדש מאתר Nvidia או להסתפק בדיסק המצורף? (הכרטיס של גי'גה בייט אגב).

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by david2k,

שלום לכולם עם אפשר המלצות לקירורים בשביל GIGABYTE GTX570. כל קירור יתקבל בברכה רק שיהיה אותו בארץ ועם אפשר עד 400 שקל תקציב.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by TheGame,

שלום לכם .... היום קניתי את ה8800GT החדש התקנתי אותו וזה.... עכשיו אני בודק ב3DMARK את הביצועים .... ומה אני מקבל 8117 !!!!! למה זה כזה נמוך ?????? אני מה זה מבואס ... אני כבר לאדע מה לעשות...

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by anx,

קניתי מחשב חדש AMD athlon64 3000+ 2.2 GA- K8NS PINE xfx6800 512DDr 400 a-data WD 120gb 375truewatts קבילתי תוצאה של 53,888 בלי אובר קלוק בלי שום דבר זו תוצאה נורמלית ?? אם לא כמה אני אמור לקבל ... ?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  18. אמרו לי שלוודו יש יציאת טלוויזיה מדהימה... האם לכרטיס זה יש את היציאה הכי איכותית (כרטיסי מסך, לא AIW ודומיו)? תודה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  19. אנשים קניתי את הכרטיס הזה לפני חודש ואני לא מצליח לראות צבע בטלוויזיה הכל מחובר כמו שצריך אבל אין הפכתי עולמות לא מצליח לראות צבע אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  20. שלום רב, ברשותי מחשב מדיה סנטר המורכב מלוח אם אינטל DG33TL בעל מעבד Q6600 ארבע ליבות. הלוח מגיע עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל (Intel® Graphics Media Accelerator 3100 Graphics Controller) בעל זיכרון משותף של 256MB. למחשב 6GB זיכרון ומותקנת עליו מערכת של Win7 64bit ללוח יש יציאת DVI מובנית. שאלתי היא אם תהיה תוספת ביצועים כל שהיא אם אתקין כרטיס מסך חיצוני למשל nVidia gefore 210 ? כמו כן מקריאת נתוני הלוח נראה לי שליציאת ה DVI יש הגבלת רזולוציה של 1600X1200 כלומר לא תומך HD מלא...? (לא יכול לבדוק כי ברשותי פלזמה HD ready) כמו כן הלוח מגיע עם 2 חריצי PCIe-x1, חריץ PCIe-x16 וחריץ PCI קונוונציונאלי. בחריץ PCIe-x16 כבר מותקן לי כרטיס רשת אלחוטי. היכן אתקין את כרטיס המסך במיד…

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by elad26,

התקלקל לי הכרטיס מסך. יש לי מעבד e8400 ובגלל שהמחשב ישן עדיף לי להחליף את הכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by EAD,

בהנחה שלא רוצים "לזרוק" כסף, וברור שכל אחד יכול להגיד "כן יותר טוב כמה שיותר, אם אתה יכול תשים גם 5 כרטיסי מסך בו זמנית". עד כמה באמת שווה להוציא עוד על כרטיס מסדרת 4870 נוסף? אני מסתכל בהרבה מבחני ביצועים, ולרוב אין הפרש ביצועים גדול כול כך, יש משחקים שבכלל לא יודעים לנצל עוד כרטיס( CRYSIS לדוגמא). ו4870 הוא כרטיס חזק למדי בעצמו (בחלק מן המבחנים אף עוקף את 280GTX של NVIDIA שעולה פי 2 יותר!). אז מה עדיף, לקנות כרטיס 4870 אחד, או לקנות שניים, או לקנות 280GTX כשזה מגיע לנטו ביצועים וגם בהתחשב בתועלת לעומת מחיר? ובהנחה שמשחקים כמובן ברזולציות גבוהות (1900 על 1200 לדוגמא), כי אחרת כל כרטיס יספיק (לרזולציה של 1280 על 1024 גם 8800 ב900 שקל יעשה את העבודה מעל ומעבר)

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by asichen,

היי הזמנתי כרטיס מסך עם VIVO ואני מעוניין לדעת האם אפשר להקליט איתו סרטים מקלתות ווידאו ווידאו למחשב ומה עוד אפשר לעשות עם VIVO בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by 8dsim,

איזה כרטיס מסך יותר טוב ? ATI Radeon 9600XT Video Card / 128MB DDR / AGP 8X / TV Out & DVI Video Memory 128MB Memory Type DDR Core Clock 500 MHz Memory Clock 600 MHz or XFX GeForce FX 5700 Ultra Video Card / 128MB DDR II / AGP 8X / TV Out & Dual DVI Video Memory 128MB Memory Type DDR II Core Clock 475 MHz Memory Clock 450 MHz Memory Data Rate 900 MHz Memory Bandwidth 14.4GB/sec.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  25. Started by matankashi,

קניתי מחשב חדש מעבד כפול וכל זה.. וכרטיס מסך וnVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIeוGainward הקטע שאני לא בטוח לגביו..אם הוא טוב או לא בשבילי.. אני משחק במשחקים באיכות דיי גבוהה כמו סימס 2 ניד פור ספיד קארבון היטמן.. השאלה אם הוא ירצה אותי כמו שצריך.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.