כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום. פירמטתי את המחשב והורתי את הדריבר הנ"ל מהאתר של ATI. עשיתי התקנה רגילה ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי הודעה: The application faild to initilize קבץ CLI.EXE הבעייה היא שאין לי אפשרות להגיד את הTV OUT מחדש על מנת לראות בTV את המחשב (סרטים). תודה לכל העזורים
-
- 10 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך לאפיק AGP עד 1000 ש"ח, כרגע יש לי את ה9700PRO והייתי רוצה לראות יחסית שיפור גדול, יש חיה כזאת? לפי מה שהבנתי האפשרויות היחידות הן 6600GT וX800GT? הם ייתנו ביוצעים הרבה יותר טובים מאשר ה9700PRO? או שכבר עדיף לחכות משהו כמו חצי שנה ולקנות כבר מערכת חדשה מבוססת PCI-E? תודה.
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כן כן הצליחו בכרטיס של Point of View אבל לא הלך להם כל כך כי הצינורות פגומים אבל זה כבר נותן פריצת דרך לא קטנה וכבר יש לצפות לפתוח צינורות הרצתי חיפוש בgoogle מצאתי באיזה פורום שאחד פתח כרטיס של XFX ועובד לו טוב מאוד והוא הביא תוצאה מדהימה עם OC ופתיחת צינורות ל5982 ב2005 הכרטיסים של XFX לא מאכזבים כמו שהיה עם ה6800LE שווה שווה שווה תהנו http://www.guru3d.com/article/Videocards/314/2/
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... אני ממש ממש רוצה לשדרג, אבל יש לי 2 דילמות.. 1. המערכת שלי לא תומכת ב64 ביט (המעבד)... שאוטוטו יוצא vista וכו' וכו'... 2. AGP...... ממ למחשב החדש שאני יקנה מתישהו בעתיד, זה לא יתאים בהכרח ולא יהיה מספיק חזק כביכול (רואים לפי ה3dmark06)... אז השאלה שלי היא כזאת... האם כדאי לי לשדרג לכרטיס הזה? (xfx 6800GS) שכמובן מה שגרם לי עוד יותר להתלהב מזה זה שניתן בחלק מהכרטיסים לפתוח צינורות ל16... ד"א, יש לי מזל עם זה.. יש לי כרגע 6200 פתוח ל8 צינורות + אוברקלוק.... (1322 3dmark06). או לחילופין, לחסוך ולסבול, ואני מדגיש אני סובל, זה לא מריץ לי על גבוה כמעט כלום חוץ מדום3 וקוויק... ולקנות עוד חצי שנה ככה מערכת שלמה חדשה... אשמח לתגובתכם הכנה, ד…
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי מחשב intel P4 2800 512 זיכרון.. עבר פירמוט לא ממזמן... מקודדים רק של xvid,divx,ac3 עכשיו יש לי גם מסך חדש LCD Samsung 760BF 4ms הכרטיס מסך שלי זה ATI רדון 9200 כל הדרייברים מעודכנים.. של הכ. מסך, של המסך עצמו.. ומשום מה שאני רואה סרטים (אני לא משחק במשחקים).. לפעמים יש מריחות כאלה שיש תזוזה מהירה.. כאילו המסך לא מספיק להציג את זה.. frame עולה frame זה ממש מפריע לראות את הסרט.. ולפעמים זה קורה באתרי אינטרנט שאני גולל עם הגלגלת של העכבר מהר.. עכשיו לא ייתכן שזה במסך הבעיה כי הוא 4ms זה לא מריחות כאלה.. אני נוטה לחשוב יותר שזה הכ. מסך.. יתכן? אשמח לשמוע את דעתכם!
-
- 12 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אנא, דרגו מבין הכרטיסים הבאים לפי עוצמתם, כש-1 זה החזק ביותר, ומה ההבדלים ביניהם? X800GT X800GTO X800GTO2 Limited Edition X800GTO FireBlade תודה!
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? אין לי צורך בהפעלת משחקים כבדים כגון דום 3 וכאלה?האם הוא יספק את העבודה?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם , שמתי לב שפתאות התפריט המיוחד של הכרטיס מסך שלי נעלם , ניסיתי להתקין את הדרייברים האחרונים אך פתאום אין את כל ההגדרות צבע, ביצועים , או העברה ל TV .... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שמעו את האמת תכננתי את כל המחשב הבעיה שלי זהה הכרטיס מסך אני רציתי לקנות את זה: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO אבל עכשיו ראיתי שיצא את זה: XFX GeForce 7800GT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO PCI-E PV-T70G-UDE שהוא יותר זול אבל רציתי להתייעץ איתכם איזה לקנות ולמה....ואם יש הבדל שמצדיק את ההבדל במחיר????
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היי, אני אקדים ואומר שקראתי את הסקירה על מסכי LCD. כרג יש לי מסך 19 אינצ' CRT של MAG דגם 996PF. אני רוצה לקנות מסך 19 LCD של SAMSUNG דגם 930B. אני מתלבט קשות בנושא מהטעמים הבאים: 1. האם LCD באמת בריא יותר לעיניים מ CRT או שזה סתם מיתוס? 2. הרזולוציה הטיבעית של הסמסונג הוא 1280X1024. מה קורה אם אני רוצה לשחק ברזולוציה יותר נמוכה, נאמר 1024X768? האם התמונה תתעוות? העניין הוא שיש לי כרטיס מסך Radeon 9600XT שבמשחקים כבדים כמו DOOM3 מחייב לעבור לרזולוציה נמוכה יותר (ראו מפרט בחתימה למטה). 3. האם המסך הזה טוב בכלל למשחקים? או בעצם בואו נחדד את השאלה, האם הוא יותר טוב מהמסך שכרגע יש לי לצורך משחקים ? 4. מה בנוגע לפיקסלים שרופים? לכמה זמן אפשר לסמןך על מסך כזה? מה אורך החיים שלו …
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
הי עשיתי שידרוג כבד למחשב והתקנתי מעבד amd x2 3800+ וכרטיס מסך 7800gt. כדי לקבל פרופורציות ,האם תוצאה של 13500 ב-3dmark 2003 ותוצאה של 6600 ב-3dmark 2005 זה סביר ? (ללא oc,צריך מערכת יציבה לגמרי שתעבוד 24/7 ) כרגע אני בעבודה ולא יכול לתת יותר פרטים על גירסת הדרייברים.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה מי יותר חזק מישהו יכול לענות לי או לתת איזה שהם בנצ'ים אבל נכונים ולא לא הגיוניים כמו שהרבה נתנו פה תודה.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הכרטיס הבא : x800gto 128 mb של sapphire האם הוא בהרבה יותר טוב מה- 6600 GT ומה יותר כדאי לי לקנות...??
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום ראיתי שלפי 3DMark06 שה 6600GT לוקח את X800GTO אני היתי בטוח שה X800GTO הוא יותר טוב בקיצור רציתי לעשות לעצמי סדר מה יותר טוב 6600GT או X800GTO
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני חייב eMagin Z800 3DVisor מאיפה אני מארגן בארץ דבר כזה?? http://www.3dvisor.com/products.php
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
היי ראיתי בפורם סוגיות שונות על הכרטיס שניתן לפתוח אותו ליותר צינורות עיבוד ברשותי הכרטיס הזה sapphire ati x800 gto מצורפת תמונה http://geizhals.at/img/pix/165663.jpg האם ניתן לפתוח אותו ל 16 צינורות גרפיים ? ואם כן כיצד ?
-
- 11 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כמו נקודות אמור לקבל ati radeon 9800xt 256 ב 3dmark01?
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני חייב eMagin Z800 3DVisor מאיפה אני מארגן בארץ דבר כזה?? http://www.3dvisor.com/products.php
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת למה יש 2 יצאות DVI בכרטיס מסך שלי? 1 למסך אבל למה השניה לחבר עוד אחד תודה מראש נ.ב הכרטיס מסך XFX 6600GT
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס שאותו מתקינים על ערוץ AGP*8. האם צריך לנטרל את הכרטיס מסך המשולב שיש לי
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הרדאון עולה 50 ש"ח יותר, עד כמה ההבדל בביצועים גדול? תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך AGP*8 6600GT. יש לי שתי שאלות: 1. האם אני צריך לנטרל איכשהו (אולי ב- BIOS) את הכרטיס מסך onboard שיש לי? 2. יש לי על גבי גב הכרטיס החדש מוט מתכת באורך 6 ס"מ וברוב 2-3 מ"מ , עם 2 ברגים קטנים בצידו. האם צריך להבריג החוצה את המוט הזה?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600GT שמחובר לצג ולמסך פלזמה איך אני עושה קיצור דרך באמצעות לוח מקשים , כדי לעבור בין המסכים ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום.. מה הכרטיס החזק היותר היום שיש לAGP?? ואמור לצאת משהו אחר בקרוב? אולי שווה לחכות... לפי מה שאני יודע 6800ultra זה הטופ שיש היום לAGP יש מצב שיצא 7800GT?? או משהו אחר...
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שאלה שמציקה לי דיי הרבה זמן....מישהו יכול להסביר לי? ומה יותר טוב?...האם הבדל המחירים מצדיק את אחת מהטכנולוגיות האלה?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-