כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני עובד עם התוכנה הזאת בO.C על הכרטיס שלי ואני דיי מרוצה ממנה ( יותר מה Ati Tool ). לא יודע למה אבל לפעמים בעת משחק הטמפ' של הכרטיס שלי עולה באופן דיי מהיר ולאחר בדיקה קצרה אני רואה שההגדרות שהגדרתי בתוכנה לגבי מהירות המאוורר של הכרטיס השתנו לברירת המחדל של התוכנה. האם ניתן לקבע הגדרות אלו ? האם תופעה זאת ידועה ? לא מעוניין לעבור לתוכנה אחרת מכיוון שאני דיי מרוצה מהתוכנה הזאת.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
טוב אני נשברתי בקטע של ה vivo להקליט את עצמי אז אולי אני ירשה לעצמי לקנות כרטיס טלוויזיה אז אולי מישהו יכול להרביץ לי בהמלצה לאחד שיספק אותי מינימום ככה לא יותר מדי כסף בשביל להקליט את עצמי משחק במחשב אני צריך את זה בעיקר ואולי לעשות ריפים מהממיר ? אני יוכל לעשות ריפים לא ?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום אני מאמין שאני לא הראשון ששואל איזה כרטיס מסך כדאי לקנות לכן חיפשתי בגוגל ובכלל בפורום פה ולא מצאתי מידע שיועיל לי. השאלה היא כזו .... איפה ואיזה כרטיס מסך מומלץ לקנייה בסביבות ה 300 שקל , אני לא אחד שמשחק במשחקים, יש לי מערכת הפעלה FREE BSD ו XP אבל יש לי כרטיס מסך גרוע S3 prosavage ddr , ש FREEBSD לא תומך בו בצורה מלאה... ולכן כשאני צופה בתמונות או סרטים אז הסרט קצת נתקע פה ושם והתמונה (תלוי איזו ) גם לא עולה מהר. אז רציתי לדעת איזה כרטיס מומלץ שיתאים למערכת הפעלה FREE BSD , יש לי מחשב עם חלקים מובנים כולל גם הכרטיס מסך , אז האם זה לא יהיה בעייה שאני אקנה כרטיס נוסף ( אולי אני צריך פשוט לבטל את המובנה דרך ה BIOS ?) .ואיפה אני יכול ללמוד על המושגים ששיכיים לכרטיס …
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום קודם המפרט AMD Athloin 64bit 3000+ Gigabyte K8NS PRO XFX Geforce 6800GT 256MB AGP8X 1024MB כרטיס קול של הלוח דבר ראשון יש לי בעיה תמיד עם הדריברים של הכרטיס מסך אמרו לי להתקין את הדריבר הכי חדש ולא יהיו בעיות וניהיו בעיות יותר ממה שהיה במשחקים יש לי תקיעות כל הזמן וכשעשיתי בדיקה ב 3damrk06 התוצאות היו גרועות1800-1600 אז התקנתי דריבר שדרך האתר של xfx הורדתי אותו גירסה 66.93 הוא היא טוב יותר אבל עדיין היו בעיות במשחקים והתוצאה ב 3dmark06 הייתה יותר גבוהה 2130 אבל זה עדיין נחשב חלש עכשיו אני אחרי פורמט ואני לא רוצה לעשות שום טעויות אז בבקשה תעזרו לי עם הדריברים הכי טובים למחשב שלי לכרטיס מסך ללוח לכל מה שאני צריך תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
עוד מעט הכרטיסים X1900XT ו X1900XTX ו X1900CF יהיו בחנויות קצת השוואות: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=310 תגיבו בעמ' 2: עוד קצת מידע וחדשות... כנראה לSAPPHIRE יש כבר את הכרטיס... בעמ' 9: סופסוף מבחני ביצועים - מלך חדש הגיע לשוק. ד"א, הכרטיס זמין כבר גם בארצנו הנידחת :-) מסתבר שהX1900XTX בקרוספייר מוציאים 16,000+ בסטוק 8) בעמ' 10: עוד השוואה מ DRIVERHEAVEN כבר אפשר למצוא אותו ב NEWEGG... הכרטיס בנועה
-
- 100 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
נדפק לי המסך אחרי 4 שנים.... צריך המלצה למסך CRT טוב '17. בלחץ עד 1000 שח. אם אפשר במחיר כזה '19 אז מה טוב תודה!
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מה מוסיף לי ה-VIVO בכרטיס המסך 7800GT?
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הנושא אומר הכל... אגב אני מחפש תוכנות חוץ מהתוכנה שמקבלים עם הכרטיס... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מה זה Shader כל הזמן אני רואה כתוב הכטיס תומך Shader 3.0 ובלהבלה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי דיון אבל סרקתי בכל הפורום כאן שיחות שקשורות למה שאני מחפש אבל בטוח פה מישהו יודע את התשובה : כל מה שאני רוצה זה להקליט את עצמי משחק בלי להוריד fps או לקנות איזה pinnacle שיעלה 200 שקל יש לי vivo בכרטיס אז חשבתי אותי יש דרך וכן יש אני פשוט לא יודע איך. חשבתי אותי אני יכול להקליט את עצמי בזמן שאני משחק בוידיאו אבל אני צריך לדעת מה לחבר למה בבקשה ממכם עזרה אני חורש באינטרנט איזה 3 ימים כבר ולא מוצא.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אז ככה: לי יש במחשב Hercules GeForce 2 MX/400 TwinView (עם יציאה שמאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה) לאחי יש רדאון 7000 (לא יודע איזה בדיוק) וגם לו יש יציאה המאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה. השאלה שלי היא למה כשאחי מחבר את המחשב שלו לטלוויזיה, רואים על הטלוויזיה את כל המסך אך מטושטש כי הוא על רזולוציה 1024*768 ואצלי כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה רואים רק 800*600 מתוך ה-1024*768 שבהם אני משתמש, כך שנוצר מצב שרואים על הטלוויזיה רק חלק ממה שרואים על מסך המחשב ואם אני מגדיל סרט על כל המסך אז רואים רק 80*600 מתוך הסרט על מסך הטלוויזיה, וכפי שאמרתי - אצל אחי רואים את המסך על הטלוויזיה בשלמותו. האם ישנה תוכנה כלשהי או Tweak או משהו שיאפשר לי לראות את כל תכולת מסך המחשב על הטלוויזי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו, כל הזמן אומרים שמאג זה חרא והכל אבל אני שומע מאנשים שזה מסך מעולה. ואחרי השוואה שערכתי בין הSAMSUNG 959NF לבין הMAG 810FD הגעתי למסקנות הבאות. הסמסונג אומנם מגיע לזולוציה אחת גבוהה יותר אבל זה כמובן לא משנה כי זה רזולוציות בלתי אפשריות. המאג מגיע ל100 הרץ 1280*1024 ואילו הסמסונג "רק" ל 85 שזה נמוך מאוד יחסית לסדר גודל של מסך כזה. המאג עומד על שפופרת של Trinitron לעומת Natural Flat של הסמסונג שלא שמעתי עליו בחיים שלי. מהמסקנות הנל נובע שהמאג יותר חזק, אבל שוב ושוב מזהירים מפני המאג. אז מה באמת עדיף? אנא אל תציעו מסכים אחרים, אני מתמקד רק בשניהם ולא ב CTX.
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את הכרטיס msi gforce3 ti200 128 mb הוא משו משו ראיתי שיש שמה אפשרות להמהרה דרך התוכנה, עד כמה אפשר להעלות בלי להכנס למערכת קירור וכל אלה? האם בכלל מומלץ להמהיר את הכרטיס?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים לאחותי יש FX5200 חרא של כרטיס והוא כבר לא מעלה לה את המשחקים שהיא משחקת עכשיו אין לה הרבה כסף להשקיע יש לה רק 200 שקל עכשיו זה סכום זעום ובמקרה יש לי חבר שקנה כרטיס חדש למחשב ואת הישן הוא אמר שהוא יוכל להביא לי ב 100 שקל דרך אגב הישן שלו הוא Gefirce Ti 4200 עכשיו לפי מה שאני יודע הוא לא כרטיס חזק מאוד אבל הוא יותר מוצלח בהרבה מהFX5200 אז מה אתם אומרים כדי לה ב 100 שקל שאני יביא לה אותו ממנו ?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
טוב אז ככה סגרתי כבר על כל המפרט חוץ מעניין כרטיס המסך שבו אני מתלבט- האם כדי לקנות את בכרטיס הזה- ASUS Extreme AX 1300PRO Silent/TD של RADEON- http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=0&model=784&modelmenu=1 או שכדי לי לקנות את הכרטיס הזה-nVIDIA GeForce FX6800GS 256MB Evga- http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-P2-N386-AX&family=GeForce%206%20Series%20Family תודה מראש D:
-
- 7 תגובות
- 545 צפיות
-
-
זה לא זול מידי? club3d 9600XT 256M משהו בסגנון הזה 'http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=703
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4754 אחלה מחיר רק חבל שיש לי AGP :'(
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה באתר פה זה מתחיל רק מגירסת 9500 מה אז אין כבר תמיכה לכרטיס הזה בבקשה תביאו לי דרייברים מעודכנים וחדשים הנה המפרט המלא של הכרטיס: ATI REDEON 9250 128MB AGP-8 חברה GECUBE הגירסה העכשווית של הכרטיס מסך שלי : 8.152 בבקשה הדרייברים האלה מהדיסק שקיבלתי והם ישנים בבקשה חדשים ומתאימים ~!!
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
חבר שלי משגע אותי ואומר לי ש redeon 9200 דגם 5510 רואים טוב החושרמוטה שזה יספיק לו להרבה זמן שניד פור ספיד MW רואים יפה החולמניוקי ועוד...! וגם הוא חושב שזה עולה 1100 שקל בעצם הוא קנה אותו במכיר כזה..! והוא גם אמר לי שהכרטיס מסך 9200 יותר טוב מ-9800se.....! אז תענו לו בבקשה...!
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני יודע שיש סטיקי והכל.. אך אני מבקש ממכם להתחשב... קניתי את המסך 760bf לפני 3 ימים..ועכשיו ראיתי שיש עליו ביקורות לא טובות.. ככה שיש לי אולי עדיין הזמנות להחליף.. אבל אני צריך היום/מחר לקחת החלטה.. כי אחרת יהיה מאוחר מדיי.. לכן אני רושם כאן ולא בסטיקי.. פשוט אין לי הרבה זמן.. ההתלבטות שלי בין המסך 930B (להוסיף 270 שקל..) או להישאר עם 760BF.. רואים מצויין אבל בסרטים רואים מריחות.. רציתי לדעת איך חוות הדעת המקצועיות על המסך... כי באתר zap יש עליו ביקורות טובות יותר... מבחינת מפרט 760BF: גודל מסך: 17" DVI+PIVOT רזולוציה מקסימלית: 1280x1024 גודל נקודה: 0.264 mm חיבוריות: אנלוגי/דיגיטלי בהירות BrightNess: 300cd/m נגידות Contrast: 700:1 זמן תגובה: 4ms זוית ראיה: 160/160…
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם יש בעיה לחבר אותו למחשב שיש לי עכשיו ? (ניתן לראות בצדד את המחשב...) האם זה יכול לגרום נזק למחשב או לכרטיס עצמו? אבא שלי בארה"ב באפריל , ובמאי אני רוצה לקנות מחשב חדש בארץ. (בשביל הM2) (אין לי רצון לשחק עם הכרטיס הזה על המחשב הנוכחי, אך ברצוני לבדוק אותו פה אם הוא פגום או לא, כי שקונים בארה"ב לא ניתן לדעת...)
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מיהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב וזול עם tv out תודה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
7100 נקודות זה נראה לי נמוך למפרט שלי לא?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בעיקרון אני יכול לקנות את ?GV-N66T128D ?GIGABYTE? - ?6600GT 128MB DVI, TV, AGP? כמו ששמתם לך יש ליAGP אני לא מתכנן שדרוג כללי בזמן הקרוב יש לי amd xp 2800+ 512 ddr 9600xt 256 k7-7n400pro2 אני רוצה גם לעשות לו OC (ובכלל לכל המערכת) איך הוא טוב לזה? איך המאורר סטוק שלו?
-
- 13 תגובות
- 971 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי נוסע לארה"ב ויכול להביא כרטיס מסך משם. איזה יותר כדאי לי? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130220 או http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130268 בעיקרון המחיר שלהם זהה. שמתי לב שלEVGA 6800XT (הלינק השני) יש 12 PixelPipelines ו256 Memory Interface בניגוד לEVGA 6600GT שיש לו רק 8 PixelPipelines ו128 Memory Interface אז מה נראה לכם הכי שווה? יש לי AMD 3000+ 512 זיכרון (מתכנן לשדרג ל1 גיגה) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-