עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by imac,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=PDVIDEOHOMEGRABEEX אני מעוניין לקנות השאלה אם האיכות שתצא תיהיה פחות טובה מהוידאו עצמו? אם כן האם זה יהיה ממש מורגש?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  2. יש לי בדרייברים את האופציות האילו אני לא מבין מה הם נותנות אם מישהו יוכל לעזור לי לעשות אופטימיזציה בשביל ביצועים גבוהים יותר??? ומה זה ה A.I הזה עושה והגיאומטרי גם מה הוא עושה ??? בעצם מה כל האפשרויות האילו עושות??? ולמה הם לא מסומנות?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by vic1234,

מה הבאנדל של GeCube X1950 PRO - AGP

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  4. Started by alex28,

שלום לכולם יש לי שאלה מה הבדיל בין Sapphire ATI Radeon 5850 Toxic 1GB GDDR5 HDMI ל Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI מה לקחת?? והאם הספק THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W יחזק מעמד??

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  5. זהAsus V9999 GT/TD 256 MB וזה Asus V9999 GE/TD 256 MB יש הבדיל בניהם תודה

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  6. שלום הייתי רוצה לדעת מה כל כך הבל בין 9550 לבין 9600 במשחק עד כדי כך רואים את הבדל ינו זה הבדל של עוד 250 שקל בערך ותסבירו לי מה כל כך שווה את ה250 שקל האלו תודה למי שעונה על השאלההה :kopfpatsch: :yelclap: :yelclap:

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  7. מה הבדל בביצועים בין ה Radeon 9700 Pro ל Radeon 9700?? האם יש הצדקה להפרש במחיר?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by teddy85,

סמתי לב שרק הליבה והזיכרון יותר גבוהים זאת אומרת ש ה Extreme זה 7900GT רגיל בOC ???

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  9. שלום לכולם. רוצה לדעת מה הבדל בין כרטיס 8600GT ל-8600GTS?? האם כדי לי לקנות את 7600GT או אחד מן הכרטיסים הנ"ל?? ??? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  10. רשמתי כבר תשאלה

• 13 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by almor12,

אחרי התייעצות כאן לגבי קנייה של כרטיס מסך חדש, החלטתי לוותר על הכרטיס שהציעו לי בעבודה (EVGA GTX 780) , התברר שאין אחריות על הכרטיס, וזה יד שנייה מKSP (לא מעוניין להתעסק איתם, הרבה כאב ראש). עד התקציב שלי הוא עד 1800 אחרי בדיקה במספר אתרים החלטתי על הכרטיס GTX 770 של MSI עכשיו ראיתי שיש להם שני סוגים של כרטיסים, הLIGHTINING והGAMING, לשניהם נראה שיש את אותו הקירור בגרסה של ה770 רק הצבעים שונים צהוב בLIGHTINING לאדום של הGAMING. איזה הבדלים יש ביניהם? הLIGHTINING יקר יותר בכ-300 ש"ח אשמח לתשובה, או לחלופה טובה יותר בטווח התקציב שלי (לא מעוניין בAMD) תודה

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  12. שלום רציתי בבקשה לקבל הרחבה לגבי כרטיסי מסך QUADRO של Nvidia.... תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 8.7k צפיות
  13. Started by tal,

אני קונה טלויזיה בקרוב, ואני חייב לדעת מה הבדל בין התדירויות האלה מה זה מייצג ? האם השינוי הוא משמעותי האם הוא אפקטיבי בכלל. למה ההבדל במחיר הוא פי 3 ???? האם ההבדל נראה לעין או שזה סתם משהו שפועל מאחורי הקלעים ואפשר גם בלעדיו עד כמה שאני יודע PAL זה 24Hrz ו NTSC זה 30Hrz האם יש קשר ?????? תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי את ה2900GT ויש לי אפשרות לקנות 2900XT ב300שח שעבד שנה ולחסוך כסףאו ליקנות 4850 חדש ורציתי לדעת מה ההבדל בינהם

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  15. אני מעוניין בהשוואה או שמישהו יוכל להגיד מה ההבדלים בין AGP 2X לבין AGP 4X בתפעול של הכרטיסי המסך וכמה הם משמעותיים ? דרך אגב יש לי עוד שאלה : / קראתי באיזה אתר של Overclocking שבכרטיסי המסך של Ati Radeon 9200 יש נעילה על ה Overclocking ? העם זה נכון ? תודה Any way

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by freesoul23,

בין 128MB לבין 256MB? והאם ההבדלים שווים את הפרשי המחיר?

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  17. Started by Bug2000,

לאחר שהרסתי את הכרטיס שלי הלכתי להחליף אותו (ATI RADEON8500 BBA RETAIL) בהתחלה הביאו לי בחנות את ה ATI RADEON 8500 LE 128 הביאתי להם אותו שוב להחלפה והפעם הם הביאו לי כרטיס דומה לשלי א-ב-ל! תסתכלו מה המחשב כותב לי וגורם לי לתהות איזה כרטיס בעצם הביאו לי ? : http://forums.ort.org.il/files/30/1805696/9411786.JPG אגב אם מישהו יכול להביא לי תמונה של R9200 מקורי של ATI הכוונה BBA זה יעזור לי מאוד .

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by havoc-x,

הכוונה היא לכרטיס של gigabyte שמעתי כל מיני ביקורות שאומרות שלכרטיס יש בעיה עם המאורר ושהוא רועש מאוד זה נכון? למי שיש אותו - זה מפריע או שזה לא מורגש? אם כדאי להזמין כרטיס radeon9700pro אחר אז איזה?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  19. Started by lipa,

אשמח לקבל לינק להורדה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  20. אני הולך לסדר לדודים שלי את המחשב ויש להם TI4600, איזה דריבר נותן את הביצועים הכי טובים עם הכרטיס הזה? תודה מראש, מתן.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  21. השאלה בגוף הכותרת. הכי טוב למשחקים.

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  22. תודה לעוזרים דרך אגב זה pci אם אפשר לקבל קישור הורדה מדויק

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  23. Started by bumpd,

אני לא מדבר על הדריוורים המקורים של נוידיה אלו שחברה צד שלישי עושה להם טוויקים שיוציאו תוצאות מקסימליות בבנצ'ים ובמשחקים... יש לי 6600gt והעניין הוא שהוא דיי מוצלח אז אני רוצה לנסות לשבור כמה איזה שיא... שמעתי על omega ו-XTreme-G מה אתם אומרים?

24. כותרת תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by roes,

בקרוב אני יקנה 1900XT מנעה ואני צריך לדעת מה הדרייבר הכי חדש (כמה שיותר טוב) תכתבו את השם (גרסה) ובבקשה תשימו גם לינק לאתר של ATI שמשם אני פשות אצתרך ללחוץ Downloads דרך אגב מה זה ati catalyst ?? תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.