כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעצב גרפי, ומתעסק בעיקר עם עבודות בתחום האינטרנט. שבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב מק מיני ולחבר אותו למסך LCD 37" אני מתלבט האם לקנות איתו מסך רגיל וגדול של מחשב, או מסך טלוויזה ולחבר עם S-video זה המחשב שאני מתכנן לקנות http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=58&products_id=614 ומסך עוד לא סגור עליו אבל כנראה משהו טוב בערך 4000 שקל. של גראונדינג או משהו, השאלה שלי היא: איזה מסך אמור להציג לי את הגופנים בצורה גבוהה, וגם את הצבעים באיכות גבוהה, מכיוון שאני גרפיקאי תנו לי הצעות, האם משתלם לקנות מסך גדול או שמא, לקנות מסך מחשב רגיל.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בדיוק בין GeForce PX8800GTS 320 MB לבין ה-640?
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש באינטרנט במשך זמן השוואה בין שני הכרטיסים הללו... מעניין אותי, מהו ההבדל בין שני הכרטיסים, והאם ההבדל הוא רציני... הסיבה היא, שרכשתי מחשב נייד שמכיל את ה Mobile Intel® GMA 4500MHD , כאשר יש מחשב שמקביל כמעט במחירו שמכיל את ה NVidia. האם יש הבדל ממשי בין שני הכרטיסים ? והאם כדאי להתחיל ולהסתבך עם נסיונות להחזיר את המחשב שכבר נקנה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כמה היום שווה כרטיס מסך הנל בגירסה OC של גיגהבייט מיד שניה כמובן? תודה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וזול למחשב ישן (AMD) אין לא כניסה נפרדת (לספק) למתן מתח לכרטיס. (ספק HEX 400 ואט) נראה לי ש6670 יכול להתאים אבל לא יודע אם דורש אספקה נוספת (בנוסף למה שמקבל מהלוח אם) תודה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מבקש המלצה על כרטיס מסך שתומך בעבודה עם 3 מסכים. כלומר שכל 3 המסכים שיהיו מחוברים אליו, יעבדו כולם בו זמנית קבוע בלי שום משחקים נוספים של הגדרות כלשהן. האם כרטיסי המסך הבאים תומכים בכך? 1) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3593#ov 2) http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=55FF24B0-E779-4ED6-B247-FB20A74D6D8A&lang=eng תודה מראש וחג אורים שמח, dr70
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע עם gtx670 של והחלטתי להשתדרג. המפרט שלי הוא: מעבד: i5 3470 לוח אם: GA-B75-D3H ספק כוח: Seasonic x650 gold מארז define r4 רציתי לדעת האם אני יכול להכניס למפרט הזה gtx1070? האם הספק יכול להחזיק אותו, והאם המעבד לא ישן כבר ויהווה צוואר בקבוק תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך פשוט לצורך הצגת 2 מסכים במחשב אחד, אני מעוניין שתי יצאיות, אחד VGA או HDMI לטלווזיה ושני DVI למחשב, השימוש בכרטיס מסך הוא צפייה סרטים שאינם HD ולא משחק משחקים. הנה רשימת מפרט המחשב: PENTIUM® DUAL CORE CPU E5200 @ 2.50Ghz RAM 2G מערכת הפעלה XP תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך במחשב מפרט המחשב: מעבד: i5 3570 3.40Ghz 8gb ram מתוכננת גדילה ל16 כמו שהסטנדרטים היום מחייבים כרטיס מסך היום NVIDIA GeForce GTX670 מתכנן להחליף ל Gigabyte GTX 1060 WINDFORCE OC 6GB לינק: https://ksp.co.il/?uin=34209&select=.1044..35. או ל Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ OC 8GB https://ksp.co.il/?uin=38903&select=.1044..35. השאלה מה מהם עדיף? האם המעבד יעמוד בזה? והאם זה באמת ישפר את הביצועים הגרפיים בצורה ניכרת? כלומר יריץ משחקים ברמה גבוהה חשוב לציין בנוסף שהוזמנו שני מסכים QHD האם שניהם תומכים ביותר ממסך 1? בנוסף האם זה סיפור להחליף כרטיס מסך? …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב שנקנה עכשיו ואני רוצה להתקין עליו וינדוז כרטיס המסך שלו הוא: Nvidia GeForce 9400GT 512MB P.O.VIEW יש לי מסך CRT כשאני מחבר את הכבל של המסך לחיבור המתאים לו - המסך לא מזהה בכלל ראיתי שיש עוד חיבור של LCD האם אפשר לחבר למחשב הזה רק LCD??? תודה
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GECUBE RADOEN X1950 עכשיו הבעיה מאוד מוזרה! אני מחבר את הכרטיס מסך למסך שלי בבית והוא עושה לי מסך צהוב! כאילו הווינדוס עולה והכל רק בצבע צהוב .. עכשיו אצל חבר שלי חיברתי והוא עולה רגיל בלי מסך צהוב ... עם צבעים ועכשיו הזזתי אצלי טיפה את הארון וחזר למסך רגיל ושוב חזר לצהוב מיד.. מה יכולה להיות הבעייה? החלפתי חיבור VGA לDVI זה לא המתאם ... וגם חיזקתי הכל הוצאתי תכרטיס והכנסתי ... ניסיתי כמעט הכל מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הכרטיס הזה הוא 64 מגה דרך אגב והוא נמכר די בזול מה אתם אומרים??
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם זה ישפר את הביצועים של הכרטיס מסך (במשחקים), איפה שלוחצים מאפיינים ואז הגדרות ומשם לאיכות הצבע אני יוריד מ-32 ביט ל-16 ביט, האם זה באמת ישפר לי את הביצועים (יש לי GF FX5200)?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
שלום לכם, יש לי כרטיס מסך דיי ישן (gf2 mx 200) ואין לו יציאה שתאפשר לי חיבור הכרטיס לטלוויזיה. אפשרות אחרת שחשבתי עליה היא לחבר את הטלוויזיה *במקום* המסך, אבל אני כלל לא בטוח שיש כבל שיתאים את החיבור הזה של המסך (לא זוכר איך הוא נקרא) ל RCA. האם יש דבר כזה? במידה וכן, כמה הוא אמור לעלות? תודה
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי שתי גרסאות של שתי חברות ל8600GT, ואין לי מושג מה יותר טוב. ההתלבטות שלי זה בין Point Of View 8600GT 1GB GDDR2 יתרונות: ג'יגה זיכרון חסרונות: GDDR2, חברה לא מוכרת יחסית (לפחות ממה שאני יודע) וזה Gigabyte 8600GT 256MB GDDR3 יתרונות: GDDR3, חברה מוכרת חסרונות: 256MB אמרו לי שהכרטיס של גיגהבייט יותר טוב, האם באמת הGDDR3 מצדיק את ההבדל לרעה בזיכרון?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 17" בסביבות ה1200 שח, אנא המליצו לי על מסכים טובים במחיר זה, ופרטו מה טוב ומה רע בהם, תודה!
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח ואני צריך כ. מסך PCI-E שיחזיק כחצי שנה עד שנה איזה מבין הכרטיסים הנ"ל עדיף? כאשר אם זה 7600GS אז אני מדבר על גרסת אקסטרים/OC כלשהי..
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם ! איזה דרייבר הכי טוב לכרטיס שבכותרת ? הורדתי 91.47 (ליתר דיוק: 91.47_forceware_winxp2k_english_whql) מהאתר של nVidia, ולפני שאני מתקין רציתי להתייעץ כאן. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום : התקלקל לנו מחשב (בן 6 שנים) הכרטיס מסך המשולב בלוח אם התקלקל , (אני אאמת את זה ע"י חיבור כרטיס PCI ישן שיש לי) מצאתי במפרט שהלוח אם תומך ב PCI-E 16 , כתוב כך : Slots PCI Express x16 slot PCI Express x1 slot במחשב מותקן WIN 7 32 BIT . האם זה אומר שהוא תומך גם ב PCI-E 2.0 שיש היום ? אני צריך משהו זול בפחות מ 200 שקל .
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתעניין עבור חבר: יש לו מסך FHD i5 2400 4GB זיכרון וספק כוח טוב 500W, אנטק או סיסוניק הוא לא זוכר. מארז סטנדרטי midi tower משחקים- GTA החדש ודומיו. 900 שח זה המקסימום, אין חריגות מזה. מעדיף איבורי (צמוד לו לעבודה) מעוניין רק בכרטיס חדש - לא משומש. הצעתי לו את הכרטיס הזה 270 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13642 הצעות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב כבן שנתיים, החלטתי להפוך אותו לMEDIA CENTER. הכרטיס מסך שברשותי הינו MSI HD4670 1Giga, תומך בCROSSFIRE ובעל 2 יציאות של DVI בלבד. בלוח אם שלי יש יציאת HDMI. כאשר ניסיתי לחבר מהיציאת הHDMI של הלוח אם לטלויזיה אין אות, כנ"ל לגבי כלל יציאות התמונה מלוח האם (DVI, VGA). איך אני מסדר את זה באופן כזה, שהטלויזיה תהיה מחוברת דרך יציאת הHDMI מלוח האם, אך מי שיעבוד הפועל הוא הכ.מסך? עלי לציין שברשותי WINDOWS XP. תודה מראש, גיא.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך משומש radeon r9 280x vapor-x מplonter\TMS. כשפרסמתי את המפרט שלי בPCPARTPICKER ובקבוצת חומרה מישהו אמר לי שכרטיס מסך יד שנייה שקונים ועבר תהליכים של כרייה איבד הרבה מהביצועים והיכולות שלו ויפעל הרבה פחות טוב בהגדרות גבוהות ולכן לא שווה לקנות כרטיס משומש. מישהו יכול לאמת לי את זה או מנגד לשלול? האם לא כדאי לי לקנות כרטיס שכזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא גיימר מטורף אבל אני נהנה מאיכות חשבתי על 6800GS לחבר שלי יש 5900XT ואני ראיתי איך הכל רץ חלק אפילו שהכרטיס ישן ועדיין מריץ הכל על מדיום וחלק אז ככה אנירוצה שהכרטיס יחזיק גם עוד שנה וחצי על מדיום וירוץ חלק אני ראיתי באתר אחד גורו 3D אם אתם מכירים וה6800GS הוציא FPS ממש טוב מעל 60 שזה חלק ברוב המשחקים ואני עכשיו םע 9550 עם 64 ביט ככה ההבדל יהיה ממש גדול
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-