עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום! קראיתי את הFAQ לפני השאלה והדבר אך ורק בילבל אותי לצערי, ברשותי לוח אם מסוג gigabite 8i945p-g עם סוג חיבור של pci pcie אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש היות והכרטיס מסך אשר בשרשותי הוא מסוג nvidia geforce 6200 והוא אינו מתאים כיום לכמעט אף משחק. רציתי לדעת איזה כרטיס יתאים ללוח האם שלי ועל איזה כרטיס אתם ממליצים! בתודה מראש וסליחה על הבורות שמעון.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by רוני15,

יש לי לוח אם ECS P4VMM השאלה שלי זה איזה כרטיס מסך יכול להתאים לי ללוח כדי שאני אוכל לשחק בגי' טי אי ככה בחלקות כי המחשב שלי מריץ אותו אבל לא חלק נ.ב ניסיתי לשים כבר גיפה 5 ורדאון 9200 אבל המחשב לא עולה עם כרטיסים כאלה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  3. האם יש מישהו שכבר עובד עם ממיר דיגיטלי מחובר למחשב? האם אפשר להקליט תכניות מהממיר ישירות לדיסק? אודה לפרטים בנושא

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by yehudaeitam,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד והתקציב שלי לא מאוד גדול. חשוב לי שיהיה במחשב כרטיס מסך מספיק טוב, אני לא צריך משהו ממש חזק אלא לשימושים קטנים של עריכת סרטים גרפיקה וקצת 3D פה ושם. המחשב לא ישמש אותי בעיקר לגרפיקה אלא בעיקר לדברים אחרים ורק קצת גרפיקה, לכן אני לא רוצה להשקיע מלא בכרטיס מסך. רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך מומלצים? כדאי רק כרטיסים של חברות כמו ATI או GeForce או שיש גם לאינטל כרטיסים טובים? מה עם ה Intel HD Graphics או הIntel GMA HD? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך bfg gtx 280 oc וכרטיס מסך gigabyte ge force 9500gt רציתי לדעת אם אני יכול לשים אותם ביחד במחשב שלי בלי חיבור SLI מפרט מחשב: מעבד: intel core i7 920 לוח אם: asus p6t ספק: hec 550w זיכרונות: 10gb 1333 בבקשה שרק מי שמבין יענה.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  6. אני רוצה לקנות את ה ATI RADEON PCI-EXPRESS x16 אז רציתי לדעת אם הוא יותר טוב... תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by motir,

אהלן, קניתי מחשב חדש ואני שוקל האם להחליף גם את כרטיס המסך. כרגע יש לי RADEON 7000 בן 3 שנים. אני לא משחק במשחקים, ואם כן אז בד"כ במשחקי FLASH. לעיתים רחוקות אני משחק משחקים כמו Syberia (ועכשיו אני רוצה להתחיל את Syberia 2). אני לא משחק DOOM או דברים כאלה שצורכים יכולות 3D חזקות... - האם כדאי להחליף ל-9200? - האם יש הבדל ביצועי 2D בין הכרטיס שלי ל-9200 או 9600? - האם אני ארוויח משהו לגבי משחקים כמו Syberia או פלטפורמה פשוטים? תודה מראש! מוטי

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  8. הדגם המדוייק הוא GALAXY GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI השאלה היא האם צריך ספק כח מיוחד עם חיבורים מיוחדים כדי להפעיל אותו ואם כן כמה חיבורי 6 פינים? ושאלה כללית איך אני יכול לדעת בכרטיסי מסך האם צריך חיבורי חשמל מיוחדים כי במפרט של הכרטיס מסך לא ראיתי שכותבים אז רק ליידע כללי איך יודעים?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by doreiny,

שלום לכולם היום הבאתי את הכרטיס החדש שלי giga byte nvidia 5900xt 128mb 256bit עכשיו הבעיה היא שהתקנתי אותו הכל טוב ויפה אבל שה win xp עולה הוא רושם לי מחוון מתח: מדווח כי כרטיס הגרפיקה המופעל nvidia זקיף המערכת של אינו מקבל כמות עוצמה מספקת nvidia ידי. (ככה זה רשום) ואז רשום: כדי להגן על החומרה שלך מפני נזק אפשרי או מצב שעשוי לגרום לנעילת המערכת, מעבד הגרפיקה הנמיך את ביצועיו לרמה שתאפשר המשך פעולה בטוחה. wtf is that?!

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  10. היייי לפניי כמה ימים שסתם בדקתי קירור בכרטיס אז פתאום ניהיה קצר ממשהו ועכשיו זה לא עובד כלום מסך שחור שאני מדליק ת'מחשב אבל שאני מעביר לתקע של הכרטיס המובנה בלוח אם אז זה עובד.... וגם שניסיתי לחבר ת'כרטיס הקודם שהיה לי גם לא עבד ומקודם הוא עבד לי במחשב הזה...... מה לעשות מה קרה מה נשרף החריץ או המערכת לא רוצה להפעיל אותו.......

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by asiofjiojqwr,

לפי מה שראיתי ב GPU-Z הכרטיס מסך מסוגל להעביר עד בערך 126 ג'יגה בשניה, עכשיו ה PCI-Express x16 תומך רק ב 4Gbps, זה אומר שהצוואר בקבוק של הכרטיס מסך נמצא בקצב תמסורת הנתונים מלוח האם? (סתם שאלת התעניינות)

12. Started by VoliSuS,

אני יודע שזה לא הכי הרבה עבור כרטיס מסך.. אבל זה מה שיש לי אני צריך כרטיס מסך שיעבוד בעיקרון טוב ושיחזיק משחקים דיי גדולים אני לא משחק בהרבה משחקים רק GTA IV החדש למי שלא מכיר.. וגם אולי COD5 וגם לפעמים קאנטר שזה שטויות זה יריץ לי בלי בעיה אני חושב הא וגם אני מעצב אתרים וזה אז שיהיה כרטיס מסך כאילו דיי טוב שיוכלו לראות את הצבעים בבירור וחדים.. אני לא יודע מה בדיוק להביא לכם אז אני יביא הכל.. המפרט של המחשב: והינה תמונה של הספק: http://www.siz.co.il/up.php?i=mmwfdoczyowz.jpg אמרו לי שזה ספק ג'נרי וגם 300W לא מבין בחרא הזה תודה

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  13. יש לי מסך 17 אינץ' של NEC היום לאחר שנה וחצי של שימוש הוא החל להחשיך לחלוטין ניתן לראות תמונה אך כל המסך מראה גוונים שחורים. הכבל נראה בסדר גמור. הדבר היחידי בו אני חושד הוא המתח של החשמל יכול להיות שזה מה שגרם לו לבעיה זאת? האם אפשר לתקן אותו? אם כן מה היא העלות? תודה מראש עמית,שהמסך שאהב "פצוע"

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by roco,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI1950PRO ואני לא מצליח לחבר אותו לטלויזיה, הטלויזיה מסוג CRT והיציא שיש לי בכרטיב מסך הוא S-VIDEO של 7 פינים ויש לי איתו מתאם של RCA שאותו חיברתי את המחשב לטלויזיה ומשום מה אני לא רואה . השמח אם תעזרו לי בנושא.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  15. שלום קניתי לפני חצי שנה מחשב בנועה מחשבים והיום יסתכלתי בdevice manger ומפרט של נועה מחשבים שקניתי ובנועה מחשבים כתוב שקניתי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221 אבל ב-device manger ובגם ב-everst כתוב שיש לי x800 gto עכשיו הקטע המוזר שלפי ה-hwzone ה-gto2 יצא רק מלפני איזה שבוע אז WTF? נועה מחשבים עבדו אליי?

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by gman_il,

שלום. למישהו יש את המסך? יכול להמליץ / לחוות דעה? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by BenSmall Brown,

מה ההבדל בנייניהם. יש לי: Sapphire R9 295x2 OC עם Vesuvius XT אם נגיד היה לי: ASUS ROG ARES III עם Hawaii XT 1.האם ההבדל ש-ASUS פועל באש צולבת בדיוק כמו שתי כרטיסים ו-Sapphire פועל בחיבור מלא ללא אש צולבת ככרטיס אחד? 2.ואם כן אז מה זה אומר אם אני רוצה לחבר עוד אחד כזה לאומת ASUS? 3.או האם מי שיש לו ASUS יכול לחבר אליו 290X רגיל ומה איתי? 4.ונותרה Grenada מה ההבדל בין PowerColor DEVIL 13 Dual-Core R9 390 עם Grenada PRO לבין PowerColor Devil 13 Dual Core R9 290X עם Hawaii XT חוץ מהאיקס?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by Stalker,

יש לי בסביבות ה 2000 שקל. אני רוצה לקנות כרטיס חדש מבית ATI... ראיתי משהו חמוד FIC A98P ATI Radeon 9800 Pro ב2000 שקל בדיוק, אבל אני לא מכיר את החברה הזאת ואני לא כל כך רוצה להתעסק איתה ... ועוד משהו האם הזכרונות שקימים ב 9800np הם 256bit ?

19. שאלה - אם אני שם רומקולים של מערכת AIWAסטריאו רגיל קרוב למסך מחשב, זה מזיק למסך? מצטער על השם הארוך תודה.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  20. שלום, ברשותי המסך הנ"ל פיליפס 190S5 . הרזולוציה המקסימלית היא 1024X1280 וקבצי הרענון הנתמכים הם 60 ו-70 הרץ. הההוראות המפורשות של החוברת טוענות כי התצוגה במיטבה ב-60Hz. למרות שלמיטב ידיעתי, וגם מבחינה הגיונית - קצב הרענון אמור להיות כמה שיותר גבוה. אני טועה? עוד שאלה- האם קצב הרענון במסך LCD קשור לזמן התגובה ? (12ms במסך הזה) תודה.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by satan,

אני קונה מחשב חדש ב10.000 שקלים ואני עדיין לא יודע באיזה כרטיס מסך לבחור. 6800U or the x800 xt ראתי השוואות והכרטיסים דיי דומים, אני לא יודע מה לבחור ואני מאמין שרובכם פה מבינים יותר ממני אז בבקשה המלצות.. אני מחפש כרטיס שיפעיל את המשחקים החדשים כמו דום3 בצורה יותר טובה ולא כרטיס שיש לו יותר אף פי אס במשחקים ישנים יחסית.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by Toolbox,

שלום לכולם, אני גר בסלובניה, ולכן המחירים והחנויות בישראל לא רלונטיים עבורי. בשנים האחרונות אין לי כמעט זמן לגיימינג, אבל מידי פעם נחמד להירגע מול המחשב. לפני כשבועיים מת לי הכרטיס מסך (במהלך משחק המחשב קרס, בהפעלה מחדש היו פיקסלים ירוקים כבר ב bios וארטיפקטים בווינדוס). ניסיתי לבדוק אם אפשר להציל את הכרטיס ולא הצלחתי. אני משתמש מאז ב on board gfx ומן הסתם לא מרוצה מאוד. המחשב בן כ 5.5 שנים (התייעצתי עם הפורומים כאן לגבי המפרט בזמנו, זה עזר לי מאוד), והמפרט שלו: Intel i5-4590 3.3GHz S1150 Gigabyte ATX 1150 B85 (GA-B85-HD3) Seasonic G-550 80Plus Gold Kingston HyperX Fury DDR3-1600, CL10 8GB הכרטיס שמת לי: Powercolor Rad…

23. Started by Avidar.R,

היתי היום בשתי חברות מחשבים אחת הציעה את הgtx 570 במחיר של 1300 ש"ח החברה השניה הציעה gtx 570 IT במחיר של 1650. בקיצור שתי כרטיסי המסך הם לכאוררה דומים אך יש אחד מהם הוא שידרוג זה הgtx570 IT השאלה שלי זה האם קיים שידרוג כזה ואם כן האם הוא שווה השקעה של עוד 350 ש״ח ההבדלים באיכות הם משמעותים או שזה רק גימיק תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  24. שלום כיום יש לי מעבד I5 8400 עם מאיץ גראפי מאז העדכון האחרון (לפני כיומיים) פורטנייט עובד מאוד לאט מבחינה גרפית (עד לעדכון עבד מעולה) במנהל המשימות תצרוכת ה CPU עולה ל100% כאשר מעלים את המשחק האם רכישת כרטיס מסך חיצוני תפתור את הבעיה? מה הכרטיס מסך המומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by etaiso,

אז ככה.. הכרטיס הישן שלי (Radeon 9800 Pro) די נהרס אפשר להגיד.. אני שוקל על אחד חדש.. יש לי AMD 64 2800 512 DDR ולוח אם: Epox 8KDA3J אני מחפש כרטיס מסך לא יקר ושיפעיל חלק על גבוה (לא מקסימום אבל שיהיה יותר מ-Medium) משחקים כמו BF2, CoD2, HL2 וכו'. שיהיה בוא נגיד בתקציב של סביבות ה-1000.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.