עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Saito,

ברשותי מסך מתוצרת ASUS בגודל 20 אינץ'. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1050*1680. האם ניתן להסתפק ב HD6850 למשחקים כמו Battlefield 3 בהגדרות מקסימליות, או שמומלץ להשקיע עוד קצת כסף ב HD6870? שאלה נוספת: האם ספק כוח ישן 550W מתוצרת corsair יסחוב את הכרטיס HD6870 בשילוב עם מעבד Core i5-2500?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by PSdesign,

הזמנתי היום את הכרטיס (במפרט שלם..) וחשבתי על ניסיון לעשות OC, לא מצאתי שום מידע על הכרטיס כמעט, לא רק בקשר לOC בכלל, זה כרטיס מסתורי כזה. כבר החלטתי שאני כנראה יעשה עליו ניסויים ויביא תוצאות אבל בכל זאת אולי לפני למישהו יש קצת מידע על ניסיונות לOC שלו? איך הקירור של SAPHIRE שבא איתו? האם הוא OCיר טוב? והאם הוא מתחמם מהר?

3. מה הכרטיס שכדי לי לקנות? מפרט: p4 2.8 1gb ram 160 gb hd asus p4p800se ספק לא ידוע אני יודע שהמחיר יקר אבל אני חושב שעדיין אפשר לנצל את המחשב למשחקים וסוף שנה אני יקנה מחשב חזק

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by Cr4ck,

קניתי את הכרטיס inno3D Geforce 4 mx 128 ddr למחשב p2 400 הלוח אני לא בטוח איזה אבל אני חושב משהו SIS עכשיו היה לי על המחשב voodoo 3 agp 16 mb לפני. והג'י פורס לא עובד לי על המחשב . בדרך כלל שאני מפעיל את המחשב יש מן צליל כזה קצר , כשחיברתי את הג'י פורס היה צליל ארוך ומקוטע. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ובדקתי את זה במחשב שלי p4 2400 ובמחשב שלי הכרטיס עבד. אני חושב שאני צריך להזיז שם כמה מהג'מפרים או משהו , מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? או אם יש לו פתרון יותר טוב... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by pringles,

שלום ברשותי amd athlon 64 3000 ו 512 ddr 2700 וכרטיס מסך x700 pcie כשאני משחק במשחקים רגילים כמו קול אוף דיוטי 2 והסטינגס על 1024 ו32 ביט הכל טוב ויפה עד ש פתאום המשחק קופא ו אחרי קמה שניות מתכבה זהו אז לדעתי הכרטיס מסך מתחמם (ד"א זה של ג'יגהבייט) חוץ מצלעות קירור על הקרטיס אין שום דבר שיקרר אותו אפילו לא מאוורר אז חיברתי מאוורר ליד שינשוף על הכרטיס ועדיין זה לא עוזר מה לעשות

6. חיפוש העלה לי הרבה דברים לא קשורים ולכן פתחתי את הת'רד.. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך Nvidia 7600GS ומתלבט בין חברות שונות... בין הזולים שמצאתי-580 שח של חברת point of view. שאלתי אם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס של החברה הנ"ל לבין זה של חברות כדוגמת Leadtek וGigaByte שמצדיק הוצאה כספית נוספת של לפחות 80 שח... או שאולי בכלל כדאי לי ללכת על x800gto http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15200 תודה

7. Started by Zilson,

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1100 אני מחפש את 4670 או 9600GT בשביל המחשב הפשוט שלי כדי לשחק מבמשחקים שיוצאים על הגדרות בינוניות, גבוהות לא מעניין אותי. בשביל השאר יש לי PS3 וPS2. נתקלתי בגירסה של FORSA של 9800GT רק ב480, בשונה משאר הכרטיסים שעולים מינימום 550. אין לי בעיה להוסיף עוד 100 שקל כדי לקחת את זה ושזה יחזיק לי טוב יותר ליותר זמן מהכרטיסים הנ"ל. למה זה כזה זול? אם אני לא טועה הם החברה הראשית שמייצרת לNVIDIA את הכרטיסים, אז להם הם פחות מוכרים ואין סיקורים על הכרטיסים שלהם ברשת(יש להם אתר).

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by mmnetanya,

שלום חברה, מה עדיף GF5500 או RADEON9600SE (שניהם 128MB) , זה בשביל ילד. או שאולי יש לכם הצעות נוספות בתקציב לכרטיס מסך עד 500 ש"ח. הבנתי שהרדיאון 9550 יותר טוב משניהם אבל אני לא יודע אם הוא 64 BIT או 128 BIT באתר של KSP.

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by davidcohen,

היי , יש לי כרטיס מסך של nvidia וקראתי פה בפורום שכשאני מתקין דרייבר חדש עדיף להסיר את הקודם עם תוכנה שנועדה לכך ולא להתקין עליו.. אפשר בבקשה המלצה לתוכנה כזאת ? ד"א הכרטיס שלי זה nvidia 7600gt

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by nanus,

היום הכרטיסים החדשים מתאים לPCI EXPRES 2 אבל אני רוצה לדעת אם הלוח שלי תומך עד 16 זאת אומרת שהכרטיס לא היה מנוצל עד תום?? או שזה יותר קטע של תמיכה שזה יכול לעבוד גם בזה וגם בזה ללא הבדל ביצועים?

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  11. הוא מגיע עם מפרט טוב, I7 עם 4 ג'יגה זיכרון

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by dorish,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני קונה לוח שתומך ב SLI וספק שגם תומך אני קונה GF7800GT רציתי לדעת אם ההוספה שלי של בערך 1000 שקל של לוח תומך SLI וספק הרבה יותר חזק שווה את זה ככי נגיד עוד חודשיים אני יקנה עוד GF7800GT זה יהיה ממש משמעותי? יש למשהוא איזה מאמר או גרפיים שמראים איך זה SLI לא ראיתי שכותבים פה יותר מדי אז חשבתי אולי לקנות לא SLI ןאז אם ה 1000 שקל שחסכתי לקנות את ה GF7800GTX מה אתם אומרים אני יותר בכיוון של ה SLI לפי דעתי שאלה מאוד מעניינת וקשה לאיזה צד לבחור אז רק גרפיים וחומר בדוק יוכלו לענות על השאלה הזאת וגם אז זה לא יהיה חד משמעי מה שבטוח זה רק תאורטי שזה פי שניים יותר טוב זה בטוח לא ככה השאלה כמה זה באמת יותר חזק ובכמה ה GF7800 GTX יותר חזק מ GF7800 GT תוד…

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by omri_ro,

הסבר נמק ו(אפשר אבל לא חובה)הבא דוגמאות חבר ביקש אותי לשאול לדעתכם המלומדת...

14. Started by בלוסטון,

הוא יריץ לי משחקים נורמליים....?? אם כן איזה משחקים..? מוכרים תגידו....

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  15. אבא שלי צריך לצורכי מחקר לחבר מצלמה ( coolpix 4300 ) למיקרוסקופ וממנה למחשב. המטרה היא לראות במחשב כשהם עובדים עם המיקרוסקופ ולצלם תמונות. איזה כרטיס הייתם ממליצים למטרה הזאת? כמה שהאיכות יותר גבוהה יותר טוב, אבל גם המצלמה מגבילה את האיכות כמה שהבנתי, אז קחו את זה בחשבון. המוכר כאן הציע לו R9200 עם VIVO ב 540 ש"ח או Flyvideo3000 ב 300 ש"ח בערך, אבל הוא יחזיר לו כסף על הכרטיס הישן (GF4 MX) זה ממש לא למשחקים, רק לצורכי מחקר. המחשב הוא פנטיום 4 חדש יחסית(חצי שנה), אז לא נראה לי שתהיה בעיה של כרטיס חדש מדיי.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by Nirkaw,

אז יש לי שאלה,החנות עושה משלוחים?,ואם כן בכמה ש''ח? שווה HD4650 DDR3 ב300 ש''ח?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by Lucifer,

על קופסת כרטיס הרדאון 9500 פרו שלי רשום שהוא מיועד ל windows ME/XP, האם אני יכול להתקין את הכרטיס על ה windows 98 second edition שלי? או שאני צריך לשדרג windows? אם ניתן להתקין את הכרטיס על windows 98, האם אני צריך להוריד דריברים אחרים מאלו שבאים בקופסא (הכרטיס של ATI)? (אם כן, קישורים יתקבלו בברכה). עוד דבר, ברצוני להתקין את הכרטיס על לוח אם של ASUS דגם P4S533-VM עם כרטיס מסך אונבורד, האם מספיק למחוק את הדריברים של הכרטיס ולמחוק אותו מהביוס, או שצריך גם לשנות משהו אחר (במדריך לרדיאון כתוב שחלק מהכרטיסי מסך אונבורד יש להוציא מכלל פעולה על הלוח אם עצמו). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by weamir,

האם מישהו יודע האם יש לכרטיס הזה חיישן טמפרטורה? אני חייב לדעת בוודאות,אז אשמח אם ישיבו לי אנשים שקנו את הכרטיס הזה.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  19. האם כרטיס מסך שאני קניתי לפני כמה חודשים , והיה שקט ממש לא שמעו אותו בכלל , ועכשיו הוא עושה רעשים כמו אני לא יודע מה , האם אני יכול לממש אחריות על דבר כזה? הרעש בא מהמאוורר של הכרטיס מסך , ולא זה לא בגלל שהוא במאמץ רק עכשיו , גם סתם ופעם גם במאמץ לא הרעיש

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  20. שאני מחבר את המחשב לטלויזיה אז בטלויזיה אני רואה שחור לבן איך לסדר את הבעיה הזו ? תודה רבה מאוד לעונים.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by esaly,

מי עדיף מבין הכרטיסים מכל הבחינות...קירור...אמינות וחוזק במשחקים? שניהם בעלי אותו ערך....1000 ש"ח

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by eliko789,

יש לי כרטיס מסך גיפורס4 440 ולצערי אינני מצליח לראות כלום בטלויזיה אני משתמש בתוכנת TVTOOLS 5.9 ויש לי כבלים עם יציאת סופר וידאו .ואודיו אני רואה בטלויזיה רק שאני מתאחל את המחשב ,לאחר מכן מסך שחור בלבד. יש לי וינדוס 98 אודה לכם אם תעזרו לי בנושא

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  23. הכי חשוב שיהיה מאוד איכותי. שיהיה עומק צבעים גבוה המסך מיועד בשביל הרבה עבודה עם צילומים ופוטושופ מספר מסכים שאני חושב שעדיפים http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=40711 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=305353 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=150196 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=11353 אם שכחתי איזה מסך ויש עוד מסכים טובים יותר אז תגידו ואם לא אז איזה מבין ה 4 עדיף?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  24. העובדה שקשה מאוד עד בלתי אפשרי להשיג כרטיסי מסך שולחניים מדור ה-Ampere בחנויות מדאיגה את NVIDIA - אבל לא מספיק בכדי לשבש את התוכניות להשקת הדור החדש גם בשוק הנייד, כך נראהלכתבה

25. Started by kub,

6600GT: 8 צינורות מהירות ליבה : 500 מהירות זכרון : 950 memory bandwith : 16/.0 GB 7600GS: 12 צינורות מהירות ליבה : 400 מהירות זכרון : 800 (זכרון DDR2) memory bandwith : 12.8 GB עכשיו העיניין שאני יודע שב3DMARK ה7600 יקבל תוצאה יותר גבוה אבל זה לא משנה לי!! השאלה שלי מי יהיה באמת יותר טוב במשחקים כגון: AOE3, FIFA2006, UT99 אני לא משחק במשחקים שודרשים יותר מזה. עכשיו השאלה שלי אם ה6600שהוא יותר מהיר בתכלס יותר טוב בשבילי או שבכל מקרה כדאי ללכת על ה7600 כי ההבדל במספר הצינורות מכסה על מהירות הזכרון. תודה קובי אני יכול להשיג את 2 הכרטיסים באותו מחיר, של XFX שכחתי לציין שהמערכת היא: 930D 2GB DDR2 p5ld2 250GB SATAII 16MB

• 3 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים