כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
איזה 8800GT הכי משתלם מבין החברות? שמתי לב שיש כאלה שנותנות אותו אם קירור ללא הבדל כספי ניכר ! קראתי פה באיזה דיון שאין הבדל בין 88GT 256MB ל 88GT 512 MB מישהו יכול להמחיש מה ההבדל להראות באנ'צ או משהו? אני רוצה לקנות מחשב בשבועות הקרובים ! אני יודע שעדיף לי כבר לחכות לסדרה 9 אבל מישהו יכול להעריך כמה שיותר בדיוק כמה זמן זה יקח?
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7600GS אני קונה 1970HR.עם כרטיס מסך יותר גבוה יהיה הבדל בתצוגה או לא
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤598 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤679 מארז: Tagan 188A Black Rubber Coating כמות: 1 - מחיר: ¤182 ספק כוח: Thermaltake 400W RSI V2.2 PFC + 120mm Sata 20/24Pin PCI-E Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤189 זיכרון: Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤452 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤920 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤132 מקלדת: LOGITECH Deluxe Keyboard Black - OEM כמות: 1 - מחיר: ¤64 עכבר: LOGITECH Premium Optical Wheel Mouse Bla…
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שבחרתי בפורום המתאים, רציתי להאיר\להעיר פה, לגבי ההמלצות הגורפות בכל מיפרט שניפתח פה על ה-8800GT. אני מבין ומסכים שהוא כרטיב מסך מצויין, אבל וזה אבל חשוב, לא כל אחד שמבקש לשחק חייב את הכרטיס מסך הזה. יש המון אנשים שאין להם בעיה לשחק על הגדרות בינוניות במישחקים והם אפילו לא ישימו לב אם יעלו את ההגדרות. יש לי המון חברים שמספיק להם שיעבוד על רזולוציה של 1280X1024 על הגדרות בינוניות ובלי פילטרים. ואין להם שום עניין להעלות הגדרות. לכן לדעתי צריך להדגיש את השיקול הזה בפני אנשים שמבקשים המלצות. מכיוון שיש המון אנשים שפשוט זורקים את כספם לריק. ערב טוב לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יהיה צוואר בקבוק מורגש בין INTEL CORE I5 2500 ללא OC וgtx 560 ti sli ? אם כן הוא יהיה מורגש או רציני? וזה יכול להזיק באיזשהי דרך? והאם השילוב הזה הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חברים יקרים בצער רב הנני כותב שורות אלו... המסך הובא לאחרונה מחול ועבד נפלא....כתוצאה מנפילת חשמל פתאומית השתבש בו משהו שבאופן ברור מזוהה כבעיה במסך ולא בכרטיס מסך (המסך מפגין את ריצוד רציני גם במצב ה SELF TEST. אני מבקש את עזרתכים במציאת נותן שרות למסכים אלו בתשלום כמובן (למרות שהמסך לא נקנה בארץ)....המסך עצמו דנדש לאללה. אני דיי נואש... ??? בכל אופן כל עזרה או הצעה בעיניין תתקבל בהערכה.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום חשוב לי שיהיה VIVO עדיף עם אפשרויות יותר מתקדמות של HDMI עם יש יותר מזה או קרוב קניתי כרטיס טלוויזיה של HAPPAUGE PVT-150 אבל לא רואים טוב עם היציאות של ה RCA ואני מעדיף כרטיס מסך חדש שיהיה לו VIVO יש לי עכשיו 1950PRO ATI השימושים: אני בדרך כלל רואה סדרות וסרטים משחקים חשוב לי שיראו טוב אבל לא היסטרי. אני רוצה לשחק + להקליט עם אפשר את ה PS3, XBOX360 ולשחק על המסך שלי ולא על טלוויזה תודה
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1332259 אם משהו מכיר משהו יותר טוב ועד 200 ש"ח אשמח אם הוא יציג קישור אליו
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות טלויזיה לחדר שלו. הוא רוצה טלויזיה בגודל 25', רציתי לדעת כמה דברים חבר שלו הציע לו לקנות טלויזיה 25' LCD של LG במחיר בערך של 7000 שח וטלויזיה רגילה (עם הקופסא מאחורה אני פשוט לא מצליח להזכר איך קוראים לסוג הזה) אבל איכותית ב2500 שח. הוא מתעניין ב LCD רק במפני שזה דקורטיבי. אז אמרתי לו "אבא לא חבל להשקיע עוד 4500 שח רק בשביל יופי?" אז הוא אמר תשמע.... בלה בלה בלה אז השאלה שלי האם במסכי LCD רואים טוב יותר מאשר בטלויזיה רגילה? (איכותית כמובן) ומה עדיף בסופו של דבר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
[ATTACH=CONFIG]2730[/ATTACH]
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי ולאחר הרבה שיטוט באינטרנט אני מסתפק בין הדגמים הבאים: 1050 gigabyte FX 6600GT 256MB PCE 875 Sapphire X600XT 256MB PCE א) מה לדעתכם כרטיס יותר טוב? ב) על איזה כרטיס אתם ממליצים במסגרת תקציב עד 1300 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אנשים מה זה בדיוק צןןאר בקבוק תגידו לי אם אני צודק כי זה מה שהבנתי מכל מה שאמרו פה בוא נגיד אם יש למישהו מעבד P4 1.5 GHZ ו512 מגה בייט RAM והוא קונה X800GT או 6600GT אז הכרטיס לא ינוצל עד הסוף?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
באתר של ספייר מצויין שמהירות הליבה היא 625mhz ושל הזיכרון 1800mhz http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 ומשום מה אצלי מהירות הליבה היא 500mhz והזיכרון 594mhz (ובטח בגלל שזה DDR אז זה בעצם 600*2 שזה 1200mhz אבל עדיין לא מספיק) נראה לכם הגיוני ?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ל- 2 מסכים, אחד שטוח ואחד רגיל בשביל לקוח שהשימושים שלו הם ביתיים בלבד וממש לא צריך משהו מתקדם אך חשוב שיהיה אמין. התקציב למסך הרגיל הוא לא מעל 700 ש"ח. באשר למסך השטוח אני מחפש את הפשוט ביותר אך אמין. בתודה מראש, עומר שקדי. נ.ב: האם ה PROVIEW 17 AF 787M הוא מסך שטוח?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסף עדיף ספייר 7950 דגם OC של 900 מה"צ לליבה או גיגהבייט 660 טיטניום OC לרזולוציה עד 19XX@1080
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
מיכיוון שבפורום לא יכלו לעזור לי בכמה פניות שקשורות לרדאון שלי, הלכתי לאתר של ATI שבו (או בראיון שקראתי..) הם מתהדרים בשירות לקוחות מהיר ואישי לכל שאלה. שלחתי להם מייל, שניים במספר, כל אחד עם שאלות שונות לחלוטין (HYDRAVISION וFULLSTREAM). מהיר כן, תוך שלוש שעות קיבלתי מענה, אישי? לא חושב, שימו לב לשני מיילים שהם שלחו לי בתשובה למיילים שנשלחו בהפרש של שבועיים. כי שאתם רואים שתי התשובות כמעט זהות מה גם שהם לא התייחסו לחלוטין לבעיה שדיברתי עליה. פעם ראשונה ויתרתי, אמרתי, אולי הם לא הבינו, לא היה דחוף, לא החזרתי להם מייל כועס. פעם שניה (עכשיוו), כבר שלחתי להם מייל חזרה מאוד אסרטיבי על זה שהם לא ענו לעיניין, נראה עוד כמה שעות מה נקבל. יאיר.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
היי Gecube Ati Radeon X1050 256MB AGP נמכר כאן לידי ב- 273 ש"ח . מה שמתאים לתקציב פחות או יותר . זה יכול להריץ משחקים כבדים ? (אני לא מבין כלום במשחקים . זה לא בשבילי) . אשמח לכל חוות דעת . תודה .
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. פעם הראשונה בחיים שלי עשיתי בדיקה לכרטיס מסך בעזרת התוכנה -3DMARKs06. אני לא יודע אם הציון שנתנו לי הוא טוב אז תגידו לי מה אתם חושבים עליו. זה המפרט שלי- CPU-AMD ATHLON64 3800MHZ AM2 MEM-1024mb 667mhz single channel cl5 DDR2 GPU-geforce7600gs OS-windows xp pro sp2 הציון שיצא לי הוא 2175 זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
במשחקים מסוימים או אפילו כולם יש באגים בתפריטים למשל יש כאלה פסים צבעוניים מגעילים בצידי המסך ולמעלה,וגם בסרטונים במשחקים זה קורה (אבל לא במשחק עצמו)או למשל לדוגמא בpostal2 כאשר המחשב טוען את השלבים אז אין את התמונה ורואים רק את הקו של הטעינה אני יביא עוד מאט כמה print screens כדי להבהיר יותר את הבעייה הכרטיס שלי הואr9500 pro והדרייברים הכי חדשים
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חיבבתם את דגמי ה-THICC המשונים מדורות קודמים של מפתחת השבבים האדומה? כדאי שתערכו היכרות עם דגמי ה-Speedster Merc 319 בהקדםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי אולי לקנות למחשב של אחותי כרטיס טלוויזיה מכיוון שאין לה טלוויזיה בחדר, אבל כן יש לה יציאה של ממיר דיגיטלי.. האם זו אפשרות כדאית? אם כן איזה כרטיס מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי בעייה מעצבנת בדיירברים שהagp wrtie מתעקש להשאר על off ואי אפשר לתקן את זה....כבר חרשתי באינטרנט על כל מיני פורמים והיו הרבה אנשים עם הבעייה הזאת...בכל מקרה הכל אצלי על On כל הfast write,agp read,pci write\read....רק הagp write על off השאלה שלי היא אם יש השפעה לרעה על הביצועים בגלל שהagp write על off? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
המיפרט שלי ממוצע למדיAMD AM2 4000X2 Foxconn K8M890M2MA-RS2H 1GBX2 OCZ DDR 2 Golden Kit CL 5 X1650XT Gamer's Edition HEC 6C11 HEC 300W ARTעכשיו אני רוצה להביא 1950P ואני רוצה לדעת קודם כל אם הספק יחזיק אותו ואם לא יווצר צוואר בקבוק ואיך הוא בכלל ביחס ל1650XT.תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם! אי רוצה לדעת אם אפשר להכניס למחשב איטי כרטיס מסך טוב למשל GeForce 6800GT על מחשב פנטיום 4 2.4, 768 מגה, לוח אם חדש. רעיון לשאלה זה אם אני מכניס את הכרטיס הזה אז לא יווצר לחץ על הכרטיס וזה יפגע באיכות גרפית או שיהרוס את הכרטיס או לדעתי הכי גרוע, לא יהנה מביצועים מקסימלים של הכרטיס הטוב הזה. אשמח לקבל תגובות...
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-