כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום המחשב אינו מיועד למשחקים כבדים מה שמצאתי זה הכרטיס של ASUS http://www.skypc.co.il/pl_product~32006~8~0.htm אבל אם יש לכם רעיון יותר טוב באותו סדר מחיר אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היה לי עד עכשיו 8600GT ואני רוצה להחליף היום ל 9600 אבל לא יודע אם יהיה לי מקום במארז, יש הבדל גדול בגודל בין הכרטיסים?
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/call-of-juarez-2.html קראתי את הכתבה ונהניתי מאוד
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
ובכן אחרי כל כך הרבה זמן אני החלטתי לרכוש כרטיס מסך מקצועי לקידוד וידאו מאחד מחברי הפורום. נתונים "יבשים" 512 ביט רוחב פס (לעומת 256 בכרטיסים "רגילים") 640 מגה זיכרון מחולקים 512 + 128 הכרטיס עצמו תופס שני סלוטים כמו 9800 או 8800.ולפי הבנתי הוא משהו כמו הקוודארו או FIERGL של אנוידיה ו ATI שאלתי היא כזו : הכרטיס מכיל 2 ליבות גרפיות יעודיות לקידוד וידאו.והוא לעבודה בלבד. למה טוענים שכרטיסים אלה לא מסוגלים להריץ משחקים (אם כי משחקים לא מענינים אותי.) הכל סקרנות למה זה לא הולך יחד.
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
All In Wonder 3650AMD/ATIהיכן אני יכול לקנות את הכרטיס ?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ממש לפני כמה ימים קניתי מחדש חדש, הכרטיס מסך שהוא XFX RADEON HD4870 1GB, והמחשב כאילו לא מזהה אותו (השם לא מופיע לי במנהל התקנים ואני לא יכול לפתוח משחקים). הטכנאים אמרו לי שהם התקינו לי את הכרטיס מסך (ואפילו את הדרייברים) ואני יכול לחכות גם למחר בשביל להתקשר ושיגידו לי/יתקנו לי את הבעיה, אבל סתם מתוך סקרנות/רצון לשחק כבר במשחקים החדשים, אני רוצה לשמוע את הרעיונות שלכם לגבי הבעיה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Gigacube Radeon 4850, שמחובר ביציאה אחת למסך המחשב ובשנייה לטלוויזיה שני החיבורים עובדים טוב מכיוון שהמחשב מזהה את החיבור. אבל אני יכול לעשות ב CCC רק SWAP בינהם ולא CLONE או EXTEND זה ממש מעצבן שאני כל הזמן צריך לעשות SWAP שאני רוצה לראות סרט מהמחשב בטלוויזיה. למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לא יאומן חיית הביצועים הזאת http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=633&Itemid=27&limit=1&limitstart=3 תראו היכן הוא משאיר את ה-GTX280.. ותראו מה 4830 ב-CF עושה.. http://www.hexus.net/content/item.php?item=16300&page=6
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך שחבר שלי הביא לי 8500GT 128bit של saparkel משהוא כזה. עכשיו שמדליקים את המחשב תמיד זה כותב איזה כרטיס הוכנס אז כתוב שיש 256MB. עכשיו בווינדוס יש במאפיינים>הגדרות>מתקדם>מתאם זה כותב 512MB ויש שם איזה כרטיסיה של NVIDIA וגם כותב 512MB. וגם בGTA IV זה מזהה 512MB. יש על הכרטיס כתוב 256MB?? לאיזה נתון להאמין? יתכן שזה טריק שצרבו ביוס לכרטיס מסך (הביוס שמדליקים את המחשב זה כותב על הכרטיס מסך כמעט בכל כרטיס זה כך אפילו בTNT1). תודה לעונים. ומנהלים. אני לא יודע למה כל פוסט שלי הכותרת לא טובה. אני בכתה ח' טוב על תבואו אלי בטענות. ועל תגידו לי תיקנה 9600 זה 520 שח למה כי אני מיסתפק בכרטיס הזה עם OC נחמד למרות שאני צריך רזולוציות גבוהות)
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מוכרים היום 280GTX ב 1600 שח ואני שואל , מה הטעם לקנות 260 ב 1300-1500 שח או 4870 1GB במחיר כזה שהם לא קרובים בכלל בביצועים ? בקיצור , אני מחפש כרטיס ב 1500 שח. 280 GTX הוא החזק ביותר שאפשר לקנות נכון ? אשמח להמלצות.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום חברס, נמאס לי מה ג'יפורס 8600 שלי ואני רוצה להשתדרג, בעיקר בשביל שאוכל לשחק פארקריי 2 כמו בנאדם. קצת חיפשתי ויש לי התלבטות: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 או HD4670 או twintech 9600gt xt אבל משומש מחבר שיש לו אותו רק חודשים ספורים או המלצה אחרת. ספק שברשותי או hec 350W ואני מניח שהוא יחזיק את הכרטיסים הללו במידה ואני לא רוצה לעשות oc.. מפרט בצד. תודה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך מסוג: SAPPHIRE HD 3650 512MB GDDR3 AGP קיבלתי איתו דיסק (דרייבר) התקנתי אותו והכל עובד כמו שצריך . אבל הבעיה היא שהדרייבר לא עדכני , הורדתי אחר מהאתר של ati - והוא לא מזהה את הכרטיס מסך . נסייתי להוריד גם מהאתר של SAPPHIRE גם לא מזהה , מוזר . יש לי ווינדוס vista .. תודה מראש לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי (MSI GeForce 9800 GTX+ N9800GTX PLUS T2D512 OC). יש לי מערכת קצת ישנה אבל עובדת בסדר ומחוברת לטלוויזיה ישנה עם S-VIDEO. אני רוצה לשדרג את הכרטיס בלי הרבה בלגנים ולכן אני מבקש המלצה לכרטיס מסך PCI-E עם יציאת S-VIDEO. בנוסף, אם כל מה שזמין יקר מידי עם שיפור לא משמעותי בביצועים - אשמח לשמוע דעתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
כשאני מריץ משחק על המחשב שלי הטמפרטורה על המעבד הגרפי מגיעה ל-86 מעלות האם זה תקין ? הכרטיס הגרפי שלי הוא GTX 1660 SUPER
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
בגלל הפאק הרציני בכרטיס גיגהבייט שבר חשבתי ללכת חברה אחרת פליט , הכרטיס שווה משהו ?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
- 2 followers
-
-
ברשותי מסך מתוצרת ASUS בגודל 20 אינץ'. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1050*1680. האם ניתן להסתפק ב HD6850 למשחקים כמו Battlefield 3 בהגדרות מקסימליות, או שמומלץ להשקיע עוד קצת כסף ב HD6870? שאלה נוספת: האם ספק כוח ישן 550W מתוצרת corsair יסחוב את הכרטיס HD6870 בשילוב עם מעבד Core i5-2500?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, לא מזמן התלבטתי אם לקנות כרטיס מסך חדש אך בנתיים החלטתי להשאר עם הכרטיס הקיים שלי hd5770. כחלק מחדר קולנוע ביתי שנבנה אצלי בבית אני מתכנן לחבר את המחשב שלי על מנת לראות איתו סרטים ולשחק משחקים (בעיקר פרו אך יתכן שגם משחקים אחרים). עכשיו השאלה שלי האם הכרטיס שלי hd5770 יצליח להחזיק טלוויזיה בגודל כזה כאשר נראה לי שחשוב לציין שהיא תעבוד בfull hd. אם הכרטיס לא יצליח להחזיק טלוויזיה כזו איזה כרטיס כן נראה לכם שיחזיק בתקציב של (1000 -1400 ש"ח). תודה וחג שמח!!!!
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קניתי נייד חדש והוא יוצר לפני 6 חודשים בערך , אני צריך להוריד לו דרייברים או משהו? אם כן מה ומהיכן? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום, חבר רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI. הבנתי שיש איזה כבל שצריך לחבר (SPDIF ללוח) , השאלה אם הכרטיס תומך באודיו דרך הכרטיס מסך ? בתודה , אסף.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כרטיס מסך הכי חזק שימש למשחקים שיוכל להתאים למחשב שלי זה המפרט Motherboard Name Gigabyte GA-8I945PL-G DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) ספק 500W תקציב כרגע לא רלוונטי תודה!
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מחפש את הכרטיס 5770 הכי שקט שאני יכול למצוא. כרגע כרטיס המסך שלי הוא החלק היחידי במחשב שאני שומע, והייתי מעדיף שזה לא יקרה שוב. ברור לי שאין כ"כ הבדלי ביצועים בין הכרטיסים השונים, וכמה שקלים לפה או לשם לא משנים. יש כרטיס ספציפי עם קירור שקט יותר מאחרים? אשמח להמלצות תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למחשב חדש די בסיסי (i3, 4GB) שיפעיל משחקים חדשים בסבבה על מסך 22". מה שחשוב לי זה התמורה יחסית למחיר. אפשר לחרוג אם צריך
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי בסביבות 1000 שקל אני צריך כרטי מסך שיריץ בשבילי משחקים כבדים ורעש אינו פרמטר מבחינתי הערה: אין בעיה מבחינת מקום או חשמל במחשב שלי בדקתי את הכל כבר
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום אני ממש לא מועדכן במה שהולך כרגע עם כרטיסי מסך מה זה קרוספייר מה הכוונה בכרטיס מסך HD? האם היום אפשר לשחק במחשב באיכות HD? האם אני אוכל להריץ את crysis 2 על HD? או על פול סטטינגס הכי גבוהה..? תודה רבה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב נייד עם HD3200 ואני רוצה לשדרג למקבוק איר, שיש לו את ה 320M ורציתי לדעת לצורך השוואה איזה מהם יותר חזק ויחסית בכמה? (לא מצאתי בנצ'מרקים של שני אילה בשום מקום...)
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-