עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני צריך כרטיס מסך ל- AGP בתקציב של 1000 שקל מקסימום (לא לחרוג אלא אם זה ממש משתלם) ושיהיה לו SM3 חובה. הבנתי שעדיף 6800XT על 6600GT נכון? יש לו בעיות כמו של 6800LE אם פותחים לו צינורות עיבוד ועושים לו OC? ול- 6800 הרגיל? אני כבר ממש לא מעודכן לגבי מה יותר טוב ממה... אז תעזרו לי פה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by GetRich,

כמובן שהוא צריך להיות שקט.. ובאיכות תמונה טובה למסך LCD 37 אינטש

3. Started by Emmanuell,

KSP,IVORY,PLONTER,RSM אין לאף אחת מהן , מישהו יודע אם יש במלאי איפשהו 3080 ? ולא הממש יקרים שעולים כבר קרוב ל5000 , הסטנדרטים במחיר "רגיל " של 4k~

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by harur,

קורא לי במשחקים מסויימים דברים מוזרים: או שבמשחק מסויים, האודיו מקדים לי את הוידאו, או ההפך או שבמהלך משחק, אני שומע גמגום של של הדיבור, כלומר המילה שנאמרת על ידי השחקן חוזרת על עצמה למשך עשירית שנייה כמה פעמים. רציתי לדעת האם זו בעייה של כרטיס המסך (או של כרטיס הקול? או של חומרה אחרת?)?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  5. יש לי טווח מחירים של בסביבות 1000 שקל, איזה כרטיס מסך הכי כדי לקנות?

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by liel3,

היי, יש לי מסך SAMSUNG T240 24 אינצ' רוצה להחליף מחשב חדש עם כרטיס מסך 9600GT 512MB לא משנה כרגע איזו חברה... האם הכרטיס יחזיק לי את המסך ברזולוציה של 1920x 1200 ואפשר יהיה לשחק באופן נורמלי???

7. אני רוצה לקנות מסך+כרטיס מסך בתקציב של בסביבות 1800 ש"ח. כרגע אני חושב לקנות את אחד מהמפרטים הבאים: מסך: SAMSUNG 763MB 17" FLAT MAGICKBRIGHT 850-900 ש"ח או LG "17 F700B Flat 900-950 ש"ח כרטיס מסך: GigaByte R96P128DH Radeon 9600 Pro 850-900 ש"ח או GigaByte N57128D FX 5700 128MB (הוא יותר חלש במקצת מה9600pro אבל יותר זול. 750 ש"ח מה דעתכם? אשמח לקבל הצעות למפרטים אחרים או סתם הערות.

• 11 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by dnz,

קניתי אתמול מחשב חדש p4 512 ddr gf fx5200 המחשב פועל מצוין אך כאשר אני נכנס למשחק ששמו counter-strike המסך נכבה לאחר כ10 דקות של משחק בכל פעם . המסך נהיה שחור אך עדין דולק וכמו כן גם המחשב עצמו עדין דולק . כל מה שנשאר לי לעשות זה לעשות ריסטרט למחשב . אשמח מאוד אם תעזרו לי . *שמתי לב גם שהכרטיס מסך וכרטיס הרשת נמצאים על אותו irq . שתיהם נמצאים עלי irq 16

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by NetSpider,

איך אני יכול ללכוד ישר לMPEG1 כדי ש Nero לא יעשה אחרי זה Encoding שלו , כי זה לוקח הרבה זמן ... עדיף איזהשהוא פיתרון עם VitualDub , כי ראיתי שאפשר לעשות את זה עם איזו תוכנה אחרת אבל האיכות שם לא משהו ... אבל כל הצעה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by guitarsuite,

שלום לכולם!! אני מחפש כרטיס טלוויזיה טוב שיש לו גם יכולת הקלטה מעולה אני משתמש בממיר דיגיטלי אז הטיונר שלו לא חשוב ממש.. התקציב הוא 400-450 תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by oleg85,

INTEL P4 2.66 DDR 3200 KINGSTON 2*1G MSI 865PE אני רוצה לשדרג אותו לשיחזיק אצלי עוד שנה + אחרי חיפוש בפורם הבנתי ש 1950P חזק יותר השאלה היחידה שמתרידה אותי שהוא לא תומך ב DX10 מתי אמור ה DX10 להיכנס לשימוש במשחקים? ועוד שאלה כדי להבהיר לעצמי עם 1950P לא תומךב DX10 אז הוא לא יוכל להיכנס למשחקים שתומחים ב DX10?או Aיש מצב שיאפשרו להיכנס למשחק גם דרך DX10 ו גם DX9 תודה.

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by Bashash,

הדרייבר הקודם היה 8.10 ורציתי לעדכן ל-8.11... בהתחלה הסרתי את 8.10 ואז גם השתמשתי ב-driver sweaper. אחרי תהליך ההסרה התקנתי את הדרייבר והכל הלך חלק. בסוף ההתקנה הוא ביקש לעשות REATART וכך עשיתי. המחשב התחיל לעלות ופתאום (אחרי הסמל העגול הזה של ויסטה) אני מקבל בלו סקרין. חשוב לציין שזה קרה לי גם שניסיתי להתקין 8.11 BETA אבל לא עשיתי מזה סיפור כי זה BETA ואז פשוט חזרתי ל-8.10... תודה רבה לכל המגיבים!!!!

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  13. שלום החלטתי לשדרג את המסך ולעבור לרזולוציה של 1920X1080 . היום אני משחק על 1280X1024 עם 8800GT מומהר קלות, בעיקר WOW,CIV 5, Crysis 2, הם רצים טוב מאוד לרוב גם עם הגדרות גרפיקה הכי גבוהות. במעבר למסך החדש לדעתי ותקנו אותי אם אני טועה ה8800 כבר לא יסחוב... ואם לא מה שנשמע לי הגיוני אז נראה לי הכיוון של ה570. ובנוסף היום אני עם Enermax Liberty 500 שגם אני לא בטוח שיסחוב את השדרוג ל570 ואז נצטרך כבר לשדרג גם אותו (ניתן לראות מפרט מלא של המחשב בצד). אז... 1.האם מעבר לרזולוציה הגבוהה יגרור שידרוג כרטיס מסך? 2.האם שידרוג כרטיס מסך יגרור שדרוג לספק? 3. האם לא כדאי כבר להחליף מחשב עקב ריבוי השדרוגים??

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  14. איך אני עורך את הBIOS של הכטיס GigaByte GTX260 הוא נעול מבחינת העלאת מתחים ואני רוצה לשנות את זה כדי להמשיך בOC כרגע אני במתח הרגיל דרך MSI AFTERBURNER GPU 705 SHADER 1515 MEMORY 2300 מקורי GPU 576 SHADER 1242 MEMORY 2000

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by kwawi,

שלום,לפני לא הרבה זמן ,קניתי מחשב חדש לא משהו מפציץ אבל משהו נחמד הוא הולך ככה מעבד אינטל quad core q9550 לוח אם של ג'יגה בייט EP45-DS3L עם צ'יפסט 45Nm כרטיס מסך Gigabyte 285 GTX ויש'לי 6 ג'יגה זיכרון על הלוח אבל בפועל וינדוס משתמש ב3. משהו ספק 650W של טרמאלטייק עכשיו המשחק הראשון שהתקנתי היה אסאסנינס קריד,אוקיי נכנסתי למשחק הכל טוב ויפה הרצתי אותו על ההגדרות הכי גבוהות ומשום מה הייתה שמה הגדרה שקראו לה Multisampling בכלל לא הייתה ניתנת לשינויי והיא הייתה על 1 מתוך 3 ועכשיו שאני בתוך המשחק,כאילו הוא לא נתקע אבל הסביבה מסביב שאני עושה תנועה חדה לא הכל חלק ויציב,עכשיו רציתי לדעת אם זאת העין שלי או שבאמת הכרטיס והמעבד האלה לא מספיקים אפילו בשביל אסאסינס קריד..כאילו זה סבב…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by composite,

שלום, וקודם כל - חג אורות שמח! :blushing: אז ככה, סוף סוף אספתי מספיק כסף על-מנת לקנות מוצר רציני, ואחד החלומות שלי הוא מסך LCD מרהיב. בחו''ל, יש לי מספיק תקציב לקנות את מסך ה- LCD הזה: Samsung 19'' 191T+. כפי שאתם מבינים, מטרת הת'רד הזה הוא שתתנו תגובות\הערות לגבי המוצר וכדאיות רכישתו (יש עוד שלל מסכים שאני יכול לרכוש!). להלן הנתונים של המסך: Panel Type: Active Matrix TFT LCD Monitor Native Resolution: 1280 x 1024 Pixel Pitch: 0.294 mm Brightness: 250 cd/m2 Contrast Ratio: 750:1 Response Time: 25 ms View Angle: 170° /170° (Horizontal / Vertical) Input Connectors: 15 pin D-sub, 24 pin digital DVI Features: Dual CPU input (analog/digital) & auto sig…

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by Jenia24,

הכרטיס כרגע נחשב כMid-End או Low-End , איך הוא יסתדר עם משחקים בעוד כשנה-שנתיים אני לא גיימר כבד ואני בצבא אבל חשוב לי לפחות שאני יוכל להנות ממשחקים של שנת 08-07 על מקסימום איכות ו09 על מדיום לפחות . ואיך הוא לעומת ה2900GT או לעומת ה4650 512MB DDR 3. ומה ההבדל בין אריזת הריטייל לבולק ואיזה חברה עדיפה אם זה בבאנדל או באיכות ספייר או פאליט? איך הכרטיס באוברקלוק והאם במערך CF הכרטיס משתלם (אני הבנתי שאפשר לעשות CF גם עם 3-4 כרטיסים זה נכון?) תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by Nirro,

ה-7600GS הכי זול שמצאתי (585 ש"ח, יש את הדגם בלי ה-Sonic ב-575 ש"ח). השאלה היא, האם זה בטוח לקנות את המוצר הזה ? אני יודע שהחברה פחות משנה בכרטיסי מסך, אבל בכל זאת, מעולם לא שמעתי על PALIT... ועוד שאלה, האם המאוורר שלו מרעיש ? הייתי מעדיף קרור שקט (פסיבי) אם אפשר... לא מתוכנן OC לכרטיס מסך. תודה מראש. Nirro.

19. שלום לכולם, לפני כמה שבועות קניתי בחנות foxpc כרטיס מסך מסוג 8600 GTS. אמרו לי שהכרטיס יגיע תוך כמה ימים. כשראיתי שהכרטיס לא מגיע, החלטתי להתקשר לחנות, ושם אמרו לי שהמשלוח מתעכב, והוא יגיע רק בשבוע הבא. אחרי זה מרחו אותי שוב, עד שזה הגיעה לשלושה שבועות (!). אני ממש כעסתי אליהם, והם החליפו לי את הכרטיס. את ה8600 GTS הייתי אמור לקנות ב600, והם נתנו לי את הHD3850 ב680, רימו אותי? תודה לעוזרים! אלון

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  20. איזה בעסההה ! אתמול באתי להעדכן את הדרייבר שהיה לי (8.1) ל 8.3 הורדתי אותו התקנתי ובסוף ההתקנה הוא רושם לי את התמונה שלמטה. טוב, אמרתי נתעסק עם זה מחר, כיביתי את המחשב, היום אני מדליק אותו, אין כ.מ ! הוא לא מזוהה, אני מתקין את 8.3 אותה הודעה מנסה את 8.1 לא עובד גם כן !! גם 7.1 לא עובד, קיצור לא יודע מה לעשות ואני בלי כ.מ ! :'( [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by pringles,

שלום ברשותי amd athlon 64 3000 ו 512 ddr 2700 וכרטיס מסך x700 pcie כשאני משחק במשחקים רגילים כמו קול אוף דיוטי 2 והסטינגס על 1024 ו32 ביט הכל טוב ויפה עד ש פתאום המשחק קופא ו אחרי קמה שניות מתכבה זהו אז לדעתי הכרטיס מסך מתחמם (ד"א זה של ג'יגהבייט) חוץ מצלעות קירור על הקרטיס אין שום דבר שיקרר אותו אפילו לא מאוורר אז חיברתי מאוורר ליד שינשוף על הכרטיס ועדיין זה לא עוזר מה לעשות

22. Started by ohad75,

שלום לכולם לאחר קריאת אינסוף סקירות באתר hwzone ובאתרים אחרים נשארה לי התלבטות בין 2 כרטיסים בMID LEVEL: GEFORCE 6600 או ATI X700 - שניהם בגרסה הרגילה שלהם, לא PRO או GT המחירים זהים, 127$ לגרסת ה- 128MB ו-136$ ל- 256MB. שניהם של GIGABYTE. מה אתם אומרים? והאם כדאי להוסיף עוד 10$ ל- 256MB ? אני לא גיימר מושבע אבל רוצה כרטיס טוב שישאר רלוונטי כמה שנים קניתי מחשב חדש עם 3GHZ 775, 1GB DDR2 ו- PCIEXPRESS. תשובה מהירה תהיה שיחוק תודה!

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  23. שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש העיקר הוא כך: 4 GB RAM Nforce והכי חשוב GeForce 9600 GT DUO SLI כלומר, אני הולך לשים שני כרטיסי מסך של 9600 GT האם שני כרטיסי המסך הללו, יסחבו CRYSIS על HIGH בקלות?

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  24. יש לי: core 2 duo e4300 asrock dual seires starex ddr 2 667 1gb עכשיו אני משחק בעקרון על 1024x768 אולי גם ישים איזה AA קטן...לא משהו קריטי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיריץ COD4 וAssassins Cried ב500~ שקל...יש מצב? תודה לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  25. -ארטיפקקי = ארטיפיקטים. יותר ידידותי לקרוא לזה ככה. שלום חברים. חבר מתלונן על הבעייה הבאה: במהלך משחק Cs 1.6 כאשר הוא נכנס לתוך רימון עשן, התמונה קופאת וכל המחשב נתקע, כדי להחזיר את המחשב לחיים הוא חייב לעשות ריסט. לפעמים קורה שהוא נכנס לתוך 2-3 רימוני עשן (מה שאמור להיות יותר "כבד") והכל רץ חלק ולפעמים רימון עשן אחד תוקע לו את כל המחשב. בנוסף הוא טוען שבעבר כששיחק Medal Of Honor , הוא סבל מבעייה שהתיאור שלה נשמע כמו ארטיפיקטים (פריז,צבעים,קוביות וכו'). רציתי לשאול, אילו בדיקות ניתן להריץ, כדי להיות בטוח שהכרטיס מסך תקול? (באיזו תוכנה,איזו בדיקה ולמשך כמה זמן). תודה רבה. יום טוב! עריכה: יש לציין שלעומת זאת, באותו מחשב הוא הריץ Crysis ומשחקים נוספים ושיחק בהם שעות ללא תקלו…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים