עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ניסיתי לחבר בין כרטיס המסך והמחשב לטלוויזיה כדי "לראות" את המחשב על הטלוויזיה כך שיהיה יותר נוח לראות סרטים ואני לא אצטרך לצרוב אותם הטלוויזיה בחדר שלי ואני לא מצליח להפעיל במחשב אופציה של צפייה בטלוויזיה ובקיצר לא עובד מישהו יודע איך לגרום לזה לעבוד?? תודה.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by shlomo_l,

6800 או 6600GT במה אחד מהם יותר טוב מהשני? גם ל6800 יש ddr3? כמו ל6600GT

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  3. הממ שלום. אני קצת מבולבל בקשר לדרייברים יש את המקוריים ויש את הקאטאליסט מה ההבדל? צריך את שניהם? בכלליות אם אפשר להסביר, תודה.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by ELDAN RENT A CAR,

איך הכרטיס הזה ? 395 ש"ח . PALIT 9600GT SMART 512MB DDR2 256BIT אין ל ATI כרטיס מסך בסכום הזה שהוא 256BIT רק 128 !

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  5. הי, אני צריך לרכוש כרטיס מסך שיכול להיתמודד עם עיבוד וידאו בזמן אמת זה הולך לשמש אותי בתוכנה לעקיבת וידאו. אני מנסה להבין את ההבדלים בין כרטיסי המסך בתכונות שלהם כדי להתאים לי את הכרטיס האופטמילי. אני אשמח להסבר קצר מה המאפיינים החשובים בכטיס ואיזה כרטיס עדיף לצרכים שלי. מפתחי התוכנה שאיתה אני מתכוון לעבוד המליצו לי על GTX 280 שאיתו הם עובדים כרגע, איך הכרטיס הזה יחסית לכרטיסים מסדרת QUADRO שהבנתי שזו סידרה לעבודה מקצועית יותר למרות שבחלק מהנתונים הטכניים ראיתי שהGTX 280 נותן ביצועים יותר טובים וגם מחיריו יותר זול. תודה,

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  6. לוח אם : VM900M מעבד : Intel Pentium 4 640 זיכרון : 1gb 8400gt היה טוב ??? משחקים כמו cs1.6 מסך 22

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  7. שלום לכם (: לאחרונה שיחקתי עם ההגדרות של המסך ושיחקתי יותר מדיי בתפריט SHAPE! כעת המסך שלי מעוות ואיני מצליח להחזיר את ההגדרות כקדמותן, וגם איני רואה פה לחזור לDEFAULTS האם מישהו משתמש במסך זה ואצלו הכל בסדר, יכול בבקשה להגיד לי את הערכים המספריים בתפריט זה? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by shaykap,

רציתי לדעת אם אני יכול לפרק את המסך שלי מהמחשב הנייד (המחשב עצמו מת) ולחבר אותו בתור טלויזיה או מסך למחשב

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  9. GV-R477D5-512H-B :Name עולה 600 ש"ח שווה? 1. Powered by Radeon HD 4770 GPU 2. Supports PCI Express 2.0 3. Microsoft DirectX 10.1 and OpenGL 3.0 support 4. Integrated with the first 512MB GDDR5 memory and 128-bit memory interface 5. Supports CrossFireX and AvivoHD technology 6. Features Dual dual-link DVI-I / D-sub / HDMI (by adapter) / HDCP יריץ משחקים חדשים טוב? שאר נתונים: Computer Type ACPI Multiprocessor PC CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus P5Q SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) ( לא משהו בכלל) …

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by אוהד הפועל בדם,

א. אני יכול להעביר ממצלמת וידאו גם? ב. את החומר שאני מעביר אני יכול לצרוב בלי צורב DVD והאם אני אוכל לראות אותו ב-DVD תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  11. שלום לכולם אני מרכיב מחשב לשימוש קולנוע ביתי 1080P ומוזיקה בלבד.המפרט: מעבד E5200 לוח אם ג'יגהבייט ‏73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI‎ ספק או 250W או 350W עוד לא החלטתי. הייתי מעוניין לדעת האם מפרט כזה ללא כרטיס מסך יריץ ללא בעיהה סרטי 1080P. אם לא- חשבתי להוסיף כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 4550 512MB DDR3 PCI-E 1G HM HDMI (קירור פאסיבי לשם השקט)0 מחירו 240. http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=285&grp=3 האם כרטיס המסך הזה יהיה מספק לשימושים שלי? והאם לא יווצר ניגוד בינו לבין כרטיס המסך המובנה? שאלה אחרונה- האם ספק של 250W HEC) יחזיק את התצורה כולל כרטיס המסך? אשמח לחווד דעתכם - אני כבר ממש לפני קנייה. תו…

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by lirancoh85,

הבנתי שה 7600GT זה הכרטיס טוב בשביל המחיר שאני מוכן להשקיע על המחשב השאלה היא איזה חברה ודגם כדאי להביא ? האם GIGABYTE עם 128BIT שעולה 980 + - היא בחירה נכונה ? תודה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by danieln9,

היי רציתי לדעת אם אני מתכנן להתחיל לילמוד אנימציה בMAYA האם זה דורש כרטיס גרפי חזק?? בתודה מראש *יש לי READON 9600 PRO

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by TimoTy,

המפרט שלי הוא : amd 3200+ nf7-s croseir twinx והכרטיס הנוכחי שיש לי הוא MSI GF FX5900 האם כדי לי להחליף ל-6800 GT ואם כן בכמה זה יעזור לי והאם המחשב שלי ינצל את הכרטיס כמו שצריך??? תעזרו לי פה..! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  15. כמו שאמרתי יש לי מסך lcd 19 LG לאין כדי לחבר אותו יש לו חיבור גם לה dvi משהו וחיבור רגיל של מסכים ריגילים למה עדיף לחבר ולמה ? תודה ... על ההסבר ניסיתי לחבר להdvi הצליח ואז הופיע אפשרות של מטול משהו ... לא יודע מה עדיף

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by BarakCoder,

דוחים את קניית המחשב,ומחכים ל-GTX 760i? http://hwzone.co.il/hardware/news/142016

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dovk,

היי מרכיב מחשב , על לוח X570 AORUS XTREME על הלוח יש שלוש SLOT PCIE 16 - PCIE8- PCIE4 למעשה הרכבתי אותו בSLOT האמצעי ז"א PCIE8 האם יש מניעה שלא להרכיב אותם באחד הSLOT האחרים , או בכלל טעיתי והייתי אמור להרכיב ב SLOT PCIE4 שאלה נוספת אם מורידים עדכונים של דריבר ובמדיה שישנם גרסה קודמת לחדשה לדוגמא בלוח האם עדכון לשמע או ביוס וכו צריך להוריד גם אותה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by LermanIsUberCool,

אני רואה הכל, רק שהכל בהיר בטירוף, אפילו כשהבהירות על 0... מדי פעם זה חוזר למצב תקין, ואחר כך זה שוב נראה כאילו כיסו אותו במסך לבן... המסך הוא COMPAQ S700

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Predator,

היי, מחפש המלצה לכרטיס מסך PCI-E בתקציב של עד 1200 ש"ח. כמו כן אני רוצה לדעת אם יש לו תאימות אחורנית לAGP X4. תודה.

20. שלום יש לי כרטיס טלויזיה! התוכנה של הכרטיס מפעילה אותו אבל היא מאוד מאטה את המחשב אני חושב שזה בגלל שהתמונה שמוצגת עוברת בעיבוד של המעבד (אני יכל לצלם את התמונה עם המקש שמעתיק את התמונה שבמסך לזיכרון להומת סרט וידאו רגיל שבו רואים רק שחור כשמצלמים את המסך) האם יש תוכנה שתוכל להחליף בצורה טובה יותר את התוכנה שקיימת אצלי עכשיו?(אם כן איך קוראים לה) חשוב לציין: הכרטיס טלויזיה מזוהה במחשב כמצלמת אינטרנט (למשל במסנג'ר אני יכל לעשות שליחת מצלמה לתמונה מהכרטיס)

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  21. קיימת בעיה בכרטיס 8800GT הביוס שלו לא מזהה מאמץ ולכן העוצמה של המאוורר לא מתחזקת בשעת מאמץ (משחק מחשב בעיקר) הבעיה גורמת להתחממות הכרטיס = בעיקר קירטוע של המשחק (מצב בלתי שחיק), כרגע כל החברות עדיין לא הוציאו עידכונים לביוס, ולכן אפשר לפתור את הבעיה בעזרת שאני בטוח שהרוב כבר מכירים אבל החלטתי בכל זאת להעלות אותה שהיא תיהיה נגישה יותר. קישור להורדת RivaTuner.rar http://upload-il.com/file/103600/RivaTuner.rar.html מדריכון קטן שעשיתי, כיצד להעלות את מהירות המאוורר ל 100%. אם התמונות לא עובדות חבל חחחח.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום קניתי גיפורס 6200 ויש לי אני מפעיל וידיאו לפעמים והמחשב פשוט נכבע מה יכולה להיות הבעיה

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by zachbachar,

אהלן. יש לי כ.מסך 5870 שמחוברים אליו 3 מסכים: LG 22" FHD וSAMSUNG 22" 1680X1050 שמציגים ביחד את שולחן העבודה במצב EXTEND ובנוסף מסך טלוויזיה LG HD Ready. עכשיו לבעיה: במצב הנורמאלי מחוברים שני מסכי ה22" וככה אני עובד ביום יום,וכשאני רוצה לראות בטלווזיה אני צריך בהגדרות במחשב(!) לנתק אחד מהם ולהפעיל את מסך הטלווזיה שיחליף אחד מהם.(2 המסכים הקטנים מחוברים ב 2 יציאות DVI והטלווזיה ביציאת HDMI,הם תמיד מחוברים,אני רק משחק בהגדרות) עכשיו,רציתי לדעת אם יש דרך שכל 3 המסכים יהיו תמיד מוגדרים ביחד בו זמנית ככה שכשאני רוצה לראות משהו בטלווזיה אני לא צריך לנתק אחד מהם בהגדרות במחשב ולהחליף אותו עם אחד המסכים. המטרה היא שכולם יציגו את שולחן העבודה (המצב האופטימלי הוא במצב EXTEND)…

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  24. היי, נכון להיום יש לי את המחשב הבא: Mainboard : Gigabyte 945P-S3 Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Core 2 Duo E6300 @ 1866 MHz Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1950 Pro (PCIe) Hard Disk : WDC (250 GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N DVD-Rom Drive : WP1305I QVW813C SCSI CdRom Device Monitor Type : LG Electronics L1932S - 19 inches Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 DirectX : Version 9.0c (May 2008) רכשתי את המחשב שלי לפני כשנתיים ולאחרונה הוא קצת מגמגם במשחקים שדורשים גרפאיקה גבו…

25. יושבי הפורום הנכבדים, שלום ביום שישי אני הולך להתקין את מערכת המחשב החדשה שלי, הכוללת 6600gt pci-e של MSI, אך איני בטוח איזו גרסא של הדרייברים עליי להתקין כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר. ??? כמו כן, הבנתי שיש בעיה של טמפרטורות מאוד מאוד גבוהות עם דרייברים מגרסאות מסויימות. היום, 30.3, MSI פרסמו באתרם שגרסאת הדרייבר "שלהם" היא 71.22. האם הגרסא הזאת נטולת באגים, כמו למשל באג הטמפ' ומומלץ לי להשתמש בה? מה בדבר הדרייבר הרשמי הכי חדש באתר של nVidia? מה בדבר גרסאות "פרוצות" כמו XG וגרסאות בטא? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.