כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
למשחקים ללא OC, AGPx8 חובה- 256bit !!! רצוי DDR2 חשבתי על הכרטיס הזה: Point of View GeForce 6800 http://www.pointofview-online.com/GF6800agp.htm מה אתם אומרים? עדיף על ה 9800 pro של Sapphire? כמו כן אני פתוח להצעות....תודה מראש.... :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, ה X800GT שלי הלך, ועכשיו בגלל ירידת המחירים (בזמנו הכרטיס עלה לי 1100 ש"ח) אני יכול לקחת GTO במקומו (הכרטיס היה באחריות, ובמקומו אני יכול לקחת כמובן אחד חדש ללא תשלום) איזה מה GTOים הנ"ל כדאי לקחת? או כרטיס מסך אחר בתוספת 200 ש"ח לכל היותר? רק מכאן- www.noacomp.co.il תודה!
-
- 42 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה ואני אודה לכם עם תעזרו לי. יש לי מחשב עם כרטיס מסך של nvidia בעל tvout. הוא מחובר לטלויזיה דרך יציאת s-video, והכל עובד כמו שצריך. יש לי במחשב גם dvd-rom, אבל כשאני מנסה לצפות דרכו בסרט (עם התוכנה powerdvd), אני לא מצליח לראות את הסרט על מסך הטלויזיה. זה עובד לי עם קבצי סרטים, משחקים, וכל דבר אחר, אבל סרטי דיוידי אני לא מצליח לראות. תודה מראש על העזרה. עוז.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב, אבל אני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. בעקרון, אני לא מריץ הרבה משחקים, והמשחקים שאני מריץ, מצליחים לרוץ (לא טוב, אבל עובדים) גם על המערכת הנוכחית שלי (עם Geforce 2 GTS). לכן, אני מניח שאני צריך כרטיס מסך Low End. אבל, הייתי רוצה לדעת, איזה מהכרטיסים נותנים את התמורה הכי טובה בשביל הכסף. אני אודה גם אם מישהו יוכל להסביר לי את ההבדלים בין הכרטיסים השונים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך באיזור ה-800 שקל ואני כבר מבולבל לגמרי... איזה כרטיס מסך הכי טוב מבין אלה?? - Point Of View GeForce 6800 128MB - nVIDIA GeForce FX6600GT 128MB Gigabyte - Leadtek WinFast A6600 GT TDH ואם לדעתכם יש כרטיס יותר טוב במחיר שהזכרתי אשמח אם תמליצו לי עליו... תודה...
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום.. האם כדי לי לקנות כרטיס מסך geforce 6600 gt או לא gt ויש לי לוח אםAGP ולא pci exfrece או שכדי לי ליקנות או לחכות כמה זמן ולקנות לוח אםמסוג של ה- pci exfrece וכרטיס מסך geforce 6600 gt תודה מראש לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
הייי יש לי נייד של IBM גירסה 42P יש לי במחשב את הכרטיס מסך הבא ATI MOBILTY FIRE GL T2 איך הכרטיס הזה טוב למשחקים ??
-
- 16 תגובות
- 914 צפיות
-
-
האם פתיחת צינורות על ידי תוכנה ולא על ידי צריבת ביוס גורמת לצינורות להיות פתוחים קבוע? או אחרי פירמוט או התקנת הדרייבר מחדש הכרטיס חוזר לקדמותו? ואם פתיחת הצינורות ע"י תוכנה היא דבר לא קבוע אז אין סיכוי שהכרטיס יפגע אם יש לו צינורות פגומים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה יכול למצוא לי את הכרטיס מסך הזה בזול? תוזה?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כדאי להחליף x800xl ל 7800GT נותנים לי פיצוי של 1050 ויש לי 400 מיותרים ככה שתאמת אין לי הרבה מה לעשות איתם ככה שיש לי 1500 שקל שווה להוסיף 200 שקל +- ולקחת 7800GT תאכלס לא נראה לי כדאי ממש למה עדיף לחכות לדור הבא של המשחקים וכרטיסי המסך ועד אז כבר אני יהיה בצבא ב"ה ובכמה הבדל כבר יכול ליהיות? 20fps גג קיצר לא יודע אם שווה לי תנו את דעתכם... + אני מאד מרוצה מהכרטיס והמביצועים שלו בתור גיימר שמשחק על כבד משחקים כבדים
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה איזה כרטיס מסך יותר טוב? ה- X800GT או ה-GTO? מה ההבדל ביניהם?? תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף התקנתי את המחשב החדש עם GTO2 (בלי לפתוח פה לשטן כי המחשב הוציא לי את הנשמה ) אז לכל בעלי הכרטיס (ויש לא מעט כאלו פה אני המלצתי לכמה ) השאלה היא בכותרת..... אצלי הטמפ' היא 41 מעלות במנוחה (בלי OC ובלי צינורות פתוחים עדיין) ועם קירור מקורי מן הסתם. לפי ATI TOOLS מהירות המאוורר היא 54% מהמהירות המקסימלית. במאמץ עדיין לא יצא לי לבדוק.... קירור המארז: מאוורר 80MM שמכניס אוויר מהצד, שניים כאלו שמוציאים אוויר מאחורה+ המאוורר של ANTEC TP2 שהוא 120MM,גם הוא נחשב.
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בNOACOMP ועפ"י מפרט שקיבלתי בפורום כאן בחרתי בכרטיס מסך: GIGABYTE X300SE 128MB DDR 64 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS BULK הנציג של נועה המליץ לי על : CONNECT3D Radeon X300 SE 256mb HYPERMEMORY DDR בטענה שהקירור שלו טוב יותר והוא בא עם 3 שנים אחריות. אני לא מכיר את החברה מה אתם אומרים? תודה
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מה ההבדל בין video memory ל- Memory Bus? ואיזה מהם חשוב יותר ויותר משפיע על הביצועים של הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טוב ללכידת וידאו אנלוגי לפורמט DVD בלי לאבד איכות וכן מאמרים וסקירת כרטיסים בנושא בבקשה מי שיוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום... יש לי לוח מבוסס NFORCE4 SLI X16 ... ואני משתמש בSLI.. הכרטיס הכפול ליבה של אסוס לצורך העיניין... שהוא SLI בפני עצמו בכרטיס אחד... למה רשום לי שאני משתמש בSLI X8... ולא ב X16 כמו שצריך להיות.. עכשיו אני מבין שההבדל הוא לא משמעותי.. אם יש הבדל בכלל.. אבל בכל זאת.. מישהו פעם נתקל בזה או יודע איך לשנות את זה?... * רעיון שחשבתי עליו... שבגלל שזה כרטיס כפול ליבה והוא על יציאה אחת של PCI-E X16 זה מתחלק.. לX8 לכל ליבה... יש מצב?? בכל מקרה אני ישמח לעזרהה... תודה לכל העוזר!
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11068 או זה שמגיע עם קרור של זלמן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=12238 ???
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
האם זה נורמאלי שהוא עומד על 50 מעלות במנוחה בלי אוברקלוק( שלי) יש לי כרטיס מסך של BFGTECH ל AGP
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בדרישות הכרטיס כתוב : An available 4-pin Molex hard drive power dongle, אינני מבין גדול במחשבים, אז למה הכוונה? והאם אוכל לחבר כ.מסך זה למחשב עם לוח אם מסוג Intel Rock Lake D865PERL? מפרט מחשב: לוח אם Intel Rock Lake D865PERL מעבד P4 3GHZ 512mb ddr pc3200 ספק כוח LC-B500E 2 כוננים קשיחים (30GB+80GB). תודה מראש. [code=actionscript-french]
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני רוצה להשוות את שני אלו לשם קנייה(כנראה ייצא לפועל) Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB AGP Bulk vs Leadtek WinFast GeForce 6800XT 128MB AGP מי יותר טוב ובכמה? האם ההפרש של ה100 שקלים באמת משתלם במקרה הזה לטובת ה6800? תודה מראש. .swg
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9100 ב-XP במשחקים Painkiller 1 + 2 ו- No one Lives Forever 2 המחשב נתקע, יוצא מהמשחק וכותב שהיתה בעיה בכרטיס מסך... זה מעצבן בטירוף, במיוחד שאני כבר מת לסיים אותם... השאלות שלי הם: - האם יש דרך לטפל בבעיות האלה? - ואם אין (למרות שאני בכל מקרה שוקל את זה), איזה כרטיס חדש מומלץ לקנות? משהו לא יקר אבל עושה את העבודה גם עם משחקים יחסית חדשים - ודרך אגב, השאלה הגדולה מכולם, מה עדיף: רדאון או ג'י-פורס? כל אחד אומר לי משהו אחר...
-
- 12 תגובות
- 775 צפיות
-
-
החלפתי את כרטיס המסך במחשב. היה 9600XT. עכשיו 6800. האם לפרמט או פשוט למחוק DRIVERים? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
טוב זה קצת פדיחה מכרתי את ה 9800 פרו שלי (XT OC) וחזרתי ל8500 שלי! הורדתי את הדרייבר 11.6 מגה וכוון שהוא לא תומך ב ccc לא מופיע לי באדוונס כל התקיות עם השליטה על הווידאו וכו! איפה אני מוצא את זה?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בLCD 19 בטווח מחירים של 1700-2100 חשבתי ללכת על ה מסך ''19NEC דגם 92VM מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-