עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה הדירוג של הכרטיסים הנ"ל: 1) X1900 XTX 2) X1900 XT 3) 7800 GTX ל-X1900 יש 512 MB (לשניהם) ול-7800 GTX יש גירסה של 256 MB ושל 512 MB... איזה מהכרטיסים הנ"ל הכי משתלם מבחינה כספית? שאלה נוספת- האם הם תומכים ב-DX 10 (לא כולם אולי אחד מהם?) תודה מראש לעוזרים נ"ב אם אפשר את מחיריהם בארץ אשמח לשמוע...

• 76 תגובות
    • 6.9k צפיות
  2. שלום יש לי כרטיס טלויזיה! התוכנה של הכרטיס מפעילה אותו אבל היא מאוד מאטה את המחשב אני חושב שזה בגלל שהתמונה שמוצגת עוברת בעיבוד של המעבד (אני יכל לצלם את התמונה עם המקש שמעתיק את התמונה שבמסך לזיכרון להומת סרט וידאו רגיל שבו רואים רק שחור כשמצלמים את המסך) האם יש תוכנה שתוכל להחליף בצורה טובה יותר את התוכנה שקיימת אצלי עכשיו?(אם כן איך קוראים לה) חשוב לציין: הכרטיס טלויזיה מזוהה במחשב כמצלמת אינטרנט (למשל במסנג'ר אני יכל לעשות שליחת מצלמה לתמונה מהכרטיס)

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by ^GunX^,

שלום , אתמול הלך לי הכרטיס מסך הישן שלי (גיפה 2 GTS) - התקציב הוא בסביבות ה400 אני לא משחק הרבה אבל פעם ב.. במשחקים לא כבדים; אני חושב רק על ה9550 , יש משהו יותר טוב במחיר הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by anri,

כמו בכותרת.... אני צריך כרטיס טלוויזיה לאחי, המחיר לא כלכך חשוב . אבל שיהיה כרטיס טוב ! (זהו אין לי עוד מושג בכרטיסי טלוויזיה חח אם צריך עוד פרטים תגידו) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by tgen,

יש לי רדאון 9100 ולאחרונה כשאני משחק במשחקים (לא יותר מידי) כבדים המשחק נתקע, יוצא לשולחן העבודה ומופיעה הודעה: "VPU Recover איתחל המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" (לא היה כתוב מספר בעיה והכרטיס מסך מעודכן) אז מה יכולה להיות הבעיה?? חוץ מזה שיכולה להיות בעיה בכרטיס מסך חשבתי שאולי יש מצב שאחד מכרטיסי הזיכרון שלי אולי נדפק (256MX2).. ממה סביר להניח שהבעיה נובעת ואיך אפשר לטפל בה... תודה מראש לכל המגיבים...

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  6. כרגע יש לי ספק ג'נרי 500W בעל 18A ל12V.... השאלה שלי היא כזאת.. אני מתכנן בעוד כשנה לקנות מחשב חדש, אולי אפילו יותר, הספק שיש לי כרגע מחזיק פרסקוט 2.8 עם אוברקלוק ל3.2... האם הספק יספק לי מספיק מתח לכרטיס ע"מ שיעבוד במלוא הפוטנציאל או שמה זה ייצור צוואר בקבוק.. ואני רוצה בבקשה תשובות ענייניות. במידה ואתם בטוחים שתהיה איזשהי בעיה, איזה ספק כן כדאי לקנות..???... טוב... וכמובן תקציבי. אין לי תקציב מסויים לתת כי בספקים אני לא הכי מבין, אז תזרקו הצעות , שוב במידה וצריך, וקחו בחשבון שהספק לא ישמש למחשב החדש שאני יקנה בעוד שנה+. עריכה: הכרטיס הוא לAGP...

• 15 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by White Wolf,

שלום! הייתי שמח לקבל המלצות לכטיסי מסך. אין לי חיבור PCI EX אז אם אתם ממליצים על משהו עם חיבור כזה אז תמליצו גם על לוח אם. תקציב סופי 1200 ש"ח (לשניהם)

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  8. Started by lharpaz,

היי, אני רואה שבלא מעט מפרטים משלבים לוח אם הכולל כרטיס מסך על לוח האם 6100, וכך אפשר בעתיד להוסיף כרטיס מסך טוב יותר. אשמח לקבל מעט מידע לגבי הכרטיס המובנה 6100: - אשמח להערכה בקשר לחוזק שלו (לעומת כרטיסים אחרים כמו 5200, 5500, 6200, 6600 וכו'). - מה כרטיס כזה מאפשר לעשות כמו שצריך? (אני מניח שאין בעיה בעבודה באופיס. האם גם אין בעיה בצפיה בסרטים? משחקים קלים? בינוניים? תוכנות כמו פוטושופ ותוכנות עיבוד תמונה וגרפיקה אחרות? וכו') - האם יש לוחות כאלה שהחיבור של כרטיס המסך הוא DVI ? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by dabaz,

ב7800GT של POV רשום: D-Sub: No DVI-I: 2x זאת אומרת שאני לא יכול לחבר את הCRT שלי שיש לו חיבור אנלוגי בלבד? http://www.pointofview-online.com/GF7800A.html

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  10. Started by PMP,

מישהו עובד איתו ויכול לתת עליו חוות דעת? מסך דק בעיצוב מרהיב, בעל זווית צפייה רחבה, המפיק תמונה איכותית וברורה, ללא ריצוד, ועיוותים אופטיים; כולל מערכת מתקדמת לכיוון צבע - להתאמה מושלמת לסביבת העבודה וליישום - מושלם למשחקים, לגלישה באינטרנט וכו'. עומד בתקנים המחמירים ביותר: TOC 03, TCO 99, TCO 95. מהירות תגובה: 8ms; יחס ניגודיות: 1:600; זווית צפייה: 160>/160> בהירות: cd\m2 300; רזולוציה:Dpi 1024 X 1280; גודל נקודה: 0.264 מ"מ; חיבוריות: חיבור דיגיטלי DVI-D וחיבור אנלוגי. פונקציות ייחודיות: MagicBright - כיוון בהירות מהפנל ביחס לסוג היישום, ב3- מצבים: T-MODE - עבודה עם קבצי TEXT, EXCEL וכדומה I-MODE - לגלישה באינטרנט E-MODE - ליישומ…

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  11. Started by TARON,

http://service.futuremark.com/orb/index.jsp

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by TARON,

ישלי כרטיס מסך X550 256 MB 128 BIT בדקתי אותו בתוכנה 3DMARK05 קיבלתי תוצאה 1630 זה טוב?

13. Started by aviramb,

שלום אחרי שנים של שימוש בכרטיס Voodoo5 שידרגתי מחשב עם כ.מסך nVidia. החבילה מגיעה עם התוכנה nView של nVidia. שתי שאלות: 1. התוכנה מותקנת by default בעברית וזה דיי מעצבן. ניסיתי להוריד גרסה אחרונה מהאתר שלהם ולהתקין וזה עדיין בעברית (אני משתמש ב XP Enabled). ניסיתי גם להעביר בלוח הבקרה את המיקום שלי לארה"ב וזה עדיין התקין בעברית. מה קורה פה?? 2. אני חושב שהתוכנה שימושית - מה דעתכם? תודה

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by oFiR 22,

אשמח להצעות. אופיר

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by eladbu,

או קי אז שלום לכולם אני מאוד מתלבט על קניית כרטיס AGP יש אומרים X800 OR 6800GS מה אתם אומרים לאיזה כוון ללכת יש לי 1300 שח שוב אני מזכיר AGP אם אפשר גם לינקים אני אשמח בתודה מראש!

• 63 תגובות
    • 6.1k צפיות
  16. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, אני אוהב משחקי מחשב ברשת (BF2 ) ויש לי מעבד של AMD 3000 64BIT 2x512mb זיכרון וכרטיס מסך AGP fx5200 256mb ואני מחפש משהו זול בסביבות 950 ש"ח, משהו שיחזיק לאורך זמן ויתן ביצועים גבוהים למשחקים עתידנים ועד למחשב הבא. ואני רוצה לשדרג את הכרטיס המסך בדגם: 6600GT AGPx8 אבל הבעיה שאחרי שחיפשתי והסתכלתי בפורמים ונסיתי להבין אני עדיין בהתבלטות קשה. בנוסף מצאתי משהו משונה ומוזר ויכול להיות שיש כאן טעות (באתר של פנדה) כרטיס מסך מדגם: Point Of View GeForce 6800 128MB TV OUT.DVI AGP ¤699.00 כי הכרטיסים של - 6600GT מתחילים מ- 850 ש"ח ומעלה. השאלות שלי: 1) איזה חברות אתם ממליצים לי לקנות ואם אני יבחר ב- 6600GT Leadtek, Gigabyte ועוד..... (הזולות ביותר עד 950 ש"ח). 2) מה …

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by Shaq Diesel,

מישהו כאן אולי יודע איפה אני מוצא את המסך הזה חיפשתי בהמון חנויות ולאף אחד אין אותו יותר. מישהו אולי מכיר איזה חנות שיש לה אותו. אני מחפש מסך נורמלי כבר כמה זמן ועד שמצאתי אחד כזה אין אותו(זה תמיד קורה רק לי). או אולי מישהו יכול להמליץ על מסך 19 איכותי עד 2000 ש"ח אפשר יותר אבל לא יותר מידי. תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by Bartleby,

אני בונה מחשב למישהו שקונה את המחשב בעיקר לשימושים של סטודנט אבל עדיין רוצה פה ושם לשחק. כשאני אומר משחקים אני לא מתכוון לדברים כמו FEAR או CoD2 אלא דברים קצת פחות כבדים כמו פיפא 2006 וכו'. התקציב הוא 700 ש"ח. חשבתי על הכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11942 האם זה הכרטיס הטוב ביותר ש-700 ש"ח יכולים לקנות? הוא יותר חזק מה-7300GS? אי אפשר לחרוג מהתקציב בשקל כך שהמלצות על 6600GT לא כ"כ ריאליות. שוב, הבנאדם ממש לא גיימר כבד - רק רוצה לשחק קצת פה ושם כדי להעביר את הזמן. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום. אני מתכוון לקנות מחשב בשבוע הקרוב הכול מוכן אבל דחית את זה בגלל המסך מישהו מכיר את הדגם הזה של המסך T710BH שך LG מסך CRT איך הוא לשימושים רגילים בעיקר גלישה באינטרנט אני אעבוד הרבה מול WORD ומשחקים פעם בכמה ימים תלוי הוא יספיק? הוא עולה לי 790 ש"ח אם למישהו יש את הדגם הזה ספציפית שיגיד (אפילו בפרטי) זה חשוב.. תודה.

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  20. שלום לכולם נכנסתי היום לגורו (guru3d) וסתם קראתי כל מיני כתבות אחרונות ,עד שנתקלתי בזאת: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=3605 לא הבנתי כל כך במה מדובר ,אני ישמח אם מישהו יטרח להסביר הלינק הבא: http://www.macfergus.com/niels/dmca/cia.html מופיע בקישור למטה (בכתבה) גם היה נראה לי חשוב

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by lmlm,

הכרטיס יהיה חלש מהסידרה והוא יהיה עם זיכרון של 256MB הכרטיס אמור להתחרות בכרטיסים שהזיכרון שלהם הוא 256MB והמחיר מהשוער יהיה 500 יורו הוא אמור להיות יותר חזק מ 7800GTX 256 ואמור לשוחרר עוד כמה שבועות ויש שמועה על GTO חדש -לא ידוע פרטים.. לכתבה http://www.theinquirer.net/?article=29672

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  22. Started by eitam_simchi,

מישהו מכיר את האתר שעושה השוואה בתוצאות של כרטיסי מסך ב 3DMARK? היה לי אותו והוא נמחק :'(

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by shimon17,

קיצר קיבלתי את הכרטיס היום ואני לא מפסיק להיות מאוכזב:\ א. מאז שהרכבתי את הכרטיס המחשב איטי! לקח לי 20 דקות להתקין את הדרייבר ובכללי אני שומע רעשים מהחומרה במחשב(לא יודע בדיוק מאיפה, זאת בעיה נפרדת) ב. עשיתי בדיקה ב3dmark03 וקיבלתי 6313 והיו לי ארכיטיפקטים.. בעעעעע.... ג. ועוד דבר אחרון, העובדה שיש לי ספק של 300watt יכולה להיות ממש משמעותית? יכול להיות שבגלל שחיברתי את הכרטיס הוא גורם לאיטיות של המחשב? ואיך אני יכול לראות את הטמפ' של הכרטיס מסך? סליחה על כמות השאלות תודה לעונים

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by sausage,

מתוך firing squad: הכתב שם בטוח שהוא שרף את הקשרים שלו עם יצרני הכרטיסים וכעת הוא לא יוכל לכתוב כתבות בנושא... http://www.firingsquad.com/hardware/ati_nvidia_hdcp_support/

• 4 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.