עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mtnm,

היי לפני שבוע קניתי כרטיס מסך חדש ASUS 6800XT. עכשיו שאני משחק BF2 יש מדי פעם מין היבהובים שחורים מוזרים. קשה להסביר, זה כאילו חלק מהטקסטורות הופכות לשחור לשניה ואז חוזרות למצב המקורי. כשאני משחק NFSMW אין שום בעיה והגרפיקה מוצגת חלק ובלי היבהובים. הכרטיס נמצא על 60 מעלות במאמץ ולא עשיתי OC. פתחתי צינורות ל12 אבל זה לא קשור לבעיה כי היא היתה עוד לפני הפתיחה. יכול להיות שזה בעיה בדריורים או משהו כזה? ניסתי לשנות רזולוציה והגדרות אבל הבעיה נשארה. אני לא בטוח אבל זה היה נראה כאילו בהגדרות נמוכות מספר ההיבהובים קטן. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  2. שלום,(סלחו לי מראש על הכותרת לא ידעתי איך לנסח) יש לי התלבטות עצומה אני קונה מחשב דיי יקר ועד עכשיו במפרט שלי היה כרטיס מסך של eVGA eVGA 7800gt 445 mhz core speed / 1070 memory clock / 20 pipeline וראיתי שיש כרטיס מסך של evga של 6800gs שאם אני קונה אותו זה יוריד לי 740 שקל מהמחיר שאני אוכל לקנות מעבד דרגה אחת ממה שיש לי (3 גיגה הרץ ל 3.2) ואני אוכל לקנות מקלדת של LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE וגם נגן dvd אולי (sony dvd 16x48) וגם אני אוכל לקנות דיסק קשיח במקום WD 160 gb sata II 8 mb לקנות WD 250GB SATA II 16 MB השאלה היא מה עדיף לשדרג כרטיס מסך ל 7800gt או להסתפק במשהו פחות טוב ולהנות מעוד שדרוגים נוספים. בתודה עידו

• 15 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by shimon17,

אז מי שכבר הבין שקניתי שבוע שעבר את ה6600gt של msi החזרתי אותו וקיבלתי את הכסף, סיפור ארוך... קיבלתי כרטיס משומש והם עשו לי בעיות בקיצור אל תקנו מ-***** אני ימנע מלקלל אותם כאן בפורום... עכשיו , יש לי תקציב של 900 שקל ולא יותר! אם אפשר אז פחות ואני מתלבט בין ה-6800 שלpov לבין 6600GT אחרשל חברה שאתם ממליצים לי... מי מבין השניים עדיף? ואם זה ה6600GT אז תמליצו לי על חברה תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by goodspeed,

שלום, למחשב הין בבית נדפק הכרטיס מסך והוא עושה רעשים טרקטור. מכיוון שלא כדי להשקיע במחשב ישן וגם בגלל שהמחשב החדש ממש מעולה ברצוני לקנות כרטיס מסך פשוט במקומו. http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N52128DE.htm שמתי את עיני על הררטיס הנ"ל. רציתי לברר האם זה בסדר שהכרטיס בא ללא מאוורר ובמידה ולא האם יש צורך להוסיף מאורר או שאפשר להסתדר בלי??? יום טוב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by K0sTa,

היי.. תגידו איזה כרטיס מבין השניים: http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=274 http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=195 יותר משתלם מבחינת ביצועים\מחיר? האם ה7800GT מצדיק בביצועיו את האלפיה הנוספת על הGS ? בקשר ל6800GS, האם הוא טוב יותר מכל הגרסאות של ה6800 בהבדל ניכר ביחס של ביצועים\מחיר ? האם יש כרטיס של ATI או של GEFORCE בסביבות ה1000 שקל עם סטייה של 100-150 שקל לפה ולשם שנותן ביצועים טובים יותר משל ה6800GS ? אתם ממליצים לי לקנות את ה6800GS ? תודה

• 23 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by yosi yosef,

חברה אני מיתלבט בין שתי הכרטיסים האלה מבחינת מחיר אני יכול להשיג אותם באותו מחיר כך שאני צריך לדעת מה יותר חזק . או שמה שווה לי להמתין ל 7600 gs nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E CPU Type 3000AMD Athlon 64, 1980 MHz) Motherboard Asus A8N-SLI Deluxe WDC WD1600JS-19MHB0 149 GB, IDE 512Mb 400MHz Kingston CL2.5? 512Mb 400MHz Kingston CL2.5?

• 58 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. אני רוצה מידע על כרטיסי טלויזיה! איזה חברות נחשבות? איזה תקציב נחשב לזול מידאי? תכונות שיש לכרטיסים וכדאי לשים אליהם לב אם קיימות יש כרטיסים שאפשר לעצור בהם תמונה והם יקליטו את מה שפיספסתי ואז אוכל להתחיל מחדש במקום שבו עצרתי? איזה כרטיס יותר טוב "Leadtek Winfast PVR2000 TV Capture Card" או "Hauppauge WinTV-PVR350 PCI TV PVR & Tuner Card" (במידה ואין תקציב מוגבל)? (אחרי שקניתי כרטיס טלויזיה ממש גרוע, אני לא מוכן לחזור על הטעות הזו שוב)

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by שלמה הדג,

לפניי יומיים עבדתי לתומי על המחשב, פתחתי את הפוטושופ ולפתע צצו על המסך קווים צבעונים ולאחר שניות המסך כבה. מאז, כל פעם שהפעלתי את המחשב והגעתי למסך הפתיחה של הווינדוס המסך כבה. נכנסתי ל Safe Mode ועשיתי Uninstall לכרטיס מסך שלי (Leadtek GeForce 6800GT AGP), כך שאני כרגע עובד בצורה מוגבלת ביותר. ניסיתי להתקין דרייבים מחדש והבעייה חוזרת. ראוי לציין שניסיתי שני דרייברים שונים. היום, גם כאשר הכרטיס מסך לא מותקן, צצו בעיות. לאחר שעה צצו כל מיני קווים ונקודות על המסך (תמונה מצורפת). חבר שלי המבין במחשבים אמר כי מכיוון שהווינדוס אכן עולה ב Safe Mode, הכרטיס מסך לא הלך וזו כנראה בעיית תוכנה, לכן עליי לפרמט. רציתי גם להתייעץ איתכם, אני לא יודע מה לעשות. עריכה: שכחתי לציין כ…

• 13 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by OpenCan,

לא הייתי בטוח אם זה יותר מתאים לפה, או לפורום תוכנה, אבל היה נראה לי שפה. אם לא, אני מצטער. בכל מקרה, קניתי אתמול כרטיס מסך רק לצורך שימוש בTV OUT שלו, אז בחרתי באופציה הזולה ביותר שנותנת את האפשרות שהייתה במלאי, Forsa GeForce MX4000. אחרי שהגעתי הבייתה והרכבתי את הכרטיס (ואת המחשב שקניתי איתו), התקנתי מערכת הפעלה Windows XP Proffesional SP2 באנגלית, חיברתי את כל החיווט של הכרטיס מסך לטלויזיה, והתקנתי את הדרייבר המעודכן אחרי שהורדתי אותו מהאתר של nVidia. תחילה אחרי שאיתחלתי קיבלתי תמונה קופצת בטלויזיה, לא ברורה, ורועדת. שיחקתי עם ההגדרות של הnView והגעתי למצב שהתמונה רק טיפה רועדת, אבל אפשר להבין מה יש שם. אחרי עוד טיפה משחק בהגדרות לא עברה יותר שום תמונה לטלויזיה, ומאז כ…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by !_Evil_!,

Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 256MB PCI-E GV-NX66256DP Bulk איך הוא? יש משו יותר טוב עד 700 שקל?

• 14 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by McTamir,

אוקיי יש לי 2 כרטיסי מסך שאני מתלבט ביניהם..אם תוכלו להגיד לי מה אמור להיות הבדל המחירים והבדל האיכויות ביניהם אני אבחר... 1 Gainward Geforce 6600 GT Ultra/1980 PCX 256MB 2 PCX - Radeon X800-GTO2 (400/980) 256MB DDR-III 256bit 12-Pipes - Sapphire Retail - 3Y Warranty

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by DakloN,

שלום.. אפשר לקבל קישור ל6600GT טוב הכי זול שאפשר למצוא?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by shirNoshe,

אני מקווה שניסחתי נכון,אבל הכוונה אם אני מעוניין בכ.גרפי לעבודה גרפית,אז מה ההבדל בין כרטיס ייעודי מסדרת ה-QUADRO לבין נניח כרטיס ווידאו חזק של ATI.(עדיפף ATI לגרפיקה בגלל עבודה ב-REAL TIME). האם יש "משהו" בכרטיסי ה-QUADRO שמייחדים אותם לעבודה בגרפיקה?ואם הם כל כך טובים אז איך הם למשחקים?וגם שאלה הפוכה:אם כרטיס הוא חזק וטוב למשחקים האם הוא טוב לגרפיקה? תודה.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by qpalzm,

אמנם הלינק בספרדית אבל אפשר להבין מהמספרים: http://www.chilehardware.cl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=175439#175439 למי שאין כוח להכנס ללינק: 7900GTX ליבה: 700 או 750 מה"צ זכרון גרפי: 512MB של זכרון GDDR3 1.1ns במהירות 900 מה"צ (1.8 גה"צ אפקטיבי) צינורות עיבוד: 32 ליטוגרפיה: 90 ננו-מטר HDR+AA: כן השקה רשמית: תערוכת Cebit באמצע חודש מרץ 7900GT ליבה: 650 מה"צ זכרון גרפי: 512MB של זכרון במהירות 700 מה"צ (1.4 גה"צ אפקטיבי) צינורות עיבוד: 24 ליטוגרפיה: 90 ננו-מטר HDR+AA: כן השקה רשמית: תערוכת Cebit באמצע חודש מרץ כמו-כן, צפו לספינת דגל חדשה מATI בדמות R590 בליטוגרפית 80 ננו-מטר. ההשקה בחודש אפריל.

• 57 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. האם ה7800GT או הGTX יראו איזשהו הבדל מה6800GS בסרטים? בעבודה משרדית רגילה? או שכל היתרונות שלהם יתבטאו רק במשחקים הדורשים גרפיקה כבדה?

• 10 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by nir_gamer,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב למשחקים מה מומלץ ומה ההבדל בין הכרטיסים הבאים ?? 6800GS , 6800TX , 6800GT תודה

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Dr. n00b,

שלום לכולם. יש לי טלויזיית LCD 32" בסלון, וכשאני מחבר אליה את המחשב הכל נראה נהדר ותענוג לעבוד עליה. מדובר בדגם לא יקר של מאראנץ, LC3250EX. אבל לרוב המחשב נמצא אצלי בחדר, מחובר למסך CRT מצויין - G90F+ של וויוסוניק. כמו כן יש לי טלויזיה בחדר, 21" ישנה של JVC על זרועות ברקן, ומערכת סטראו ישנה גם היא של שארפ שמשמשת לרמקולים. עכשיו תעשו את החשבון לבד - מסך 19" CRT, טלויזיה 21", מערכת מגודלת - כל זה תופס המון המון מקום ונמאס לי. עכשיו עקב הניסיון הטוב שלי עם הטלויזיה בסלון, חשבתי שיהיה נחמד לעשות משהו דומה בחדר - ושמתי עין על דגם 26" של סמסונג (LA26R51B) עם נתונים טובים והרבה חיבורים, שראיתי בחנות והתרשמתי ממנו לטובה. הקטע המצחיק זה שבזאפ המחיר הכי זול שלו הוא 7500 שקל, אבל במ…

• 14 תגובות
    • 971 צפיות
  18. http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20060214062714.html מהירות 3.20GHz שזה מהירות אדירה פי 2 ממה שיש היום בכרטיסי מסך !!!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש הבדל משמעותי בין NVIDIA 7800 GT ל- NVIDIA 7800 GTX ? ^^ במשחקים רואים את ההבדל ? ב GTX אפשר להגיע להגדרות יותר גבוהות? למה NVIDIA 7800 GT עולה בערך 2000 שקל ו NVIDIA 7800 GTX עולה בערך 4000 שקל ?? ה GTX לא פי 2 יותר טוב מ GT, נכון??

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by BreezeNET,

האם הוא שווה את ההפרש במחיר(עוד 50 ש"ח) לעומת 6200TC . אני קונה ב- 373 ש"ח של leadtek .

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by qpalzm,

זאת לא שגיאת כתיב. נווידיה הציגה היום מעבד גרפי חדש לשוק הסלולרי - GoForce 5500. לטענת החברה, המעבד מציע חווית משחק של PSP לפחות, ומסוגל להריץ את קוויק 3 באופן חלק תחת רזולוציה 1024x768. כמו-כן המעבד יתמוך באופן מלא בוידאו באבחנה גבוהה, תמונות באיכות 10 מגה-פיקסל, DivX/Xvid, וכו' למקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=766 (אם לא שייך נא להעביר לפורום הנכון)

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by RonTwins,

מעניין אותי מאוד לדעת מי יותר טוב,הGeforce 6600 או הRadeon X1300Pro?!

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by gmppaz,

שלום, לכולנו בבית יש מסכי LCD ולהוריי ולאחותי יש מסך LG ולי יש MAG... אמרו לי שLG בהרבה יותר טובים למשחקים ואני רוצה לדעת אם זה נכון ??? אני יודע שאתם תאמרו שאני אנסה לבד אבל אין לי כוח לחבר פה, לנתק שם וכל הבאלגן... ואני גם רוצה את זה בהוכחה בנתונים מאשר הראייה שלי, כי יכול להיות שמסך אחד פחות טוב למשחקי רשת אבל הוא טוב יותר לדברים אחרים וכאלה תודה רבה למי שיענה לפי בקשתי

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by faceman_007,

http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20060214062714.html פשוט מדהים מה שקורה פה....מקווה מה שאמרו בכתבה יתגשם :

• 2 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.