כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך לתושבת agp עד 800 שקל שיריץ משחקים סבבה יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.50 ואני לא הולך לשדרג אותו כעת אז תתחשבו גם בזה תודה מראש tomerco
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מה ההבדל בין geforce 6600 256 MB לבין geforce 6600 LE 256MB?
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני יודע שיש 4M/S , ,ברצוני לרכוש את ה-8M/S ויש רק אצל משווק אחד (אולי הוא התבלבל...). אשמח לתגובות ולינק במידה ויש מסך כזה.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש לי 6600GT של LEADTEK...כשאני משחק NEED FOR SPEED MOST WANTED הוא מתחמם לי ותוקע ת'מחשב... המצב של המארז שלי הוא כזה: חוץ מהמאוורר שעל המעבד וזה שעל הכרטיס עצמו אין לי מאווררים במארז בכלל... אבל המארז תמיד פתוח...משני הצדדים.. זה אף פעם לא עשה לי בעיות...(שיחקתי ככה גם QUAKE 4 ו HL2 וזה עבד חלק...) הוא מגיע לי לטמפ' של 80 ומשהו... מה צריכה להיות הטמפ' שלו ברגיל ??? ואיך אני פותר ת'בעיה של ההתחממות ???
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
על איזה מסך אתם ממליצים לי? מבחינת איכות/אחריות/אריכות ימים?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD Athlon xp 2600+ 1.9 GH ו512 ראם (שני סטיקים). זה די כל מה שאני יודע... עכשיו, אני רוצה לקנות את ה 6600GT... אני בדוק קונה את זה אז אל תנסו להמליץ לי מה יותר משתלם מבחינת מחיר וכו... רק רציתי לדעת אם זה בטוח יעבוד לי כמו שצריך על המחשב... זה די חשוב כי אני מזמין היום... תודה... אגב, יש איזו תוכנה או דרך לבדוק אם יש לי agp או pce i?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על כרטיב מסך בכ-550 ש"ח. הכרטיס צריך להיות PCI. המחשב משמש גם למשחקים חדשים ורציניים אבל אני לא לחוץ על רזולוציה גבוהה. אם אפשר גם לתת הסבר לבחירה. תודה
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הנידון: מסך מחשב 19 אינטש דגם ViewSonic VX924 המחיר: בזאפ החל מ-2930 שקל התקשרתי לברר וב-KSP רוצים 2500 שקל. ואם מזמינים מראש ונותנים 200 שקל על החשבון, אז המחיר יהיה 2400 שקל כי זה באונייה יגיע בערך עוד שבוע. האם הפער הזה לא חשוד? מה דעתכם על הדיל הזה? ללכת על זה או להתרחק? תנקס :-*
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם זה ישפר את הביצועים של הכרטיס מסך (במשחקים), איפה שלוחצים מאפיינים ואז הגדרות ומשם לאיכות הצבע אני יוריד מ-32 ביט ל-16 ביט, האם זה באמת ישפר לי את הביצועים (יש לי GF FX5200)?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי, האם אפשר לשים את הכרטיס ATI X1900XT על לוח Asus A8n SLI Premium?
-
- 73 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני עובד על השתקת המחשב ורוצה להחליף את הקירור לפאסיבי ובהזדמנות נעשה סופסוף אוברקלוקינג (יש יתרון לזה בכרטיס הנ"ל?) מצאתי כמה קירורים פאסיביים וגם אקטיבי שאמור להיות יחסית שקט של AC הנה רשימה של מה שראיתי בסדר לפי עלות: 1. AeroCool VM-101 fanless עולה 104 שקל בפנדס 2. Silencer Rev.3 עולה 120 שקל בנועה 3. ThermalTake Fanless VGA CL-G0003 עולה 124 שקל בלוגיק 4. Silencer 1 REV2 עולה 150 בנועה 5. Thermaltake Schooner Fanless עולה 180 בנועה - כאמור אני מעדיף פאסיבי אבל לא ברור לי מה ההבדלים בביצועים ואם הם מכסים גם את הזכרונות? - לAC יש שתי גרסאות של ה-Silencer מס' 2 ומס' 4 ברשימה, למס' 2 יש צלעות קירור גדולות יותר ואחריות של שנתיים לעומת שש שנים - האם יש שימוש במאוורר זול י…
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכם מישהו יכול להסביר למה משמש יציאה בלוח אם מאחור S/PDIF Output בצבע צהוב צורת RCA ?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על כל תגובה אז ככה קניתי מארהב כרטיס מסך של לידטק 6800LE אחרי שפתחתי לו את השידרים הסגורים וקצת אוברקלוק תוך כדי משחק הכרטיס נדפק וכרגע הוא לא מסוגל להאיץ תלת מימד המחשב פשוט מאוד נתקע ולא מגיב.כניראה שהגזמתי קצת עם עם האוברקלוק :-) אז אני מחפש את היבואן הרשמי של לידטק בארץ בתקווה שהם יחליפו לי את הכרטיס ניראה לי שיש אחריות בינלאומית וכל חנות מחשבים שאני מתקשר אליהם אומרים לי שאין להם את הטלפון שלהם מוזר משהו. כל מי שיודע משהו אם יש אחריות מי היבואן ומה אפשר לעשות תעזרו בבקשה בתודה מראש חי
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=YRT17ANIS
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה לראות סרטים במסך הטלויזיה בלי לצרוב... איך אני מחבר תטלויזיה במקום? יש לי כרטיס 6600
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
הכרטיס הוא בעל ליבת R480 הוא שווה כי המחיר אחלה ובעל 256 ביט... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4238 מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ראיתי בפנדה 6600 של לידטק וכתוב שהוא HDTV... יש הבדל בינו לבין 6600 רגיל של גיגהביט למשל?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11979
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי GeForce 6600 של ג'יגבייט מעבד 3.2@3.4 GHZ ו2GB זכרון וקבלתי ציון 2611 איך יכול להיות הציון העלוב הזה?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך של POWERCOLOR מחברה מסויימת ובגלל שהוא נשבר הם שלחו אותו לחול לתיקון, השאלה כמה זמן עליי להמתין.. עקרונית הם יכולים להחזיק אותי גם 10 שנים בתירוץ שהוא עדיין בתיקון..
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=89574 נתונים סופיים 12 צינורות עיבוד 5 יחידות וורטקס בקר 128-ביט ליבה במהירות 500 מה"צ זכרון 1.4ns במהירות 1 גה"צ
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הריצו מחדש את תוכנת הכיול שלכם זו הודעה שאני מקבל מהפוטושופ, איך אפשר לתקן את הפרופיל? ורק תוכנת פוטושופ מספקת את ההודעה הזו
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כן, אני יודע שראשי התיבות של זה זה DIGITAL VIDEO INTERFACE, אבל למה צריך את זה? מה ההבדל בין זה לאנלוגי? לאיפה מחברים אותו(ראיתי בהרבה כרטיסי מסך כתוב DVI(I) - זה זה?)
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום....
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם קיימת כזו תוכנה לכרטיסים חלשים יותר כמו geforce 2/4mx?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-