עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by IPIP,

היה לי geforce 6600gt וראיתי רגיל עכשיו החלפתי לati radeon 9600 וככה רואים עכשיו .. http://www.interload.co.il/upload/6105508.jpg http://www.interload.co.il/upload/8617695.png אז מה הבעיה מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by zoyaniv,

6950 או 560TI?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by lidorkalfa,

אז ככה, יש לי כ.מסך ATI Radeon HIS 6870, חיברתי אליו 3 מסכים: אחד 42" עם חיבור HDMI אחד 22" כשמהצד של המסך מחובר HDMI ומהצד של המחשב DVI-D ואחד 17" שבעיקרון הוא VGA אבל חיברתי אותו עם מתאם DVI-I העניין הוא כזה, ברגע שאני מנסה להרחיב ולהשתמש בשלושת המסכים הוא רושם לי "לא ניתן לשמור הגדרות תצוגה", וגם כשאני מנסה להשתמש ב22" וב42" ביחד (שימו לב לחיבורים שנעשה בהם שימוש) הוא רושם לי ת'שגיאה הזאת.. האפשרות היחידה שלי היא להשתמש במסך אחד או ב42" וב17" / ב22" וב17" מה הבעיה פה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by 2Fluffy4U,

חשבתי אולי לקנות למחשב של אחותי כרטיס טלוויזיה מכיוון שאין לה טלוויזיה בחדר, אבל כן יש לה יציאה של ממיר דיגיטלי.. האם זו אפשרות כדאית? אם כן איזה כרטיס מומלץ? תודה

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by RonCohen,

במקרה ויש לי טלויזיה שתומכת 100% בתלת מימד עם משקפיים ואני יחבר אליה HTPC ואני יציג סרטים בתלת מימד לא יהיה צורך בכוח עיבוד גרפי מעבר למובנים של סנדי ברידג'??? ואם הטלויזיה(של LG 50 אינצ') היא כבר תלת מימד לא צריך להוריד או להפוך סרטים לתלת מימד נכון???

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  6. הייתי אמור לקנות את הגרסה הרגילה של gtx460 700 mb אבל הוא ניגמר במלאי ולא מגיע יותר, אז רציתי לדעת 1.בכמה הse 1gb יותר חלש 2.ולאיזה כרטיס מati הוא משתווה ? 3.כדי לי להוסיף 50 שקל ל800 שקל ולקנות את הgtx460 700 (רק של חברה אחרת ( בגלל זה הוא יותר יקר) 4.או לקנות ב750 של ספארקל את הse 1gb 5.ואם אתם חושבים שבסביבות ה750 שקל יש משהו יותר טוב אשמח לשמוע... תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by Enable,

אוקי אז אני בונה HTPC ואני מתלבט בין שתי הכרטיסים האלה HD3450 או HD3850 בכרטיס הראשון יש כניסת HDMI אבל הוא פחות חזק מהשני ולשני יש כניסת DVI /VGA/TV-OUT והוא יותר חזק מהראשון עכשיו , הכרטיס מיועד לצפיה בסרטי HD 1080P עם אני משתמש בכרטיס השני ומביא כבל DVI TO HDMI הוא יעביר את אותו איכות כמו HDMI TO HDMI? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by fers,

תקשיבו אני קונה ת hd4890 חייב לשים לו מישחה תרמית? או שהוא בא כבר מהחברה אם המישחה? ואם צריך הוא מגיע אם מישחה או שצריך ליקנות מדובר על hd4890 sapphire

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש עם מעבד Athlon II 3X 435 ו- 4GB DDR3 במהירות 1333. הסוקט יהיה PCIe 2.0 (כנראה) והמסך שלי הוא 19 " עם רזולוציה טבעית של 1280X1024. השימוש של המחשב יהיה רב-תכליתי ויכלול כמעט כל שימוש אפשרי, אבל את החוזק של כרטיס המסך אני צריך רק למשחקים. הבנתי שה- 4770 הוא הכי חזק בטווח מחירים הזה וגם יאפשר לי לקנות ספק *יחסית* זול. הבנתי נכון?

10. שלום במחשב של חבר לאחר פירמוט לא הותקן דריבר כרטיס מסך הרזולציה הייתה מוגדרת על 800/600 אחד הילדים שיחק ברוזלוציה ועכשיו כול פעם שהווינדוס עולה מופיע הודעה NO SUPPORT ניסתי להיכנס דרך הסייפמוד אבל גם שם הוא לא עולה וישר מופיע מסך שחור של המסך ו NO SUPPORT איזה עוד פתרונות יש? תודה על העזרה מאור אגב הדגם של הכרטיס מסך SIS350

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  11. Started by NiMo1771,

יש לי 6950 רפרנס של HIS ואחרי שפתחתי אותו ל6970 אני לא יכול לשנות את המתח לליבה בMSI AfterBurner אפשר לקבוע את המתח אבל בפועל המתח לא משתנה (נשאר 1.175V במקום המתח הרצוי) עד לפני הפתיחה לא הייתה לי את הבעיה הזאת קראתי שבשביל לשנות המתח אחרי פתיחה צריך לערוך את הביוס, הבעיה שאין לי מושג איך עושים את זה אני מעלה לכאן את הביוס של ה6970, מישהו יכול בבקשה לערוך לי אותו ולשים מתח של 1.25V? תודה! http://www.upf.co.il/file/889155126.html

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by moshemaman25,

היי צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך תקציב 1000 שח. זה המחשב שלי[18:04:36] Johnny: Motherboard:GA-EP45C-DS3R [18:04:54] Johnny: Source: Spyre Black-Eagle 550W [18:05:05] Johnny: Processor: E8500 [18:05:26] Johnny: Memory:4GB DDR2

13. Started by crow3d,

אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך : powercolor Radeon HD5750 1GB VS Sapphire Radeon HD4870 Toxic 1GB שניהם פחות או יותר זהים מבחינת מחיר השאלה היא מבחינת ביצועים , מבחינת צריכת חשמל, ומבחינה טכנולוגית , מה עדיף? הדברים החיוביים אל מול השליליים ובסופו של דבר ברמת העיקרון בסיכום הכללי איזה כרטיס עדיף?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by rbaron,

שלום. אני בונה מחשב חדש ולפי המלצת הפורום פה נירא לי שאני ילך על: athlon 640 ו gigabyte ga-870A-UD3. אני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי משחקים כמו GTA IV באיכות טובה + סרטי HD, חשוב גם שהכרטיס יוכל להתחבר ל2 מסכים בו זמנית (מסך אחד עם חיבור VGA ואחד עם DVI)(לא חובה החיבורים האלה מקסימום יש מתאמים) המסכים הם אחד 22'' ואחד 19'' לא יודע בדיוק באיזה רזולוציה. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים (לא יותר יקר מ500 ש"ח)

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  15. אני מחפש כרטיס מסך הכי חזק שיש וכמובן מה שהכי כדאי גם כן בסביבות ה1600 ש"ח למחשב שלי הוא הולך לשמש בעיקר למשחקים גם לעריכת וידאו ואני עובד אם 2 מסכים אולי בקרוב 3 + אז רצוי שיהיה בו גם תמיכה ל2+ מסכים ו3D בעזרת כרטיס אחד אפשרי אבל לא מחייב בכלל אין לי אפשרות לSLI או CF לא פחות לא לטוב כי יש לי PCI-E אחד שעובד בX16 ואחד שעובד ב X4 והבנתי שאם אני יעשה CF\SLI אז ירדו הביצועים בכרטיס שמחובר בX16 תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by apelt,

שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך שיאפשר לי לשחק בכל משחק שאני ארצה, העניין הוא שאני לא הולך לשחק יותר מדי מחוסר זמן ולכן אני לא רוצה להוציא עליו 1000 ש"ח. חשבתי יותר משהו בכיוון ה 600 ש"ח אם זה אפשרי, במידה ולא מה הכרטיס הכי זול שיאפשר לי את זה. המעבד שיש לי:i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח האם: Intel® Desktop Board DZ68DB בנוסף אשמח להמלצה לספק/קירור למעבד אם צריך תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by manoa,

I am specifically targeting owners of a single HD3870, preferably overclocked. If you are running crossfire, please either disable crossfire for the testing or post your results with and without crossfire enabled. Please post a screenshot of your 3DMark06 score with the latest version of GPU-Z open and visible in the screenshot. Get the latest version of GPU-Z here: http://www.techpowerup.com/downloads/SysInfo/GPU-Z/ Please make sure you are running the latest drivers, which as of this post, are the 7.11 "hotfix" drivers. These may be obtained here: http://support.ati.com/ics/support/d...estionID=30533 Please note that even though it is called a "hotfix" by ATI, it is act…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by shynet,

החלטתי להתקין Halo 1 על הוויסטה שלי המשחק רץ בלי בעיות, אבל המשחק לא רץ חלק, זה לא בעיה של FPS נמוך, זה בעיה פשוט שהוא לא רץ חלק משום מה, חשבתי לכבות Vsync בהגדרות של הלוח הבקרה של Nvidia... עדיין לא רץ חלק.... מה אני צריך לשנות עוד בהגדרות של הכרטיס בשביל שהמשחק ירוץ חלק, כי זה ניראה ניקטע.. אני בטוח שיש איזה פילטר של הדרייברים שמפריע... או משהו שצריך לשנות בהגדרות של הלוח הבקרה של Nvidia... הכרטיס מסך שלי זה Leadtek nvidia 8800GTS... 640MB. פירסמתי את הנושא פה, כי חשבתי שזה מתאים לפה, תקנו אותי אם אני טועה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by The_Doom_Master,

שלום.. השאלה היא מה יותר מתאים למשחקים שיוצאים כיום.. הכרטיסים הם: nVidia Geforce 7800GT 256MB 256bit ו nVidia Geforce 6600GT 256B 128bit מה עדיף כרטיס אחד של 7800 או 2 של 6600 שעובד ב SLI? תודה על העזרה

20. קנו לי היום מסך L1970HR איך אני בודק אם יש לו פיקסלים שרופים? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by yaelgro,

התחדשתי בכרטיס טלויזיה winfast tv 2000 xp rm. צפיה בטלויזיה לא מעמיסה על המחשב, ולמרות שאיכות השידור פה בארגנטינה היא לא הכי, רואים בסדר גמור(פשוט על ה-LCD רואים את הפגמים הרבה יותר מבטלויזיה הרגילה). הבעיה שלי היא כשאני מקליטה. המחשב שלי כבר ישן, אך עומד בדרישות המינימום של בכרטיס וטיפה מעבר לכך. כאשר אני מקליטה, אז השידור פתאום איטי יותר, ויש מריחות בתמונה. ניסיתי להוריד את איכות התמונה וגם את איכות ההקלטה, ואכן יש שיפור ניכר, אבל אם יש לכם טיפים נוספים למה לעשות חוץ מלהחליף מחשב (זה הפרוייקט הבא), אני אשמח לשמוע. בזמן ההקלטה לא עובדת אף תוכנה אחרת. תודה מראש, יעל.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  22. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את הממיר הדיגטלי שלי (HOT) למחשב, כך שאני אוכל לראות גם במחשב את הכבלים. איך אני מחבר את הממיר כך שאוכל לראות גם בטלוויזיה וגם במסך מחשב יחד את הכבלים? איזה כבל צריך? יש לי כרטיס מסך ATI X1650Pro וכרטיס טלוויזיה MSI TV@aniwhere Master. את שאר המפרט אתם יכולים לראותף בצד ימין... תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by yoni321,

טוב אנשים אז ככה, אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב או יותר נכון איזה חברה יותר טובה SAPPHIRE ATI RADEON X1950PRO ULTIMATE 256MB DDR3 DUAL DVI PCI-E http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1202&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7 כרטיס גרפי GeCube Ati Radeon X1950Pro 256MB PCIe ¤923 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV315 אז ככה מה יותר טוב מהבחינות הבאות: ביצועים קירור יותר טוב אוברקלוק שאלה אחרונה אם יש כרטיס מסך בתקציב של עד 900-1000 עדיף 900 שיותר טוב מX1950pro.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  24. Started by oren27,

X1950 XT 512MB GDDR3 2xDVI, HDTV, VIVO, PCI-E PowerColor או Sapphire X 1950XT מחשב מיועד לעבודה משרדית וצפייה בסרטים וכן משחקים

• 10 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by cooper,

מה זה בדיוק OMEGA DRIVER? האם כדאי להתקין אותו ? יש לי כ.מסך די ישן [ATI9600PRO]ושמעתי שהוא משפר משמעותית את הFPS [פרימיים] במשחקים כבדים.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.