עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by inrock,

ל hd4890 ?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  2. בוקר טוב לכולם, לאחר איזה בעייה שהיתה לי עם זיהוי ה HD SATA שלי פירקתי את הלוח והכל מהמארז על מנת לחבר הכל כמו שצריך, חיברתי ועבד , הפעלתי קרייסיס ,עבד אחלה רגיל ,ואז ראיתי סרט ,ואחרי כמה שעות שוב הפעלתי FEAR COMBAT ונהיו לי פתאום ארטיפקטים נוראיים על כללל המסך. אני היתי באוברקלוק רוב הזמן בעיקרון ,ביטלתי אותו וזה כמובן לא עזר, החלפתי דרייבר, יש עוד משהו לעשות? 7600GS . עריכה: חיברתי עכשיו כרטיס אחר (6200) והאו עושה לי עוד יותר ארטיפקטים, ספק לא נראה לי כי רק ל7600 יש חיבור לספק... מזה?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  3. יש לי מסך 17 של mag ואתמול הוא התחיל לרעוד בהתאם לקצב הרענון של המסך עם שמתי אותו על 60 אז המסך רעד רעידות גדולות בקצב איטי עם שמתי על 80 המסך רעד רעידות קטנות בקצב מהיר מאד מה הבעיה???????? חייב עזרההההההההההההההה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by davidcohen,

היי יש לי את הכרטיס מסך 7600GT וכשאני מתקין את הדרייבר החדש של NVIDIA - 195.19 הוא עושה לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה מאיפה אני יכול להוריד דרייברים קצת יותר ישנים ? תודה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by kobibo,

http://www.tomshw.it/graphic.php?guide=20050902&page=sapphire_x800gt-02 http://www.digital-daily.com/video/powercolor-x800gt/index02.htm מתלבט בין שני הכרטיסים,לפי מה שהבנתי פה יש המלצה חמה מאוד לכרטיס מחברת powercolor ולפי התמונות גם הקירור שעל הכרטיס נראה יותר טוב, אבל מה שמפריע לי שבכרטיס של powercolor ישנם שתי יציאות DVI ולי יש מסך CRT ללא DVI . האם המתאם הזה (בין DVI ל RGB ) עלול להפחית מהאיכות ?

6. שלום לכולם יש לי כרטיס 9600 GT עם 2 יציאות DVI ככה איך אני עושה שבמסך של המחשב הראו משהו אחד ובטלוויזה הראו משהו אחר ???? המחשב מצא לי את המסך אבל איך אני יודע את הרצוליזה שלו.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  7. Started by גיל52,

יש לי ניסיון טוב עם הgtx 570 windforce x3 של גיגהבייט ובכללי עם אנוידיה. העניין הוא שה670 הוא של msi ומגיע עם קירור סטוק וה7970 עם קירור הwindforce x3 אני ככל הנראה הולך לשחק ברזולוציה של 1920x1080. מבחינת ביצועים,פליטת חום וכד' מה עדיף לי או שעדיף לי לחכות עם הרכישה. מבחינת שאר המערכת אני מסודר מעבד i5-2500 ספק-seasonic s12II 620 watt זיכרון-8gb kingston 1333 ddr3 670- htpps://www.tms.co.il/product/11557 7970- htpps://www.tms.co.il/product/11397

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  8. הכרטיס אמור להיות למשחקים, חשוב שיהיה עם זיכרון DDR3. תודה.

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by cousinIT,

הגעתי לאפשרויות כרטיס מסך.. הלכתי לMUNITOR ושם בחרתי בקצב רענון: 85HZ . עשיתי החל, קצב הרענון נראה כאילו לא השתנה.... אז בדקתי ב DISPLAYS ושם כתוב באמת שקצב הרענון הוא 60HZ .. ואז זה אין אפשרות בכלל לשנות! וקצב הרענון הוא כרגע כתוב במוניטור - 85 אבל הוא באמת 60... יש לי R9800SE ומסך BRILLIANCE 109P של PHILIPS

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by navk2,

שמעתי שאם היה לי כרטיס אונבורד ושמתי כ.מ נורמלי אז זה יפחית לי מהביצועים, זה נכון ? זאת אומרת שאם לא היה לי כרטיס אונבורד לפני אז הביצועים היו יותר טובים ושעכשיו צריך לכבות אותו מהביוס וזה...

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by miaoo673,

האם קיים איזשהו כרטיס מסך "עצמאי" מבית ATI או NVIDIA (מלפני 3-4 דורות אני מניח...) שנותן ביצועים שווי ערך לGMA4500 של אינטל? לאחרונה קניתי לפטופ עם הכרטיס הנ"ל. בעיקר לצרכי לימודים, אבל ייתכן שיתחשק לי מדי פעם להשתעשע עם משחקים קלאסיים (נגיד עד 2002). בכל הביקורות שמצאתי בודקים משחקים מודרניים, והתוצאות עלובות בהתאם. לכן רציתי לדעת אם ישנו כרטיס מקביל, ישן יותר, שיכול לתת מושג לגבי המשחקים שכן יעבדו טוב?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by K0sTa,

שלום לכולם, מה המצב? במחשב שלי כרגע (שהוזנח בעקבות השירות הצבאי) מותקן כ.מסך ישן יחסית (אני מניח כי אני ממש לא מעודכן), Geforce 7600GT. עכשיו גלשתי בזאפ וראיתי במקרה את הSapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP שעולה משהו כמו 350 שקל, שזה שדרוג שאני יכול לאפשר לעצמי. הבעיה היא שלוח האם שלי ישן והוא AGP, כך שגם אם יש כרטיסים שעולים עוד 200 שקל וטובים בהרבה יותר אני לא יכול להרשום אותם לעצמי בגלל שאצטרך להחליף את הלוח אם והמעבד. השאלה שלי היא כזאת: האם השדרוג בין Geforce 7600GT ל Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP הוא משמעותי? איפה מדורג הכרטיס HD3650 512MB AGP בשוק בימים אלו? האם ישנו כרטיס נוסף אשר מתאים לAGP שמציע ביצועים טובים יותר במחיר דומה? (או בחריגה של עד 200…

13. Started by ERANSAL,

אני עושה ערבי קריוקי ועד עכשיו השתמשתי במחשב הישן בווינדוס XP והיה לי שם אפשרות ל Full Screen Video דרך ההגדרות של כרטיס המסך. קניתי מחשב חדש עם ויינדוס 7 ודרייבר מעודכן כנראה של הכרטיס מסך ואין לי פה אפשרות ל Full Screen Video, יש לי כרגע GEFORCE GT 520 MX

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  14. קונה עוד מעט 4080 ורוצה לדעת עם הוא יכנס לי לקייס crosair mid Carbide Series 275R Tempered Glass Mid-Tower Gaming Case וקירור נוזלי CROSAIR H150I pro rgb cooler תודה מראש

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by iyehuda,

יש לי ספק שקניתי באייבורי EZCOOL 500W והמחשב לא נדלק לי החלפתי כרטיס מסך פשוט והכל עובד לדעתכם הבעיה בכרטיס מסך או בספק עם הספק הקודם ה X1800 עבד לי בסדר גמור עם הספק החדש גם עבד לי טוב אך לאחר חודשיים הפסיק לעבוד ( כל שאר המאוורים עובדים )

• 12 תגובות
    • 725 צפיות
  16. טוב זה התחיל לפני איזה שבועיים.. פשוט יום אחד נתקע באמצע CNC3 .. ניקיתי, דריוורים.. עשיתי הכל... ועדיין נתקע בכל משחק פשוט ישר כשנכנסים למשחק. אז.. לקחתי תכרטיס שבמחשב של אחותי 7600gs ושמתי אצלי ושיחקתי קצת... קצת הרבה.. והכל עובד בסדר.. אז כנראה שהכרטיס שלי נדפק.. ועכשיו אני רוצה כרטיס של NVIDIA כי התבאסתי מATI מהכרטיס הראשון שלי שלהם וגם לא ממש אוהב אותם.. לא יודע.. אז מחר אני מוסר את המחשב שלי לתיקון.. למרות שאני יודע מה הבעיה.. אבל אם הם ימצאו משו.. בכיף.. יש אחריות.. בקיצור אז אם זה הכרטיס מסך אני רוצה להחליף לכרטיס אחר של NVIDIA ואני רוצה המלצה איזה כרטיס לקחת.. שיהיה באותה רמה או יותר מה1950pro אני מוכן להוסיף קצת כסף.. אבל לא יותר מידי עריכה: אה סליחה שחכתי לפרט ע…

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by shimit91,

ישלי מחשב נייח עם ווינדוס 8 ובדירוג הוא4.4 אני רוצה לקנות כרטיס מסך כדי לחבר אותו למסך 40 אינץ' וכדי שיעבוד טוב במשחקים החזקים איזה אתם ממליצים (עם חיבור hdmi) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  18. ב LIONETWORK הם כותבים לשנות בקובץ steamemu.ini את השורות: SteamOnline=0 SteamUser=*** SteamPassword=*** אין לי בקובץ הזה את השורות האלו. יש פתרון? צירפתי את הקובץ כדי שתראו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  19. שלום לכולם .... יש לי בעיה כל שהיא כשאני משחק במשחקים ....לא משנה איזה אפילו משחק ישן קודם כל כשיש תזוזה מהירה כל שהיא במשחק כל שהוא אז יש לי מין פס שקוף שרוקד שהוא מעוות את המשחק הינה תמונה להסבר ..... http://img389.imageshack.us/img389/8983/69597144xx0.jpg כשצילמתי את התמונה הזאת הפס של המגרש היה ישר ...(זה קורה רק באמצע המשחק) בקיצור ....למה זה קורה יש לי כרטיס מסך די טוב(Geforce 9600 gt ) אני חושב שזה המסך 22 אינצ' שלי יש מסך לא של חברה מוכרת (DAEWOO - LM2230W) אז ניראה לי שזה בגלל זה .... אז עם יש למישהו תוכנה או טיפ שיכול לעזור לי אני יודה לו מאודד! ....תודה מראש לעזורים

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by 2130TOMER,

מכירה מוקדמת של 4870X2 :-[ תיראו איזה מחיר הוא כבר עלה לאתרים של חנויות החומרה בעולם כהזמנה מוקדמת, בעלות של 5% פחות ממחיר כרטיס המסך המתחרה - ה GTX 280 אבל אני מאמין שהמחיר ירד מאוד http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1346 אגב הכרטיס המסך החדש של ATI יושק ביום שלישי הקרוב. הוא מציג ביצועים מאודד מרשימים יש לו מלא ביקורות באינטרנט (ניראות אמינות מאוד ) חוץ מקרייסיס הוא עוקף את ה GTX 280 בכול המיבחנים ותחשבו מה יצא מ CF שלו

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  21. Started by ben060,

על פי הפרמטרים הבאים: איכות תמורה לכסף ביצועים טובים למשחקים איזה מבין הכרטיסים הכי משתלם? x1300xt 256 mb GDDR 3 LEADTEK WINFAST PX7600 GT TDH 256MB PCI-E SHAPPHIRE RADEON X1600 PRO 512MB PCI-EX אם היה לכם 800 שח במה הייתם בוחרים?

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by dbbd,

בתור "אחראי" פורום אתה ממש לא אחראי אם היית טורח לחפש בZAP בעצמך היית מגלה שהתשובה שלך לא רק לא נכונה, אלא מטומטמת ZAP מוצא 2 כרטיסים כאלה. הכרטיסים חדשים ועדיין לא נפוצים אם מעצבן אותך שזה נושא חם, תפתח לו דביק, או שתפרוש אבל בתור "אחראי" אתה פה בשביל לעזור - אז אם אתה לא מסוגל, תחרוק שניים ותשתוק אבל אני מניח שאתה איזה ילד קטן, אז בטח כל מה שמשוב יכול לגום לך זה להתעצבן אז תתעצבן חמודי

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  23. שלום, איזה כרטיס מסך )pcie-e) יתאים למפרט שלי: amd athlon 64 3200+ GA-K8N51PVM-9-NV 1gb ddrm 200 אני לא צריך משהו יקר, תקציב עד 300 שח כרטיס חדש, או יד שנייה. תודה לעוזרים,- רק בקשנה קטנה, שיהיה של Nvidia, לא אוהב ati.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by kwawi,

שלום,לפני לא הרבה זמן ,קניתי מחשב חדש לא משהו מפציץ אבל משהו נחמד הוא הולך ככה מעבד אינטל quad core q9550 לוח אם של ג'יגה בייט EP45-DS3L עם צ'יפסט 45Nm כרטיס מסך Gigabyte 285 GTX ויש'לי 6 ג'יגה זיכרון על הלוח אבל בפועל וינדוס משתמש ב3. משהו ספק 650W של טרמאלטייק עכשיו המשחק הראשון שהתקנתי היה אסאסנינס קריד,אוקיי נכנסתי למשחק הכל טוב ויפה הרצתי אותו על ההגדרות הכי גבוהות ומשום מה הייתה שמה הגדרה שקראו לה Multisampling בכלל לא הייתה ניתנת לשינויי והיא הייתה על 1 מתוך 3 ועכשיו שאני בתוך המשחק,כאילו הוא לא נתקע אבל הסביבה מסביב שאני עושה תנועה חדה לא הכל חלק ויציב,עכשיו רציתי לדעת אם זאת העין שלי או שבאמת הכרטיס והמעבד האלה לא מספיקים אפילו בשביל אסאסינס קריד..כאילו זה סבב…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים