עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lennon,

יש לי אפשרות לבחור בין 2 הכרטיסים הבאים, שניהם עם מאוורר של ZALMAN: 1) GIGABYTE 7800GT 256MB PCI-e +ZALMAN COOLING http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4635 2) Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3978 השני עם vivo והראשון בלי ושניהם באותו המחיר. יש ל-Gigabyte איזשהו יתרון על ה-Ledatek שמכפר על החיסרון של ה-vivo. תודה

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by JohnClark,

היי. יש לי מסך Samsung 710T, ואני רוצה להשתמש בPivot שלו. הבעיה היא שניסיתי להתקין את תוכנת הPivot Pro שמגיעה איתו ואחרי ההתקנה כשאני עושה ריסטרט, בזמן שעולה הוינדואוס, קופץ מסך שגיאה כחול כזה ואני חייב לחזור להגדרות הקודמות כדי שהוינדואוס יעבוד יש לכם מושג למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. Started by AntiSocial,

חבר שלי קונה את הכרטיס הנ"ל. יש לו מחשב די גרוע. AMD 2600+ ושני סטיקים של 256 ראם. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס. האם הוא טוב ואת חוות הדעת שלכם בקיצר... האם אפשר לעשות לו אוברקלוק ולפתוח לו צינורות? האם מומלץ וכו... אגב, מה המהירויות הליבה והזיכרונות שלו ועד איפה אפשר להגיע איתן בOC. כעיקרון, שקלתי לקנות את ה6800 אבל ראיתי באיזה פורום שאפשר עם פתיחת צינורות ואוברקלוק של 6600 להגיע לרמה של 6800. מקווה שתענו על כל השאלות, תודה מראש. =)

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך AGP בתקציב של 1000 ש"ח + אני רוצה כרטיס שיהיה אפשר לפתוח לו צינורות עיבוד ושיהיה טוב לOC ושיעמוד בחום הגבוה עם הקירור Stock תודה מראש לכל העוזרים

5. Started by T-Flash,

האתר TG Daily הודיע כי ההכרזה הרשמית על Quad-SLI תהיה כבר ב 22 למרץ של השנה. Quad-SLI - חיבור של 4 כרטיסים זהים במטרה לגידול בביצועים. עד היום היה אפשר לשים רק 2 כרטיסים. הכרטיסים שיחוברו הם הכרטיסים החדשים של NVIDIA... אלו הם 7900GT ו 7900GTX... יתכן והטכנולוגיה לא תהיה זמינה לנו מייד, כי כל המערכת דורשת ספק דיי חזק... לגבי הלוח אם לא הבנתי... האם יש 2 לוחות אם או מה? תארו לכם שיש לכם במחשב 4 כרטיסי 7900GTX... חבל יהיה לבזבז את המחשב הזה לגלישה באינטרנט או משהו אחר חוץ ממשחקים :-[ כמובן שזה רק לעשירים... כי חבל יהיה להשקיע עכשיו את כל הכסף ב 4 כרטיסים כאלו אם עוד קצת יוצא DX10 :'( :'( :-\ :xyxthumbs:

• 65 תגובות
    • 6.1k צפיות
  6. Started by GodGamer,

אני אומר לו "מספיק לקנות 17 אינץ של LG ב 1400 שקלים, אבל הוא מתעקש על הטוב ביותר ואנחנו בכלל לא גיימרים אני צריך את זה לטקסט בעיקר. אז עכשיו הוא נתן לי אפשרות בחירה בין כל מיני מסכים יקרים , שיהיה מה אני יכול לעשות : ViewSonic - VX924 19'' אפשר להשיג ב 2450 בKSP . Philips 190B6CS אפשר להשיג בהנחה מיוחדת לעובדי מפעל ב2200 ש"ח במקום 2700 ש"ח . LG 19 LCD L1950B אפשר להשיג בשקם אלקטריק בסביבות ה 2300 ש"ח . מה עדיף ? מה יותר כדאי ? עכשיו הוא מתעקש על ה VIEWSONIC בלי להבין בכלל מה טוב במסך חוץ מהזמן תגובה !!!

7. Started by shloosh,

יש לי כרטיס evga 7800gt ולפי מה שהבנתי המהירות של המאוור משתנה לפי הצורך למשל שאני נכנס למשחק המהירות נהיית גבוהה יותר ... ובעבודה רגילה המהירות נמוכה. אבללל שאני משחק הבנחתי שגם יש שיוני במהירות וברעש של המאוורר! הוא לא נשאר על מהירות גבוהה כל הזמן אלא לאט מהר לאט מהר כל הזמן...השינוי לא כזה מהיר אבל עדיין לא נראה לי שזה משהו שצריך לקרות. הוא לא אמור להישאר על מהירות גבוהה כל הזמן וזהו? אולי יש איתו בעיה? יש מצב שהמאוורר דפוק או שככה זה צריך להיות?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  8. אני קונה מחשב חדש ובין היתר גם כרטיס מסך חדש ואני מתלבט איזה גירסה של ה X800 לקנות יש כל כך הרבה דגמים ויצרנים מה כדאי, במחיר סביב ה 1000-1100 שקל? המון תודה

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  9. המטרות גרפיקה ועריכת וידאו (שזה ממש לא דורש הרבה מה גם שאני עושה את זה עם הכרטיס אונבורד שלי) וקצת משחקים מה עדיץ ATI או NVIDIA עד עכשיו היו לי רק NVIDIA והיתי מבסוט מזה לאלה הסברים קצרים על ההמלצות יעזרו מאוד אגב מחשב P 2.8D + גיגה ראם בדואל המון תודה מראש גיא אגב כמובן מחיר מנימלי כי המחשב ממש שחט אותי לבערך מליון השנים הקרובות מה דעתכם על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce PX6600LE 256MB Leadtek (Chipset )מעבדים: nVidia GeForce 6600 , (PCI-X/AGP) חיבור: PCI express , יציאות: DVI , HDTV , TV Out , יצרן: Leadtek , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit מפרט מלא...

• 9 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by Pika007,

כמו בכותרת, איך ה X600pro? לאיזה כרטיס של Nvidia בערך הוא משתווה, ואיך הוא יהיה במשחקים? מדובר על גרסת ה 256 מגה ל PCI-e ולא, אני לא קונה את הכרטיס, אז אל תגידו "תוסיף עוד קצת כסף וקח את זה" כי זה כרטיס חלופי שאני מקבל. לא אחד שאני קונה או משהו. אין אפשרות לקבל משהו אחר, ולא כלום, אז בבקשה להתייחס לכרטיס הספציפי הזה.

• 10 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by DeadHunt,

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by parker8,

קניתי אותו לפני שנתיים (קצת יותר) ורציתי לשאול איך הוא- המסך הוא CRT של LG והדגם הוא- E700B... אם אפשר קצת מידע עליו אני אשמח... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  13. Started by Lanzar,

שלום לכולם קניתי שני כרטיסי מסך מחנות מחשבים COMP-IL 6800XT ! שבאים עם 8 צינורות עיבוד ו4 ורטקס אמרתי לעצמי בוא נבדוק מה אפשר להוציא מכרטיס של 1000 שקל... התקנתי RIVATUNER, ונחשו מה ? הכרטיס ניפתח ל 16/6 !!!! ולא רק זה !! גם ללא שום בעיה הבאתי אותו לתדרים של 400/1100 ! אולטרא לכל דבר ! :smile1: העיניין הוא ששני הכרטיסים נפתחו... אני חושב שהכרטיס ממש משתלם בהתחשב בעובדות האלו... לא חושבים ? : http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VC6800XTAGP&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312

• 43 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Imtheman,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אבל שמתי לב שעם כבל ארוך האיכות ממש צונחת מה המרחק המקסימלי של הכבל הזה??

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  15. צריך המלצה לכרטיס מסך ללוח agp בתקציב של 1000 ש"ח + מוכן לעלות עוד קצת בתקציב משהו כמו 200 יותר גג.. תודה מראש לכל העוזרים.. אגב המחשב שלי: k8v-se deluxe 512mb twinmos cl 2.5 3000+ s754 מחשב נחמד רק צריך כרטיס טוב.. (הכרטיס בשימוש כרגע הוא ג'יפה FX 5200 כרטיס מסרח)

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by darkie,

שלום, לצערי הרב כנראה שהכרטיס שלי הלך לעולמו (9700PRO) ועכשיו אני תקוע עם ג'יפה 2 :-[ אני מחפש כרטיס מסך לתושבת הAGP בתקציב של עד 1000 ש"ח לפי מה שהבנתי האופציה הטובה ביותר היא ה6600GT אחרי שהבנתי כבר שאת ה6800 לא ניתן להשיג בתקציב הזה. חשוב לי שהכרטיס החדש יהיה לפחות ברמת ביצועים של הקודם וכמובן שעדיף שיהיה טוב יותר והבנתי שה6600GT טוב יותר? בכל מקרה כל הצעות רלוונטיות יתקבלו בברכה, תודה רבה מראש.

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by tomerco,

שלום.. יש לי מחשב די חזק אבל כרטיס מסך (אולי אפשר להגיד כרטיס מסרח) ממש גרוע עד שאני אקנה כרטיס טוב אני צריך המלצה על דרייברים לכרטיס הזה.. אני משחק guild wars וכל פעם שאני נכנס לiventory המשחק מתחיל שלא להגיב.. אמרו לי שזה בגלל הדרייברים אז הורדתי דרייבר הכי חדש מהאתר של nvidia ועדיין כמעט ולא חל שינוי.. לכן אני צריך המלצה על דרייברים אחרים שאולי יפתרו את הבעיה הזאת..(גם אם הדרייברים עושים overclock לכרטיס מסך..זה ממש לא משנה לי) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ל AGP ואמרו לי שכמעט נגמר היצור שלהם ואין בחנויות אני מתלבט אם לקנות את ה x800gto הוא כדאי?

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by lirancoh85,

אני מתלבט כיום איזה כרטיס מסך עדיף... כמובן שאם אני יקח את ה X800 אז זה יהיה בגירסת ה 2 שיש לו אפשרות פתיחת צינורות ברמה של ה X850 לפחוז זה מה שאומרים..... אין לי כסף להשקיע ב 7800 GT מה עדיף ?

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by adirgali,

Gigabyte ATI Radeon X800XL 512MB האם הכרטיס הזה הוא כרטיס טוב? האם הוא יותר טוב מ- 6800GS 256 DDRIII? ואם כן הבדל של 500 שקל במחיר ביניהם שווה את הקניה? ומה אומר בדיוק ה- 512mb כי ל- 6800GS יש 256mb אגב הכרטיס עולה 1465 ומצאתי אותו ב- pc discount תודה!!!

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  21. שלום לכולם!!! קניתי לפני כחודש כרטיס מסך ג'יפורס 6200 עם זיכרון 256 ראיתי את המדריך החדש של RAUL על כרטיסי מסך והג'יפורס 6200 מופיע עם זיכרון של 128 ומוגדר ככרטיס חלש למשחקים השאלה שלי: למה לא מופיע ה-6200 עם 256 זיכרון במדריך שלו? האם הכרטיס טוב עם 256 זיכרון? תודה רבה ושבת שלום!! ליאור

• 16 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by אריה7,

שלום, רציתי לברר איך הכרטיס x800XL 256MB? האם הוא טוב? האם בעזרתו (ומחשב athlon 3200, 1 giga memory) אפשר להריץ משחקים באיכות גבוהה? תודה

• 6 תגובות
    • 497 צפיות
  23. Started by galCool,

אתם מכירים את הכרטיסים האלה כי אני לא בטוח אם הם רגילים.. XFX GeForce 6800 GS 256 MB DDR3 XXX Edition NEW BFG nVidia GeForce 7800 GT 256mb 7800GT PCI-EXPRESS הם טובים?

• 17 תגובות
    • 912 צפיות
  24. יש ברשותי כיום לוח אם של אינטל פשוט עם חריץ AGP. במחשב אחר בבית לאחותי יש לוח אם גם כן של אינטל תושבת 775 לעומת 478 שלי אבל הכי חשוב לי הPCI E שמותקן שם. ההתלבטות שלי היא ככה: להחליף בין הלוחות-שזה גורר להחלפת קירור מעבד . להעביר את הביגטייפון מהמעבד הישן לחדש (אותו מעבד-3) אך תושבת חדשה... בנוסף,לאחותי יש שם דיסקים של SATA. לא בעיה -אפשר להחליף לדיסק שיש לי 120 ג'יגה של IDE אחד. ובנוסף,כל הבלאגן של ההרכבה פירוק המאווררי מעבד וכד'... אני מעוניין לעשות את כל הבלאגן הזה בשביל היציאה הזו שכל כך חשובה לי ולא מעוניין להוציא עוד כמה מאות שקלים על לוח בשביל היציאה הזו שיש אחד כזה בבית. עכשיו-נגיד והחלפתי והכול עובד טוב ויפה,חשבתי על הכרטיסים הבאים שלדעתי יתאימו למשחקים …

• 16 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by ozba,

היי, יש לי שלוש שאלות: 1. יש לי בעיות עם 9600pro 256, כאשר אני מפעיל office word למשל, התמונות שיש במסמך "נמחקות" כאשר אני גולל את הדף, וצריך לעשות זום כדי לראות אותן שוב. ברור לי שזה לא בעיה עם office כי התקנתי שוב, וגם עם gforce4 אין בעיה. אז אם מישהו שמע על בעיה כזאת ויודע איך לפתור את זה אני שמח לשמוע. 2. האם יש הבדל בין x700 שבמחשב נייד לx700 על מחשב שולחני? ואם כן מה ההבדל? 3. ואיך ה x700 בנייד לעומת 9600pro 256 בביצועי משחקים? האם נייד 2.0 עם 1giga וx700 יריץ משחקים כיום בצורה טובה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.