עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lennon,

יש לי אפשרות לבחור בין 2 הכרטיסים הבאים, שניהם עם מאוורר של ZALMAN: 1) GIGABYTE 7800GT 256MB PCI-e +ZALMAN COOLING http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4635 2) Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3978 השני עם vivo והראשון בלי ושניהם באותו המחיר. יש ל-Gigabyte איזשהו יתרון על ה-Ledatek שמכפר על החיסרון של ה-vivo. תודה

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  2. שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך AGP בתקציב של 1000 ש"ח + אני רוצה כרטיס שיהיה אפשר לפתוח לו צינורות עיבוד ושיהיה טוב לOC ושיעמוד בחום הגבוה עם הקירור Stock תודה מראש לכל העוזרים

3. Started by bd,

Graphics Blaster Exxtreme. באתר של קרייאיטיב אני לא מצליח להוריד אולי למישהו יש את זה?

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  4. שלום לכם, כרגע אני רואה TV במחשב דרך כרטיס חיצוני של Nogatech שיש לו כניסת RF לשם אני מחבר את הכבל RF וצופה דרך תוכנות שונות. העניין הוא שהאיכות לא הכי טובה בכרטיס הזה, הלבן יותר מדי בוהק והאיכות הכללית ירודה משהו. חשבתי לקנות טלוויזיה אך אני מעדיף לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב. אין לי מושג בתחום, וכאן אתם נכנסים לתמונה. אני מוכן להשקיע עד 500 שקלים, ראיתי כרטיס ב-150 ש"ח: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=tvtunerp&Cat2Cat1ID=5055&Cat2ID=0&aff=Zap# אך אני חושש כי איכותו תהיה ירודה ככרטיס TV החיצוני שלי כרגע. כמו כן הנני יודע כי לא כל כרטיס שעולה 600 שקל דווקא יהיה איכותי בהרבה ממה שיש לי כרגע. לכן אשמח לשמוע מכם, איזה כרטיס TV נחשב איכותי בסכום שעד …

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by ^Z^,

היי קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, ובדיוק היום יצא לי לנסות להריץ DVD ראשון. הורדתי את ה (DVD decoder (ac3 filter וניסיתי להריץ תסרט. המדיה פלייר פתח לי חלון שאמר לי ללכת לCONTROL CENTER ולהוריד את הרזולוציה ואיכות הצבע, אז עשיתי זאת והנמכתי את כל הדברים עד הסוף - אבל המדיה פלייר עדיין לא פעל. אז הלכתי להנמיך את ההגדרות בATI CATALIST - והוא לא נפתח לי! עזרה בקשה. ^Z^ נב : כרטיס מסך - ATI RADEON X1300PRO

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by GodGamer,

אני אומר לו "מספיק לקנות 17 אינץ של LG ב 1400 שקלים, אבל הוא מתעקש על הטוב ביותר ואנחנו בכלל לא גיימרים אני צריך את זה לטקסט בעיקר. אז עכשיו הוא נתן לי אפשרות בחירה בין כל מיני מסכים יקרים , שיהיה מה אני יכול לעשות : ViewSonic - VX924 19'' אפשר להשיג ב 2450 בKSP . Philips 190B6CS אפשר להשיג בהנחה מיוחדת לעובדי מפעל ב2200 ש"ח במקום 2700 ש"ח . LG 19 LCD L1950B אפשר להשיג בשקם אלקטריק בסביבות ה 2300 ש"ח . מה עדיף ? מה יותר כדאי ? עכשיו הוא מתעקש על ה VIEWSONIC בלי להבין בכלל מה טוב במסך חוץ מהזמן תגובה !!!

7. אני קונה מחשב חדש ובין היתר גם כרטיס מסך חדש ואני מתלבט איזה גירסה של ה X800 לקנות יש כל כך הרבה דגמים ויצרנים מה כדאי, במחיר סביב ה 1000-1100 שקל? המון תודה

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  8. Started by shloosh,

יש לי כרטיס evga 7800gt ולפי מה שהבנתי המהירות של המאוור משתנה לפי הצורך למשל שאני נכנס למשחק המהירות נהיית גבוהה יותר ... ובעבודה רגילה המהירות נמוכה. אבללל שאני משחק הבנחתי שגם יש שיוני במהירות וברעש של המאוורר! הוא לא נשאר על מהירות גבוהה כל הזמן אלא לאט מהר לאט מהר כל הזמן...השינוי לא כזה מהיר אבל עדיין לא נראה לי שזה משהו שצריך לקרות. הוא לא אמור להישאר על מהירות גבוהה כל הזמן וזהו? אולי יש איתו בעיה? יש מצב שהמאוורר דפוק או שככה זה צריך להיות?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by aero,

צריך המלצה למסך CRT טוב שייראו בו יפה גם ברזולציות גבוהות שיהיה לו הרצים גבוהים וכפתור להעלאת הבהירות עד 700 שקל בלי לחרוג

• 10 תגובות
    • 653 צפיות
  10. מחרתיים אני נוסע לרכוש כרטיס מסך חדש. בחנות שאני נוסע להביא בפתח תקוה ישנם מספר כרטיסים אך הדגש שלי הוא על הכרטיסים הבאים. אשמח לדעת מה הכי טוב לאוברקלוק ויריץ משחקים בקלות ללא בעיות. שאלה נוספת,מה זה VIVO שמצויין בחלק מהכרטיסים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=11661 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4822 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1259&products_id=11728 זהו-אלו בעל החנות המליץ לי בתקציב של עד 1100 שח. אשמח לשמוע את דעתכם מחרתיים היום הגדול

• 112 תגובות
    • 9.2k צפיות
  11. יש לי מחשב compaq armada e500, לפני כשנה גלשתי באינטרנט ופתאום המסך נהיה חשוך, כבר שנה המחשב ללא מסך..להביא 800-1000 שקל כואב על תיקון המסך.. השאלה האם קרה למישהו והאם ניתן לתקן את זה לבד? יש ידע, ויש שכן שהוא טכנאי אלקטרוניקה שמוכן לעזור, הבעיה שלא יודעים מאיפה להתחיל והאם המסך הלך או שמישהו הצליח לתקן פעם בעיה כזו?

12. Started by parker8,

קניתי אותו לפני שנתיים (קצת יותר) ורציתי לשאול איך הוא- המסך הוא CRT של LG והדגם הוא- E700B... אם אפשר קצת מידע עליו אני אשמח... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  13. Started by Pika007,

כמו בכותרת, איך ה X600pro? לאיזה כרטיס של Nvidia בערך הוא משתווה, ואיך הוא יהיה במשחקים? מדובר על גרסת ה 256 מגה ל PCI-e ולא, אני לא קונה את הכרטיס, אז אל תגידו "תוסיף עוד קצת כסף וקח את זה" כי זה כרטיס חלופי שאני מקבל. לא אחד שאני קונה או משהו. אין אפשרות לקבל משהו אחר, ולא כלום, אז בבקשה להתייחס לכרטיס הספציפי הזה.

• 10 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by DeadHunt,

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  15. שלום לכולם, אני הרבה זמן מתעסק עם השאלה הזאת. אני באמת גיימר כבד, (UT בעיקר, ומשחקים כבדים אחרים) והשאלה שלי היא האם מסך LCD של VIEWSONIC (או כל מסך של חברה אחרת ברמה הזאת לצורך העיניין), הVP171 או הVX724 שעולים 2500 שקל באמת יכולים לספק אותי כמו מסך 17" CTF שאני יקנה, מבחינת המשחקים.. אני באמת רוצה להתקדם לLCD וזה מתאים לי מאוד עם החדר החדש.. אבל אני לא שלם עם קנייה כזאת. זה סכום כבד להוציא על מסך ואני מפחד שבסופו של דבר אני יתאכזב, כי זה כסף רב שעמלתי בשבילו ואני מפחד להתבאס. תודה רבה קובי.

• 181 תגובות
    • 20.3k צפיות
  16. Started by Imtheman,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אבל שמתי לב שעם כבל ארוך האיכות ממש צונחת מה המרחק המקסימלי של הכבל הזה??

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  17. צריך המלצה לכרטיס מסך ללוח agp בתקציב של 1000 ש"ח + מוכן לעלות עוד קצת בתקציב משהו כמו 200 יותר גג.. תודה מראש לכל העוזרים.. אגב המחשב שלי: k8v-se deluxe 512mb twinmos cl 2.5 3000+ s754 מחשב נחמד רק צריך כרטיס טוב.. (הכרטיס בשימוש כרגע הוא ג'יפה FX 5200 כרטיס מסרח)

• 8 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by tomerco,

שלום.. יש לי מחשב די חזק אבל כרטיס מסך (אולי אפשר להגיד כרטיס מסרח) ממש גרוע עד שאני אקנה כרטיס טוב אני צריך המלצה על דרייברים לכרטיס הזה.. אני משחק guild wars וכל פעם שאני נכנס לiventory המשחק מתחיל שלא להגיב.. אמרו לי שזה בגלל הדרייברים אז הורדתי דרייבר הכי חדש מהאתר של nvidia ועדיין כמעט ולא חל שינוי.. לכן אני צריך המלצה על דרייברים אחרים שאולי יפתרו את הבעיה הזאת..(גם אם הדרייברים עושים overclock לכרטיס מסך..זה ממש לא משנה לי) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ל AGP ואמרו לי שכמעט נגמר היצור שלהם ואין בחנויות אני מתלבט אם לקנות את ה x800gto הוא כדאי?

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by lirancoh85,

אני מתלבט כיום איזה כרטיס מסך עדיף... כמובן שאם אני יקח את ה X800 אז זה יהיה בגירסת ה 2 שיש לו אפשרות פתיחת צינורות ברמה של ה X850 לפחוז זה מה שאומרים..... אין לי כסף להשקיע ב 7800 GT מה עדיף ?

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  21. המטרות גרפיקה ועריכת וידאו (שזה ממש לא דורש הרבה מה גם שאני עושה את זה עם הכרטיס אונבורד שלי) וקצת משחקים מה עדיץ ATI או NVIDIA עד עכשיו היו לי רק NVIDIA והיתי מבסוט מזה לאלה הסברים קצרים על ההמלצות יעזרו מאוד אגב מחשב P 2.8D + גיגה ראם בדואל המון תודה מראש גיא אגב כמובן מחיר מנימלי כי המחשב ממש שחט אותי לבערך מליון השנים הקרובות מה דעתכם על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce PX6600LE 256MB Leadtek (Chipset )מעבדים: nVidia GeForce 6600 , (PCI-X/AGP) חיבור: PCI express , יציאות: DVI , HDTV , TV Out , יצרן: Leadtek , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit מפרט מלא...

• 9 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by adirgali,

Gigabyte ATI Radeon X800XL 512MB האם הכרטיס הזה הוא כרטיס טוב? האם הוא יותר טוב מ- 6800GS 256 DDRIII? ואם כן הבדל של 500 שקל במחיר ביניהם שווה את הקניה? ומה אומר בדיוק ה- 512mb כי ל- 6800GS יש 256mb אגב הכרטיס עולה 1465 ומצאתי אותו ב- pc discount תודה!!!

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  23. שלום לכולם!!! קניתי לפני כחודש כרטיס מסך ג'יפורס 6200 עם זיכרון 256 ראיתי את המדריך החדש של RAUL על כרטיסי מסך והג'יפורס 6200 מופיע עם זיכרון של 128 ומוגדר ככרטיס חלש למשחקים השאלה שלי: למה לא מופיע ה-6200 עם 256 זיכרון במדריך שלו? האם הכרטיס טוב עם 256 זיכרון? תודה רבה ושבת שלום!! ליאור

• 16 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by Esparco,

האם שווה להשקיע ב 6800GS או להישאר עם 6600GT ולחסוך 300 ש"ח??? ובכמה רמות הGS יותר טוב מהGT ???

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by AVI.S.T,

יש לי כרטיס מסל גיפורס 6600LE של גיגהביט ומאז שהתקנתי תדריברים החדשים זה התחיל לעשות אחרי שעה (בסימס 2) ובמשחק רגיל עם גרפיקה סבירה 2-3 שעות ארטיפקטים וברמות גבהות חשבתי שזה מהתחממות אבל זה לא נירה לי כי פעם אחת שזה עשה לי אני השארתי את המחשב דלוק חצי שעה ולא נגעתי בו (לא היא על משחק ) המסך מחובה ולא עזר וכל פעם שזה קורה אני חייב לעשות ריסט ואז זה מסתדר בדריברים הקודמים זה לא היא עושה ככה מה הבעיה פה?

• 37 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים