עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kobibo,

אני עומד לרכוש כרטיס מסך בתקציב של עד 1250 ש"ח . ומתלבט בין שני דגמים : 1. ATI 9600XT 128MB של חברת ספיר . 2. Gforce 5900XT 128MB של חברת גיגהביט . אודה להמלצות . הייתי מעוניין לקנות את ה - 9800PRO אבל 1500 ש"ח בכלל לא בתקציב שלי .

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by *BYZ*,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך רק לחודש הקרוב כדי לשחק בפיפא עד שיגיע המחשב החדש אומרים שה5200 מתחמם אני לא יודע מה כדאי, אבל נראה לי שה5500 יותר טוב עזרה!

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by Electric Boom,

על איזו שיטת שידור אני צריך לבחור? בינתיים (מהתנסוות זריזה) הכל במונו כמו - כן --האם ניתן להשתמש בשלט ללא MCE??

4. Started by kobim,

קניתי כרטיס מסך חדש PowerColor HD4870 ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו מסך CRT... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by cha_had,

לפני כחודשיים הושק הכרטיס מסך הנ"ל במחירים של 1500-1650 בכל החנויות בארץ בחברות הרכבה של: GIGABYTE, ASUS,MSI, SHAPPIRE. לאחר מכן דווח שבכל העולם יש מחסור בכרטיס הזה, ועל כן עלו מחירי הכרטיס בעשרות אחוזים כך שמלבד שני חנויות (נכון ל-7/1/14), אפשר למצוא את הכרטיס הכי זול ב-1700. יחד עם זאת, למיטב הבנתי ידוע לי שזוהי סדרה שעושה רעש גבוה (בייחוד גירסת TOXIC ו-VAPOR של SHAPPIRE). בדקתי קצת באינטרנט לגבי הנושא הזה ומצאתי שע"פ השוואה באתר Tom's Hardware, הכרטיסים הכי שקטים הם של HIS, ASUS, ו-GIGABYTE (קודם ASUS, אח"כ HIS ואז GIGABYTE). שבועות בודדים לפני שהחלטתי לקנות את הכרטיס של ASUS, המחיר שלו קפץ יחד עם כל השאר ואז יצאה ההודעה על המחסור בכרטיס. אציין שמבין שלושת הכרטיסים ה…

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  6. Started by omripel,

שלום חברה.. יש לי תקציב של 1600 שקל לכרטיס מסך חדש.. הלוח שלי תומך PCIe והמעבד שלי הוא AMD 3800X2 עכשיו, כדאי לי לקנות את ה 8800GT או לחכות למשו אחר?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב בימים הקרובים , הבעיה היא שאין לי מושג ירוק בכרטיסי מסך ואני רוצה משהו שיריץ לי את המשחקים החדשים כמה שיותר טוב , הכרטיסים שהבאתי הם ממחשבים שנמצאים בתקציב שלי אז אם מישהו יוכל בבקשה לדרג אותם ולומר לי מה הכי משתלם אני אהיה אסיר תודה NVIDIA GeForce GTX 560M Graphics with 2GB GDDR5 Video Memory NVIDIA GeForce GTX 460M Graphics with 1.5GB GDDR5 Video Memory NVIDIA GTS 360M with 1GB VRAM DDR3 NVIDIA GeForce GT 555M Graphics with 2GBGDDR3 NVIDIA GeForce GTX 560M Graphics with 1.5GB GDDR5 discrete memory NVIDIA GeForce GTX 570M Graphics with 1.5GB GDDR5 NVIDIA GeForce GTX 560M Graphics with 1.5GB GDDR5 1.5GB DDR3 NVIDIA® GeForce® GT 555M using …

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  8. שאלה אחרונה בהחלט.... ;D לעבודה נטו!!! גרפיקה פוטושופ, 3D MAX רנדור ואנימציה, ועריכת ווידאו. מה עדיף מבחינת יחס תמורה.... ועבודה. 7950GT שעולה 1500 ש"ח - או 7600GS 512MB שעולה 800 ש"J כל המערכת כבר "מוזמנת"...למעט התלבטות לגבי כרטיס המסך. הבעיה, שאם אני הולך על כרטיס מסך של ה-8800 320MB או על ה 7950GT זה מעלה את מחיר המערכת בכ-1,000-1,200 ש"ח. לעומת....כרטיס מסך של GIGABITE 7600GS 512MB DDR2 PCX ואז המערכת נשארת בטווח שלי (7K) ההתלבטות היא שאני זקוק לכרטיס מסך ל3D, רנדור וגרפיקה בלבד. ולא למשחקים(!) והבנתי שהכרטיסים היקרים יותר שציינתי למעלה ייעודם יותר למשחקים ולגרפיקות שלהם, ולעבודת 3D נטו לא צריך אותם. אשמח לתגובות. תודה,\ ונראה לי שזו ההודעה האחרונה בנושא

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by Yaron34,

היי, התקלקל לי הכרטיס מסך Geforce 9600gt 512MB MSI. בחנות (אייבורי) החליפו לי ב - Geforce 430 gt 1GB MSI. שמתי לב לירידה משמעותית בביצועים :'( היתכן שקיבלתי כרטיס מסך בעל ביצועים נחותים ??? איזה כרטיס משתווה לביצועים של 9600GT היות ו9600 כבר לא מיוצר? איזה כרטיס אני צריך לדרוש מהחנות? איזו סידרה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by IPIP,

היה לי geforce 6600gt וראיתי רגיל עכשיו החלפתי לati radeon 9600 וככה רואים עכשיו .. http://www.interload.co.il/upload/6105508.jpg http://www.interload.co.il/upload/8617695.png אז מה הבעיה מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  11. שלום לכולם אני רוצה לשדרג כרטיס מסך של מחשב קיים בתקציב של 1K~ המחשב הנוכחי הוא: Core2Q 9550 GB EP43DS3L 4GB Ram R4870 512MB Corsair VX550 המטרה בעיקר היא למצות עד כמה שאפשר את החומרה של המחשב הנ"ל, השימוש העיקרי הוא משחקים שדורשים כרטיס מסך מכובד (BF3, Skyrim, ME3 וכד'). העניין השני שונה לחלוטין, אני מחפש כרטיס למחשב חדש לאותה מטרה (ככל הנראה יהיה מבוסס Ci7 3770K/2600K ושאר goodies אחרים) והשתעשתי ברעיון לקנות את 680 GTX של Zotac מ-ksp באילת ב-2371ש"ח, השאלה היא האם העסקה הזו באמת תהיה משתלמת (בהנחה שהתקציה הוא ככל הנראה כ2400~ לכ.מסך)? תודה על עזרתכם. רזולוציה בשני המקרים היא 1080P (שני מסכים אם לדייק).

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by silverpist,

קניתי מחשב שהכרטיס שלו הוא Readon HD 5850' קיבלתי את המחשב, אבל אני רוצה להיות בטוח שהכרטיס בפנים, כל מה שרשום לי עליו זה שזה כרטיס מדגם 5XXX של ATI ולא רשום שום דבר יותר, ככה זה גם בתוכנות כמו PC WIZARD וכאלה. אני רוצה לוודא שהכרטיס הוא הכרטיס ששילמתי עליו, אם מישהו מכיר דרך לברר את הדגם המדויק, אני מודה מראש.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by Tbox27,

שלום לכולם, לאחרונה השמשתי מחשב נייח שהיה ברשותי זמן מה, וחיברתי אותו לטלוויזיה בסלון באופן קבוע ע"י חיבור HDMI המפרט של המחשב הוא: מעבד: intel core i5 2400 3.1GHz לוח אם: Lenovo SI6XM intel Q67 זיכרון: 8Gb DDR3 800MHz כרטיס גרפי: NAVIDIA GeForce 210 ספק: 240W (גנרי) מארז: Low Profile עלה לי רעיון לנסות ולהוריד דרך ORIGIN את FIFA 17 (אגב הגרסה הסטנדרטית נמכרת שם ב 30 אירו) ולשחק עם בקר משחק, דרישות המינימום לפי אתר EA הן: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz or AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz 8GB RAM 50.0 GB NVIDIA GTX 460 or AMD Radeon R7 260 מה שאומר שאני אצטרך לשדרג את כרטיס המסך וכנראה שיחד…

14. תודה מראש לעונים, הכרטיס מיועד ללוח בתצורת ATX

15. איך יודעים איזה כרטיס גרפי מובנה יש בלוח H67? כרטיס מסך מובנה יתמוך בחיבור 2 מסכים? אם לא, מה הכרטיס מסך המינימלי שצריך בשביל לחבר שני מסכים?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  16. 8600 gts רושם לי שיש 512 זיכרון בכל תוכנה שבדקתי מוזר לי כי רשום באתר 256 מישהו יכול לעזור

17. Started by _Amaterasu_,

שנים שאני קונה NVIDIA בגלל האמינות שלהם והדרייברים המעולים שלהם , עכשיו אנחנו בפתחה של מלחמת עולם של מחירים וביצועים בין AMD לNVIDIA. אני מתכנן לקנות מחשב חזק מאוד לשימושים עריכה,עיצוב (אלו רוב התוכנות שאני אשתמש בהן) ומשחקים , אני יודע של לNVIDIA יש את הCUDA ולAMD יש משהו מקביל לזה ככה שיש להם את אותם יכולות בתוכנות העריכה והעיצוב. בוא נגיד שלאחר הורדות המחירים המחיר של GTX 770 יהיה קרוב מאוד ל280X וGTX 780 יהיה קרוב מאוד ל290X, אם לכרטיס AMD אין עוד בעיות דרייברים או בעיות שמשתמש NVIDIA לא מכירים שיכולים לגרום לי להצטער על קניה שלו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by DakloN,

האם הכרטיס הנ"ל, שהבנתי שהוא הכי חזק כיום יספיק להריץ לי את כל המשחקים על 1920X1200 עם כל הפילטרים והאפקטים? המסך המיועד הולך להיות DELL 2709W... ועוד שאלה.. כדאי לקנות לו קירור שונה ממה שהוא מגיע איתו? אני הולך לשחק דיי הרבה.. ואם כן, איזה קירור הכי מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by RONG23,

שלום לקראת שידרוג מחשב מתלבט בין 2 כ"מ חדשים 6850 או 6950 2giga? כמה ההבדל בביצועים מורגש והאם שווה להוסיף ולקחת את ה6950? אני עובד עם מסך samsung lcd 23" אשמח לההארות וההערות תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by ita123,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי HD 3650 לכרטיס מסך שיוכל להריץ לי משחקים כמו FAR CRY 2 ו CRYSIS בצורה טובה כי הכרטיס הנוכחי קצת מקרטע. כרגע אני משחק ברזולציה של 1024/1280,אבל מדי פעם גם ב 32' LCD ברזולוציות גבוהות יותר. ההתלבטות שלי היא בין הכרטיסים הבאים : אפשרות ראשונה - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 מבחינת המחיר הוא הכי זול שמצאתי לכרטיס הזה והאפשרויות השניות - http://www.skypc.co.il/pl_product~44013~8~0.htm או - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1310 אם יש כרטיסים אחרים שעדיפים על הכרטיסים האלו באותו טווח מחירים פלוס מינוס אשמח לקבל עזרה ותגובות.

21. הרשת מדברת על זה יותר ויותר בכל מקום. הנה דיון אחד לדוגמא המספק תובנות פלוס מדידות צריכת זכרון מכותרי משחק, בליווי תאור מה קורה כאשר חורגים מכמות הזכרון. שאף אחד מחברינו שפה לא יקנה 3070 ויגיד אחרי זה שלא הקפדנו להזהירו שוב ושוב ושוב:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Enable,

הבעיה שלי היא זה שאי אפשר לראות טמפרטורה של הכרטיס בשום תוכנה וגם לא לשלוט על מהירות המאורר ניסיתי את ATITOOL RIVATUNER GPU-Z OCCT HWMONITOR אין יש טמפרטורת של כל החלקים במחשב חוץ מהכרטיס מסך אני רוצה לבצע בדיקת מאמץ לכרטיס אבל שאני מתחיל תבדיקה הוא לא מראה לי TEMP בכלל יכל להיות שאין בכרטיס הזה חיישן טמפ? למה לא מזמן היה לי 9800GT שראו את כל הטמפ בוא

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  23. שלום לכולם! יש לי מסך 19" LG Flatron 995ft, שנקנה לפני 3 שנים בערך, וכרטיס מסך Radeon 9500pro 128mb שנקנה לפני כמעט שנתיים, כבר חודשיים שיש לי בעיה בתצוגה, היא נמתחת לצדדים כך שלא ניתן לראות את השוליים, וזה חוזר למצב נורמלי אחרי כמה דקות או לעיתים חצי שעה, ושוב נמתח. בהתחלה זה קרה פעם ביום, וחשבתי שזה בטח מקרי, אבל עכשיו זה קורה בתדירות רבה ו90% מהזמן אני עובד עם תצוגה שעברה מתיחת פנים. בעיה נוספת היא שלא תמיד נדלק המסך כאשר מדליקים את המחשב. חיפשתי בפורום ומצאתי דיונים בנושא, לגביי מסכי 17" של LG, אבל גם כשחיברתי מסך 14" ישן שדוד שלי הביא לי לבדוק, אמנם התצוגה הייתה בסדר, אבל התמונה קפצה לפעמים, ולא תמיד נדלק המסך בעת הדלקת המחשב (וגם הווינדוס לא עלה כי לא שמעתי את המנגי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Vladgi,

נראה לי שיש פה איזו בעיה הרי המסך הוא 12ms וכאשר אני מזיז דף אינטרנט למעלה ולמטה אני מרגיש מה השהיות כאלו והתמונה מן נחתכת...ולדוגמה כאשר אני מזיז בווינדוס חלון על חלון יש מן בעיה כזו של חוסר רענון המסך...הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  25. שבת שלום לכם תומכים חביבים אני כבר ממש עומד להזמין את המחשב הבא שלי ( ) ויש לי שאלה: מה עדיף לי,לקנות 2 Geforce 6600GT ושהם יפעלו יחד בSLI או לקנות כרטיס Geforce 6800GT יחיד?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.