כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי כרטיס מסך HD5770, אני מריץ את black ops על הכי גבוה (EXTRA , 16AA) אבל יש פה ושם כשיש הרבה מאוד באלגן ואקשן על המסך כמו ירידה קטנה ב-FPS (איך אפשר לבדוק FPS דרך אגב במשחק?) אני משחק במסך 24" והרזולוציה היא 1920x1080. שווה היום כבר לשדרג למשהו יותר טוב GTX480/HD6850 או עדיף לחכות עם זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
450GTS מבית TWINTECH 5750HD מבית SAPPHIRE שתי הגרסאות 1GB 5GDD המחיר זהה. לא מתכוון לעשות OC. שימושים עיקריים: משחקי רשת כמו CS/TF/COD/MOH...... משחקי ספורט FIFA/NBA מסך 22" [אין לי מושג איזו רזולוציה]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חזק במחיר של עד 500 550 שקל גג! חשוב לי גם שהוא יהיה של NVIDIA מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5509 הוא טוב? הוא יריץ לי משחקים כמו CRYSIS על איחות טובה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי תכרטיס הזה והשאלה שלי אם הוא יריץ משחקים כמו פיפא nba pes והוקי וכדומה זה יריץ?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי כרטיס מסוג זה ורציתי לדעת איך הוא יעבוד אם טלוויזית LCD רציתי לדעת אם יש לו תמיכה בHD ואיזה תמיכות כן יש לו, תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מסך מחשב "LCD 17 ומחפש מאמר או חוות דעת מקצועית על הדגמים שבכותרת (8 מילי שנייה)?!
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
הלן חברים המון זמן לא הייתי כי פרשתי מהתחום לאחרונה האהבה הזו חזרה אליי יש לי בעיה עם fps נמוך מאוד במשחק AC האחרון באיזור ה42 ומעלה ,הגדרות ultra לפי משתמשים אחרים ביוטיוב אצלי הfps ממש נמוך המפרט שלי הוא : i7-920 oc 4.3ghz 8 ram mb-asus rampge 3 1070ti בדקתי בcpu-z הראה שהכרטיס משתמש ב8X שיניתי סלוט את הכרטיס ועכשיו מראה X16 חשבתי שהשינויי יראה עלייה בfps אבל לא. כיביתי את התכונה tm בביוס שהמעלות גבוהות התדר יורד. אני מבין שהמעבד אצלי הוא צוואר בקבוק אבל עדיין ביוטיוב שמראה עם אותה חומרה 20 fps יותר והוא גם עם 1440p ואני עובד על 1080p. אשמח להארות והערות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה לקנות? או 8800GTS320 של ג'יגהבייט או 2900PRO של ספיר או חברה אחרת.. אני מתכוון מבחינת אמינות וביצועים. לטווח הרחוק! הוא ישמש אותי לפות כשנתיים אני לא גיימר כבד אבל אני לא רוצה בחות הכרטיסים הנ"ל אז מי באמת עדיף? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
צריך מידע לגבי כרטיסי מסך שאפשר לחבר אליהם 3 מסכים (בDVI וD-SUB) זה מיועד לשימוש משרדי ולכן לא צריך שזה יהיה טוב לאפליקציות גראפיות כבדות. לפי מה שהבנתי יש כאלו רק של חברת Matrox, אז מאיפה ניתן לקנות וכמה עולים?
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
לצוות הפורום שלום רציתי שתעזרו לי בבקשה ותסבירו לי מה זה DVI כי ממה שהבנתי זה עם יש לי מסך דק שתומך בDVI ויש לי כרטיס מסך שיש לו DVI אז אני יקבל תמונה באיכות דיגטלית ולא אנולגית . בתור אחד שצריך את זה לגרפיקה רציתי לדעת עד כמה יש לזה השפעה לביצועים למי שעובד עם גרפיקה האם אני יראה יותר חד או שלא רואים ממש הבדל. אם שווה להוסיף תכסף ולרכוש כרטיס מסך עם DVI . שאלה שנייה תמילצו לי בבקשה יש לי התלבטות בין מסך VIEWSONIC VP171 למסך SAMSUNG172T כמו כן איזה כרטיס מסך אתם ממליצים עד 1500 שקל שתומך בDVI ויהיה לו שילוב טוב עם המסך הדק
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך. הכרטיס מסך יהיה ברובו עבור צפייה בסרטים בסלון אבל גם למשחקים. אני לא גיימר ולכן לא קריטי שהמשחק ירוץ על כל התוכנות הגרפיות שלו אבל שיוכל לרוץ ברמה טובה בהגדרות בינוניות. מעדיף כרטיס של nvidia ולא ati (היה לי בעבר ולא אהבתי את הדייברים שלו). תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
דגם: LG L1750B מחיר: 1400 ש"ח במקום 1700 ש"ח חדש מהאריזה ולא משום תצוגה כלשהיא שאלה: איך המסך הזה ...? חלק אמרו לי מצויין וחלק אמרו לי לא שווה מה אתם אומרים...? http://d.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375661 לא קונה אותו מ-זאפ
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מה השיא עולם ללידאק 6600TD לPCI-E במהירות ועל איזה קירור עמד תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי אני לא מצליח להשתמש בכניסת VIDEO-IN של LEADTEK WINFAST 2000 XP DELUXE אני מקבל רק מסך כחול ריק כאילו שאין שום SIGNAL כניסת האנטנה עובדת טוב העברתי את ה INPUT בתוכנה ל-S-VIDEO , ניסיתי לחבר את ה VIDEO שלי דרך הכבל שמעביר מ S-VIDEO ל VIDEO רגיל (שהיה מצורף לכרטיס) ניסיתי גם לחבר ישירות את ה TV OUT של הכרטיס מסך שלי ל S-VIDEO IN אבל לא הצלחתי לשנות את המסך הכחול הריק (מסך כחול של אין קליטה לא של WINDOW...) תודה על כל רעיון
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
התוכנה ( FRAMS ,משהו כזה ) שלא עובדת אצלי ( צריך AMD XP ) . שלום לכולם. המפרט שלי: AOPEN AK73 PRO AMD 1.3 radeon 9700 pro אני רואה שחברה שכותבים המשחק רץ אצלי ב: 40 FPS 80 FPS וכו.... איך אפשר לגלות את זה ?
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היה לי 4870 והוא נכנס לי בדיוק באורך שלו במארז והבנתי שהגודל הפיזי של הX2 הוא עשר אינצ' אז רציתי לדעת מה הגודל של ה4870x2 בהשוואה ל4870 הרגיל? האם יהיה לי בעיה של מקום במארז.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מרכיב מפרט כרגע, תחילה היה כלול בו 7600GT אך אמרתי שבגלל ה DX10 אולי אולי כדאי להשקיע קצת פחות ואז לשדרג, אז הכיוון עכשיו הוא יותר האח הקטן שלו. ממה שאני ראיתי, יש יותר מ20 גירסאות של הכרטיס הזה (טוב הגזמתי...אבל זה +-)... ראיתי ביקורות מאנשים בפורום שגירסת האקסטרים של לידטק טובה מאוד.. אז השאלה שלי מה היא הגירסה הטובה ביותר לכרטיס הזה כרגע? ואם אפשר לציין באיזו חנות. ואם היא עולה 850-900 אני כבר אלך על GT כי אין הבדל ממש במחירים כבר..:\ תודה רבה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות את הכרטיס טלוויזיה הנ"ל לצורכי העברת קלטות וידאו לDVD וקצת צפפיה והקלטה מהטלוויזיה , רציתי דעות חיוביות ושליליות עליו , קראתי עליו המון ביקורות ורציתי לשמוע את דעתכם אם למישהו יש אותו אז זה יעזור מאוד אם הוא יכתוב את דעתו עליו... נ.ב: איזה כבל אני צריך כדי לחבר את הכרטיס לוידאו? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות בנפרד כרטיס לכידה או בשילוב עם כרטיס מסך VIVO ? אני מדבר מבחינה כספית (למרות שההפרש לא נראה לי גדול) ומבחינת איכות לכידה ואפשרויות/הגדרות. אשמח לתשובה מפורטת במידה ואפשר. במידה ואני אקנה PCI אני אלך על ה-Leadtek Expert, השאלה היא האם כדאי לקנות בכלל כרטיס מסך VIVO במקום במידה ואני קונה כרטיס מסך חדש (PCI-e כנראה ולא AGP).
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוווזיה WinFast PVR במחשב וקראתי בביקורות כאן שיש פונקציה עצירת שידור חי פונקצית ה-PVR, עצירת שידור חי Time-Shifting w/ Hardware MPEG - פונקצית ה-PVR, מאפשרת עצירת שידור חי להמשך צפייה בזמן מאוחר יותר (תוך יצירת Buffer)
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי שתי גרסאות של כרטיסי מסך GAINWARD על הכוונת . 9600 GSO עם זיכרון 768MB 9600 GT עם 1G . שניהם כמובן DDR3 . כמה שאלות למומחים : 1. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק ההבדל ביניהם כי לי יש כבר כאב ראש מלחפשו לנסות להבין והאים מבחינת ביצועים אחד מהם יותר טוב- ברוב הפמטרים ה GT נראה יותר טוב אבל לGSO יש יתרון במספר יחידות העיבוד ובכמה מקומות קראתי שדווקא ה GSO עדיף. 2. האים זה נכון שמגרסאות 8XXX ומעלה לא ניתן להשתמש בפיצ'ר של מסך מלא בתצוגה מרובת מסכים ( במסך אחד רואים רגיל ובשני וידאו במסך מלא ) תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, אני משחק על 1080P. חשבתי על כרטיס ברמה של ה1060, רוצה לקנות יד שנייה\דיל באמזון, אבל למען האמת נהיה לי קצת סלט בראש. אם אפשר לעשות לי סדר עם הכרטיסים של AMD, מה חלש יותר ממנו מה חזק יותר ממנו. מבחינת המעבד, יש לי שני מחשבים, אחד עם I5 3470 במחשב מותג של HP. מחשב שני עם I5 2500K עם לוח של ASROCK עם קירור אוויר Thermalright Ultra 120, כלומר יש לי אפשרות לעשות לו OC. השאלה שלי פה היא אם מעבד כמו ה3470 יהווה צוואר בקבוק משמעותי לכטיס ברמה של ה1060?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעו יש לי את המשחק Age of Empires 3, עכשיו הגרפיקה בו כזאת מוזרה, חדה כזאת לא יודע... קשה להסביר ! קיצור ניסיתי לצלם תמונה מתוך המשחק ולעשות לה BLUR בפוטושופ, וראו ממש ממש טוב ועשיתי BLUR יחסית קטן ! (0.2 אם אני לא טועה) קיצור איך אני עושה שגם תוך כדי שאני אשחק יהיה לי BLUR תמידי ? יש אולי איזה תוכנה או איזה אפשרות בכרטיס מסך לעשות את זה ? או אולי בכלל איזה מוד למשחק שמשפר תזוועה הזאת ?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-