עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 1.6 מעבד פ-4 לוח אינטל d850mv 512 RDR ?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Raul,

אני מזמין בימים הקרובים את ה6800GT ויש לי התלבטות קשה בין האלסה לאלבטרון.... האלסה עולה בסביבות 150 שקל יותר, אבל זה לא שיקול.... על מה אתם ממליצים??

3. תודה. צריך שיעבוד בקצב רענון כמה שיותר גבוה, וצריך גם מסך 19".הבנתי שמסך רגיל לא LCD עובד "מהר" יותר. אז אני מעדיף אותו.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Tov_Tov,

אוקיי אני מתחרפן אחרי שקראתי קצת פה בפורום הבנתי שעדיף את ה LEADTEK על ה ALBATRON ואני רוצה לדעת עם זה נכון ? אני מתכוון הן מבחינת OC והן מבחינת ביצועים, ההבדל הכספי בין הלידטק לאלבטרון הוא 250 שקל השאלה שלי האם שווה לי להשקיע את הכסף הזה או לקחת את האלבטרון ? אז בבקשה תעזרו לי להחליט.. בעתיד אני מקווה להגיע לOC ברמה של ה ULTRA ואני רוצה להגיע לזה עם קירור סטוק האם זה התאפשר לי באלבטרון ? והאם בכלל אתם ממליצים לי על משהו אחר ? ( אבל שיש אותו באתר של נועה מחשבים ) אז תודה מראש לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי לכולם אני עומד לסגור קניית כ.מסך יד שניה. לטענת המוכר (נשמע לי מאוד אמין ונחמד) לא בוצע שום OC או MOD אך אין לי מושג גדול באפשריות הבדיקה. אנא עזרו לי באפשריות הבדיקה שאני יכול לבצע. קימות אולי בדיקות שאפשר לראות פיזית על הכרטיס ? שכחתי לציין שמדובר בכרטיס ATI9800 Pro תודה

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by krall,

שלום לכולם, יש מסך חדש יחסית של ViewSonic מדגם VG712s. הוא נותן 12ms, ניגודיות של 1:500 ובהירות 300. מוכרים אותו בכל מני חנויות ברשת ב-2900~ שקל. אבל, אני לא מצליח למצוא עליו בכלל ביקורות ברשת. מישהו כאן משתמש במסך כזה? מכירים מישהו שמשתמש? למישהו יש מסך אחר של ViewSonic ורוצה לספר איך המסכים שלהם? הבנתי שהם נחשבים מאד טובים, אבל אני לא מוצא ביקורות למסף המסויים הזה, וחשובות לי ביקורות של משתמשים לפני שאני קונה. האתר האירופאי של ViewSonic

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. : פעם חשבתי שזה בגלל הכוח של מעבדים אבל היום נראה כאילו אפשר שדברים יראו אמיתיים יותר (דום 3 הוא מין חצי הוכחה הכל נראה אמיתי אבל אפשר לראות שזה מחשב...) גם הדורות הבאים הולכים בכיוון הזה -סקרין שוטס של אנריל 3 נראים ממש טוב אבל עדיין אף אחד לא יטעה לחשוב שזה אמיתי האם זה עדיין עניין של כוח עיבוד?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. נכנסתי ל-ORB וראיתי אינספור מערכות עם אוברקלוק פחות קיצוני משלי מקבלות ציונים יותר טובים. הכרטיס שלי גם לא כל-כך גמיש לאוברקלוק ועל יותר מ-410/1158 הוא פשוט נתקע. מה אני עושה?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by STRENGTH,

אתמול פתחתי את המסך מפנים ולא הבנתי איפה הדבר הזה שמכוונים פוקוס. ראיתי מלא חלקיקים אבל איפה נמצא הדבר הזה של הפוקוס?! כי אני מפחד סתם לגעת

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם יש לי מסך כמו שמצויין בחתימה, כיוונתי אותו בווינדוס שהוא יעבוד ב 1600X1200 ב 85HZ... הבעיה זה שאני נכנס למשחק ולא משנה איזה והוא מתאפס ל 60HZ... כאילו נישאר 1600X1200 אבל ההרצים יורדים ל 60 וזה ניראה רע ומכאיב בעיניים... מישהו יודע מה לעשות :s05:

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by RayZ,

?RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB? הכרטיס הזה טוב? מצאתי אותו ב KSP ב 390 ש"ח. המחיר לא נראה קצת לא הגיוני לכרטיס כזה? אחרי הכל,בכרטיס כזה משחקים ממש רצים..

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ruff stuff,

איזה סוג של חיבור אני צריך כדי לעשות את זה . יש לי s video . שאלה נוספת האם אני אוכל ליראות אחרי זה את הדברים שאני מוריד בטלויזיה בלי צורך ליצרוב אותם על דיסק ? אני מקווה שהסברתי את עצמי בצורה מובנת.

13. Started by LazyBoy,

השימוש העיקרי הוא למשחקים. (חלקם באינטרנט) התקציב למסך הוא עד 1400 במקרה הגרוע, 1200 במקרה הטוב. כרטיס המסך שחשבתי עליו הוא 6600GT או 6800. (PCIE) אבל נראה שPCIE של 6800 עולה 350$! כך שזה יותר מידי. דרך אגב, את כרטיס המסך מביאים לי מארה"ב, כך שאני גם זקוק להמלצה על יצרן. (עדיף כזה שיש סיכוי לפתוח צינורות וכ"ו) תודה.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, היום יש לי P4 1.7 ווילי, שכידוע, זה מעבד מסריח ובנוסף יש לי 256 RDRAM. לפני כמה ימים חבר הביא לי P4 1.6 נורת'ווד עם 512 RD, אמנם זה לא אתלון 64 עם גיגה DDR, זה מחשב שיכול להריץ דברים פה ושם. העניין הוא שלי כרגע יש R9000 עם 64 MB ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש לנורת'ווד, אז אני צריך בעצם את עזרתכם בבחירה של כרטיס, אני מדגיש לא יקר, אני הולך לצבא עוד שבועיים ולא מעוניין להשקיע! אך כרטיס שיריץ משחקים כמו SA, ומה שבעצם חשוב, הוא שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס, במילים אחרות, הכרטיס שיתאים ביותר למעבד! ברור לי שככל שאקנה כרטיס חזק יותר כך אקבל יותר ביצועים, אך עדיין המעבד יקשה מאוד על הכרטיס מסך! תודה מראש, גיא

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by sagi_10,

אני רוצה כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג ב- 700-800 שח בלי חריגות תודה רבה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by איש הדחפור,

שלום לכולם! ברצוני לקנות מסך דק 17 אינצ', ולצערי אני לא מבין במסכים דקים. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על מה אני צריך לבדוק במסך שאני רוצה לקנות, חברות מומלצות, חברות לא מומלצות, וכו'. תודה רבה!

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by blabla2002,

באתר שלה www.nvidia.com מה דעתכם זה יהיה?

18. יש לי מסך של מאג 19 אינץ' אבל לאחרונה האותיות מטושטשות ואי אפשר לקרוא כמו בן-אדם, וגם התמונה מתקהה ומה שעוזר לבהירות לחזור זה מכה באחד הצדדים של המסך. הטשטות הורס לי את העיניים אני צריך מסך חדש. אם אני כבר קונה מסך אז שיהיה שטוח לגמרי - LCD אני מניח, אלא אם כן אתה יכולים לעדכן אותי בנושא אם יש משהו שעדיף. אני רוצה שאוכל לשחק במשחקים ולהנות מחדות לא משנה מאיזו זווית אני מסתכל מה שיש לי עכשיו פשוט בלתי נסבל ואני לא יכול להסתכל יותר מ-10 שניות רצוף על המסך. אז מה שאני רוצה זה משהו שיתאים גם לגיימרים טווח המחירים שאני מוכן להשקיע זה עד 2600 ש"ח אז תמליצו לי איזה מסך וכמובן שאני לא אקנה ישר אלא אלך לחנות לראות אם זה באמת טוב. תודה

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Dragongk,

אני רונה מחשב חדש בסביבות ה6500 ש"ח ורציתי לדעת עם לקנות אותו עם X800XL ולסגור את העסק או לקנות 6200TC ולחכות לG70... תוך כמה זמן הוא יגיע לארץ ? מה יהיה מחירו המשוער ? ומה יהיו ביצועיו ? אפשר לעשות את זה בתור דיון מרכזי לכל מי שמתלבט אם לחכות או לא...

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by אוריפ,

תגידו אם הוא באמת שיפר לכם כמו שהוא מתיימר לשפר... https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 תורידו מפה את הגרסא שמתאימה לכם... עדכון א': לפחות מבחינת היציבות וזמן העלייה של הCCC ניתן לראות שיפור גדול! בנצ'ים מחר!

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by dgolverk,

הכרטיס 6600GT שהזמנתי אמור להגיע עוד מעט. ויש לי שאלה האם יכולה להיות איזו בעיה עם הספק? יש לי מחשב: P4 2.4 512DDR הארדיסק 80GB צורב DVD וצורב רגיל כרגע יש לי ספק ג'נרי 400W - אף פעם לא הייתה לי איתו בעיה, היו אצלי הרבה הפסקות חשמל ואף פעם שום דבר לא נשרף, הספק נמצא אצלי כשנתיים וחצי וכשאני משאיר את המחשב דלוק מספר ימים הכל ממשיך לפעול כמו שצריך. האם הספק יחזיק את הכרטיס מסך? אני פשוט לא יכול להוציא כסף כרגע על ספק חדש... תודה רבה!!!

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by digitalseeker,

כרגע יש לי צמד 580 בSLI ומסך QHD. לצערי הרב במשחקים כמו HITMAN, הם לא שורדים AA. יש עוד משחקים שלא שורדים על מקסימום לצערי הרב. מה שגורם לי לתהות - האם AA עובד כמו שצריך בSLI ? יש מגבלות בכלל לSLI ? האם זה היה חכם לעשות SLI ? אז חשבתי לשדרג ל970 או 980. השאלה הנשאלת האם זה יהיה טעות לחשוב על SLI (בעתיד) של 970 לעומת 980 בודד. אשמח להכוונה ודעה ! נ.ב. אני עם הירוקים כי אני מת על PHYSX !

23. Started by Rockstatement10,

נניח וקניתי בעבר כרטיס מסך ב-KSP ועדיין יש עליו אחריות והכרטיס נהרס ומגיע לי כרטיס אחר. האם יש לי אפשרות להוסיף כסף תמורת כרטיס טוב יותר? למשל להוסיף 100-200 ש"ח מסכום הכרטיס שלי ולקבל כרטיס חזק יותר ממנו? דבר נוסף - במידה וקניתי את הכרטיס הזה יד2 ויש ברשותי את החשבונית, מגיעה לי אחריות עליו? כי כתוב בחשבונית שהאחריות לא ניתנת להעברה.

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3707#ov זה הכרטיס מאוור אחד מקרקע(מיסתובב לא טוב חלש אפילו נעצר מרעיש מתקשה להסתובב )) ניתן להחליף אותו? נחוץ בכלל? ניתן לתיקון לשמן אותו כדומה? אם כן איך?

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. תמונות מודלפות מציעות לנו טעימה ראשונה מהשיפור הנאה בביצועים וביכולות שעתיד להביא עימו עידן ה-DirectX 12 המתקרב לכתבה: http://hwzone.co.il/directx-12-%d7%9e%d7%91%d7%98-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%94%d7%9d-%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d/

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.