עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://ksp.co.il/?list_compare=.24957..24680. המחירים הם מחירי אילת כי מישהו מביא לי שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס שיתן לי לשים הכל באולטרא גם ב GTA החדש המפרט שלי: CI7 2600 SANDY BRIDGE 8 גיגה ראם ASUS P8Z68-V ספק סיסוניק 500 טרו 128 קרושיאל SSD כרטיס מסך HD6870 מסך דל 2209WAF עם רזולוציה מקסימלית של 1680X1050 כרגע אני מרוצה מהמסך ואני לא רוצה להחליף אבל אולי בהמשך מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. קחו את כל המבצעים שיש כרגע בארץ על כרטיסי מסך. חלקו את העלות בתועלת, איזה דגם נותן תמורה הכי גבוהה? (ללא אובקלוק וכל זה. למטרת גיימינג כמובן) תודה

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by gal2,

האם יש תיקון לבעייה או איזה פתרון מסוים לבעייה בכרטיס ? יש משהו לעשות ? אני שואל כי אני שם לב לבעייה מסוימת במשחקים מסוימים ..אני יודע שאני לא יכול להריץ על ההגדרות הכי גבוהות אבל בכל זאת אני שם לב למשהו מוזר ... כמו גלים כאלה בזמן המשחק ,אין לי מושג איך לקרוא לזה . בכל מקרה זה המפרט שלי : i 5 4460 cpu @3.20GHZ G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 לוח אם Gigabyte G1.Sniper Z97 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 2xPCI-E, HDMI, DP gigabyte gtx 970

4. Started by danshimsh,

שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס של pci express x1 למחשב שברשותי הייעוד של המחשב הוא מבחינת מסך הוא בסיסי - גלישה בעיקר ועבודה עם קבצי טקסט (לא סרטים או משחקים) יש לי על אותו מחשב כרטיס pci express x16 שאני מרוצה ממנו, אבל אני חייב את הסלוט של x16 עבור אחר הצעות ? דן

5. הי, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי - zotac gtx 275 אשחק בעיקר ב-gta v. המפרט שלי: i7 920 2.67GHz 8GB RAM 1333 Gigabyte EX58-UD3R Seasonic S12II-620Bronze מסך Samsung LS24A350 התקציב הוא 500 ש"ח, אוכל לחרוג בערך ב-200 ש"ח תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by srulikg,

ההודעה הופיעה לי כבר פעמיים. מה לעשות? http://postimg.org/image/xgylfxjmd/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by Aviad Cohen,

שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך וחשבתי על ה-ASUS R9 290 הגירסא הזו - R9290-4GD5 הבעיה שראיתי שיש 3 גרסאות והגירסא שאני עומד לקנות כבר אינה למכירה באתרי המכירות והחליפה אותה גרסא אחרת- directui2 http://pcpartpicker.com/search/?cc=us&q=asus+r9+290 כמו כן הסתכלתי בביקורות של NEWEGG לגבי הגירסא הזו לפני שהפסיקה להמכר והרבה אנשים רשמו שם שהכרטיס מתחמם בצורה לא הגיונית, או שקיבלו אותו דפוק וכו'. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121807 השאלה שלי היא האם מישהו התנסה בכרטיס הספציפי הזה והאם לדעתכם זה שווה את הסיכון או להימנע ממנו?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by eliavav,

שלום, יש לי מחשב HTPC בסלון שמחובר לטלויזיה עם המפרט הבא: amd X2 220 Gigabyte ma74gm-s2 עם כרטיס מסך מובנה radeon 2100 3gb ram 2 800hz הרד דיסק WD 640GB מארז: coolermaster mini 210 http://www.coolermaster.com/case/mini-tower/mini210/ עם ספק שבה איתו של 300W אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיוכל להפעיל משחקים קלים כמו פיפא NBA ומשחקי מירוצים. וגם כדי לקבל חיבור HDMI, כי כרגע אני צריך לחבר את הקול בנפרד מהטלוויזיה למגבר וזה פחות נוח. תקציב: עדיף עד 300 ש"ח עדיף קצת פחות אם זה הגיוני. המגבלה הגדולה זה המקום במארז, האורך המקסימלי של הכרטיס צריך להיות 21.5 ס"מ וזה חייב להיות כרטיס פרופיל נמוך. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

מעבד Intel i7-4790/K 4.0Ghz לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות G.SKILLS 4x4GB 1600Mhz כונן קשיח +WD caviar blue 2TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GB Samsung כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך G1 GAMING NVIDIA GeForce GTX 970/980 4GB GDDR5 גייהבייט ספק כח Coolermaster 750W PSU מארז ???? כרטיס רשת WIFI כרטיס קול 7.1 . מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אהלן, אני כרגע בעל כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 670. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס לדגם מתקדם יותר, שיוכל להריץ לי באופן חלק משחקים כגון Assassin's Credd Unity ו- The Witcher 3 בהגדרות גרפיקה גבוהות. להלן מפרט המחשב שלי: מעבד - Intel Core i7-3770 3.40GHz ראם - 16GB לוח אם - GigaByte H77-D3H כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 670 2GB יש לציין כי אני משתמש במסך בעל רזולוציה של 2560X1440, והתקציב שלי לכרטיס מסך חדש הנו בטווח של 1500-2000 ש"ח. אשמח לעצות והמלצות, תודה רבה ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. החומרה שלי: מעבד Xeon X5460 תדר בסיס 3.16GHz. מדובר במעבד מדור Core 2 Quad עם 12MB cache. אם ידרש, יעשה OC - אמור להיות מסוגל להגיע אל 3.8GHz בקלות. אך יהיה צורך לשדרג קירור.לוח Asus P5QD Turbo 8GB RAM מסך ברזולוציית 1080P. ספק כוח ירכש בהתאם לכרטיס מסך שיומלץ. רצוי הגדרות גבוהות לגרפיקה. לא מתוכננים משחקים אחרים פרט ל GTA V. אפשר גם להמליץ על משומש. תקציב עד 1000 שח פלוס-מינוס. אך רצוי לחסוך, במיוחד כאשר רק משחק זה ישוחק, ועם החומרה המיושנת שלי שכנראה תהווה צוואר בקבוק מסוים. תודה חברים

12. http://www.guru3d.com/articles-pages/amd-asynchronous-shaders-in-gcn-handy-with-directx-12,1.html לא הבנתי בקישור כרטיס מסך עם DX12 and the GCN architecture יביאו 1. יותר צללים ? יותר גוונים ? 2. מה קורה עם משחקים DX10 או 11 , זה גם יביא יותר גוונים ? צללים ? או רק משחקים ב- DX 12 ? 3. האם יש קשר ל- fps וצללים ?

• 9 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. Started by avihaizipel,

שלום רב: אז ככה אשמח לעזרה בעדכון הביוס לכרטיס המסך שלי R9 280X DirectCU II TOP V2 זה עם ה-4 חיבורי DP, אני לא ממש מבין בזה אבל הייתי שמח לעזרה בנושא ואם אפשר צעד צעד ולדבר איתי בשפה של מפגר זה יהיה מעולה רק כך אני אבין, מפרט תכני: לוח אם: Z97-A מעבד: i7 4790K כ.מסך: אתם כבר יודעים זיכרון: 8GB נ.ב. סיבת הרצון לעדכון הוא שיש לי מריחות במהלך משחקים וקפיצות סוג של טלפורטינג (לאגים) ולא לא רק במשחקי רשת, תקיעות מרגיזות כאלה כאילו כשאני מזיז את העכבר המסך זז כזה מוזר, בנוסף לכך אני החלפתי לוח אם ומעבד לפני פחות מחודש בגלל הבעיה הזו כי הייתי בטוח שבגלל שהקודם היה זקן זה מה שעשה לי את הבעיה, הכ.מסך עדיין באחריות וכשאני שולח אותו למעבדה (פעם שניה) הם טוענים שהכרטיס תק…

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by batmanop,

כאשר אני משחק מיינקראפט אחרי כ-3 שעות משחק רצופות זה עושה לי מסכים שחורים ואז זה חוזר וזה כותב אירור קוד 7 וזה סוגר לי את המיינקראפט וזה גם כותב שמנהל התצוגה הפסיק להגיב ועשה שיחזור ואז אני פותח את המיינקראפט מתחיל לשחק ואחרי חצי שעה זה שוב קורה. ואני לא מבין למה זה קורה אז מי שמבין ויכול לעזור אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by ^pb^,

היי, כמו רבים כאן אני מחפש כרטיס מסך שיריץ מושלם (או כמעט מושלם) את GTA V על 1080p. יש לי את הamd fx-8320 בתור מעבד, 16GB RAM, הדבר היחיד שגרוע אצלי זה הכרטיס מסך (Radeon HD 7700). הלוח אם שלי הוא GA-970A-D3, אז הוא תומך רק בPCI-E 2.0. איזה כרטיס מסך יספק אותי? כנראה שהוא יהיה PCI-E 3.0 - האם הגבלת הביצועים של הPCI-E 2.0 סלוט תפגע משמעותית בביצועים? תודה איתי

16. Started by eviatar28,

מה יותר טוב: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 960 GPU G1 או ATI SAPPHIRE TOXIC R9 280X. תודה רבה לעוזרים!!! עריכה: שימוש למשחקים בעיקר...

17. Started by yoel12,

אחרי 7 חודשם בשוק אשמח לדעת האם עדיין שווה לקנות את הכרטיס מאחר ואני רואה ירידה משמעותית בביצועים על אולטרא במשחקים כמו GTA 5 יש לציין שאין לי את הכרטיס ואני שואל לגבי רכישה

18. Started by geostant,

היי האם כרטיס מסך עם יציאת DVI ו-VGA יכול לתמוך ב-2 מסכים ? (EXTENDED DESKTOP) אם לא, יש המלצה לכרטיס מסך זול (לא לצורך גרפיקה, אופיס בלבד) שיכול לתמוך ב-2 מסכים ? (עדיפות ל-DVI) תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הכרטיס המדבר הוא 7950 עם הדרייברים המעודכנים ביותר (התקנה נקייה) מערכת ההפעלה היא 8.1. כשאני גולש ב FF אני רואה לעיתים ארטיפקטים (צורות בצבעי RGB ולעיתים הטקסט משתבש), לפעמים גם חלונות Flash הופכים לירוקים (אין לי מושג אם זה קשור). אך כשאני מאמץ את הכרטיס באמצעות Heaven benchmark לדוגמה, אני לא רואה ארטיפקטים. (חצי שעה בערך). לא שמתי לב לכאלה גם בשעת משחק. FF ופלאש מעודכנים לגירסתם האחרונה ובשניהם מופעלת האצת חומרה. מישהו יכול לכוון אותי לפתרון? תודה.

20. שלום, זה המפרט שלי i5 2500k asus z68 -v 8g ram seasonic 620w m12 ssd crucial mx 100 256gb dell 2312 הכרטיס מסך הנוכחי הוא RADEON HD5850 אין לי בעיה לקנות כרטיס מסך משומש יד 2 אם אפשר להשיג כרטיס מסך בסכום הזה שיצליח להריץ בFULL HD זה יהיה מעולה

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Rockstatement10,

יש ברשותי המפרט הבא i3 2100 8GB RAM HD7850 1GB הביעה היא שקניתי את המשחק GTA V, והתגלה לי שאני לא יכול להעביר ל-FHD בגלל שיש לו 1GB VRAM. פשוט נדהמתי כי בשאר המשחקים אני משחק מעולה. מה עושים? חובה כרטיס חדש? חשבתי אולי בקרוב לשדרג מעבד אבל עכשיו אני צריך לשדרג כרטיס גם? ממש מצער אני לא מוכן לשחק ברזולוצייה כ"כ נמוכה.

22. הזמנתי מסך ברזולוציה 2560x1440 ואני מוכרח לשדרגאת הכרטיס מסך שלי (HD 5570) כדי שאני לשחק איתו במשחקים. אני משחק בעיקר במשחקי RPG ו-MMORPG שלרוב אין להם את הגרפיקה הכי מתקדמת לתקופה, אבל שיחקתי גם ב-skyrim כשיצא. אני אחבר עוד מסך ישן של 1920x1080 בנוסף לחדש אבל אני לא מתכוון לשחק איתו. אולי כדאי לי לחכות לסדרה השביעית של nVidia שלפי שמועות תושק חודש הבא? איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות?

• 23 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. מעבד i5 3470 ספק סיסוניק 520 מסך 23 אינץ איזה כרטיס יסחוב על המעבד שלי תודה וערב טוב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום אנשים, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח שיחליף את הכרטיס הנוכחי שלי (gainward nvidia GTX570 GS 1280mb GDDR5) שהתקלקל.. אני לא סגור על השם של הספק כוח שיש לי, אבל יש לו 2 מחברים לכרטיס מסך: של 6 פין ושל 6+2 פין. והוא היה מספיק חזק להחזיק את הכרטיס שציינתי למעלה. רצוי שיהיו לפחות 2 HDMI. אין לי צורך כרגע בDP כי אין לי מסך שתומך בהם. ושיהיה כמה שיותר מאוורר. תודה מראש!!! גיל

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by raul53,

יש לי בעיה עם הכרטיס, הוא תקוע על 342 mhz במנוחה ובמאמץ כפול, זה אמור להיות הרבה יותר... מה לעשות? יש לי תדרייבר הכי חדש בדקתי והוא מחובר טוב לספק / לוח אם טמפ' תקינות מפרט AMD Phenom 2 965 Gigabyte GA-M68MT-S2P 8GB DDR3 -1333 Seasonic S12II 430W

דיונים חדשים בפורומים