עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, בזמן משחק בחזרה לטירת וולפשטיין יש בערך 7 ס"מ או יותר של אזור מת מצד שמאל ואיזה ס"מ-וחצי מימין. זה לא היה פעם.(פעם הכוונה כשהיה לי את המסך הקודם ,אותו דגם אבל) יש לי מסך LG F700P שלא מזמן הוחלף בחדש כי בקודם היו בעיות צריך לציין שבניד פור ספיד לדוגמא אין את הבעיה הזאת. ארצה לנצל פוסט זה גם לעוד בעיה. בניד פור ספיד כשאני מפעיל פילטרים עד הסוף או כמעט עד הסוף המשחק לפעמים נתקע,אבל נתקע באלגנטיות(חח,הכוונה היא שהוא לא נתקע ונשאר באותו מקום אלא שהמכונית זזה אבל המשחק לא מראה את זה ,וזה בידיוק למאית שניה) ,הוספתי זיכרון וזה לא פתר את הבעיה. המפרט שלי הוא: AMD 3000+ Gigabyte k8n ultra9 1024 ddr gainward gf6600 תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by avivbiton11,

אני יודע שתחנו את הנושא אבל לא כל כך הבנתי מה עדיף למשחקים?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by Lancer,

החלטתי לקנות מסך LCD 17 אינץ' לבית. בעקרון יש שניי דגמים שאני מתלבט בינהם: 1.?TFT 17'' 721S 8MS +PIVOT? המחיר שלו:1590 ש"ח 2.?TFT 17'' 730B 8MS +DVI? מחיר שלו :1670 ש"ח אני שמח אם תוכלו להמליץ לי אחד מהם+נימוק. אם זה עוזר במשהו אז אני גיימר,לא כבד אבל משחק מדיי פעם. ואגב עדיף לחבר ל LCD כניסה אנלוגית או DVI(במידה וקיימת)? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  4. האם יש שוק גם לעמדות כרטיסי מסך חיצוניות "חלשות"? ביצרנית הסינית הגדולה ביותר בתחום המחשבים מתכננים לגלות לכתבה

5. Started by udi,

טוב הכותרת אומרת הכל לאחרונה יוצאים כרטיסים שנקראים HDTV אשר אמורים לעזור למחשב להציג שידור דיגיטלי וכמובן HD אבל למרות הכל כאשר אני מחפש מידע נוסף אני רואה הרבה פעמים אפשרות לחיבור טלויזיה כלומר חיבור של HOT / YES לתוך הכרטיס ולראות שידור דיגיטלי { הרי HOT משדרת חלק דיגיטלי וחלק אנלוגי } האם משהוא מוכן לעשות קצת סדר בבלגאן תודה מראש

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by confused17,

טוב קיבלתי את המחשב החדש(לפי ההמלצות שראיתי פה בפורום) ויש לי כמה שאלות קצת על המפרט: ABIT nforce2 nf7sl gigabyte radeon 9800 pro נתחיל בכרטיס מסך, הכרטיס הקודם שלי היה של אנוידיה ככה שאני לא כל כך יודע להתעסק עם הדרייברים של ATI, אבל ניסיתי להסתכל קצת במאפיינים וראיתי שהוא מזהה אותו רק כ AGP X4 כאשר הכרטיס תומך ב X8, ניסיתי לשנות וזה חוזר חזרה אשמח אם תסבירו לי גם פה מה קרה ועוד בקשר לכ.מסך צירפתי תמונה גם של תוצאת הAquamark שהורדתי מפה, תגידו לי איך היא לכרטיס מסך הנ"ל ועוד שאלה על ההארדיסק(WD 80gb SATA( מחולק לשני מחיצות, אחת FAT32 אחת NTFS, זה בסדר ככה? ועוד בקשה אחרונה, אם זה לא מוגזם אנ י אשמח שמישהו עם הכ.מסך הזה או מישהו שמבין יוכל להסביר לי קצת באופן יותר.…

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  7. מישהו אוליי מכיר אתר באמריקה שמוכרים בו כרטיסי מסך בממש זול ???

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by general328,

"זיגזג מחשבים 2000" וזאת לאחר שהזמנתי מנעה ומרחו אותי ושיקרו עליי לגבי ההגעה של הכרטיס 1380 ש"ח (צריך להוסיף שליח 55) ומIQPC שאין תשובה עד עכשיו.1438 (להוסיף שליח 60) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11456

9. שלום לכולם בניתי מפרט מחשב זה שבעתיד אצרף כרטיס מסך נפרד. ברצוני להתאים למפרט כרטיס וידאו לצורך המרת קלטות וידאו אנלוגיות לפורמט DVD. האם יש לוח אם או כרטיס מסך שמשולבת כבר תכונה זו מבלי צורך לשלב כרטיס וידאו? --סליחה על הבורות... אם אפשר - אני מעדיף לשלב מאותה חנות. תקציב עד 200 ש"ח (אם אפשר) תודה מראש!! מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤548 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31542 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤359 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤419 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX צ…

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  10. Started by ac1240,

יש ברשותי ATI HD 4850 4GB RAM E8400 ללא OC ומשום מה כמעט כל משחק שאני משחק בו נותן לי את אותו השגיאה מסך שחור ושומעים את המוזיקה(וגם היא תקועה נראה לי ) ורק ריסט פותר את הבעייה הרצתי בדיקה של 3DMARK 2006 וזה עבר את כל הבדיקה מה יכולה להיות הסיבה לזה ?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by ofir19,

קניתי אותו לפני חודש באותו יום הרצתי אותו על 3dmark05 הוא נתן לי 6000 היום החלפתי מארז וספק של ריידמקס באותו הספק הספק הפעלתי את ה-3dmark05 וקבלתי 5700 ירידה של 300 נקודות משמעותיות במשחק....יש לציין שהמחשב עבר פירמוט בגלל שהחלפתי את הארד דיסק 80 גיגה ל250 גיגה שהוא מהיר יותר...איך זה יכול להיות

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  12. Started by mMmSaK,

על כמה לדעכתם הכי כדאי מבחינת הביצועים של הכרטיס מסך אפשרי לשים את האוברקלוק ב MSI AFTERBURNER ??? מבחינת ה core clock ו memory clock תודה מראש לכל מי שעוזר

13. מדובר על כרטיסי FX ו - 9500 ו - 9700 כמה שיותר מפורט עדיף תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי את הלוח אם הזה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&model=1181&modelmenu=1 רוצה להחליף כרטיס מסך - לכרטיס מיתקדם כדוגמאת הכרטיס הזה ( ומעלה): http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=383&lineid=1&act=2 מה שאני שואל : 1. האם הלדעתכם לוח M2N-E מתאים לPCI אקספרס 2 ? במיפרט שלו זה לא כתוב...ומה ההבדל בין גירסה 1 ל 2 ? 2. האם הלוח הזה תומך גם ב DX10 ? כי גם זה לא כתוב לו במיפרט תודה מראש

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  15. שלום, איזה כרטיס כדאי לי לקנות לעריכת תמונות ווידאו ברמה מקצועית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by SpidiMan,

אני יודע שמדובר (אולי) בשאלה מוזרה - אך בכל זאת - איזה כרטיס עדיף מבין השניים? אני מכיר את כל הנתונים, ובכל זאת הייתי רוצה לשמוע דעה ולא לראות נתונים שאולי יבשים.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by Ohady,

שלום,אז ככה.. המפרט שלי זה ככה: מעבד- פנטיום 4- 90NM 530 1MLGA775 אינטל 3 גיגה הרץ.. לוח- MSI LGA775 915P COMBO-FR ATX זכרונות-גיגה...מהירות 533 של כרוסאייר..DDR2 כרטיס מסך- ATI X300 דיסק קשיח-160 גיגה ספק- כרגע בשלבי קניה..הספק יהיה מעל ל-400W . עכשיו השאלה שלי היא כזאת.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך...משהו טוב...עכשיו נגיד אני רוצה את זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=989 לא בטוח את הכרטיס הזה..סתם נתתי דוגמא..אני מדבר על כרטיסים מהסוג הזה.. האם זה יעבוד על הלוח שלי כהלכה? תודה לעוזרים. אם זה יעבוד..אני רוצה הצעה לכרטיס מסך עד 700 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  18. אני מתכוון מבחינת קירור? ביצועים ? תודה

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by avihalima,

שלום לכולם רכשתי השבוע G FORCE FX 5900ULTRA של ASUS במאפייני מסך הטמפרטורה של הGPU היא בממוצע 65C צלזיוס שזה ביחס למעבד רגיל גבוה מאוד הייתי מעוניין לדעת אם זאת טמפרטורה סבירה למעבדים האלה (FXULTRA) תודה לכל התותחים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by The-Devil,

יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך בדיוק אותם נתונים 9600XT 256MB השאלה היא איזה חברה יותר כדאי לי???? Sapphire או GigaCube

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by amitaihasnes7,

מי יותר טוב ה-7600GT או ה-FX6800GS?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by idDFdd,

אוקי תראו, לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש.. עם 4850 CROSSFIRE... לוח X48 אני לא מצליח להגיע איתו לביצועים טובים מה להגדיר בהגדרות? אני יודע שזאת שאלה דפוקה אבל אני חייב עזרה! תודה.. למי שיש CF 4850 יוכל לעזור לי? להגיד לי איך הוא הגדיר והכל ?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  23. אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך עם חיבור AGP שיתאים למחשב עם הרכיבים הבאים: PENTIUM 4 CPU 2.40 GHZ 1GB DDR תודה לעוזרים ;)

24. לאחר שהדלקתי את המחשב הבחנתי בעיוותים רציניים ורצועות שחורות על המסך. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר על הכרטיס מסך (Sapphire Radeon 9800) לא מסתובב. מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כרטיס המסך שלי הוא 8800GTS 512MB. הדרייברים שלי הם מגרסא 195.62. אני רוצה לנסות לעשות OC לכרטיס עם 2.24 RIVATUNER, והוא אומר שהוא לא מזהה את הדרייברים של הכרטיס(תמונה מצורפת). לעוד מישהו יש את הבעיה הזו? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.