כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
היי, מחפש כרטיס מסך לצפייה בסרטי HD 1080P, לאחר שהכרטיס הקודם שלי, HD4870, החליט לא לתמוך באף דרייבר עלי אדמות. תקציב: עד 300 שקל. אולי פחות, אם אתם חושבים שלשימושים האלו זה יספיק. PCI X 16 כמובן
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
אני רוצה להעביר את כל אוסף קלטות ה VHS שלי ל DVD. אני משער שבשביל זה אני אקנה כרטיס וידאו/טלווזיה (אין לי מושג מה ההבדל בין השניים...) ואקליט בעזרתו מהוידאו למחשב. אין לי מושג אפילו איפה להתחיל לחפש המלצות וטווחי מחירים. חשבתי לקנות משהו טוב באיביי בסביבות ה-300 שקל. למישהו יש המלצה בשבילי?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 כרטיסי מסך: ZOTAC GeForce® 9500 GT 1GB DDR2 ו- SAPPHIRE HD 5450 1GB DDR3 PCIE HDMI איזה יותר טוב? אני צריך להחליט איזה להשאיר במחשב.. המטרה לצפייה בסרטי HD וקצת משחקים תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, חברי הפורום. אני מתכוון לרכוש את כרטיס המסך, Geforce 560Ti 1Gb 256 bite. אני מתלבט אבל, בין שתיים מגרסאותו, שמצורפים הלינקים שלהן. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3707#sp http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3836#sp אני מבין שהרישונה מביניהם, היא גירסת OC מהחברה. השאלה אם אם אין בזה גם חיסרון, למשל שאולי חיי הכרטיס מתקצרים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם , החלפתי את הכרטיס מסך שלי היום ל ATI RADEON 9800NP עדיין לא חיברתי אותו למחשב אבל יש לי שאלה לפני כן אם אפשר לעזור לי בקשר לזיהוי של הכרטיס. אני הבנתי פה מאחד התרדים שיש כמה גירסאות לכרטיס הזה שהם : SE , NP , PRO128 PRO256 אני פשוט רוצה להיות בטוח שלא נוצרה איזה טעות ויש לי דגם חלש יותר ( SE ) איך אני יכול לבדוק מבלי לחבר בינתיים את הכרטיס למחשב ( אני רוצה לעשות פורמט קודם ואז אני אתקין אותו.. ) לפי המדבקה הלבנה בגב הכרטיס רשום לי : ATI RADEON 9800 128MB לא רשום ליד שום דבר שדומה ל SE או NP או PRO וכו'.. אם לא רשום זה אומר שזה NP ? תודה לעוזרים אני פשוט רוצה להיות בטוח שקבלתי ת'כרטיס הנכון עקב טעויות שכבר קראתי שקרו פה לאנשים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני לא מעוניין במסך דק.. הייתי רוצה המלצה למסך CRT חזק.. (לדעתי במקום מסך שטוח אפשר להשקיע יותר בשאר המחשב..) אני ישמח לתשובות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שאלתי היא האם הקירור הסטנדרטי של רדאון 9700 PRO מספיק לו (במצב פעולה רגיל לא תחת OC)
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
התקציב הוא בכללי 500 שקל אבל זה גמיש יש לי כבר שנתיים HD4870 של GAINWARD והוא סבבה לגמרי.\ לאחרונה למדתי את התוכנה MARI שצובעת אובייקטים בתלת מימד והיא תומכת באופן רישמי רק ב GEFORE. בתכלס הVIEWPORT נראה אצלי לא טוב ולא רואים את הצבע לפעמים, יש הרבה באגים משונים. http://www.thefoundry.co.uk/products/mari/system-requirements/ איזה GEFORCE לקנות? מבחינת ביצועים במשחקים הייתי רוצה שהוא יהיה טיפה יותר טוב מהקודם, כי זה מוזר לקנות משו חדש שיהיה פחות טוב באיזהשהו דבר מהמוצר הקודם, זה מרגיז. בנוסף, אם אני כבר מחליף אז אני אשמח שיהיה בו הרבה מעבדי CUDA. בגלל כל זה הגעתי ל GTX650 חיפשתי בזאפ ומצאתי את זה http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sparkle-geforce-gtx-650-1024…
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשאלות את השאלה הזאת, אבל האם אפשרי לקבל וידיאו אם אני יחבר נגיד מצלמת וידיאו למחשב דרך הS-Video? או שחובה כרטיס טלוויזיה או משהו דומה? אם אפשרי, איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
כרגע יש לי כרטיס מסך GFORCE 6800GS שווה להחליף אותו ל7600GT
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את הכרטיס gtx 1050 ti וראיתי שיש לדוגמא בKSP גרסא שעולה 800 שקלים ללא OC עם מאוורר, ועוד גרסא שעולה 820 שקלים עם שני מאווררים אך עם Overclocking האם יש הבדל משמעותי? אני לא חושב שOC נחוץ אבל אולי השני מאווררים שווים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GFOCE 6600 GT תוצרת גי'גבייט ורציתי לשאול אם הוא טוב כששאני משחק FARCRY אני שם על FULL גרפיקאה וכשאני מתחיל לשחק במקום לראות מהרה חשוכה(בהתחלה) אני רואה אור חזק כיאלו אני בחוץ מישהוא יודע את הביעה ? 8)
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר עדיף לקנות... Geforce 6800 רגיל נגיד 128 מגה..כמה יעלה לי ..!? או Geforce6600GT כמה יעלה לי שאלתי באיזה חנות אמרו לי 930 שקל.. בקיצר אני מתלבט.. הבעיה היא..האם ה6800 בהרבה יותר טוב ב-6600 GT...??? או שאין הבדל כל כך גדול... מדובר על AGP SLOT אבל הבעיה היא שקראתי באתרים של6800 הרגיל יש זיכרון DDR1 יענו.. ול6600 GT יש GDDR3..אז זו התלבטות קשה..
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (128bit) + TV - RETAIL טוב לא טוב??שווה או לא ? עולה 1100-1200
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
למשל על רזולוציה של 1024x768 אבל בלי שזה ימרח על כל המסך ויראה מגעיל
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי בנוסף ל5850 את ה7600GS מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
שלום, כדי להפיח קצת רוח חיים במערכת מתיישנת, החלטתי בינתיים לשדרג כרטיס מסך. ברשותי ספק ANTEC HIGH CURRENT GAMER 520W עם שני מחברים 6+2 לכרטיסי מסך, כאשר בינתיים רק ה 6 בשימוש. רוצה לקנות כנראה GTX1660 SUPER עם כניסה למחבר 8 פינים (שכולי תקווה שיעבוד עם ASUS P8Z68-V הישן והטוב). עכשיו, כידוע, 6+2=8... כלומר, על פניו, ניתן פשוט לדחוף לחיבור של הכרטיס (1X8) את ה 6 וה-2 הנוספים, ובזה נגמר העניין... או שלא ?? תודה על תשובותכם...
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי. זה התחיל לפני כמה חודשים שכשהייתי הולך לישון ומשאיר את המחשב דלוק, כשהייתי קם המחשב היה תקוע על מסך לבן ורק ריסט היה מוציאו אותו מזה. עכשיו הבעיה החמירה , אני מצרף תמונות ממשחק שתבינו במה מדובר. אני בטוח כמעט ב100 אחוז שהכרטיס נדפק. אין בעיה של חימום לדעתי הטמפ' שלו היא 38 מעלות במנוחה לפי אווראסט. אני פשוט רוצה להיות בטוח ב100 אחוז שהבעיה היא בכרטיס לפני שאני הולך עם המחשב לKSP (כרטיס באחריות). אשמח לתשובה. תודה לכולם . [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב עם המפרט הבא : מעבד : Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB לוח אם : ASUS P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333 זיכרון : G.SKILL 2x4GB G.Skill NT Dual Channel ספק כוח : ZUMAX דגם ZU-400W 12 הנה המפרט שלו באתר היצרן מארז : CoolerMaster עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך מספקי חזק כדי להריץ את המשחק BATTLEFIELD 3 על כול ההגדרות הכי גבוהות עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 זה מה שהמסך שלי תומך ומעבר לרזולוציה הזו אני לא משתמש , התקציב שלי לכרטיס מסך הוא 1200 ש"ח אבל אני רוצה שהוא יענה על הצורך הזה של לשחק במשחק הזה ב MULTIPLAYER עם מקסימום שחקנים (64) על ההגדרות הגבוהות ביותר עם FPS בממוצע לפחות מעל 40 אז אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור בכרטיס …
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני יודע שיש נושא דביק אבל עדיין משהו מוזר לי שום מאורר לא נראה כמו מה שאני קיבלתי ואני רק רוצה להבין מה אני קיבלתי לא מצאתי שום דבר בעברית על זה, אשמח לקישור או להסבר קטן
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ענקית יצרנית השבבים הגאפיים אנוידיה רכשה את AGEIA Technologies המתמחה בייצור שבבי פיזיקיה ומה שגם הציגה את הכרטיס הפיזיקה הראשון. עד עכשיו זה היה שמועות. עכשיו זה רשמי: עוד מידע על התיכנונים של אנוידיה בשילוב הטכנולוגיה של AGEIA תפורסם במסיבת העיתונאים ב13 בפברואר בנתיים נספק בהצהרה הזאת :" PhysX בגיפורס יציג ביצועי פיזיקיה דינאמים מדהימים למליוני גיימרים " http://www.nvidia.com/object/io_1202161567170.html כמה ניחושים לאן מהלך כזה יוביל?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חג פורים שמח לכולם. אני חדש כאן ומקווה שלא עברתי על שום חוק. לפני כשנה רכשתי כרטיס מסך Nvidia Geforce 8600 GT 512M. בחודשיים האחרונים בזמן שאני משחק/בטעינות במשחקים די כבדים[COD5,COMBAT ARMS,NBA] באמצע המשחק נתקע כל המחשב,מופיעים פסים צבעוניים או שפשוט התמונה האחרונה לפני התקיעה נמרחת על המסך,ורעש. התקלה נמשכת כ-10 שניות עד שאני עושה הפעלה מחדש או שהמחשב עושה לבד. אחי אמר לי שהכרטיס מסך נשבר או פונקציה מסוימת לא עובדת בו. יש משחקים שאני משחק ואין בהם שום בעיות ויש כאלו שהכ.מ קורס בהם. מה אפשר לעשות?.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לעבוד קצת על עריכת וידיאו ולשם הנוחות חיברתי מסך CRT ישן שהיה בבית..(בנוסף ל LCD 19") לאחר החיבור וההגדרות(EXTEND DESKTOP) ניסיתי לשנות את הרזולוציה במסך הנוסף, וגיליתי שכאשר אני עולה על רזולוציה של 800X600 הרזולוציה משתנה, אבל לא נמתחת על כל המסך, זאת אומרת, צריך לגלול כדי לראות את כל המסך, למישהו יש מושג למה זה נגרם? כרטיס מסך: HD 4850 powercolor תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-