עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום , אני מעונין לקנות כרטיס מסך חדש , שסביבו ארכיב מחשב - חשבתי על 1080ti , 1080 , 1070 ti. הסתכלתי על המחירים באמזון - והם הרבה יותר זולים מישראל . יש לי קרוב משפחה שחוזר ב20 באוגוסט מניו יורק - השאלה שלי היא האם כדאי להביא איתו, או לחכות להנחות משמעותיות שצפויות להגיע , החשש שלי הוא שהמחירים בארץ לא ירדו משמעותית בזמן הקרוב , אז כדאי לנצל את ההזדמנות הזאת . 1070 TI - ב 470 דולר - שהם 1700 שקלים - לעומת הארץ -כ 2800 שקלים 1080 ב 570 דולר - שהם 2080 שקלים - לעומת הארץ - כ3150 שקלים 1080 TI - ב760 דולר - שהם 2775 שקלים - לעומת הארץ - כ4300 שקלים מה אתם חושבים? לחכות כמה חודשים ולקנות בארץ? או להביא כבר איתו בעוד חודש? …

2. Started by dog_foot,

שלום ויש לי שאלה, יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 ג'יגה, 768 מגה זכרון, הארדיסק 200 ג'יגה, וכרטיס מסך GeFoce 5200FX 256mb. השאלה שלי אם אני צריך לקנות מחשב חדש כדי שמשחקים כמו doom 3 יעבדו אצלי טוב או שמספיק לקנות כרטיס מסך חדש ומשוכלל?? כי משחקים חדשים כמו FarCry לא סחבו טוב על רוזולוציה מקסימלית ועוד אחרי אוברקלוק לכרטיס מסך, והייתי צריך להוריד באיכות ורוזולוציה. אשמח לקבל תגובות..

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שבת שלום לכולם, קניתי מחשב i5 3570k, 4gb RAM וספק Seasonic 380W. בנתיים עבדתי עליו עם הכרטיס הגרפי שבא עם המעבד (וגיליתי שהוא גונב זכרון מהRAM). ואני מעוניין לקנות כרטיס גרפי טוב יותר. התקציב הוא עד 1300, והרזולוציית משחקים שאני רוצה היא 1920X1200 (בנתיים אני משחק על פחות כי הכרטיס לא סוחב). 1) האם אתם חושבים שהספק שלי חזק מספיק בשביל להחזיק כרטיס חזק? קראתי בפורום שההספק שרשום על הכרטיסים כולל מרווח בטיחות לספקים לא איכותיים. כמה גדול המרווח הזה באמת? 2) איזה כרטיס הייתם ממליצים למפרט הנ"ל? חשוב לי לעשות השקעה טובה שלא תשקע אחרי שנה אחת. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  4. שלום חברים, רציתי להתייעץ עם כמה שיותר אנשים, לגבי הכדאיות של קניית כרטיס מסך בעיתוי זה. שבוע הבא אני באילת, ורציתי לנצל את ההזדמנות ולעשות קצת רכש למחשב. על הפרק גם SSD ומארז, אבל נניח את זה בצד בינתיים ההתלבטות היא האם לקנות עכשיו gtx 970/980 (תקציב זה לא בעיה) או להמתין לכרטיסי הפסקל שעתידים לצאת אי שם בשנה הבאה. 980TI ירד מהפרק כי אני לא מתכוון לזוז מ1080P בזמן הקרוב ונראה לי שהשקעה כזאת היא מיותרת. הכרטיס מיועד לגיימינג מכל הבא ליד ואמור להחזיק בכבוד לפחות 2-3 שנים עד לשדרוג הבא. אין לי בעיה לחכות אם יוצגו בפני טיעונים שכך עדיף. הכרטיס הנוכחי הוא hd7970 שמחזיק בסך הכל בסדר גמור אבל אני רוצה להתקדם . אגב, ספק הכוח שלי יכול להחזיק רק את ה970, אם יש צורך גם…

• 20 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. אני מתכנן רכישת מחשב בין 7000-8000 ש"ח (ללא ציוד היקפי). בחיפושיי בפורומים ראיתי הרבה פעמים המלצות לקנות כ.מסך ביניים בשלב זה ולהמתין ליציאת כרטיסי DX10 חזקים יותר וזולים יותר. דבר אחד לא הבנתי. X1950PRO עולה בערך 1300 ש"ח. כל כרטיס נורמלי שאני אקנה עוד כמה חודשים יעלה גם בערך 1500 ש"ח. ואז יצא שהוצאתי 2800 ש"ח על כרטיסי MID. לא כדאי לי יותר לקנות כבר 8800GTS ב- 2700 ש"ח היום? לפי מה שקראתי, הכרטיס הזה די חזק ותומך כבר ב-DX10. איזו סיבה תהיה לי להחליף עוד כמה חודשים כרטיס כזה? שי.

• 11 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by *BYZ*,

ב-5 השנים האחרונות היה את הכרטיס MX ומאחר שאין לי גם הרבה מקום שדיסק קשיח המשחקים היחידים ששיחקתי בהם היו פיפא GTA NFS ועוד משחקים שנתמחים בMX וזיכרון של 512MB (לא של הכרטיס מסך, של המחשב) אין לי בעיה שב-5 השנים הבאות אני יוכל לשחק במשחקים מהסוג של פיפא, ולא בכל המשחקים שצריכים זיכרון וגרפיקה גבוהים השאלה שלי היא האם לקנות עכשיו 8800 320MB או לחכות חצי שנה למניאק החדש שיצא?? (דרך אגב יש לי מסך 17' CRT ולא נראה לי שאני יקנה חדש)???

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  7. אני מתכנן לקנות השבוע GTX 670 במבצע (1800 ש"ח) וחשבתי אולי כדאי לי לקנות עכשיו כרטיס ב-1000~ ובדור הבא של Nvidia ב-1000~? מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by bora8,

שלום לכם אני מעונין לחלף את הכרטיס מסך שלי. רציתי לדעת אם כדאי לקנות עכשיו rx 580 או לחקות לכרטיסים החדשים של amd vega ? יש לי מסך FULL HD 144 Hz ספק של.650w sea sonic זיכרון 8GB אני מיעד את הכרטיס לגיימינג (COD )

9. Started by bora8,

שלום לכם אני מעונין לחלף את הכרטיס מסך שלי. רציתי לדעת אם כדאי לקנות עכשיו rx 580 או לחקות לכרטיסים החדשים של amd vega ? יש לי מסך FULL HD 144 Hz ספק של sea sonic 6 זיכרון 8GB אני מיעד את הכרטיס לגיימינג אני מעוניין לשדרג בקרוב את המחשב למעבד i7 7800x לוח אם של asus וזיכרון 2x8 gb אני יכול להשיג את הכרטיס asus dual rx 580 8g במחיר 1140 שקל. באמזון

10. כבר תכננתי לקנות מחשב בנובמבר לקראת BF4,אבל לקראת היציאה של סדרת R9,החלטתי לחכות,בהתחלה חשבתי ללכת על ה280X אבל שיניתי את דעתי והחלטתי ללכת על 290,עברו חודשיים מנובמבר,רק עכשיו התחילו לצוץ כל אופציות הקירור של החברות,אבל בגלל הביטקוין,המחירים גם עלו,בנוסף mantle עדיין לא יצא(כמו שהבטיחו שהוא יצא בדצמבר). הדילמה היא כזאת,לחכות עוד שבוע שבועיים עד שה290 לא רפרנס יהיה זמין ברוב החנויות בארץ ולקנות אותו,או פשוט ללכת על GTX 770 4G שעכשיו נמכר במחיר אטרקטיבי? בכמה נופל ה770 בBF4 מה290? הדרייברים של AMD עדיין חרא? כמה mantle אמור לעלות את הביצועים? מישהו יודע אם הגרסאות החדשות של ה290 באים אם BF4?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני חושב הגיע הזמן לחדש מחשב הישן שלי משנת 2005,בייחוד שיוצא עכשיו BF4. איזה כרטיס מסך כדי לי לקחת?הבנתי שתי דברים: 1.BF4 עבר אופטימזיציה לAMD 2.בשביל שהמשחק יפעל בשיא גדולתו,אצטרך 3 ג'יגה זכרון לפחות. עכשיו זה נראה דיי ברור,שאני צריך לקחת כרטיס מבוסס AMD,אבל. יש לי כרגע,HD 4650 כרטיס שיצא כמה שנים אחרי ה6600GT,יצא לי קצת לשחק משחקים ישנים כמו BF2,מלא ארטיפקטים,הפילטרים על הפנים. הדרייברים,גם על הפנים,להגדיר את המסך טלוויזיה צריך להיות מהנדס אלקטרוניקה. אז מה אתם אומרים? לקנות כרטיס של nvidia מהדור הזה?או לחכות לדור הבא של AMD שעומד להיכנס? התקציב שלי למחשב עומד על 6000 שקל.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by smit,

שלום, אני מעוניין ליקנות מסך חדש, LCD בגודל 17" או 19" על זה עוד לא החלטתי.. אבל רציתי לישאול, על איזה נתונים אני צריך להסתכל הכי? הבנתי שה MS הוא משמעותי מבחינת משחקים, לכן אני לא רוצה להתפשר על יותר מ 8MS גג 10MS. חבר גם אמר לי לא ליקנות מסך ללא DVI, שזה משפר את איכות התמונה או משהו.. זה נכון? על איזה עוד נתונים כדי לי לשים דגש? תודה מראש לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  13. מה עדיף? ה4890 של ספיר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3361&CatCode=531 או היקר יותר של ג'יגבייט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3666&CatCode=531 תודה, ולילה טוב לכולם!

14. ^ מקווה שהשאלה ברורה ומחודדת. ואם לא- איזה כרטיס יוריד את הכי הרבה עומס מהמעבד בעת הרצת תכני HD? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by Ligi,

שלום, אבקש את עזרתכם. אני רוצה לראות במחשב האישי שלי ב4\3 מסכים שונים במקביל ממחשב בודד. איך אני יכול לעשות את זה בעלות די מינימלית (כרטיס מסך בודד או SLI)? כאשר אני לא הולך להריץ עליו שום דבר חזק, בעיקר דפי אינטרנט ותוכנות דיי פשוטות... בנוסף אני צריך לקנות משהו חדש בשביל קבלה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shirNoshe,

חיפשתי מה התנאים במחשב לראות HD ולא מצאתי.. ראיתי ואת זה אני יודע שהמסך חייב להיות בעל כניסת HDMI.אבל אפשר בקצרה מה המינימום למחשב שאוכל לראות סרטים או הופעות ב-HD? HD=HIGE DEFINITION.

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  17. אני עובד עם הwinDVR הבעיה איתה שמתי שאני רואה דרכה טלווזיה אני לא יכול לדבר במיקרופון והמיקרופון מחובר למיקרופון והסאונד לLINE IN =\ למה זה? יש דרך להפעיל את שניהם ביחד? ד"א יש עוד תוכנות חוץ מWINDVR ? תודה מראש לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by et_gershon,

יש לי כרטיס מסך ATI readon 9250 ויש לו תמיכה בלראות טלוויזיה ואני מחבר את הכבל כמו שצריך מהמחשב וזה לא עושה כלום, עכשיו אני לא יכול לשנות בהגדרות כי מאז שהתקנתי דרייברים חדשים אז אין לי את שאר האפשרויות במתקדם ויש לי ממש קצת.. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד איך אני יכול לסדר?

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by Kcupid,

הי, יש לי כבל COMPOSITE מ2 צדדיו (יענו צהוב-לבן-אדום מ2 הצדדים). כשאני מחבר צד אחד לטלוויזיה שלי (LCD), אני מחבר תאדום ותלבן במקום האדום והלבן של YES, ואת הצד השני אני מחבר ל"ממיר" כזה שהופך את זה ליציאה כמו של אוזניה/רמקולים, ומחבר למחשב. ככה אני שומע מהLCD את מה שהמחשב... "משדר". אבל הבעיה היא שכשאני מחבר במקום הצהוב של הYES את הצהוב מהכבל שלי, ומהצד השני אני מחבר למחשב (הוא מתחבר לאיזה "ממיר" כזה שהופך אותו ל... כמו חיבור של מקלדת ועכבר, רק בצבע שחור, אני מחבר אותו בשורה של החיבור של הכבל של המסך, בצד הכי מיני (מארז של INTEL). אבל אז לא רואים בTV את מה שהמחשב מראה, וגם כבונוס גם לא שומעים (וכשהחיבור הצהוב של YES מחובר כן שומעים). מה לעשות? בן דוד שלי יש לו כמעט בדיוק א…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  20. אז ככה חיברתי תטלויזיה למחשב והכול טוב כשאני רואה סרט אבל רציתי לדעת אם אפשר שאני יראה גם תאיקונים וכול זה בצורה ברורה כי הרבה פעמים אני צריך לעשות בעמצא ואז צריך להחזיר את התצוגה למסך וכול זה אז בקיצור אפשר לעשות את התצוגה ברורה יותר ואם כן איך

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by idanm19,

שלום לכולם ! אני מתעניין בשביל מחשב חדש עם מסך איכותי, אז חשבתי שישמש גם כמסך טלויזיה. יש לי כרגע כרטיס של אסוס GEFORCE3 DELUXE עם VIVO וכשאני מחשב לו לדוגמה ממיר כבלים דיגיטלים או ממיר יס רואים גרוע בהרבה מטלויזיה, הצבעים לא משהו וכו'. (רק להשוואה, כרטיס זה לא ישמש אותי במחשב החדש) האם נחוץ TV TUNER כאשר מחברים את המחשב לממיר דיגיטלי חיצוני ? מה זה יוסיף על חיבור לTV IN? והאם ניתן לראות בדרך כלשהי במחשב באופן איכותי לפחות כמו (ואני מקווה יותר איכותי) בטלויזיה (החלק החשוב)? ולמה למעשה משמש כרטיס הטלויזיה ? רק לטיונר אנאלוגי ? המחשב עוד לא נקנה אז אפשר להציע כל דבר שעשוי לעזור. בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שאני מנגן סרט בפורמט רחב, כמעט יותר משני שליש מהמסך פסים שחורים. האם יש אפשרות לצמצם את הפסים השחורים מבלי לעוות את התמונה?. (המסך שלי במיפרט) ממתין לתגובות תודה...

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by mj23,

היי יש לי כרטיס מסך ATI4870 ואני חובב של סרטי FHD שהם טוחנים לי תמעבד אז חבר אמר לי שיש לי כרטיס מסך מעולה לסרטי HD רק אין לי מושג איך אני עושה ככה שאני יראה תסרטים האלו דרך כרטיס המסך אם מישו יכול להדריך אותי אני אשמח

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by fish123,

שלום, יש לי מכשיר וידאו ישן של קלטות (לאנשים עדיין יש את זה ) וחיברתי אותו למחשב בחיבור VIDEO IN. אני רואה את הסרט, אבל יש שיבושים קלים של קווים ירוקים למעלה ועוד כמה הפרעות בתחתית המסך. אם אני אקנה וידאו חדש (משולב עם DVD), אכניס את אותה הקלטת ואצפה בה דרך המחשב, לא יהיו הפרעות כלל? (כי הוא חדש)

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  25. היי אני רוצה לדעת מניסיון שלכם , איזה כרטיס עדיף לי לרזולוציות האלו?ובאיזה כרטיס יש עדיפות לרוב המישחקים של היום. כל זאת על מעבד E6500 DUAL CORE ,2.93GHZ. רוני

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.