כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
השאלה הנצחית.. ולפני שכולם קופצים עלי אז כן ראיתי שזה כבר נידון כאן בעבר אבל לא בשרשור נפרד, רק פה ושם בכל מיני הודעות בודדות.. בקיצור.. שווה לקנות היום את אחד מהכרטיסים 8800? GTS או GTX... או שדווקא לחכות לנובמבר ליציאה של הסדרה החדשה? ??? ??? אני יודע שהשינויים בקצב של החומרה הם מהירים ואין טעם לחכות ברוב הזמן, אבל האם הקפיצה הזו מ 8XXX ל 9XXX היא לא קפיצה משמעותית ששווה לחכות בשבילה? כל מה שאני רוצה זה מחשב שיריץ את המשחקים העתידים לצאת בשנה וחצי + הקרובה.. כמו כן, אני מניח שכשסדרה 9 של נווידיה תצא היא תהיה בהרבה יותר יקרה גם ככה מ ה 8800 GTS למינהם? ככה שממילא לא נוכל לקנות אותה בנובמבר אלא רק כשהמחירים ירדו כמה חודשים אחרי לא? (לאלה מבינינו שלא רוצים להוציא יותר מ אי…
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני בונה מחשב שהכרטיס מסך הוא320mb 8800GTS אמרו ל שבעוד חודש יוצא כרטיס חדש 9800 שבעיקבותיו ירדו המחירים של הכרטיסים הישנים יותר.. האם כדאי לקנות עכשיו את320mb 8800GTS או לחכות לעוד חודש שהמחיר של ה8800GTS 640mb ירד..
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם לקנות בארצות הברית בעוד כשבוע את ה- GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 4ns, 128MB DDR, Power Pack Golden Sample, 1 DVI + 1 CRT + TV out+ VIVO + nVIEW (two CRT display), overclocking enhanced mode, DVD player and video editing software with game. Retail. Model#: GF4TI4200Ultra/650XP ב-200-210$ או לחכות לדור הבא של כרטיסי מסך? ואני לא רוצה לבזבז על כרטיס יותר מבסביבות ה-1000 אז לחכות או לקנות את מה שציינתי למעלה? זה חשוב מאוד כי אני צריך להחליט אם לקנות כי קרוב משפחה שלי נוסע לארצות הברית! תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=164#b2 מצד אחד ... או מצד שני ! http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2726&ProductName=GV-NX88S512H-B מה עדיף ? מה כדאי מה ההבדל בניהם ? המפרט שלי : מעבד : intel core 2 quad q6600 2.40 ghz זכרון ראם : 2 ג'יגה , 2 כרטיסים של ג'יגה , kingston DDR2 לוח אם : intel p35 NEO expressed chipsed based מסך : samsung syncmaster 2243bw (22 אינג' , זמן תגובה 5 ms .. רזולוציה 1680X1050 , ניגודיות 1:8000 ) האם אחד הכרטיסים לא תואם ? והאם יהיו בעיות כלשהם עם אחד מהם.. אני פשוט רוצה שכל המשחקים ירוצו ח-ל-ק תודה מראש על העזרה !
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מתחבט ביני לבין עצמי, כידוע (ואם לא אז תתבישו) אני קונה רק משחקים שמגיעה להם, כלומר אם יש משחק שממילא לא הייתי קונה-כלומר בחיים שלי לא הייתי משחק בוא, אז אני משיג אותו בדרך חוקית יותר או פחות... אבל, כאש מגיע משחק שמגיע לו שיקנו אותו, אני קונה כי המפתחים השקיעו ואני חייב לשחק אותו! לדוגמא מקס פיין, black & white, וכו... בקיצור DOOM III לא הולך להיות משחק טוב, אני מתכוון במשחקיות, הוא הולך להיות רגיל :-\ אז השאלה שלי זה האם מגיע למתפחים שאני או מישהו יקנה אותו רק כדי לאתגר את המחשב שלי בביצועים שלו? האם הכרטיס הגרפי של יעמוד בעומס שלו??? מה לעשות???
-
- 61 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום ראשון אני נוסע לחו"ל וחשבתי לקנות שם את הכרטיס הזה(120$ אם אני לא טועה). הורים שלי לא ממש בטוחים שזה טוב לקנות בחו"ל ומציעים לי לחכות עד חודש נובמבר ולראות אם המחיר יפול עד מתחת ל600 ש"ח אז השאלה שלי אליכם היא: האם שווה לי לקנות בחו"ל ב120$? ועוד שאלה: האם המחיר של הכרטיס יכול ליפול מתחת ל600 ש"ח עד לחודש נובמבר בתודה מראש. ארטיום קוזיק
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש במקום הג'יפה FX 5200. ההורים שלי נוסעים עוד כמה חודשים לחו"ל. אני ואבא שלי נורא פוחדים להביא משם כרטיס מסך כי לך תדע, אולי הוא בכלל לא עובד?! מה עושים??? בתודה orlupo
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב איטי יחסית - P3 800 Mhz, 256 mb עם לוח אם ASUS CUV-4X האם יש למישהו מושג אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך GeForce 4 mx-440 או לחכות חודש שייצא הכרטיס מסך החדש Geforce FX ואז המחירים יפלו ? ? עזרו לי בדילמה....
-
שלום לכולם המחשב שלי די ישן אבל עדיין די טוב: CPU: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz LGA 775 65W Dual-Core Motherboard: ASRock P43Twins1600 ATX Intel Motherboard RAM: WINTEC AMPX 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Video card: MSI GeForce 9800 GTX+ N9800GTX PLUS T2D512 OC HD: Western Digital Caviar SE16 640GB 3.5" SATA 3.0Gb/s PSU: Antec True Power Trio TP3-650 650W הביצועים שלו ב"מטרו" האחרון היו לא משהו, ואני רואה שהוא יתקשה להריץ את COD ו-Battlefied החדשים שיצאו אוטוטו. השאלה: האם כדאי לי לשדרג את כ. המסך שלי (חדש או יד שניה) בהתחשב באילוצים של לוח האם הישן והמערכת בכלל, או האם האילוצים\מגבלות האלה כ"כ גדולות שכבר עדיף לי לשדרג את כל המער…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו המפרט שלי ככה - Pentium 4 - 2.8 1GB PC-3200 400mhz X800 Pro 256MB עכשיו אני קונה מחשב חדש עוד שנה בערך (אולי קצת יותר) האם זה כדי לי לשפר את הכרטיס מסך בשביל המחשקים החדשים שיבואו או שלא יהיה שינוי? אם כן יהיה שינוי איזה כרטיס AGP לקנות בשביל להריץ משחקים *טוב* עד המחשב החדש? תקציב 1000 שקל +-
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי זיכוי של 2000 שח ;D באיזשהי חנות מחשבים, וביגלל היתלבטות, החלטתי להתיעץ איתכם... אני יכול לקחת במחיר זה GEFORCE 4 TI 4600 איכותי של LEADTEK או MSI, אבל אני יכול בעצם גם לחכות ליציאת כל הליין החדש של כרטיסי המסך (NV30 או ATi9700), ופשוט לקחת משהו מהדור החדש, הבעיה שזה יכול לקחת עוד הרבה זמן, ומבחינת ביצועים עדיין לא ברור עם יהיו המון הבדלים משמעותיים בינהם. מה אתם אומרים!? ???
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש, מבוסס על המפרט של 3500 שקל למשחקים. אני מתלבט בין ה Radeon 9600XT, ובין האפשרות של לקנות כרטיס מסך פשוט יותר היום (משהו בסביבות Geforce FX5200), ולשדרג בעוד שנה בערך לכרטיס במחיר של 500 ש"ח. אני מתלבט בגלל שאני לא גר בבית בתקופת הלימודים (אמצע אוקטובר-אוגוסט), והמשתמש העיקרי עד לשדרוג יהיה אח שלי, שהוא לא גיימר כבד. השאלה היא האם מהלך כזה שווה את זה, והאם אני בכלל ימצא כרטיס טוב ב-500 שקל, בעוד שנה מעכשיו? ???
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום , אני מעונין לקנות כרטיס מסך חדש , שסביבו ארכיב מחשב - חשבתי על 1080ti , 1080 , 1070 ti. הסתכלתי על המחירים באמזון - והם הרבה יותר זולים מישראל . יש לי קרוב משפחה שחוזר ב20 באוגוסט מניו יורק - השאלה שלי היא האם כדאי להביא איתו, או לחכות להנחות משמעותיות שצפויות להגיע , החשש שלי הוא שהמחירים בארץ לא ירדו משמעותית בזמן הקרוב , אז כדאי לנצל את ההזדמנות הזאת . 1070 TI - ב 470 דולר - שהם 1700 שקלים - לעומת הארץ -כ 2800 שקלים 1080 ב 570 דולר - שהם 2080 שקלים - לעומת הארץ - כ3150 שקלים 1080 TI - ב760 דולר - שהם 2775 שקלים - לעומת הארץ - כ4300 שקלים מה אתם חושבים? לחכות כמה חודשים ולקנות בארץ? או להביא כבר איתו בעוד חודש? …
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ויש לי שאלה, יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 ג'יגה, 768 מגה זכרון, הארדיסק 200 ג'יגה, וכרטיס מסך GeFoce 5200FX 256mb. השאלה שלי אם אני צריך לקנות מחשב חדש כדי שמשחקים כמו doom 3 יעבדו אצלי טוב או שמספיק לקנות כרטיס מסך חדש ומשוכלל?? כי משחקים חדשים כמו FarCry לא סחבו טוב על רוזולוציה מקסימלית ועוד אחרי אוברקלוק לכרטיס מסך, והייתי צריך להוריד באיכות ורוזולוציה. אשמח לקבל תגובות..
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, קניתי מחשב i5 3570k, 4gb RAM וספק Seasonic 380W. בנתיים עבדתי עליו עם הכרטיס הגרפי שבא עם המעבד (וגיליתי שהוא גונב זכרון מהRAM). ואני מעוניין לקנות כרטיס גרפי טוב יותר. התקציב הוא עד 1300, והרזולוציית משחקים שאני רוצה היא 1920X1200 (בנתיים אני משחק על פחות כי הכרטיס לא סוחב). 1) האם אתם חושבים שהספק שלי חזק מספיק בשביל להחזיק כרטיס חזק? קראתי בפורום שההספק שרשום על הכרטיסים כולל מרווח בטיחות לספקים לא איכותיים. כמה גדול המרווח הזה באמת? 2) איזה כרטיס הייתם ממליצים למפרט הנ"ל? חשוב לי לעשות השקעה טובה שלא תשקע אחרי שנה אחת. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי להתייעץ עם כמה שיותר אנשים, לגבי הכדאיות של קניית כרטיס מסך בעיתוי זה. שבוע הבא אני באילת, ורציתי לנצל את ההזדמנות ולעשות קצת רכש למחשב. על הפרק גם SSD ומארז, אבל נניח את זה בצד בינתיים ההתלבטות היא האם לקנות עכשיו gtx 970/980 (תקציב זה לא בעיה) או להמתין לכרטיסי הפסקל שעתידים לצאת אי שם בשנה הבאה. 980TI ירד מהפרק כי אני לא מתכוון לזוז מ1080P בזמן הקרוב ונראה לי שהשקעה כזאת היא מיותרת. הכרטיס מיועד לגיימינג מכל הבא ליד ואמור להחזיק בכבוד לפחות 2-3 שנים עד לשדרוג הבא. אין לי בעיה לחכות אם יוצגו בפני טיעונים שכך עדיף. הכרטיס הנוכחי הוא hd7970 שמחזיק בסך הכל בסדר גמור אבל אני רוצה להתקדם . אגב, ספק הכוח שלי יכול להחזיק רק את ה970, אם יש צורך גם…
-
- 20 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מתכנן רכישת מחשב בין 7000-8000 ש"ח (ללא ציוד היקפי). בחיפושיי בפורומים ראיתי הרבה פעמים המלצות לקנות כ.מסך ביניים בשלב זה ולהמתין ליציאת כרטיסי DX10 חזקים יותר וזולים יותר. דבר אחד לא הבנתי. X1950PRO עולה בערך 1300 ש"ח. כל כרטיס נורמלי שאני אקנה עוד כמה חודשים יעלה גם בערך 1500 ש"ח. ואז יצא שהוצאתי 2800 ש"ח על כרטיסי MID. לא כדאי לי יותר לקנות כבר 8800GTS ב- 2700 ש"ח היום? לפי מה שקראתי, הכרטיס הזה די חזק ותומך כבר ב-DX10. איזו סיבה תהיה לי להחליף עוד כמה חודשים כרטיס כזה? שי.
-
- 11 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ב-5 השנים האחרונות היה את הכרטיס MX ומאחר שאין לי גם הרבה מקום שדיסק קשיח המשחקים היחידים ששיחקתי בהם היו פיפא GTA NFS ועוד משחקים שנתמחים בMX וזיכרון של 512MB (לא של הכרטיס מסך, של המחשב) אין לי בעיה שב-5 השנים הבאות אני יוכל לשחק במשחקים מהסוג של פיפא, ולא בכל המשחקים שצריכים זיכרון וגרפיקה גבוהים השאלה שלי היא האם לקנות עכשיו 8800 320MB או לחכות חצי שנה למניאק החדש שיצא?? (דרך אגב יש לי מסך 17' CRT ולא נראה לי שאני יקנה חדש)???
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות השבוע GTX 670 במבצע (1800 ש"ח) וחשבתי אולי כדאי לי לקנות עכשיו כרטיס ב-1000~ ובדור הבא של Nvidia ב-1000~? מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעונין לחלף את הכרטיס מסך שלי. רציתי לדעת אם כדאי לקנות עכשיו rx 580 או לחקות לכרטיסים החדשים של amd vega ? יש לי מסך FULL HD 144 Hz ספק של sea sonic 6 זיכרון 8GB אני מיעד את הכרטיס לגיימינג אני מעוניין לשדרג בקרוב את המחשב למעבד i7 7800x לוח אם של asus וזיכרון 2x8 gb אני יכול להשיג את הכרטיס asus dual rx 580 8g במחיר 1140 שקל. באמזון
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעונין לחלף את הכרטיס מסך שלי. רציתי לדעת אם כדאי לקנות עכשיו rx 580 או לחקות לכרטיסים החדשים של amd vega ? יש לי מסך FULL HD 144 Hz ספק של.650w sea sonic זיכרון 8GB אני מיעד את הכרטיס לגיימינג (COD )
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר תכננתי לקנות מחשב בנובמבר לקראת BF4,אבל לקראת היציאה של סדרת R9,החלטתי לחכות,בהתחלה חשבתי ללכת על ה280X אבל שיניתי את דעתי והחלטתי ללכת על 290,עברו חודשיים מנובמבר,רק עכשיו התחילו לצוץ כל אופציות הקירור של החברות,אבל בגלל הביטקוין,המחירים גם עלו,בנוסף mantle עדיין לא יצא(כמו שהבטיחו שהוא יצא בדצמבר). הדילמה היא כזאת,לחכות עוד שבוע שבועיים עד שה290 לא רפרנס יהיה זמין ברוב החנויות בארץ ולקנות אותו,או פשוט ללכת על GTX 770 4G שעכשיו נמכר במחיר אטרקטיבי? בכמה נופל ה770 בBF4 מה290? הדרייברים של AMD עדיין חרא? כמה mantle אמור לעלות את הביצועים? מישהו יודע אם הגרסאות החדשות של ה290 באים אם BF4?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב הגיע הזמן לחדש מחשב הישן שלי משנת 2005,בייחוד שיוצא עכשיו BF4. איזה כרטיס מסך כדי לי לקחת?הבנתי שתי דברים: 1.BF4 עבר אופטימזיציה לAMD 2.בשביל שהמשחק יפעל בשיא גדולתו,אצטרך 3 ג'יגה זכרון לפחות. עכשיו זה נראה דיי ברור,שאני צריך לקחת כרטיס מבוסס AMD,אבל. יש לי כרגע,HD 4650 כרטיס שיצא כמה שנים אחרי ה6600GT,יצא לי קצת לשחק משחקים ישנים כמו BF2,מלא ארטיפקטים,הפילטרים על הפנים. הדרייברים,גם על הפנים,להגדיר את המסך טלוויזיה צריך להיות מהנדס אלקטרוניקה. אז מה אתם אומרים? לקנות כרטיס של nvidia מהדור הזה?או לחכות לדור הבא של AMD שעומד להיכנס? התקציב שלי למחשב עומד על 6000 שקל.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ליקנות מסך חדש, LCD בגודל 17" או 19" על זה עוד לא החלטתי.. אבל רציתי לישאול, על איזה נתונים אני צריך להסתכל הכי? הבנתי שה MS הוא משמעותי מבחינת משחקים, לכן אני לא רוצה להתפשר על יותר מ 8MS גג 10MS. חבר גם אמר לי לא ליקנות מסך ללא DVI, שזה משפר את איכות התמונה או משהו.. זה נכון? על איזה עוד נתונים כדי לי לשים דגש? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מה עדיף? ה4890 של ספיר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3361&CatCode=531 או היקר יותר של ג'יגבייט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3666&CatCode=531 תודה, ולילה טוב לכולם!
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-