כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי כרטיס מסך geforce 6600 128mb שלא מתפקד יותר מדיי טוב... אם יש לי אפשרות לבצע sli אז הייתי רוצה ללמוד איך , יש לי לוח אם gigabyte k8nf-9. על המארז של הלוח אם לא כתוב / לא מצאתי שום sli , אך כל פעם שאני פותח את המחשב יש לי הודעה משהו sli... האם אני יכול לשים שני כרטיסי מסך? אם כן , זה באמת משפר ביצועים או סתם מעמיס? תודה , אבי
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
זה לא מאפשר לי לפתוח את הCCC. שאלה נוספת, אני אף פעם לא אהבתי את הCCC, האם הורדה של הדרייבר בלבד, והWDM זה כמו הקונטרול פאנאל? תודה. עריכה: לגבי הבעיה מצאתי פתרון, פשוט צריך להתקין את הMicrosoft Net Framework 1.1. לגבי השאלה על הCP אשמח לתשובה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי כרטיס radeon x1950xtx(ישן מאוד אני יודע) והוא מתחמם מאוד , הוא בערך על 80 מעלות בנורמלי ומגיע ל95 תחת עומס אז הורדתי כמה תוכנות בשביל לבדוק נתונים עליו וראיתי שהמאוורר של הכרטיס קבוע על 10-30% אפילו שהטמפרטורות מגיעות לאיזור ה100. ניסיתי להשתתמש בMSI AFTERBURNER בשביל לשנות את מהירות המאוורר ידנית אבל זה לא אפשר לי (אני מתאר לעצמי שזה לא תומך כרטיס כזה ישן) אז בשביל לפתור את הבעיה אני שמתי לו קירור עצמי לינק:http://imageshack.us/photo/my-images/836/img0144xue.jpg/ אבל כשהראתי את זה לכמה חברים שלי שמבינים קצת הם אמרו לי שיכול להיות שהרעידות שהמאווררים עושים יכולים לפגום בכרטיס מסך אז רציתי לשאול שתי דברים : 1. אם יש למישהוא איזה תוכנה שתוכל לעזור לי לשנות ידנית את…
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
להתקין ת'חדש ? 84.21
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה רכשתי כרטיס מסך הבא: GIGABYTE 6600GT 128MB PCI-E ןהשאלה שלי האיפה הכרטיס מקבל חשמל/כוח לעבוד, האם זה ישירות מהלוח? או ישירות מהספק? או מאיזשהו מקור אחר? ושאלה נוספת היא האם בכלל יש לכרטיס זה חיבור ישיר בין הספק והכרטיס כלומר האם יש בכרטיס מקום/חיבור לחוטי חשמל שבאים ישירות המספק? תודה רבה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחבר לשני מסכים, אחד שהוא מסך רגיל וישן.. שעליו אני רוצה לבצע את העבודה, ואחד שהוא LCD 32 אינץ'. בכל אופן, חיברתי את שניהם.. והוא הראה לי רק על הLCD את התמונה. אחרי שניתקתי את החיבור שלו, הופיעה תמונה על המסך הישן. אני רוצה שזה יעבוד ביחד, בו זמנית, ושיראו אותו הדבר (!). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני חושב לקנות כרטיס טלויזה אבל אין לי מושג בתחום הזה. בעיקרון הכי חשוב לי זה שאני יוכל לראות טלויזה במסך המחשב... לא כל כך חשובה לי הקלטה של תוכניות. חשוב לי שיהיה שלט לטלויזיה ואולי גם שהתחנות ישמרו בזיכרון כי אין לי כח כל פעם מחדש לכוון תחנות בשביל לראות ערוץ מסויים. אז יש את הכרטיס הזה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2946717&refid=6 הוא גם מאפשר הקלטה למחשב, אבל אני לא כל כך מבין בזה. בקיצור, 2 שאלות: 1. מומלץ? יש לו בעיות מסויימות? 2. במידה ואני רוצה להקליט למחשב : הוא יקליט באיכות טובה? זה מעמיס על המעבד בזמן הקלטה? ( יש לי AMD 3200)
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס Shappire Radeon HD 3870 512MB PCIE אני לא יודע בידיוק אם התקנתי DX10. מה בטוח יש לי DX9 אני בטוח שהתקין לי בזמן שהתקנתי משחק. ואחרי זה הורדתי קבצים מהאתר של מיקרוסופט של מרץ שקשורים לקבצי DIRECTX זה שקל בסביבות ה 400MB עכשיו אני לא יודע אם יש לי DX10 על המחשב.. או אם לפחות המחשב תומך. בדריברים של הכרטיס מסך לא היה. יש לכם אולי מקום בשבילי להוריד DX10? ומזה DX 10.1? הכרטיס שלי תומך? ואם כן מאיפה אני יכול להוריד את זה? יש לי WINDOWS XP PRO SP3
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
נשבר לי מהCRT, תקוע לי כמו בלוק בשולחן שגם ככה לא ממש גדול הרווחתי קצת כסף מעבודה, עכשיו אני רוצה להשתדרג לLCD אחרי חיפוש בפורום הבנתי שה710T של סאמסונג יהיה הכי טוב לתקציב שלי אך האם הוא מספיק טוב בשביל להפעיל משחקי מרוצים וספורט מהיר בלי מריחות? *שכחתי לציין שהוא גם ישמש לצפיה בסרטים, למרות שלא נראה לי שתהיה לו בעיה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הזה: MSI 8800GT OC 512MB GDDR3 DX10 2XDVI http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=6403 כיום יש לי את הלוח אם הזה: GA-945GCM-S2C של חברת GIGABYTE והוא עובד ב- PCI-E 1.0 הכרטיס מסך שאני קונה עובד על PCI-E 2.0 הבנתי של-PCI-E 2.0 יש תאימות אחורה השאלה איך הדבר הזה ישפיע על הביצועים? ואם הדבר הזה יורגש באופן בולט במשחקים?????
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הבנתי חוץ מפתיחת הצינורות + OC ל X850XT PE ......יצא עכשיו משהו "חדש" הנקרא "vgpu" לכרטיס משהו עם מתחים מישהו פה ניסה ? מזה אומר בכלל ? http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=75544&page=24&pp=25
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך בסביבות ה1000 שקל ואני מעוניין בכרטיס מהדור החדש לא משו ישן וטוב (FX5900 XT לדוגמא) אלה משהו חדיש ושיספק לי כל מה שאני צריך לגרפיקה טובה למשחקים שיחזיק לי שנתיים בכיף.... למי שיש רעיון או משהו לגבי כרטיס כזה שיגיד לי תודה אחים שלי
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מסך 17 אינץ' PHILIPS דק LCD דגם 170B5CS כסוף כולל רמקולים רזולוציה: 1280X1024 גודל נקודה: 0.264 זמן תגובה: 16ms קונטרסט: 1:450 כניסה DVI דיגיטלית וכניסה אנלוגית 3 שנים אחריות עזבו מחיר איך המסך טוב?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קיצצר .... חייב את דעת המומחים פה לפני שאני קונה היום בערב אני חושב על LEADTEK אבל כל אחד אומר לי משהו אחר אני באמת עכשיו לא יודע מה עשות... של מי עדיף ASUS,LEADTEK,BFG,XFX,ZOTAC,Gigabyte וכ...... תודה .
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AMD 965 3.4Ghz, כרטיס מסך HD6870 וספר כוח של 650W. 1. אם אני יעשה CFX, האם יהיה לי צוואר בקבוק? 2. האם הספק כוח שלי מתאים לCFX? 3.האם כדי לי בכלל לעשות את זה או שהכרטיס חזק מספיק לדעתכם?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מה עדיף שני מסכים קטנים 15 אינץ או מסך אחד 17 או 19 אינץ פשוט יש לי שני מסכי 15 אינץ שעובדים טוב ואני מעדיף לדחות את קניית המסך כמה שיותר.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך בן חודש בערך של GIGABYTE R9 280X מהיום הראשון הכרטיס קורס לי לאחר 5-10 דקות משחק, מתחיל בפסים קטנים על המסך ואז נקודות ואחרי כמה שניות המחשב נתקע לגמרי עם מסך בצבע אדום, חום או פסים מאונכים. והדרך היחידה לצאת מזה זה ע''י ריסט למחשב. הכרטיס לא ממש מתחמם כי הוספתי למארז 4 מאוורים (כן 4!!!) וגם הדלת הצדדית של המארז פתוחה אז הכרטיס מגיע במקסימום ל70 מעלות בזמן מאמץ. מלבד הבעיה שהכרטיס קורס במהלך משחק יש לי בעיה נוספת שאני מדליק את המחשב גם אחרי כיבוי וגם אחרי מצב שינה, הכרטיס מסך לא מזוהה ואני שומע 3 צפצופים מהלוח אם. רק אחרי שאני מכבה ומדליק 10-15 פעם את המחשב הוא פתאום מזהה את הכרטיס והכל בסדר. הדרייברים הכי מעודכנים שיש, א…
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
תראו אני לא יודע מה לעשות, לקנות כרטיס מסך 6600 עם 256 או 6600GT עם 128.. הרי כל המשחקים החדשים אומרים בדרישות כרטיס מסך עם 128.. תסבירו לי על זה בבקשה
-
יש לי הרבה שאלות תודה למי שיוכל לענות עליהם ... 1) יש לי את הPRO1950X 512MB ואני רוצה להחליף אותו ב9800GX2 ורציתי לדעת אם הGX תומך בDIRECT X10 . ועוד משהו , האם יש לו יציאה של HD מובנית ומזה משנה על התמונה (יש לי LCD ואני מחבר את המחשב כיום בעזרת DVI לHD ) 2) אני רוצ הלמכור את הPRO לחברים או אחרים איך אני או הם יכולים לדעת אם הכרטיס יתאים למחשב בכללי (ספק , מעבד ????) 3 )יש לי היום ספק של 450W ב250 שקל ("סביר") אתם חושבים שזה יחזיק את הGX2 ? 4) אחרון ... אתם חושבים שבכלל כדי לקנות את הGX2 אם לא אז מה כדי במקומו התקציב שלי זה עד 2800 שקל . תודה לעונים ... :s05:
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך הנ"ל (למשחקים כבדים ברזולוציות 1920x1080 ומעלה). אני קונה אותו מארה"ב ולפי מה שהבנתי יש אחריות בינלאומית על כל המוצרים של EVGA, תקנו אותי אם אני טועה... http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=02G-P4-2687-KR
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/show/4209/amds-radeon-hd-6990-the-new-single-card-king/19 אחרי מעבר על כול הסיקור הזה זה רק מחזק לי תדעה שהGTX580 זה כרטיס פצצה! בלי קשר למחיר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה השגתי את הקוד שלה מהאימול הרצתי את הבדיקה הרגילה ושהוא מגיע לקטע הרביעי בקטבע הוא עושה לי אחרי כמה שניות ריסטארט למחשב זה קורה כול פעם מה זה יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
קודם כל שלום..ובוקר טוב הכי חשוב.. אוקי עכשיו לשאלה.. יש לי כרטיס מסך כמו שאתם רואים בחתימה GeForce 6200 TC ובע"ה עוד מעט יהיה לי 6600 השאלה שלי היא מה אתם ממליצים..דרייברים רגילים (הפצות רשמייות) או דרייברים מואצים (ערוכים)? ואילו דרייברים מואצים אתם ממליצים לי עדיף שהדרייבר המואץ יבוסס על גרסת 81.85 או 81.84? תודה מראש.. יהב..
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6520 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6523]
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-