עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nice-1,

חיפשתי עוד קצת אחרי הת'רד הקודם והגעתי לSamsung SyncMaster 753DFX - גם זול וגם נראה טוב מה זאת השפורפרת הזאת, DynaFlatX? אם יש עוד מסכים בטווח מחירים הזה, יהיה טוב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by davidcohen,

היי, יש לי את כרטיס המסך של Nvidia : WinFast PX7600GT tdh רציתי לדעת מה הדרייברים של הכרטיסי מסך עושים ומה הם תורמים לי לאחר התקנתם ובמידה ואני רוצה להוריד את הדרייבר מהאתר של Nvidia אני צריך למלות את הפרטים הבאים ? Option 1: Manually find drivers for my NVIDIA products. Product Type: GeForce Product Series: GeForce 7 Series Operating System: Windows Xp 64-bit Language: English (US) יש לי ווינדווס xp 64 ביט זאת לא טעות... תודה

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by averonaa,

1. אני מעוניין לקנות את אחד הכרטיסים הנ"ל, השאלה אם מישהו מכיר השוואה בין השניים ? 2. בכל אתרי ההשוואות משווים רק point&shoot, מה לגבי משחקים אחרים Guild Wars וכו', האם יש צורך בכזה כוח עיבוד ? 3. אם אני קונה כרטיס שהוא תומך SLI אבל אני לא אשתמש בפונקציה הזו האם אני חייב לוח שתומך SLI למרות שאני לא מעוניין בשיפור העתידי הזה ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by aero,

אם אפשר בבקשה את הכרטיס הכי משתלם מבחינת ביצועים עד 1500 שקלים או פחות ולהוסיף משהו אחר כרגע יש לחבר שלי את המערכת הזאת (בשבילו הכרטיס מסך) P4 3.0 Ghz Presscot Asus P4 800 SE 1024 DDR 400 RAM אני חשבתי בשביל על ביג טייפון וכרטיס טוב ברגיל הצורך הוא ביצועים מקסמלים בסכום הנ"ל עריכה: שכחתי לציין X850XT שהוא יכול להביא אותו ב1500 שקל

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by פלורנטין,

ובכן בניתי מחשב ממיטב לוחות האם וזיכרון כדי שיעמוד בדרישות של תוכנת פרמייר לעריכת וידאו אבל אינני יודע איזה כרטיס של הקלטה לירכוש בעבודה של REAL TIME קצת כיוון והמלצות יעזרו לי מאוד.

6. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27167 וזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~H577F1GD~8~0.htm לא אכפת לי ההבדלים במחיר. אבל אני רוצה לדעת איזה קירור יותר טוב מבין שניהם. ועוד שאלה, המחשב שלי כזה: E8400 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 4 GB זכרון DDR2 Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ומארז NZXT TEMPEST ואני רוצה להחליף את הכרטיס מסך HD4850 הספק כוח יחזיק או שאני חייב לרכוש חדש? תודה מראש עריכה: יש לי מסך SAMSUNG 20' 1680X1050

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  7. על איזה כרטיס מסך טוב למשחקים אתם ממליצים? תקציב של עד 500 ש"ח אם אפשר משהו שקיים במלאי של KSP כי משם אני קונה את המחשב ..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by lmlm,

להזכירכם 7900GTO בא עם 650MHZ בליבה ו 1300MHZ בזיכרון , הבדל בינו לבין ה 7900GTX הוא הזיכרון (לא הנפח) וההבדל כמעט פי 2! והכרטיס כבר ניתן להזמנה מוקדמת בשביל 230 יורו בגרמניה מתי אצלנו? מקור: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34400

9. Started by iCeCuBe,

יש FLYTV PRIME 34 FM ויש FLY VIDEO 2000 והשאלות שלי הן: מה יותר חדש? מה יותר טוב? מה ההבדלים? ניסיתי לבדוק אבל לא הבנתי מה שונה... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by stingeR-,

אוקיי יש את 2 הכרטיסים האלו באותו מחיר : http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3687 http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3718 לכרטיס של גיגהבייט יש 128MB זיכרון והוא פועל במהירות 1GHZ.. לעומת זאת הPALIT הוא 7600GT כשר למהדרין עם מהירות ליבה של 575MHZ אבל רק שנה אחריות.. השאלה היא איך יתפקד הכרטיס של גיגהבייט.. לעומת זאת יש גם את הלידטק ב950 שקל : http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3310 הבעיה היא שאני ממש ממש קצר בכסף ואני לא כלכך בטוח שהלידטק שווה את המחיר הזה.. מה גם שבSKYPC הוא נגמר מהמלאי ואני מאמין שגם בישראקומפ הוא נגמר.. עכשיו אם לא.. האם ממש שווה לי להשקיע את הכסף על הלידטק או פשוט ללכת על הגיגהבייט וזהו.. ?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  11. שלום לכולם, ראיתי שב- KSP מוכרים את הכרטיס HD 5870 ב- 1150 ש"ח, וכיום יש לי אחד כזה, כדאי לי להוסיף עוד אחד כמוהו למחשב ? המפרט שלי הוא כזה: אז מה אתם אומרים? בסופו של דבר אני אצטרך לקנות עוד כרטיס, אז מה כדאי עכשיו לעשות לקנות אותו או לחכות עוד כמה חודשים ואולי המחיר שלו ירד ? או שבכלל לא מומלץ לקנות אותו ?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by HONDASR,

ערב טוב לחברי הפורום הכרטיס מסך מרעיש וברצוני להחליף לכרטיס מסוג GIGABYTE GV-N56GOC ברשותי מחשב ישן מדגם: INTE CORE 2 DOU E6550 ASUS P5B KINGSTON 2*2 DDR2 800MHZ CL4 THERMALTAKE TR2 420 NP האם זה יתאים?? תודה לעוזרים

13. שלום לכולם. אני מרכיב מחשב שאמור לשמש להרצת תוכנות גראפיות ומשחקים, מעבר לשימושי המולטימדי הרגילים, לפי המפרט הבא: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG P55WG זכרון: Kingston 2048MBX2 DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Sapphire HD 4850 VAPORX 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL דיסק קשיח:WD Green 500GB 32MB SATA2 7200RPM–WD5000AADS כונן אופטי: LG DVDRW GH-22LS50 X22 LightScribe – SATA – Retail מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64BIT – HEB – OEM השאלה שלי היא לגבי כרטיס המסך Sapphire HD 4850 VAPORX 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL האם מישהוא מכיר? יודע את הביצועים שלו? האם הוא מתאים למערכת כזאת? האם מישהוא מכיר או יודע על כרטיסי מסך אחרים, טובים ומתאימים יותר בהפ…

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  14. שלום, אני רוצה להתקין כרטיס מסך במחשב ישן (מצורף מפרט) האם אפשר להתקין (טכנית + הספק חשמל) את ה-7730 או אפילו 7750 או כל כרטיס אחר שתמליצו בתקציב עד 400 שח (לוח אם: asus p5qpl-am מעבד e5400 מארז כולל ספק hec 6k31 silver 300w יהודה

15. Started by GoldenAxe4000,

שלום רב יש לי מספר מחשבים עם כרטיס GEFORCE6100 מובנה לאחר RESTART ולא משנה מה אני עושה הכרטיס חוזר ל 800X600 בלבד ! למרות שאני מעוניין ב 1024X768 ! שיניתי את ה DRIVER פעמיים . האם יש למישהו פתרון ? [attachment deleted by admin]

16. לכל מי שמעוניין - הרקולס הוציאו גרסת דרייברים חדשים מבוססי ה Catalyst החדשים של ATI. גרסת הדרייברים המעודכנת היא 7.72, והיא ניתנת להורדה ישירות מהאתר שלהם. נשמח אם צוות HWZONE יעביר עותק גם לאיזור הורדת הקבצים של האתר הזה.

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by alfus73,

רכשתי כרטיס שאותו מתקינים על ערוץ AGP*8. האם צריך לנטרל את הכרטיס מסך המשולב שיש לי

18. Started by black T.I,

כרטיס המסך הכי טוב זה GEFORCE 4 MX?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by amir.o,

רציתי לדעת אם לכרטיס זה-gf 4 ti4200 של חברת galaxy יש יציאה לטלוויזיה -כלומר אם אפשר לראות טלוויזיה במחשב ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני זקוק לכרטיס מסך בחריץ AGP בעל שני חיבורי DVI, לא חובה שיהיו Dual Link. כמובן שיהיה כמה שיותר זול(לא מחפש ביצועים) ובמידה ואפשר בחנות בעלת מלאי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by avishalev2,

איך הכרטיס מסך הזה מריץ משחקים כמו קאוונטר סטרייק ג'י טי איי ניד פור ספיד דריפט סיטי וכד' כל המשחקים הפשוטים יותר לא כמו גוסט ריקון 2 ומשחקים כבדים ואיזה כרטיס מסך מינימלי צריך שיהיה במחשב נייד בשביל להריץ אותם?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Doron.C,

שלום אני זקוק המלצה לכרטיס מסך חדש שוק בינוני ומעלה טווח מחירים עד 950 ש"ח גג 1000 המפרט של המחשב הוא C2Q QX9770 4GB RAM MB : ASUS P5KC PSU : eneramax liberty 650W

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by TheNautilus,

קודם כל תודה לבחור שענה לי קודם (הוא היה יחיד ומיוחד). קראתי קצת באינטרנט והסתכלתי בחנויות ואני מתלבט בגדול בין שני מסכים. 1. IIyama Vision Master Pro 514 2. ViewSonic P225F שני אלה נמכרים בלמיר (www.lamir.co.il) אבל בפנדה (www.pandas.co.il) יש שני דגמים אחרים של IIyama. ה - 511 ו 512. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק ההבדל ביניהם? ואם למישהו יש נסיון עם המסכים שציינתי אני אשמח לשמוע תגובות. ובכלל איפה אפשר לראות מסכים כאלה במו עיני? תודה מראש על כל תגובה, טל.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by navid24,

שלום רב, אני מחפש כ.מסך עם קירור שקט ועם תמיכה של SLI מכיון ש הלוח תומך בזה,עבור המחשב שלי עיקר העבודה זה עריכת ווידאו וגם קצת משחקים ... תקציב של : 500-700 שקל הקונפורציה שלי: intel i7 920 assus p6t deluex מארז של ANTEC SONATA III ספק כח 500W רזולוציה מקסימלית של מסך: 1680x1050 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by VoDiC,

שלום רב, לאחרונה התחדשתי במחשב חדש והרבה בעזרת הפורום הזה. לפני המחשב הזה כל הכרטיסי מסך שהיו לי הם של NVIDIA וכרגע רכשתי מחשב עם כרטיס מסך sapphire 7850 לא הגרסא עם ה-OC. והורדתי דרייבר מהאתר הזה http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1472&psn=&lid=1 ורציתי לדעת האם קיים איזשהו דרייבר עדכני וטוב יותר למשחקים. מודה על עזרתכם!

• 3 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.