עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך למחשב הבא: core2 e6750 gigabyte p35-ds3l 2gb ram enermax liberty 400w 8800gts הכרטיס מיועד לגיימינג, וחשוב שיהיה לו קרור שקט וטוב (אני לא מתכנן overclocking בזמן הקרוב, אבל ממש אין לי ראש לבעיות overheating או רעשים של משאית מהמארז). כמו כן, חשוב מאוד שהכרטיס יעבוד טוב עם liberty 400 (שדרוג ספק לא בא בחשבון כרגע). לפי מה שהסתכלתי יש את ה550gtx, 6790, ו6850 - מי מהם הכי כדאי? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  2. יכול להיות אני מחליף את הכרטיס מסך דרך החברת ביטוח.. יש לי ATI Radeon 9800 Pro. בזמנו שקניתי אותו לפני כמה שנים הוא עלה לי איזה 1800 שקל והיא מהטובים. מה אני יכול לדרוש היום מהביטוח שיקביל..? הרי היום אני לא מאמין שיתנו לי אותו לא יודע אם מוכרים אותו עדיין..

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by yossi77,

אהלן! אני מסיים לבנות מפרט למחשב שמיועד לעבודה בבורסה, אל המחשב יחוברו ארבעה מסכים בגודל 24' כל אחד. אני מחפש כרטיס המסוגל לחבר אליו 4 מסכים, והבנתי שלא כל כרטיס בתצורת SLI / CF מסוגל לכך. קיבלתי המלצה על שני 5670, איך הכרטיסים האלו? אפשר לחבר אליהם 4 מסכים ללא בעייה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by lmlm,

פשוט זה מוזכר הרבה בכתבות בחו"ל ואני לא מבין את המושג הזה . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  5. קניתי את הכרטיס : HD 4670 של ASUS לפי המלצתכם. הסתכלתי באתר של היצרן וממה שראיתי ה GPU CLOCK אמור להיות על 750 וה MEMORY CLOCK על 2000 . כשאני פותח את CCC , אני רואה שיש לי GPU 750MHZ כמו שצריך אבל 1004 MEMORY CLOCK ... יש לכם מושג ממה נובעת הבעיה? תודה על העזרה. מפרט: הנה קישור ללוח אם : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1802 2 גיגה DDR2 3GHZ PENTIUM 4 HD 4670

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  6. מחפש כרטיס מסך רצחני במיוחד למשחקים ומדיה לא מוגבל בתקציב המסך מחובר לLCD 32 של פיליפס לא FULL צריך כרטיס ממש טוב שאפשר לרוץ איתו לאורך זמן ..... מפרט מחשב: ספק כוח : Corsair HX750W לוח אם :XFX nForce 790i Ultra 3-Way SLI Motherboard מעבד: Q9550 זכרונות פנימיים:Corsair 4G 1600MH

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by the godfather,

מישהו יודע איך אני יכול לדעת איזה סרט יותר איכותי אם אני מוריד באימיול ושניהם על דיוידי ריפ???

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  8. יש לי לוח אם של ASUS M2A-VM עם כרטיס TVOUT נלווה (raedon 1250 שהגיע יחד עם הלוח). חיברתי את יציאה לTV (כמו שהיה לי עד היום עם לוח וכרטיס אחר), אבל בהגדרות אני לא מצליח להבין איך לעזאזל אני יוצר תצוגה לTV. עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by yanir42,

אנשים יש לי את הכרטיס מסך הזה והוא דפוק רצח,תנו לי שמות של כרטיסי מסך שאני יקנה חדש

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by giri71,

They use "old" x850XT vers.7800GTX SLI and Gigabyte mobo I personaly more interested in DFI new R480 mobo and R520 Crossfire vers. 7800gtx SLI,but we need to wait cpl mpnths for that http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2477

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by mt_nro,

1. קניתי כרטיס מסך 7600GT של PNY, האם אני צריך להתקין את הדריברים ואת מה שיש בדיסק ואז לשדרג לגרסת דריברים אחרונה, או שאפשר פשוט במקום להתקין את מה שיש בדיסק, ישר להתקין את הדריברים האחרונים מהאתר של Nvidia? 2. איך נראה לכם הקירור הזה - PrimeCooler HyperGraphics (PrimeCooler PC-VGAHG1 AL Blue Led)? ביקורת עליו http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=96&page=1 תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  12. Started by De_Lu_xE,

יש לי הנסיך הפרסי שכידוע לא עובד בכרטיסי MX וזה מה שיש לי. איך אני מפעיל את התוכנה כדי שתעלה את המשחק? ניסיתי פעם אחת להפעיל את המשחק, אמרתי לתוכנה איזה קובץ להפעיל והיא הפעילה אותו אבל המשחק לא עלה. מה אני יכול לעשות כדי שהמשחק יפעל, מי שיודע להשתמש בתוכנה בבקשה שיעזור לי!!!

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by Roeebenj,

אני מעוניין לדעת איזה כרטיס יותר טוב : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2356 http://tms.co.il/product/9127 לצורך גיימינג. רזולוציית מסך : 1680X1050 תודה

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by MYST,

חברה יש לי שאלה קצה מוזרה אך אני צריך תשובה בבקשה!! מהו כרטיס מסך בטכנולוגית AGP החזק ביותר שיש כרגע שניתן להזמין בארץ? ואם אפשר לינק לחנות... ??? ??? אודה לכם מראש על עזרתכם..

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by sha8ron,

שלום לכולם, אני מתלבט בין 3 מסכים בתקציב של כ-1300 ש"ח: 17'' VIEWSONIC G75F Samsung 757DFX 17 17 CTX PR705F WEGA TRINITRON שני הראשונים עולים 1250 ש"ח ועל ה-CTX צריך להוסיף כ-100 ש"ח. אשמח לקבל את חוות דעתכם. תודה. נ.ב: ה-ViewSonic מדורג גבוה באתר PcWorld: http://webcenter.pcworld.aol.com/computing/aolcom/topcharts.asp האם אפשר לסמוך על הדירוגים האלה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by guynemni,

האם הכרטיס הזה: gs 8400 256mb ואם לא מה אתם ממליצים במחיר סביר?

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  17. שלום לכולם , אני קנייתי tv של ITT קודם כל אני רוצה להגיד לכם שהtv אל הפנים!! יש לי ממיר השלט לא עובד , שלא נדבר על האיכות של התמונה על הפנים. קנייתי אותה אתמול(יום חמישי) עכשיו אני רוצה להחזיר את זה למחסני חשמל ולקחת אחרת יש אפשרות? נ.ב זה לא הטלויזיה הראשונה של ITT שעושה לי בעיות יש לי פה עוד 2 כאלה ובדיוק אותו בעיות אותו דבר על הdvd שלהם אל הפנים פעם עובד לי הסרט פעם לא אני מציע לכם לא להתקרב לחברה הזו. אם הנושא לא שייך לכאן אז בבקשה תעבירו... תודה לכל העונה ...

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  18. עם החומרה שלי אני כבר לא מריץ על הכי גבוה ובא לי לשדרג. אני רוצה להריץ באטלפילד 4, HARDLINE, GTA V, WATCH DOGS וכו' על רמה מקסימלית המפרט שלי: לוח אם: P55-7A89TG0DC-00 מעבד: Intel® Core i7 CPU 870 @ 2.93GHz כרטיס מסך: Radeon HD 7870 2GB זיכרון: 8 GB RAM ספק כח: תמונה דגם מסך: SAMSUNG SyncMaster P2350 מארז: GIGABYTE 3D AURORA GZ-FSCA1-ANB Black Aluminum ATX Full Tower Computer Case - תמונה אז התקציב שלי הוא 2700-3200 משה וכזה... תמליצו איך לשפר את האיכות תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. Started by ToR,

למי ממכם שיש את הכרטיס הנ"ל כמה רעש הוא באמת מייצר והאם הסקירה של TOM's נכונה לכלל הכרטיסים הנ"ל, זאת אומרת מייצרים 49Db/a (רעש של שואב אבק קטן בתוך המחשב)? כמובן שאני לא מצפה לתשובות בDB/A מדוייקים אבל התרשמות כללית תודה מראש

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by NaFsteR,

אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע אם להשתמש בישן או בחדש הישן הוא geforce 6 series turbocache והחדש הוא http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  21. אני קונה בקרוב מחשב עם מעבד duel 7300+- וקיים מסך של 20 אינצ לא רחב. אני קונה מן הסתם גם כרטיס מסך, ורציתי לדעת איזה כרטיס במחירים 600-800 שיתן לי את הביצועים הכי טובים אני יכול לקנות ?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by panda2004,

אהלן ותודה על העזרה. תקציב: עד 600 ש"ח חריגה מקסימלית: 150 ש"ח תאריך מתוכנן לקניה: בשבוע הבא שימושים העיקריים מהכרטיס: גיימינג בינוני במשחקים הבאים: Thief 4 Splinter Cell Assassin's Creed Hitman Absolution Company of Heroes מעבד: (QuadCore Intel Core i5-4590, 3600 MHz (36 x 100 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4954#sp תושבת על לוח אם לכרטיס מסך: PCI Express x16 slot כרטיס מסך נוכחי: Intel HD Graphics 4600 זכרון RAM: סלוט אחד של 8 ג'יגה DDR3 1600 Mhz מארז: Nanoxia Deep Silence 2 ספק כוח: Raider RA 750 750W איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שהמסך תומך בה? NEC MultiSync LCD1880SX LCD…

23. Started by mzlbat,

היי קניתי את זה Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample ואני בודק את מהירות הזגרון וכתוב לי 1100 ואני בודק כרטיסים אחרים באינטרנט וכתוב שמהירות הזיכרון 2000 איך זה ? הכרטיס שלי 625 GBU CLOCK - SHADER 1348 MEMORY 1100 כרטיס אחר ( BFG NVIDIA GeForce GTX260 ) 655MHz 1404MHz 2250MHz ( בסדר זה עבר אוברקלוק אבל תסתכלו על המימורים קלוק ) וזה הסטנדרט של הכרטיסים האלה 576MHz 1242MHz 1998MHz מישהו יסביר לי בבקשה מה מתרחש כאן ?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא הולך לקנות עכשיו בידיעה שהולך לצאת החודשים בממש קרובים, למישהו יש מידע בערך מתי?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by tb0001,

שלום, החלטתי לרכוש מסך חדש, השימושים העיקריים שלי במסך הם לראות טקסט - יעני, גלישה באינטרנט, איי סי קיו וכאלה, וקונסולים (לינוקס) - תכנות וכו'.. אני לא משחק משחקים בכלל (אם כי, אם אני ארצה אולי בעתיד, אז הייתי רוצה שזה יהיה אפשרי עם המסך) ואני כמעט ולא רואה סרטים (אבל אם אני כן רואה, בדרך כלל זה סרטים של אופניים - והכל ממש מהיר, אז צריך שהמסך יסחוב).. התקציב הוא עד 2,000 שקל בעקרון, ונראה לי בסכום הזה אין מסך 19 אינטש, אז חשבתי להתפשר על 17. (אם כי, באמת הייתי מעדיף 19). המסך המעניין היחיד שראיתי בנתיים הוא הBenQ LCD 17" - FP71G+ , יש אפשרות להביא אותו פלוס רמקולים Altec Lansing ATP3 ב1800 שקל. אשמח לחוות דעת על המסך הזה והמלצות למסכים אחרים עד 2,000 שקל. הייתי רוצה…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.